Миков отхвърли идеята на свои БСП да влезе във властта

Въпросът за участието на БСП в управлението е решен и няма никакви основания за неговото преразглеждане, заяви лидерът на партията Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Миков отхвърли идеята на свои БСП да влезе във властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътя от Мишо до Майкъл е много труден, а в случая почти невъзможен! Тя промяната нито се яде нито се пие, тя или се случва или не.

Въвеждащите ПЛОСКИЯ ДАНЪК в интерес на червената и ДПС буржоазия били леви ? Мишокът се окака и избега у Бруксел, вас ви остави във фекали.те. Смешници. Хора като А.Ангелов, Пирински, Божинов, Дъбов, Д. Янкова - 25 год. на партийна ясла. Оядоха се и се самозабравиха в наглостта си. И лицемерието.

Тя със своята визия и политика влезна на кучето отзад. Явно целта на ръководствата на Насрано 20 през тези 23 год., откакто съществува да я ликвидират. Себелюбие, себеуреждане, поръчки за свои хора, айдушки градеж в приватизацията, високомерие, самодостатъчност, надменност. Още 5-7 год. и при СДС и НДСВ.

Ти за кого говориш? за ГЕРБ или за БСП. Уточнявай, моля ти се!

Другарю Миков, ще успеете ли да удържите дълго тез гладни другари, жадуващи да влязат във властта (... за да свършат добрини за страната и народа, да не си помислите, че е за нещо друго) :)))

Другарите от БСП(к) гледат жално как другарите от АБВ(к) се уредиха във властта и затова преглъщат жадно-жадно на сухо :))) То вярно, че бат' Бойко беше най-големият им враг и всячески се гавреха с него и с ГЕРБ, ама ако е за властта, сега са готови да му станат приятели "в името на страната и народа" :))) Зер на Ангел Найденов му се услади правенето на многомилионни огради, а сега ще има още много ограда да се прави ...

НЯКОЙ ДА ВИ Е ПРЕДЛАГАЛ ДА СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА,АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ

Sm3hurk0

Темата е скрита в покрайнините на дир.бг... от къде да дойдат коментари ?

Чудесна новина е че никой не иска да коментира простотиите на левицата. Заслужават си пълното забвение.

Миков, за 2часа си събрал 4 коментара, виж колко ги е еня хората в БГ за теб и тъпата ти партия ... опа ...коалиция с Евророма и т.н.

Миков отхвърли идеята на свои БСП да влезе във властта То никой не ги кани във властта, ама те отхвърлили такава идея. В БСП след управлението на очилатия Песоглавец, е настанала пълна олигофрения.

НЯКОЙ ДАЛИ ГИ ПИТА БАТ БОЙКО И МИХОВ КАКВО ИСКАТ ТЕ ИЛИ ЕЛЕКОТРАТА ОТГОВОРА Е СЛЕДНИЯ И ТОВА Е САМАТА ИСТИНА ВИЖТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ КОЛКО НОВИ ЛИЦА ИМА В ПОЛИТИКАТА НА БГ НЯМА ТАКИВА ЗНАЧИ ВСИЧКИ СА ОТ ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ ЕДНИТЕ БЯХА МИНИСТРИ ДРУГИТЕ ЗАМ МИНИСТРИ А ДРУГИТЕ СЪВЕТНИЦИ ЗНАЧИ НЯКОЙ ИМ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВЯТ И НЕ СА В КОАЛИЦИЯ ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ ЗАЩОТО ХОЛДИНГА НА ДАВА БСП ГЕРБ И ДРУГИТЕ ПАРТИИ И СА НА ХОЛДИНГА ДЪЩЕРИТЕ АКО НА БСП МУ ПАДНЕ ДОВЕРИЕТО ХОП ИДВА ГЕРБ АКО Е ОБРАТНОТО ХОП ОБРАТНОТО НЯКОЙ ДА Е ВДИГНАЛ ДОХОДИТЕ ВИ ГОСПОДА НЕ НАЛИ ЗНАЧИ ТЕ СА ЕДНА МАСА ХОРА И СЕ ВЪРТЯТ НА МАСАТА ВСИЧКИ ИМАТ ФИРМИ НА ТЕХНИ БЛИЗКИ И ОТ ТЯХ СИ ПРАВЯТ ТЪРГОВИЯТА ПОРАДИ ТОВА НЯМА ОСЪДЕНИ МИНИСТРИ ЗАЩОТО И ТЕ САМИТЕ СА В ТАЗИ ФИРМА С АКЦИИ И ПРОЦЕНТИ ТАКА ЧЕ НЯМА ГЕРБ НЯМА БСП И Т.Н ДАНО СУ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГИ СМЕНИ И НАИСТИНА ИМА ПАРТИЯ ИЛИ НЕЩО СЪВСЕМ НОВО

За какво ви е властта, та вие всичко оглозгахте !!! Сега работата ви е да провеждате кремълската няционалсоциалистическа политика !!!

Това показва само , че : 1. Миков е тъп 2. Не му пука за България и нейното състояние Ако партиите в БГ се обединят и поне малко изоставят собствените си интереси в името на спасяването на България както от икономическите проблеми, така и от засилващото се турско присъствие и влияние в живота на страната, може би ще оцелеем. Но за тях властта не е начин и средство да се спасява страната. Властта е начин ние да се уреждаме, пък държавата ако ще да потъне.

"Вчера Мая Манолова изрази мнение, че левите хора искат промяна в партията." Вън Мая Търчилъжева Бюлетинска! И всички почтени хора го искат!