50 души излязоха на протест срещу модела ”Кой” (снимки)

Около 50 души се събраха пред сградата на парламента на протест срещу законопроект за оздравяване на КТБ, организиран от "Протестна мрежа".

Обратно в новината

Коментари - 50 души излязоха на протест срещу модела ”Кой” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички фирми и граждани пострадали от фалита на КТБ ще влезат дълбоко в сивия сектор за да компенсират загубите си. Каква икономика, какви 5 лв. Всичко в БГ е фалш и лъжи. Тук е като в джунглата, българите нямат самочувствие за общност. Ако това се бе случило в нормална държава нямаше да има ни една стара мутра в политиката. Българите си заслужаваме управниците и живота в скапаната държава... В "българия" мафията си има държава! Протесна мрежа е създадена от мафията за да обслужва интересите и. Това са най долните пумиари на нацията ни.

Aко започне веднага процедура по несъстоятелност,активите ще се продават по пазарни цени,а цедирането което се върши вече месеци от "оздравителите" е безумие и явно разграбване,а последиците тежки и за държавата и за вложотелите!

Само мога искрено да се посмея на наивния ви оптимизъм. Защо мислите беше всичко? Просто разграбването ще започне след фалита. Да ни е честита безработицата и последващите фалити.

Само ЗАКОН ЗА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ще оправи алчността на КРАДЦИТЕ и МАФИОТИТЕ в Б-я !

ша викаме "кой",докато нашите кукловоди опоскат банката,т.е. оберат посред бял ден на обезценка "законно",а вие ша си траете,ша гледате снимки,докато си свършим работата "демократично",като разпространяваме артфотото по света,хитричко да си забулим деянията!!

то еи тези 50 са платени от модела "кои", защото банката може да се оздрави и без техните пари. защо не марширувахте, когато искров затвори банката и 6 месеца не дава достъп на хората по парите им , а сега, когато може да се намери решение. защоито поръчителите ви са получили пари да прехвърлят активите на банката в други ръце.

Взелите кредит печелят!КТБ е ликвидирана от фалшивите анализи на квесторите!Те обезцениха активите и на повече от 50% и сега апетитни парчета от икономиката ни ще бъдат "приватизирани "за жълти стотинки!Богатите по-богати бедните по-бедни!Честито!Държавата можеше да отпусни 6 милиарда помощ с ЛИХВА и да попълни хазната си както стана в САЩ но някой ще глътне тлъстото парче а глупаците реват "няма да платим"!

сащ не е в ес и си печата пари,тук не може!но доклада не казва дали в този период е уместно и целесъобразно цесиране на активите на половин цена и защо изобщо се допуска без да се прогнозират последиците,защото именно последиците определят стратегията, не безогледното разграбване в момента ,облаготелстващо единици вълчета!както сега са 4 млрд.,утре няма да има нищо!кражбата е явна!

Абе, драги протестанти, защо не се върнете да работите на изоставените ниви на дедите ви, да възстановите буренясалите лозя и овощни градини на родителите си, да работите градивно за България? Защо??? Защо се размотавате по улици и площади, като няма какво да правите, заемете се с нещо в полза на Родината. Лентяите и търтеите в т.нар. столица вече отдавна преминаха допустимия брой. А селата пустеят, производство няма в порутените фабрики на градовете и България тихичко и безвъзвратно загива... Тръгнете в по-рационален протест - срещу циганизацията, срещу унищожаването на българската гора, срещу телефонните измамници, срещу свирепата корупция, срещу крадливите кметове и измамниците-политици. А вие сега дрънкате като замаяни "няма да платим", все едно, че нещо разбирате от банковата кражба на века - та кой ви бърка в джоба, освен вие самите, с лентяйство и губене на време по площадите няма да има прогрес...

ето ви отговорът: рабежът на КТБ и възможността това да се случи във всяка друга търговска банка е заложен като истинска мина още преди 1з години от парламентарното мнозинство на НДСВ и ДПС. Много от тогавашните играчи, които прокарват скандална поправка в Наказателния кодекс и днес са в играта около закъсалата финансова институция на Цветан Василев???

Мило, стисни ме да прръдна !

След като един народ не знае как да постигне своето искане, по добре да не се захваща. явно нашият овчи и робски нрав са по силни

Лъжа било, че имали милиони, но никой не излезе да каже пишат се за меме лъжи. Явно е истина.

