Академик Стефан Воденичаров получи орден ”Стара планина”

В Деня на народните будители президентът Росен Плевнелиев връчи орден "Стара планина" на председателя на БАН акад. Стефан Воденичаров.

Обратно в новината

Коментари - Академик Стефан Воденичаров получи орден ”Стара планина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе изложи се.

объркал си се. "Росен Плевнелиев удостои с орден "Стара планина" първа степен председателя на БАН акад. Стефан Воденичаров за наговите заслуги за развитието на науката. " стават грешки

Нито БАН е БАН, нито президентството е президентство.

Е мисля да не сте прави,напоследък имаше доста забавни проучвания на БАН-спомням си едно- затова в кой град жените са с по-дълги крака,за едни ерген си е направо безценно,няколко в едно,а и президентът не ни дава да скучаем, демографски изчезваме ,да ,но поне със стил,академично-президентски

тези нашите будители нищо не са събудили . мързеливи , завистливи и злобни . такива сме всички родени на тази територия ! българи ,евреи , ерменци , турци , цигани , помаци и ахряни , гагаузи и власи , каракачани и македонци

де да знаят сега будителите,такива като плевнелиев,какви зенности налагат на българскя народ,като кончита вурст,новини на турски,славянски народ бил заплаха за българя....плевнелиев-срам си за българя,сдаи поста...и бъди щастливт .....

ГОСПОДИН ВОДЕНИЧАРОВ, АКО СМЯТАТЕ ДА ПРИЛОЖИТЕ ВАШИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НА ПРАКТИКА, ЗНАЙТЕ ЧЕ ИМАТЕ РАБОТА ПОНЕ ЗА 100 ГОДИНИ!!! БАН, ЗА КОЯТО ОТГОВАРЯТЕ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ПОСТИГАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ, ЕТИКА НА РАБОТА, ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ КОЛЕГИ! ВАШИТЕ ДУМИ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА!!

Това майтап ли е????

Г-н Прецедент, Вие явно не разбирате, че Българският народ изобщо не ви понася. Защо му причинявате гадене с постоянното си присъствие по телевизията.

а на теб кой ти е дал правото да говориш от името на българския народ?Аз съм част от българския народ и уважавам президента ни, независимо дали одобрявам или не всичките му изказвания и действия - той представлява държавата ни и всички нас пред света и слава Богу е по-добър от предишния и предишните,като с това не казвам,че предишният е бил лош президент,не,но за съжаление ще го запомня с това,че работеше само в полза на партията си и съмишлениците си,както и с възстановяването на някои традиции от "дядо Тошево" време - събирането на парички от всички,за да помогне на някой/и (преди се правеше с марки,удържаха по ведомост обикновено 5 лева за марка в помощ ,да речем за Никарагуа,другия път за друга държава и т.н.... ) и не казвам,че това е лошо.но е гадно,когато огромната част от всички нас едва скърпваме двата края благодарение на партията му да "удряш" точно най-потърпевшите с манипулативни клипове придружени от сърцераздирателна музика в насока "подарете левче" или "изпратете SMS".Надявам се всички да са узрели и проумяли,че е време да станем чиста парламентарна република,без президент,без цар,без султан - имахме ги,видяхме им управата стига ни толкова.

и неубедително.

Отвратен съм, академиците спират реформите в българската наука и вместо да бъдат деликатно избутани -ги награждават за да увеличат влиянието им. Воденичаров явно е велик учен и будител поради разработките за военните.

Плевнелиев и Воденичаров - символи на комунситическия клиентелизъм.

Миналият мадат на ББ приключи най-слощастно след като бе позорно изгонен от избухнали повсеместни бунтове. Искрата на тези бунтове беше хвърлена от учените. Тогава те играха като будители, Тоя комунистически далавераджия с медала на снимката обаче е точно обратното - успивател. Затова му и дават медал, надявайки се, че с това си купуват силен агент измежду научната общност, което е дълбоко погрешно, понеже репутацията като учен на Воденичаров е НУЛА (0). Показателно все пак е вероломното лицемерие на коминситическия изтърсак плевнелиев.

Искрата на бунтовете била хвърлена от учените... Айде,бе! Да се подмазват винаги на управляващите е генетична черта на "учените" от яслите в БАН и СУ

първите простести срещу правителството на Боце бяха от учени от БАН за орязания от Дянков бюджет. Е, не от псевдо учени като тоя наградения близач, разбира се!

Много точно казано! Идвам от кухнята на БАН и напълно подкрепям! Нашите "будители" долно се подмазват не само на управляващите а и на всеки, който се излъже да им пусне паричка, независимо от интереса на тяхните съграждани! Много гръмки думи на акад. Воденичаров, обаче на фона на това, което се случва зад кулисите на БАН тези думи звучат като ГРОТЕСКА! Бих му казала "Абе пич, хората, за които ти отговаряш са най-големите продажници!" Докато българинът на държавна работа не се научи да съчетава теорията с практиката оправия няма да има!

