Мащабна спецакция срещу ислямисти и проповядването на война

Осъденият за радикален ислям Ахмед Муса и още четирима мъже и една жена бяха арестувани в ромския квартал "Изток" в Пазарджик, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Мащабна спецакция срещу ислямисти и проповядването на война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква мащабна акция срещу ИД? Тези черни болци с маски и въоръжени до зъби не могат да се ПРОБВАТ дори и възрастен ловец в къщата му да уловят заедно с БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ... Изкараха го луд, свръх въоръжен, старата му майка и тя луда, че ловеца защитил къщата си, когато му я разбивали с таран посред нощ??? Някакви говеда си заработват заплати... ИДИЛ отдавна е у нас и това не е тайна за никого. Лошото е, че идеологията им е по-приемлива от тази на нашите изедници: ПАРТИЙНИТЕ ИЗБРАННИЦИ.

Ааа, затова ли министърчето от първия кабинет на борисов ги събра всичките мюсюлмански братя преди няколко години в България? Нали тогава бяха уж демократични сили?!

Ей, демократични малоумници, когато става дума за национална сигурност, за инвазия от пустинята на главорези и всякакви отрепки с бради, бурки, въоръжени до зъби, чиято първа цел е България на Балканите, вие си играете с огъня. Десетки години оставихте циганите да се множат в геометрична прогресия, и ето момента, когато те са маша в ръцете на новия фашизъм - джихадизма. Два милиона неграмотни скотове, безделници и лентяи под носа ни, в градовете и селата ни, до нас, са опасност без прецедент. Държава няма, лидерите само крадат, органите са станали рекетьори и нови мутри, съюзници нямаме, армия - също. Вие какво си мислите - че ставащото е фарс, театро? Че брадите, ножовете и перверзиите на Исляма ще ни отминат - нас, на първа линия на инвазията на ИДИЛ? Вие наистина сте невероятно безотговорни, злобни и тъпи чукундури и ако страната бъде погубена, вашите деца първи ще отидат за курбан. Майната ви на тази ваша демокрация, дето си играе с огъня!

да те ееа у умния

Тъпанар...думите са излишни в твоя случай...

Ех роби български ,само арабески не са ви заробили!Дойде ред и те да ви секат наведената главичка!Молете се по-често Господ да ни отърве от проклятието на България!Политиците алчни са част от него!

Разхождал се султан Баязид из Тракия. Стигнал до едно село до река Марица и в края на селото какво да види - циганска колиба, в на двора млада циганка. Старият циганин се припича на последните есенни лъчи. - Аз съм Султан Баязид и искам да отведа твоята дъщеря в харема си. - казал султанът. - Не може! - отговорил циганинът. - Ще я обсипя със злато! - настоявал султанът. - Не може! - Любима жена ще ми бъде! - Не може! - Султанка ще я направя! - изплакал Баязид. - Не може. Прибрал се султанът в сараите и легнал болен. Вехне, съхне, душа бере. Заредили се баячки, имами, гледачки, помощ и изцеление никакво. Попитал го великият везир- еничар, от беломорието. - Какво ти е Господярю? - Толкова лечители не ми помогнаха, та ти ли. - Кажи ми кажи, пък да видим. Разказал султанът мъката си, а везирът рекъл: - Туй ли било? Ей сега ще Ви излекувам Господарю. Яхнал коня си и препуснал към циганската колиба. Като стигнал там измъкнал един прът от плета около колибата и като запляскал с него циганина, пляс, пляс по гърба. - Не ме бий бе бащице! Мълчание и бой. - Бащице, виждаш ли онова момиче на двора - дъщеря ми, вземия давам ти я, само не ме бий. - Ами като я поиска султан Баязид да му я дадеш, ти защо отказа? - Той дойде, приказва, приказва, а аз нищо не разбрах. Виж ти как хубаво ми обясни.