до 100 л не е ве4е краба

Имаше над 100 човека, отделно от това поне 20 журналиста, след 18.50 пътят беше блокиран, поне до 19.30, когато си тръгнах.

Резервирали за втория полет, а Седефчев и Качамакова, за 3

БАЯ НАРОД ЕЙЙЙЙ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПОНЕ 60 ДА СТЕ

О, ГРОЗНА МУТРО!

Ако наистина националната икономика е в такава зависимост от оздравяването на КТБ, аз като доказан национално отговорен ръкводител , виждам само един начин: Оздравяване на КТБ с бюджетни средства, т.е ваши пари и промяна на наказателния кодекс с прилагане на смъртно наказание за злоупотреби в особено големи размери, след което , както си му е реда-до стената поне 10-15 смрадливи БГ крадливи селтака, наричащи се мениджъри и банкери . Така ще се осигури необходимата доза разум и страх за бъдещи мераци от този род, както си му е реда, т.е превенцията е на 100%

Другари ,срещу БОКО КОМУНИСТА НЕ СЕ ПРОТЕСТИРА!Така беше по времето на комунизма, а през демокрацията може/2013/Тогава 20 се брояха за 2000.Продажни журналисти слугинуват на простия,ЗАЩОТО СА ПРОСТИ.Модератори трйте,нали сте фенове на простия.

С "Лазаре, стани" няма да стане! Щом е частно, да си е мислило овреме - и учредителите, и вносителите. Само без наште парици, моля, никакво пипане на бюджетни пари за тия престъпници. Нали затова е частно - ако не потръгнат нещата, да фалира....

Ако това е сводката на МВР към 20:30ч. , може и 49 да са били. Видяхме миналата година как цяло лято от БНБ до Раковска са 3 000 души, а от университета до Плиска - 5 000 преко сили... Стига лъгали хората бе, поне 200-300 души имаше въпреки, че поводът за пртеста вече го бяха оттеглили по обед, беше студено, петък вечер, че и полу-празник.

Това звучи повече като опрадание...Явно сте били там, може ли да ми кажете Добромирова, Генов и Цонева бяха ли сред тристата?? Благодаря ви предварително....

Не знам като какво звучи, но е простата истина, за разлика от някои тенденциозни "данни", подадени от "отговорните институции" (толкова отговорни, колкото и тези дето твърдяха, че ситуацията на КТБ е пълно 6, два месеца преди да хлопне кепенци). Поне аз не съм забелязал споменатите, но не съм ги и търсил. Но ми е чудно тяхното присъствие или отсъствие какво променя повода за протеста - ГЕРБ и ДПС се опитаха тихомълком да задължат БНБ (дефакто сваляйки борда и печатайки пари или чрез цялата банкова система, т.е. всички ние) да спасява банки раздавали необезпечени кредити на "свои" хора.

...няма да стане нищо...АЗ ОТ 25 ГОДИНИ НЯМАМ НИКАКВИ ВЛОГОВЕ В НИКАКВИ БАНКИ...т.е .имах да вземам заработени 300 000 (имах камион и работих с него)...докато ги получа през 96-97-ма ...станаха 300...с които не можех да си купя дори една гума(а ми трябваха 12)....фалирах...разпродадох всичко и от тогава съм ден за ден...Нямам нито борчове,немам и спестявания ,нямам и стаж,нямам и осигуровки ....но си плащам всичко....данъци,ГО, винетки ток вода и всичко което се сещате ,без да съм на борсата и без да съм на ..."социални".... КАК??? ще питате...ами с много "бач" и лишения...живея на морето ,а 10 години не съм си топнал гъза в морето...и повече от 100 км от къщи не съм палил колата и то не е било за разходка и почивка... Тези дето протестират за КТБ за мангизите си са нищо ,от НАС,които можем да скочим за да си защитим ПРАВОТО ДА НЕ НИ ОГРАБВАТ ЗА N-ТИ ПЪТИ ВЗЕМАТ ОТ НАС БЕДНИТЕ МИЛИАРДИТЕ КОИТО СА ОГРАБИЛИ ...БОГАТИТЕ....АЙ...СИКТИР И ЩЕ ИГРАЯТ ТОЯГИТЕ НАКРАЯ...

betren@

но затова пък си достоен човек.то е видно.бъди жив и здрав

Лъжат журналята. Аз лично бях, когато бяхме затворили движението пред парламента. Говорих с Мартин Димитров от РБ, който беше там.

