Наришкин предложи европейците да изгонят САЩ от НАТО

Председателят на руската Държавна дума Сергей Наришкин предложи на европейците да изгонят САЩ от НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Наришкин предложи европейците да изгонят САЩ от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само факти: 1. НАТО - създадена през 1949; 2. Варшавски договор: Основан 1955; 3. 1985-1991 "перестройката" на Горбачов: договори между СССР (ОНД) и САЩ ограничаващи разширяването на НАТО в Европа на изток и т.н.; 4. САЩ са фалирали и имат нужда от руските огромни ресурси за да реанимират долара, който са пуснали в свободен печат от началото на 70-те години когато долара губи слатния стандарт и се става петро-долар; 5. Цел # 1 на САЩ - да сринат руската икономика, затова им е необходим газта на Катар да се прокара по суша до Средиземно море - създадоха войните срещу Садам, Асад, а сега си създадоха "уютна ислямска държава"; Така правят бай-пас на руски газ; 6. Цел #2 на САЩ: да поемат контрола върху главната газопреносна мрежа от Руся през Украйна до Западна Европа. Затова САЩ си създадоха Майдана и т.н.; 7. Руският империализъм" е поредната "промивка", която затъпяващите "евро нации" прегръщат като нимфоманка осъдена на разстрел. Та как може да се говори за "имперски" амбиции на руснаците, при положение, че облчения в целофан американски фашизъм контролира финансовата система, медии, преноса на информационни данни, корпоративната световна експанзия на американските корпораии, и накрая финансовото робовладелство, наложено посредством т.нар. световни финансови организации като Световна банка, МВФ и т.н., които не са нищо друго освен проста креатура на САЩ, захранвана с пряснонапечатаните долари без никакво покритие. Всъщност греша - имат покритие с петрол, затова им трябват нови завоевания върху световни залежи, и разбира се руските, ооо дааа, най-вече руските; И накрая, защо падна толкова цената на петрола: за да бъдат ударени приходите на Русия от експорт ан петрол (и газ), за да настъпи иконоческа криза в Русия, после брожения, митинги и др. Ексти MADE in USA докато не падне Путин и дойде нов Горби, който да раздроби тази огромна страна, а като завъши "мисията" си да започне да рекламира куфари и чадъри, каквото работи момента Мр. Майкъл Горбачов.

Наришкин, прав си, но няма да стане. Прекалено много евреи искат обратното ...

прав си Сергей, но това няма как да се случи. Вече опознахме Западна Европа. Та те са просто марионетки като нас на САЩ.

Матрьошкин не е добре. Това е резултата от постоянното пиене - губи се чувство за реалност

НАТО е създадено, като средство за сигурност срещу Русия. Докато Русия има имперски амбиции, каквито показва в момента, НАТО ще го има и Щатите ще са водещи в него.

Ти от коя си страна - от момината или от момковата? Май си от момините. Затова иди при родата си. Там ще те оправят, ние тук - не. Не сме педеруги като вашите!

Думите на този водкаджия за пореден път ни убеждават,че трябва да бягаме далече от изостаналата азиатска империя.

Тъп, по-тъп, най-тъп, български политик, руски политик... Имало и по-зле и от наш'те.... чак да не повярва човек...

МНОГО ДОБРА ИДЕЯ ! ЕВРОПА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ САЩ от ЕВРОПА И ТЕ ДА СЕ НАСТАНЯТ ... НА ИЗТОК, НА МЯСТОТО на РУСИЯ, ТАМ ИМ Е МЯСТОТО! а, "Империята на злото" - нея вълци Я яли ! Веднъж давинаги трябва да се реши този въпрос и с тази номадска Сибирска общност се приключи !

Направо Русия да "освободи" цяла Европа до Лисабон и да настъпи ред и просперитет!:)

Донецк и Луганск-глад и мизерия!

A аз мисля да изгоним и Eвропата, и Aмериката и Pусията и да си направим балканка федерация!!! защото ми омръзна от северняци и демократи!!!

Ако съм разбрал правилно посланието на матрьошката, то сме поставени пред избора със САЩ или с Иран. При неправилен избор следват проблеми в сигурността. Имам усещането, че Пут.ин вече вижда несигурното си бъдеще в полски затвор. ПП Всъщност за всеки е сигурно какво ще се случи на Пут.ин когато НАТО го вкара в полски затвор.

мисля че е прав човека, доминацията на американците на всякъде не се харесва. Не е далеко денят, когато на чело на америка ще застане някой си "Хитлер", а структурата му е изградена, поведението е вече модел за целия свят. Вярвайте ми, тогава единственият който може да устои е Русия с помощта на Китай

Само Китай да не го нафърфори на Русия, че тогава лошо .....

Новините от кочината да бъдат в рубриката ''Сатира и Забава''.... все по-неадекватни стават рашисите

как да я изгони,ами германя е зависима икономически на 100% от америка .измислената валута евро е зависима на 100% от ус.долара,как да изгониш америка и да обрече на мизерия населението....

...само ,ако някога България си произведе ядрено оръжие ,то предлагам първата ни ракета ,да бъде кръстена с името -Тупалка ,по пряк признак на руската -Топол!

може би по-добре съветска путьова русия да бъде изгонена от европа и украйна. тогава наиститна ще има повече регионална сигурност и спокойствие

От изток идват само злини...хуни, тайфуни, рашъни...

Всъщност Наришкин е прав.