Живея на изхода на циганската махала в Пазарджик.Всяка нощ чувамг пияни цигани да крещят-,Гяури,ще ви изколим!Сутрин се събуждам от пеенето на ходжата,а вечер не смеееея да замръкна,защото по улиците се разхождат свирепи мъже с бради и коли с логото ни ид.А встчки знаем Какво правят привържениците на ид.В Лондон посред бял ден заклаха човек.По улиците на града има толкова бурки,че имаш чувството,че се намираш ев арабска държава.И деца на 2 години са забулениСтрауваме се! Ако вие живеете така,комфортно ли ще ви е? То не само да гледаш и коментираш от далече,амида дойде Коритаров на място в махалата да види каква каква нагла пасмина са.Дори да си добър с тях,те гледат с пренебрежение-за тях си гяур.Има и добри и много свестни цигани,но нито един от тях не е от брадатите.Явно на тези хора са им промити мозъците. Разберете хора,има проблем!Те си мислят,че са единствените, достойни да живеят на света. Ако не се вземат мерки срещу тези фанатизирани тълпи,ще стане лошо.Страхуваме се в собствената си държава!

Абстрахирам се от фашисти в сайта от рода на Зеп Дитрих - военен престъпник, от Ото Скорцени - балон на пропагандата на Гьолбелс и прочее идиотщини на нашите малолетни драскачи, които си откриват пътя към нещо много неприятно за тях. Говорим за циганите в България. Тези в Пазарджик са превърнали града в Пешавар. Парите на Саудитска Аралбия са дабре дошли за катунарите - лениви, необразовани, визимо ненормални, нервно болни и прочее. Тарикати, които за пари са готови на всякакви престъпления. Бурки, бради, немити коси, воня на непрано белюо, гробове на тартори на кланове с вид на фараонски погребения, нови джамии, невежество - това се допуска в държавата на демократите. Тези демократи ще ни донесат такива трагедии, че ум ще ви зайде. Циганите ни са тъмни, за тях културата е непозната, не знаят историята, не признават авторитети, нивото им е под всякаква мярка, познават и признават само турските рязани съвременни диваци с тяхната шизофрения за нов вилает у нас, за пустиня, за средновековие в подобрен вариант - още по-див и варварски. Органите ни за несигурност изпълняват нарежданията на ДПС, на политическите шарлатани, плащат пари за размножаването на непълноценни създания, насаждат равнодушие пред страшната опасност от появата и тук на главорези и връщането на 500те години мрак. Къде е новият Чачоолу? Къде е силата на държавата? Къде са шамарите и принудата за тези самозабравили се скотове? Кой позволява на ЦИГАНИ да тресат страната?! Вие нормални ли сте?

нищо не правят,само вдигат прах с показни акции,киор фишек,цялата акция е един камуфлаж и държавата също

Време беше!

ефрейтора с мустачките сбърка много ако беше започнал с ромляните сега света щеше да е по-хубав

нашият е генерал пожарникар ама няма топки на ефрейтор.препоръка към главния цензор на дир.бг-спрете този коментар като другите,за какво ви плаща боико еничерина?

Демокрация това е ВЛАСТ за ГРАЖДАНИТЕ, а не ЦЯЛАТА власт на представителни политици-мутри. Робството свърши, единствено с ПРЯКА демокрация, всеки роб става свободен ВЕДНАГА. Всички източници на природни ресурси са РЕАЛНО собственост на гражданите. Представителните политици-мутри са заграбили всички активи на гражданите и твърдят сега, че няма пари и трябва да се вземат (налагат) НОВИ заеми и НОВИ данъци. Кой ще плаща тези заеми и данъци, разбира се гражданите, а не политиците-мутри, които носят ЦЯЛАТА власт и уж отговорност. Само от една златна мина в България, вследствие на сключени САМО от политиците-мутри неизгодни договори за българските граждани, загубите са два милиарда лева ВСЯКА година за гражданите. Всички договори и закони гласувани, и подписани досега само от политици-мутри НЕ се признават от българските граждани, защото тези фалшиви договори и фасадни закони са неоспоримо доказано ПРОТИВ интересите на всеки български гражданин. Единственият инструмент за възстановяване правата и активите, и свободата за ВСЕКИ гражданин е ПРЯКА демокрация, както в Швейцария и Исландия. Търсене на индивидуална отговорност на всеки политик- мутра и техните слуги, единствено това може да стане реалност чрез ПРЯКА демокрация. Никой не може да бъде спрян, когато реши да наложи пряка демокрация, защото това е ДЕМОКРАЦИЯ (власт за гражданите). Във властта и по конституция на ВСЯКА демократична държава е гражданите да наложат пряка демокрация.