Този, получава орден за заслугите му за практическо ликвидиране на БАН. Наистина е смешно в една полу-колониална страна, в която живеят основно лумпени, в която няма никаква научна и развойна дейност да има Академия на науките! Все още у нас има живи спомени от нивото на обществено развитие, което бяхме достигнали по времето на Соца. Далеч сме сега от това ниво! Разпада на обществото и държавата ни е тотален и изглежда необратим!

Манипулации и лъжи десетилетия наред тровят българския национален дух и унизяват умишлено достойнството ни Граф Игнатиев изисква от османските власти специална комисия да съди Левски, за да е сигурен, че Апостолът ще бъде обесен.

Махнете го тоя резилник Плевнелиев, излага ви където и както може по света и у нас. Резил.

Слушка човЕко,затуй ще е.

нека награденият си публикува откритията и творенията за благото на народа . Този осфен да работи като подмезвач и подлизурко едва ли с нещо е допринесъл за пробуждането и събуждането на народа !

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на Българите, а Волен е нашият Апостол и Будител.

Пълно лицеметие присъщо на комсомолски демагози като Роско Нескопоско, тук награждава, а задкулисно провежда геноцид на всичко българско, вкл. и на БАН.

Плевенлиев да си учреди една награда за смелост, вместо да раздава награди там, където не му е мястото! И най-добре никога да не се появява, защото само ни излага!

Председателят на БАН може и да е получил орден "Стара планина" в Деня на народните будители. Показателно за отношението на държавата към БАН обаче е това, че първи ноември не е почивен ден за работещите в нейните институти и лаборатории.

Аз мисля че президента Плевнелиев е слаба и податлива на натиск личност.Дори нещо хубаво да роди неговата глава винаги ще остава съмнение за външна намеса.Президента е под зависимост(външна и медименктозна ) слаб продажен реваншист.Това съчетание с психическото му състояние е проблем за БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

и продажна, долна и вредна мижитурка.

Президента Плевелиев във Велико Търново пред студенти каза: по добре да си смел отколкото учен!! ЕЕии педера..т мекокитк..в маика ти да е....По този начин сриваш имунитета на обществото.То се гради от умните а не от бивши номенклатурни меки китки!!Господин първи взе ли си хапчетата?

Ако народните будители можеха да слязат от небето на земята и да чуят какъв горещ въздух под налягане пуска плевела, сигурно щяха с ужас да напуснат страната и щяха да основат една нова България.

Росен \Плевнелиев първо няма визия на мъж второто е че няма дар слово Този човек е наистена един ниско интелигентен човек .

Просто е с манталитета на една ирландска овчарка!

все пак до преди малко,ебил обикновен строителен босс откаде да е знаел че трябва да се учи за президант,щастливтеца,така га е намерил на кръстовището,такъв е и сега....

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СТЕ МОЯ ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СТЕ ПРЕЗИДЕНТА НА МОЯТА РОДИНА - РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ АЗ СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ ИМАМ/МЕ ТАКЪВ ДОСТОЕН ДЪРЖАВЕН ГЛАВА!

Ти и грозния ти Плювналиев, сте от някаква страна на ужасите, но не и от България, стойте си там и гнийте във взаимна адорация и самозаблуда. Никой не ви иска, няма и да да ви помни.

Днес е 1-ви ноември,а не 1-ви април !

Има само едно нещо по-отвратително от комунизма и това са късните антикомунисти!

Браво!

говори за будителите на България...Пази Боже

Тоя пак си е писал "словото" сам-по комсомолските клишета разбрах "Можеш да излезеш от комсомола, но комсомола от теб-НЕ!"

РОСЕН ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО ПРЕМИЕР ДАНЧЕТО СТОЛИЧЕН ГРАДОНАЧАЛНИК ВИВА БЪЛГАРИЯ, ФОРЦА БЪЛГАРИЯ

Май си пийнал повечко

Още не се виждат тези герои които ще ни изкарат от вашия бата г-н плювналиев.

Добре би било едновременно с "това" да следите за правописа и печатните си грешки.

ТОВА Е НАЙ-УСПЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА АГРЕСОРА РУСИЯ ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

Хубаво де, ама да беше заблизвал по-малко, тоя и оня!?С тая твойта, мръснишки умирисана уста!?

ти имаш ли връзка с главния мозък?горкото дебилче.

