Италианец бе осъден за шега с ебола на борда на самолет

Гражданин на Италия бе арестуван на летището в ирландската столица Дъблин и осъден по съкратената процедура за нелепа шега с ебола.

Обратно в новината

Коментари - Италианец бе осъден за шега с ебола на борда на самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснете човека! Безделниците и снобите са едновремено най-безполезната част на човешкия род и най-страхуващата се за живота си. Тия две неща заедно значат и липса на чувство за хумор. Жалко, че анлгичаните излагат прословутото си умение да се шегуват с подобна простотия, но идиотите са навсякъде - не са нито английски, нито италиански бъг, а човешки.

Тъп като италианец, искаш да кажеш. Дебелашките шеги са присъщи на южните народи, вкл. и балканските.

Смее ли се Господ? И над какво? Дали шегите в корена си са нещо негативно? Ако Господ се е спукал от смях на тоя случай, защо ние сме го осъдили така иронично?! Май нямаме чувство за хумор.

не знам, но според мен човекът е искал да покаже, как лесно може да се вмъкне паниката под полата на стюардесата, която в същост е стюард заключен в женско тяло. хахаха, обаче, за един маитап бързо са се задеиствали по бързата процедура. щеше ми се да деистват така бързо-процедурно и срещу укривателите на данъци и срещу офшорките, но се оказва, че само маитапа е наказуем, а бъзикът на банкерите, пулитиците и лобиистите с народите е дозволен. при тия случаи съдията си примира от смях в залата на кривосъдието.

шегите си вървят. човекът се пошегувал за ебола в самолета, а властите по света се шегуват, че вземат мерки против вируса и всичко им е под контрола -на биг бръдъра. съдята пък се взел толкова на сериозно, че даже написал на салфетка от самолет смешната мисъл, че всички сме на борда на мх17. абе, просто в един такъв смешен свят, пълен с държавни клоуни се намираме, че да ти се дореве направо.. решението на съдиата в същност доказва колко "подготвени" са властите да реагират и по какъв начин. хахахахаа

Осъден за шега с чашка кафе, осъден за коментар в мрежите, осъден за реплика в тоалетната (ми имало микрофони, какво да правиш). Абе нас ни съдят вече много лесно, явно са вкарали овцете в пътя. Ще има да гледаме филми без телевизор, нещо трябва да се направи.

Може би така както има табелки "No smoking" така на съответни места май трябва да има "No joking".

kikuno

Добре ,че е нета ,че да знае човек от какви работи да се пази.Имам навик да наричам жена ми когато ми лази по нервите ,,детонаторче мое"като нищо щяха да ме запрат някъде където не разбират от хумор.Не бих се учудил ако вече и по телефоните работи система дето се закачат за такива думи.Все пак в тази история има нещо хубаво и то е ,че парите от глобата ще отидат за благотворителност за бездомни .У нас със сигурност не отиват за такива добри дела.

Ще отидат при католиците, не при бездомните. Между фондация и нуждаещи се има разлики. По-точно почти няма прилики.

Ми той да се беше пошегувал по-добре тогава, да беше написал на чашката: "Внимание! Нитроглицерин!" - Ела виж тогава к'во става!!!

Ходя на курс по английски и там не на шега има един цял урок посветен на това "Никакви шеги на летището с опасни неща - бомби, оръжия, атентати, болести и пр." Има списък с думи, които не трябва да се произнасят дори.

А, ако до нас чака изпраскано маце ,..и след малко попитам приятеля Къде отиде сексбомбата, бе пич?, дали ще последва нещо??

Ако си Волен Сидеров и си в България на българските авиолинии, нищо няма да последва. Ако обаче си Волен Сидеров на летището в Дъблин или което и да е друго европейско летище, ще те осъдят по бързата процедура па после ще те питат кой си и имаш ли имунитет...

Този бил много кух галош от Италия че и някакъв по информатика.

Идиотите съдят човека за нищо, а тия с еболата си се возят спокойно. Както и араби мръсни.

Интересно, ако погледна през илюминатора на аероплана и кажа на английски- "До нас май има Руски самолет?".. какво ще последва??!

Не ми се мисли, ама дано не е над Източната Покрайна!

Защо самолетът е кацнал с един пасажер по-малко от излетелите...Шегичка-а.

Скоро ще олекнеш с €2500 ми се струва...

Преди време осъдиха с глоба един познат белгиец, който се почерпил преди да се качи на самолета, и, като го попитали какво има в багажа, той отговорил непринудено"няколко бомби и друго оръжие!" :) Обаче летищните власти изобщо нямат чувство за хумор :)

На летищата е АБСОЛЮТНО забранено да се произнасят думи като бомба, биват веднага арестувани и съдени ! Казвам ти го от опит, работих 3 години на летище на чек поинт във Флорида !

Тъпо е ! Важен е контекста !!!

Не мисля, че такива шеги са уместни. Все пак става дума за сигурността и живота на много хора. Няма място за шеги и други такива.

Оказва се, че смъртоносния вирус ебола, е създаден през 2009 г. по поръчка на американското правителство и е патентован. Собственика на патента е американското правителство! Номерът на патента е US 20120251502 A1.

Да а би ли казал с ,каква цел е създаден смъртоносния вирус?

Дано да не е с цел намаляване на населението, а да е за всяване на страх както беше с антракса и разните птичи грипове и тем подобни!

Вярно! След което с машина на времето специални ФБР агенти са се върнали в миналото и са заразили хора .......защото иначе как ще обясниш случаите на ебола в по-старо време?

Важното е, че Ебола е идеалният вирус за биотероризъм. Защо да не го използват когато им е необходимо?!

Ако ще правиш конспирация ще тръгнеш ли да правиш патенти и други ширпотребни глупости? И от кого ще те защитава тоя патент??? Някой да не ти копира вируса? Или може би сега Американското правителство ще заведе дела срещу всички болни от ебола, защото са "ползували вируса неправомерно без разрешение" !!!!

Това, че нещо е патентовано от някого не значи, че задължително той го е създал. В случая смятам, че просто САЩ печалбарски искат да се облажат от всякакви евентуални приходи, свързани с разработването и продажбата на ваксини, примерно. Пак си е гнусна история, не че ги защитавам американците. Определено имат много грехове, но този не е един от тях.

Внимавай ,че като нищо янките могат да те съдят за клевета !!!

Регистрирани случаи на ЕБОЛА има още от 1975 г.! Тогава обаче са били само огнища, понеже пипнел ли го е някой абориген - за месец-два цялото племе/село е измирало и със случая се е приключвало! Не така обаче стои въпросът в съвременния глобализиран свят, дето за по-малко от денонощие можеш да отидеш от другата страна на Земята... А и африканците са научиха да хвъркат наляво-надясно... Добре че заразяването е сравнотелно трудно, иначе, ако се разпространяваше като грип, до сега вече населението на планетата да се е редуцирало наполовина...