какво стана с историята за жидо-бандеровския изтребител , свалил малайзийския Боинг през лятото? Нови снимки има ли? Испанският диспечер нещо допълнително сподели ли? Неква тишина настана....а тоя дето се бори с Рогозин за приза "Топ Идиот на Руската федерация" само отвлича вниманието на публиката.

Не искате да пуснете какво става в Америка за да пишем за безсилието на Обама ,че не може да се справи с един град а призовава Путин да се справи с руснаците в Украйна , защото бяха разтрелвали , изклани , запалени , бяха бобандирани и с касетъчни бомби .

Ти от каде знаеш тази информация... по коя телевизия я сАнува?

че какво правят руснаците в украина ?!

Там си живеят.

Ама моляви са бе. Ма мноу ви сЪ молЪ бе НАТО... молЪ вЪ да не одите у Украйна... ади деее.. молЪ вЪ. Еее... аде дееее.... молЪ вЪ вечИ 2 мИесеца... молЪ въ да не взимате Украйна у НАТО... ееее... молЪ вЪ дееееее

Кремълските сатрапи продължават да си мислят ,че светът ще приеме окупацията на Крим и агресията в източна Украйна!Ще забрави,и ще оправдае диващината и убийствата ,целенасочения терор и заплахи срещу всеки дръзнал да попита какво прави Русия?Е няма как да стане ,ще се плаща скъпа цена !В Северна Корея ги учеха как се яде трева,в Путлеристан ще се учат как се пие нефт и как се шмърка ГАЗ за да се оцелее...

наистина отлична идея!

Що БРИКС стана пак БИКС както 2010? Май никой не ги иска завалиите.

щото следващата среща на върха в БРИКС ще бъде в Русия, гр. Уфа.

Следващата???? тази през 2115 година ли? Не ми говори какво е "планитано" и какво "ще" според руснаците. Вече 60 години гледаме как ще се разложи капиализма, па и те прогиниха в гнилия капитализъм накрая...

Абе голям страх има Русия от това НАТО.... толкова ли са калпави русначетата, че толкова са плашливи. много страх много нещо. от 2 месеца само за НАТО говорят и как някаква си държавица да не влизала там.... стахлива нация.

американчетата за Куба и дано схванеш как работят нещата: тикаш ядрени ракети под носа на врага и той подскача като ужилен.

не виждам Обонго да се е завайкал като Путкин за НАТО... прави си изводите.

в съседния ти двор ще вкарам крадливи цигани и ще те видя как ще се оглеждаш като плъх в трици

този пък за американците се затюхкал. ми ще заключват повече от НАТО и русначетата няма много да могат да крадът.

НАТО та НАТО. Не мога да разбера какво са се разбързали Порошенковци. Да изчакат малко и Русия ще влезе барабар с тях в НАТО. Ама така ще влезе, че ще се спре чак в Брюксел и Париж, да си спомнят французите как е произлязла думата Бистро.

В момента гледаме самоубийството на един велик народ!Русия си прави харакири пред целия цивилизован свят,и иска той да и ръкопляска ...Трагикомедията е апслютна!

ти е простотията, Моше.

Не е лошо Русия да заеме мястото на САЩ в НАТО.Като първа стъпка да заяви своето желание за ЧЛЕНСТВО НАТО.Нали са отворени,демократични.Пък заплахи за демокрацията ВСЯКАКВИ.Русия не е обявена /ВСЕ ОЩЕ/като такава.

Те това ви останаха приятелските страни,Иран,Северна Корея и Куба всеизвестни демокрации и страни (спазващи човешките права)! Срам срам срам...

Бразилия, Индия, Китай, Аржентина, Мексико, Венецуела, Алжир, ... кажи речи целия свят без дузината ояли се бивши империи

Мечти мечти ... жалки напъни на фалирали илюзии!

Това, че не са съгласни, не означава, че са ви приятели!

НАТО е най-демократичната и човеко-угодна организация на света! Също както нейният лидер САЩ е най-демократичната и човеко-угодна страна на света. За справка размириците във Фъргюсън.

Че какъв е смисъла на НАТО без САЩ. Нещо като пионерска организация ли ще е и кой ще дава парите?

Всички уест-тролове веднага да заминават за Фергюсън,за да раздават курабийки на Американският Майдан и защитят честната полиция на \сащ

Ма то не само НАТО, светът няма смисъл, и слънцето няма да изгрее без Америка да каже.

Нa вaс целия свят ви е виновен ,в,товa число и Дирa...Aйде у лево !

Руска сволоч, и подлоги руски злобно храчат, калят, плюят. Хей, злобари я се опомнете, че не сме в Евразия момчета!

VIPER

Ти знаеш ли изобщо какво е Евразия

Нужно е уса-говедарите бързо да те снабдят с черен Маткакски вибратор...Спокойствието си е спокойствие.След оползотворяването му разбира се... Соломон Паси ? Син на професора по марксистка философия.Ха Ха Ха

този сурат няма как да е руски !

Вън уса-фъшкиите от Европа.Браво на Русия !!

европа ?!

Бляда путлерист от снимката много го е страх от говедарите и има защо, така де знае КОЙ унищожи немската индустрия през ВСВ и това им осигури победа на хазарите....иначе АКО не бяха говедарите, хазарчето отдавна щеше да е в степите!!!

наришкин завършил висшата школа на кгб . бе всички все кгб завършили ?! том нормални университети нямат ли 2