Реджеп Ердоган в Париж: Турция никога не е подкрепяла ИД

Турският президент Ердоган заяви в Париж, че няма никаква разлика в позициите на Франция и Турция във връзка с действията на "Ислямска държава" в Ирак и Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Реджеп Ердоган в Париж: Турция никога не е подкрепяла ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Ердоган е единственият политик който спокойно може да управлява не само Турция но и цялата Европейска общност. Турция е 17-икономика в света очертава се през 2023 година да влезнат в 10-ката.

Какво означава "издигане на двустранните отношения без никакви условия". Ердоган беше човекът, който преди 1 година вдигна на протест цивилизованата част на Турция. Да, спечели изборите, но кой гласува за него. Жените със забрадки навели глави и затворени по домовете си или тези, които искат права да решеват сами съдбите си.

Мда....И аз съм дебел щот не съм ял много ...

Каква гледка само. Турчина ислямист, който купува петрол от миндилите и им дава убежище, и франсето цоцолист, президент на ислямизираща се страна.

Интересно как така от 2011г до днес ИД и другите терористи преминават от север през Турция в Сирия. И то добре обучени и въоръжени. По думите на Ердоган излиза, че Турция е една разградена държава. Но тя не е. Следователно на територията на Турция се обучават въоръжават и прехвърлят в Сирия терористите от ИД. Който използва лъжи не може да стане голям държавник в дългосрочен аспект.

Изявлението да се възприема: Турция никога не е преставала да подкрепя ИДИЛ. Заедно със САЩ, Великобритания , т.нар. западни демокрации ведно със Салафитска Саудитска арабия и Катар !

Добрите отношения на Турция и Франция са още от времето на Великия (Великолепни) слутан Сулейман.Това може би е бил първия Евро-азиатски съюз.Но със столица не Брюксел , а Истамбул.Имало е религиозна толерантност,търговията процъфтявала след като приел хилядите беженците еврей от Португалия и Испания се развило и банковото дело.Адмирала Пири Рейс имал подробна карта на Америка и след това Колумб я открил....Та аз съм за Турция в ЕС

Столицата на Европата винаги е била Истанбул! Българията винаги е била на територия до Истанбул . В Европата Винаги е имало три държава и : Истанбулската империя, Българската Империя и Западналият боклучарник. И е крайно време да се възстанови статуквото! Oмръзнаха ми западни и ново български глупости!

ти чувал ли си за римската империя , византийската империя , британската империя , руската империя , кайзерова германия , австроунгарската империя френската империя ,

Ей са ти повервахме! Ами защо задържа хилядите турци да помогнат на своите от другата страна на границата? Ердоган води Турция към султанат и е време ние да се оглеждаме за своя цар. Турция върви много на зле и който си затваря очите ще претърпи загуби.

Ти са майтапиш!Много била зле..ха..ха Не се учудвайте, ако някой около 40-годишен турчин или туркиня ви каже, че е пенсионер. Не ви лъжат. Защото в Турция доста рано може да се стигне до пенсия. Мъжете може да претендират за пълна пенсия на 40 г., а жените на 38 г. На практика 25 г. трудов стаж са достатъчни. Средната продължителност на живота при мъжете е 75 г., а при жените 76 г.ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА БЕДНИ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

солейманчо батьов , и в българия беше така преди двайсет години . затова сега пенсионният фонд е празен и на нас ни се налага да работим до седемдесет години ! неможе да работиш 2 г . а да получаваш пенсия 3 г . това е пирамида ! родителике изяждот парите на децата си . анадъммо ?

много добре, отивай в Турция тогава и не ни занимавай с болните си фантазии... явно турците са много прости, щом са загърбили такива придобивки и милиони от тях висят в Германия на социална помощ или продават дюнери...

И ПРИ НАС ИМА РЕКЛАМНИ ФИЛМЧЕТА И ВЪЗДИШКИ ПО ВЕЛИКОПЕНАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ .... ... ОЩЕ ВАЗОВ, КАРАВЕЛОВ И БОТЕВ СА ПИСАЛИ КАКВО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СА МИЛСЛЕЛИ ЗА ВАС ГЯУРИТЕ :))

Ердоган е световен политически лидер другите са само мижитурковци. Ето такив лидер трябва на България. Турция има невероятен икономически растеж. Строи с трети мост на Босфора ,най голямото гражданско летище с трансатлантически обсег който ще превъзхожда това във Мюнхен, влаковият път на коприната който ще минава през Турция започващо от Лондон, Истанбул под Босфора с новия тунел от там Тбилиси, Баку стигаща до Пекин. Така също и тунела Истанбул ,който ще облекчи водния транспорт през Босфора

защо турция като почна да се ,,развива,, всичките и съседи за които не и отърваше икономически и военно се разбиха??? ние, гърция, сирия , ирак??? маи че 5-та колона заедно с америка и ционистите сложиха ,,ръчичка??? а забравих!!!ердоган и давид оглу са турски евреи или евреи-мюсулмани??? знаеш???не е само сталин!!! пътят на коприната минава и от софия!!! ако затворим ,,кранчето,,!!!

Зоната забранена за полети, как точно ще помогне срещу ИДИЛ, които имат 0 самолета?

да не ги ,,тепат,, сирииците!!! нали са братя ,,сунити,,!!!

И както казах,след Украйна ще следва Турция за ЕС!

чувал ли си за ,,черният лебед,,???

идил продават ,,петрол,,!!! не го продават на сирия нито на ирак!!! кои остава???

Господин Ердоган е прав за положението в Сирия.Той гледа много по глобално на проблема с тероризма, защото Турция от около 40 години има проблем с терористичната организация на кюрдите, и знаят много добре че някои страни в Западна Европа ги подпомагат. Не е тайна че една от страните . България трябва да вземе пример от Турция за техния икономически възход. Много е жалко че като гледам какви глупости се пишат в този форум, все още има хора които мислят 100 години назад .