но файда няма да има.Радикалният ислям ще си се развива в България защото много от тези дето дирижират света искат да бъде именно така. ..........Какво ли ще се случи в момента когато фанатиците започнат организирано да избиват нас българите.......дали Европата ще си затвори очите както ги затваря за жените,децата и старците от Югоизточна Украйна? .........дали САЩ ще изкарат войниците си от базите си в страната ни? .........най-вероятно ще е да си пасуват,защото именно заради тях,заради протекцията им за малцинствата държавата ни е блокирана от десетилетия и е само страничен наблюдател на случващото се.

Така беше ознаменуван краят на една ДПС мантра: "Гарант на етническия мир". Ето кой е истинския гарант - собствените ни силови структури. И никой друг.

Много малко информация като цяло. На фона на ''проблема'' КТБ, щом са се задействали накрая, значи нещата излизат от релси. Ако не се работи по тези проблеми с време, да не стане късно. Май в БГ все късно обичаме да реагираме. Като цяло не живеем изглежда в синхрон с времето и все търсим виновни. Най невинният бездействащ народ.

Абе, калтаци, вече - да не сте повторили акцията! Големи загуби и неудобства претърпях! Първо- бях принуден да си купя 2 кутии цигари по 4.50 вместо ДОН от два и петдесет, второ- исках дънки от пазара, ма нямаше, трето- циганката с легена със слънчоглед и тя беше блокирана в маалата, четвърто- не можах да си продам стария телефон и да си обменя еврото, пето- казаните бяха препълнени с боклуци и улиците неизметени, шесто - тръгнах по околовръстното да забърша някоя душа- и тях ги бяха скрили сводниците.... Така не може!!! Само неудобства за редовия гражданин!

абе цървул, що не забършеш един пищов, че да ти свършат мъките

Браво на ДАНС,никаква толерантност за такива. Ако и прокуратурата и съдът си свършат работата ЕВАЛА НА Държавата.

Прав си, та нима няма българи които заслужено да са начело на армията ни!

След всичко случило се днес, можем "спокойно" да си предадем и армията без бой!

Преди Алах и Христос какво е имало.........некой друг.Има един друг Бог наречен от нас хората ПАРИ и май всичко се върти около него,войни,болести,религйй и т.н. и т.н.

Точно така трябва да се действа. Без компромиси и заобикалки. Има ли радикален ислям, влизат екипите, извлачват ги за брадите и съд по бързата процедура. Сега и ако съдът не се изходи на метеното, можем да кажем, че макар и закъсняла реакцията е добра. В махалите по-често трябва да има такива акции, да си спомнят мангалите че живеят в държава и има правила.

ИЗВЪН ТЕМАТА СЪМ ДА - Не искате да пуснете какво става в Америка за да пишем за безсилието на Обама ,че не може да се справи с един град а призовава Путин да се справи с руснаците в Украйна , защото бяха разтрелвали , изклани , запалени , бяха бобандирани и с касетъчни бомби .

политкомисарят след последните избори е от там и няма да допусне новина уронваща престижа на САЩ.

и кво става в америка, манго?

толерантността към малцинствата свърши или ще се държите като хората, или душегубка. за да не мирише душегубката в Македония или Африка

а също бензин и портокалов сок, черньо!

Докато западните общества (и ние, опитвайки се да им подражаваме) са издигнали толерастията в особен вид култ, проблемът с малоумните примати, наричащи се ислямисти, ще се задълбочава! За излекуване на този тумор трябват КРУТИ мерки! И под крути имам предвид методи, които дори и на умерено неинформираните ще се сторят брутални, но след някоя друга година и в тяхните тикви ще уври мисълта, че са наложителни.

Имаше една поговорка...докато умните се наумуват...лудите ще се налудуват! Всичко трябва да има граници и тези граници не трябва да се пристъпват!