Според мен бяхме минимум 100 души.

Дали ако не броим журналистите няма да се окаже, че броя на протестърите е бил като капиталовата адекватност на КТБ - ОТРИЦАТЕЛЕН! ;) -) :Р

50 или 70 зяпачи какво значение има? Каква новина е изобщо това? Че пред нашия блок се събират повече баби на раздумка.

Тиквата ли ви пише заглавията ? Дори по неговата телевизия казаха над 150 души. Следващия път пишете 5 души се събраха.

Големите са цесирали влоговете си в КТБ. Дребните вложители пак ще го духат

Попаднах там, е бяха повече от 50 "души" моля.

Защо не се юрна към окопите на полицайте ? Няма ги Тъпанарите, няма ги Тъпанарките със свирките!

Малко народ излезе,защото днес управляващите все пак се отказаха да спасяват КТБ!

БОЙКО и МЕСТАН = БОСТАН ..... а шеф им е ДОГАН = модела #КОЙ.... К О Н Г Р А Ч У Л А Ш К О Л С У Н !!!!

Само 50 тъпанара...?!? Не може да бъде...

Много малко е било куфарчето на Жозето вчера...

Доган-Пеевски гейСтанишев сътвори този Франкенщайн -в името на отрудените комуисти.

А беше време когато същите 50 души представяхте като "хиляди за 323 ден искат оставката на Орешарски"

На протеста бездомните псета бяха повече от протестиращите!!!

А беше време когато същите 50 души представяхте като "хиляди за 323 ден искат оставката на Орешарски"

Алооооо ГЕРБерастите, нещо да кажете за коалиция БОСТАН? Сега видяхте ли КОЙ? Ама с нашите пари няма да пълнят гушката на банката управлявана от ДПС и толерирана от ГРОБ, че ще чувате само звука от трошене на собствените ви зъби!!!

каде сте балгари защо ви ниама на протестите ??? не искате ли да покажеме на комунистите колко ги мразиме ??? имената на протестарите ще бадат записани с златни букви в историата на балгариа !!!

Абе, ти като се яви в централата и желанието да си ТРОЛ, как така те пропуснахме, че си толкова неграмотен?!??! Не пиши повече,че ни излагаш и не чакай пари от нас! Ходи си паси овцете на село!!!!!

НИАМА ни, защото пак ще ни управлява МАЯМА нолева! Писна ни от лумпени!

Ей това сме ние - 50 българи и 7 милиона турци и роми, дето им е все едно.

Дерзайте Братя, докато съм на заплата в Брюксел на цялата група по 5 лева на вечер обещавам. Знаете ме кой съм: Ваш КоКо ДуДу.

Миналата година, когато брояха дните, имаше по 10-тина човека, но всички медии брояха кой ден се протестира, а не колко човека протестират

То вече протеста е без значение....така или иначе това предложение няма да се обсъжда в НС...

Комунистите и ченгетата остаряха (физически и на идеи) и останаха в миналия век буквално. Както Ал Капоне си е изживял крими апогея и е бил задминат от финансисти и индустриалци, това се случи и в Източна Европа преди още 10-15 години. Новите господари на икономиката са далеч по безкруполни и никакъв морал (филма Вълкът от Уолстрийт е доста близък до днешната Българска реалност) сравнени с "комунистите и ченгетата". Истински смях е да гледам скачащите зомбитата как си дърдорят за комунисти. За разлика от комунистите на които Запада им намери цаката, за новата вълна лек няма засега. Нострадамус или както К.Маркс е написал "... когато капитала се натрупа в критична маса в малък брой хора ..." ... ще видим, ако сме живи

Протест да е, аванта да е!

нормално,присъствието на платена мрежа отблъсна доста хора.

Кой финансира протесната мрежа?

Е кой,Сорос снимкажията и други наречени "фондации"!Радва се на снимките,на уж демократичните поплювковци,дето сучат от няколко майки и не им стига!Самите плакати показват че са професионално изработени за ефект и мероприятието е финансирано!Време е ДАНС да се ориентира към създателите на "Кой",да не спи и да гледа сеир,докато банката се източва!

Много сме,силни сме..