Тоя тиквеник е цар на помпозното говорене!?Колкото повече българската държава загасва, толкова по-помпозно говори!?За нито за един тежък, обществен проблем, не е казал ясно откъде идва, от кой тип хора и от кои обществени групи!?Смешник и фалшив като човек!

КОИ СА ТИЯ БУДИТЕЛИ, ЧЕ НЕЩО МИ СЕ СПИ СЪСЕЛЧУ БУДИТЕЛ ЛИ Е - КЪТ ГО ЧУЯ И МИ МИНАВА СЪНЯ И СА БАРАМ ЗА ДЮКЯНА

Искам да попитам, в Президентството няма ли кой да чете коментариите на всяко едно изказване на Плевнелиев и да му слага Справка на бюрото, а тя почти винаги е 85-90 %" против" и 10-15 % "За"!И как да бъде друго съотношението, като той прави гаф след гаф, срича от листчета и се навежда на който се сетиш, от Пожарникаря до Ердоган и Обама???

Има има.

bezplatni = 85-90 %" против" - dobre plateni = 10-15 % ??

В деня на будителите който ти толкова цениш ли трябваше да спрете предаването ДЕКОНСТРУКЦИЯ? Ако си толкова голям фен на будителите преди да държиш речи трябваше да се поинтересуваш за комуноидната цензура, която властва в БНР.

БАН не е имала по-тъп председател от тоя самообявил се за "учен" шлосер от частната фирма наречена "Институт по металознание". Този няма нито една свестна публикация или научна разработка. 100 %-тов плагиат и тарикат!

Амида, Плевнелиев е прав. СМелостта е важна, но липсата на образование + смелост вече си е български патент. Може да са спокойни, норада опростя достатъчно, глед биг брадър и се налива с PVC бира.

Във вашето село всички ли са педали или си само ти ?

Пред студентите във Великотърновския университет,"на въпрос какво според Плевнелиев е по-важно да си смел или образован, Росен Плевнелиев отговори категорично и повтори: Смел! ...

Не може хем да действаш против всяка проява на будност, хем да честваш празника! За какви будители говорят тези, които държат учителите, хората на културата и изкуствата на дъното на социалната стълбица! Боклуци!!! Сега, като някой от тях изгарят с парите си, риват. Е8*те си мамата нещастници, врагове на бъдещето на държавата. И вашто време идва, че има и по-големи мошеници от вас! Само ще ви гледаме сеира, и се сещайте, какво направихте за бъдещето на страната ни, като съсипахте образованието и културата.

"Делото на народните будители е опора на отечеството ни в бурите, в бързеите на историята ...", а сега негова опора е ХЕЛОУИН ...

.......Академик Стефан Воденичаров получи орден Стара планина ..... za uspivaneto na bylgarskata nauka za pone 100 godini napred. Poklon pred akademika i pred nagredilia go i pred wsiski ostanali titulowani ucheni u nas!!!

Niama li koi da sybudi Plevenliev za da vidi problemite na bylgarite i reshenita im? Uprawliwashtite sa go udarili na syn dylbok ili nosiat prekaleno specialni ochila zashtoto nishto ne wijdat? ...

Комсомолският секретар Чехльо кво ли е сънувал, та се е събудил?! Сигурно как Боко му тегли ушите или офшорската банка, дето са му паричките, е затворила кепенци

Не беше ли онзи, който се беше пообъркал с едни пари за научни изследвания от онзи фонд за научни изследвания? И на каква база му дават орден?Заради неговата научна дейност ли или понеже има празник и дай да раздаваме? Многолик е нашият президент, дори и в глупостта.

Плевналиев е първият наш президент-технократ. Което е много хубаво. Но тук свършват добрите неща. Той е продукт на комунистическо възпитание и мислене, а е направен богат от западни фирми. За да заслужи това най-слугински ни внушава мисълта за някакви западни и атлантически ценности. Ние тия ценности вече ги изпитваме на гърба си. В резултат на това България се топи и загива от мизерия, безработица и безперспективност за децата ни. Това е пряк резултат от неговата политика.

България се топи и загива благодарение жестокото ограбване от чизмарски варваристан и туземните му лакеи кат теб. Последното доказателство е една банка, от която "изчезнаха" над 3 /три/ милиарда евро, спестявания на стотици хиляди българи. хеф ъ нъйс дъй

Само не разбрах кое му е "технократското" на офшорния!? Да изнася бачкатори за Германия под благословията на бившите му другари от БКП/БСП "висока технология" ли е? Или това да крие данъци с далавери!?

Замълчи, подлого!!!

Точно пък Чехльо да говори за народните будители ... щеше да е смешно, ако не беше тъжно! Все едно Боко да говори за атомна физика ...

Мухльо е щастлиФТ ;)

Шефе, не ги раздавай така бързо, щото после няма да има за Боби, а той е най-големия будител.