и асад в срия от четиридесет години има проблем със ,,сунитите,, но те маи не са терористи защото са ,,ваши,,!!! аиде стига с двоината мярка!!! като иска в европата да си ,,разбули,, булката!!! щото аз моята не я забулвам!!!

Вие съвсем изтрешяхте бе,Турция в ЕС.Малко ли ви е ИД.Вижте какво става в Германия.Тази грешка ,която допуснахте,да докарате толкова мюсюлмани в Европа,ще ви излезе през носа.Те изобщо не се култивират и интегрират.И накрая ще създадате идеални условия за новия Хитлер.

ще горят джамии в Германия, но да видим кога ще е... постепенно се започва - преди седмица 5000 ултраси се събраха в Кьолн да протестират срещу салафистите - течение в исляма, но се подразбира че не е само срещу тях

още по време на турското робство мърсните франсета са помагали на турчалята, и сега помагат и преди помагат, спомняте ли си че турция и франци ясе скараха за един договори дето трябваше да се правят в БГ то за един тръбопроводи и за един атомни електроцентрали за едни ТЕЦове и в БГ то дори . АЕС в марица изтоко. и пак мръсните франсета се цункаха с турчина. Такив ас те гледат келепира.

Айде сега приказки за малки деца. Веднага ти повярвахме

точно така, не ги подкрепя - само върти търговия с тях, и голяма част от ИД са турци, и досега както се вижда Турция не позволи на САЩ да ползват техните бази за удари срещу ИД... то ако питаш турците, те и башибозука през 1876 не са подкрепяли, те сами решили да колят - после случайно Ахмед Ага бил награден от турската власт и повишен в бинбашия...

Турци и социалист - нездрава комбина!

Той припомни исканията на Турция за създаване в Сирия на зона, забранена за полети, на зона за сигурност и за обучение и оборудване на бойци на умерената сирийска опозиция??? да създадем и една такава за курдите в турция!!! те също са ,,умерена курдска опозиция,,!!! сирииската била ,,умерена,, пък с ,,калашников,,!!! каква им е разликата от курдите че те са ,,терористи,,!!! оттатък границата ,,борци,, за демокрация , а отсам ,,терористи,,!!! ,,тир-овете,, на межд.червен кръст с оръжие ,охранявани от мит да влизат в сирия ги забрави???

Ердоган пак излъга, че Турция не подкрепя "Ислямска държава"! Това, че турция не пуска кюрдите да минат нейната граница за да се бият с ИДИЛ в Кобане какво е? НИМА НЕ Е ИНДИРЕКТНА ПОДКРЕПА ЗА ИДИЛ?! Да пречиш на врага на някого значи му помагаш! .. Отделно, както каза Байдън, Турция е пращала тонове оръжие в Сирия за ислямистите за да се бият срещу Асад. А кои са ИДИЛ и Ан-Нусра?!

То скоро няма да има разлика между Франция и Турция, демографски :D

кога българя ша подкрепи новата дърява? морално, политически, икономически.....? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ердоган казва много неща. Повечето от тях са лъжи. За ИД също. Поне да махне от турската преса снимките на военнте си с ИДИЛ-джии, на лекуваните в турски държавни болници терористи от ИД...

В България сме за Турция в ЕС!

в българя сме за анексиране на турця и руся всети заедно.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слушай, Исмаиле, Не искам да се конфронтирам с теб или с който и да било от другите мюсюлмани! Но, ще ти кажа нещо, байчов! Исмаиле, ходете в който си искате съюз! В Еврогейския, най-вече. Щом се имате за готованци и деблаци (каквито са в тоя съюз)- вървете! И още нещо, байчов! Не мислете, че като идете там, ще ви дадат всичко на тепсия. Те тия от тоя измислен съюз са го направили ,че да цуцат от другите, а не да им дават. Много ви се иска да имате България, нали ? Сигурно ще я имате по един или друг начин. ЕвроГЕЙОВЕТЕ са се погрижили за това още преди 26 години. Що ви трябва да се напъвате да влизате в тоя съюз? Има един, обаче, обективен фактор и той се казва "БЪЛГАРСКИ НАРОД". Вярно ,че както сме я подкарали да слушаме Дол и Меркел, както и ония от Вашнгтон, сигурно вашата ще стане. Но не изключвай и варианта в който ще се пробуди съзнанието на българина ... и тогава ще стане лошо за някои. Така наречените "рашки", само това чакат, щото и те като вас искат да са тук. С две думи, там дето е текло, пак ще тече. Или инак казано, пак ще има да си трошите ритулано ятаганите. И без да се засягаш, Исмаиле, но попарата ще я сърбаме ние, обикновените, понеже ония големите те не се бият. Пускат такива като мен и теб да си режат гърлата ,а после каквото дойде. И на края да ти кажа, че най-добрият ми приятел, с когото съм отрасал е турчин, а аз съм българин! Заедно крадяхме оловен миниум, преди мнооого години ,че да си правим "бомбички" за Нова година! (тогава живеехме добре)

Аз съм гражданин на България .Тук съм се родил и тука ще избирам дали Турция да влезне в ЕС или не .Ти не си човека който ще ми каже.Анадъмно?

Имаш едно + и от мене ,разбираш ги нещата,дано да сме повече

Много сме прости! Що му се връзвате на тоя?????? Най вероятно е нашенец който просто ви дразни за да привлича внимание. Такива коментари трябва да се пренебгрегват и след 3-4 пъти кат види че никой не еб*ва ше се откаже.