Ако (не дай си боже) някой да станем ислямистка държава (или друга гонена прослойка) то тогава ще бъдат обявявани за герои на терора на предходния режим. Помислете за това когато обявявате някой за герой и борец против социализма. Струва ми се че нашият (сегашният ни режим-демокрация) не се различава от предишния....

Бойрум аркадаши, как е настроението ви след толкова нападки срещу АТАКА и ПФ!

Както вече бях писала и преди ,отдавна се знаеше, че в страната ни има ядра и групи проповядващи радикален ислям, и най-вероятно обучаваща джихадисти. Добре е ,че най-сетне се взимат мерки от правитеството ни. Останалото зависи от съда. Иска ми да им са дадат най-строги присъди и ще очаквам ресултатите с интерес. Добре ,че не се случиха още атентати като този на бургаската аерогара, но явно е било въпрос на време.

А сега да ви питам ПФ и Атака...ксенофоби ли са или не???

Да!

бегай при краварите тогава...те не са!!!

В 70 % от книгите на мюсюлманите Sira, Hadith i Koran се описва как да се убиват неверниците. Описва се живота на мохамед които в последните си години само е убивал. Само 18 % описват как да се служи на алах. Мюсюлманството представлява 2 неща - да правят това което е правил мохамед и да следват корана - да убиват да, се женят за първите си братовчедки. затова има много бракове между братовчеди там ... . Това всъщност е е дно учение на сатаната. Не учи на мир и любов. В 70% от учението учи как да се убива. Всъщност те отиват директно в ада по всички правила на нашата религия.

колко от описаните книги си прочел?

Колко мюсли с добро зрение познаваш? Повече от 80% са кривогледи... За кръвосмешение да си чувал, какво е?

Сидеров откога предупреждава за тая напаст, ама бойковизиите бяха заети с активни мероприятия да го изкарват луд и да го дискредитират. Така загубихме поне 3 години, през които радикалния ислямизъм пускаше корени, а сега се правим на изненадани...

Съжалявам, но твоят Сидеров беше ,който се прегърна и целуна с Местан и изцяло го подкрепяше в миналия парламент със златният си пръст. От друга страна сега правитеството на омразния ти Бойко се зае, и то успешно, със задачата да арестува и разобличи ислямистите-джихадисти. Сори, но пак не позна, братле.

Вервам ти, но само не ни карай да се смеем, че днес някой говореше за етнически мир, при условие, че има такива престъпни организации работещи на воля толкова години!

Е що така с добрите хора?! Я сега познавачите да кажат защо на атакистите им водят дела за ксенофобия. Ма то всички бежанци са горките, ама то няма никакви ислямистки клетки и изобщо само облагородяване на лошия матрИал! Ама много е лошо да си затваряме границите, даже още на турска територия гранични войски да тръчкат с бърза помощ, ама оставете добрите хора по центъра на София. Така де!

ша гледам да не съм цинична..искaх да се изпечатам, че трябва много внимателно да се пипа с тези брадати ненормални джихAДисти....

... за всички промити мозъци - ол овъ дъ уърлд!

Стига сте ги гледали тези сериали със баби със забрадки и порядки от миналия век. Промиха ви мозъците. Също стига сте яли тая свинщина -дюнер. Измазнихте цялата 8-ми приморски полк във Варна. По сме към ориента отколкото на където и да било. Какви са тези имами и откъде идват да промиват мозъците на младото ни население?! Ще си жънем каквото сме посяли.

Колега, а слу4айно да си попаднал на едно предаване от една такава права4ница... ХЕИ моментално трябва да я затворят... Ама нали преди време, по един траги4ен повод ББ ре4е, 4е окей с арабите - на всеки ъгъл дюнер кебап... те ти резултатите..

до преди 25 години дядо ви Тодор разселваше циганите и ги задължаваше да учат в български училища. намираше им работа - не за много пари, но работеха и си вадеха хляба с честен труд, а не с кражби. джамиите се брояха на пръсти и заедно с църквите седяха празни. днес те са пълни, особено джамиите, а циганите са се сбрали по махали и квартали. крадат, убиват и изнасилват. в този ред на мисли да попитам - комунизъм или демокрация искате?

Да избирам между комунизъм и ислям, така ли? Избирам да запитам ти кое избираш - бесилка или разстрел.

Кане Кубрате Ювиги, Бащице! Ние помним твоя Завет. Ще пребъде Болг-Арийският Род и Великата Арийска Раса!

а те продължават да си влизат и да са нагли??? ,,Обвиняем от Доминиканска Република поиска от съда в Петрич да му предоставят, първо печено пиле, и като се нахрани, още две цигари. Той заедно с още двама подсъдими от Мали и Уганда подписаха споразумение с прокуратурата в дело за незаконно преминаване на зелена граница в района на с. Кулата. Съдия Божана Манасиева одобри сключеното споразумение с прокуратурата, но не уважи желанието на обвиняемия. В кулоарите на съда с преводач обвиняемият каза, че печеното пиле го иска, защото такава била религията му???

Само на мен ли ми изглежда странно, че когато от Брюксел ще ни критикуват за едни безследно изчезнали тефтерчета (в частност) и за това, че човек с прякора "Ало, Ваньо" отново е начело на държавата ние се занимаваме с някакъв си Метьо от Татар Пазарджик? Заслужаваме се си управляващите - в темата за новоизтегления 4,5 милиярден заем има стотина коментара, а за Метьо циганина осемстотин. Хмм, да - това е най-големия проблем на държавата. Аллах и Бог и Буда и Шива и Великата мечка да пазят България и най-вече от българския народ.

прав сте но има и едно обяснение!!! по горе написаните от вас теми коментарите са малко на брои защото са писани от ,,обикновенни,, форумци ,които ходят на работа и т.н.!!! когато се впуснат в писане ,,политикопроституиращите,, тогава броиката се увеличава!!! второ; изборите, заемът са вече взети !!! преди тези събития се беше писало много!!! но в ,,демокрацията,, е така!!! и да пишеш политиците нямат време да четат!!! затова за да има промени е ,,улицата,, и площадите!!! там се ,,пише,, историята!!!

И с едното и с другото трябва да се занимаваме - въпрос на принципи.

Акциите от този тип ДА НЕ СПИРАТ и да не са епизодични!!! Тези неща са недопустими в България! Това НЕ СА ИСТИНСКИТЕ български мюсулмани! Да се пипа безкомпромисно , те никога няма да си признаят че това е военен ислям или тероризъм, защото се защитават , трябва да се реже със скалпел!

Не че файдата от акцията е голяма, ама такива акции трябва да има всяка седмица, за да бъде ангажиран личният състав в нещо полезно, а не разни акции - Зима, Светлина, Гуми и не знам си какви простотии. Освен това- при акцията къде е наркотикът, къде е кокаина, хероина, незаконното оръжие, къде са сводниците и проститутките, къде са безбандеролните стоки, къде са крадени предмети ? Къде ?

Добре че няма убити полицаи.Явно планирания операцията е бил друг.

Турците и англичаните са най-големите мръсници в човешката история. Отнемат ти първородения син.Обучават го.Идва и избива баща, майка, братя и сестри. Турците създават корпуса на Яничарите, а британците в Индия, корпусът на Сипаите.

Това ти изказване, каква връзка със статията има?

Aма че тъпoтия си драснал тука .

За да се справим с проблема е нужно да приложим опита на на-великата демокрацишя в света.Тази на САЩ.Ще използуваме техният опит по отношение на индианците. 90% от циганите изчезват, а другите в резервати, без данъци, такси и пр. казина, кабарета и ...Парадейз 100%

ОТКЪДЕ ПРОИЗХОЖДАТ "ЧИСТИТЕ ТУРЦИ" ПОО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ? ОТ ИСЛЯМИЗИРАНИ РОМИ :))) .... КАКТО БИ КАЗАЛ ЕРДОГАН РОМИТЕ СА ТУРЦИ И ТУРЦИТЕ СА РОМИ:)

Ахъ разбрах.А тия 90% от циганите които са православни и те ли са турци...или те са добри цигани..ха..ха

НА ВРЕМЕТО БАШИБОЗУКА СИ Е БИЛ ОТ ИСЛЯМИЗИРАНИ РОМИ :))))

Не са цигани, тюркски племена са. Циганите са дошли с тях, били са им прислужници.

Помните ли как една противоконституционна партия и нейните водачи заплашваха за етнически размирици в България? А кой беше опънал чадър над Муса, при положение че в клюкарника се знаеше за него,от сума време за дейността му и видеата в Пазарджик?

България призна Косово и се наведе пред САЩ.Така ни затапиха от югоизток и Запад с две ислямистки държави. На кого да се сърдим, след като сме продажници.Дадохме коридор на американските самолети, а Гърция, стар член на НАТО отказа. Така помогнахме да бъдат избивани православни християни и превзета нейната стара столица Прищина.Сега ще ни го върнат същите тези фундаменталисти, шиптъри и пр. резняци

Или може да решим да поправим грешката и като никога да се обединим българи и сърби.

i_iskren@mail.bg

Винаги съм давал пример с Гърция за това как християнска държава трябва да отстоява политиката си. Ако бях начело на държавата ни - и аз бих отказал гореспоменатия коридор. И защо някои хора си мислят, че християнин = про-американски настроен или пък че днешна Русия = конунизъм не мога да си обясня.

i_iskren@mail.bg

Но какво да обяснявам на хора, които нямат дори доблестта да се регистрират и открито да застанат зад името си ... доблест ... непозната дума за днешния българин ...

ДПС

Трябваше тайно през нощта да ги изкарват от къщите им и... Без никой да чуе и види,а сега ще има вой до небето,че видите ли нарушили им правата!!!сега нито ще ги осъдят нито ще ги уплашат!

ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО, ПРИ НАЛИЧИЕ НА ДВЕ, НА ТОВАРНИЯ ВЛАК и ОБРАТНО В ПУСТИНЯТА да ПАСЕ КАМИЛИТЕ НА ТАТКО СИ!

А някога замисляли ли сме се: защо гърците нямат такива проблеми с ислямистите? Все си мисля, че е защото в Гърция ХРИСТИЯНИТЕ (не цялото население) не са били подложени на систематичен тормоз, граничещ с геноцида, в продължение на 45 години.

Когато свързва човек всичко с антикомунизма, невероятно бърка и става за смях. От десетки години в Северна Гърчция, Димотика, Ксанти и пр. където живеят турчеещи се помаци по време на изборите се изпращат няколко военни дивизии, които блокират населените места и войниците гласуват по списък направо в камионите.Очевидец съм ! Така се пази държава ! Със здраве когато пишеш простотити!

i_iskren@mail.bg

Това, което казвате е самата истина - истина достойна за уважение, истина продиктувана от християнското самосъзнание на гърците. И един пример: в Гърция турците не смеят да заявят открито потеклото си - който иска да вярва. Това, което казвам е че сме на това "дередже" заради безбожието си. Толкова е простичко.

i_iskren@mail.bg

Има ли две мнения по въпроса, че комунистите, са подложили на унищожение християните в България (а и не само)? Това не значи, че децата им носят отговорност в наши дни (освен ако не застанат зад убийствата на родителите си разбира се). Но наложената от комунистите безбожност ни доведе то сегашната ситуация. Народ от безскрупулни лъжци, крадци, мошеници и развратници. Ето това сме ние. Затова са такива и политиците ни. Истината боли, но по-добре да се покаем и да продължим напред, отколкото да лъжем и да мажем.

Прокуратурата , следствието и МВР да се хванат здраво с този вид тероризъм докато още не е късно! Ако трябва и военна полиция да се включи и жандармерията и всички силови органи, а съда да ги осъжда по бързата процедура с приоритет и то с осъдителни присъди!

Точно така! Но, да знаете, те са вече тук! Трябват крути действия и прилагане на Закона! И следете Дулово!

Това да не се окаже поредното шоу като с Алексей Петров и бившия военен министър. Доколкото знам исляма е до нас, съсед ни е.