ГЕРБ чака РБ да каже за структурата на кабинета

ГЕРБ чака РБ да даде предложения за кабинета, оттам искат няколко дни отсрочка. Преговорите продължават.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ чака РБ да каже за структурата на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАРГАТА Е ГОЛЯМ ПРОСТАКККК.

Нови избори веднага! Така или иначе нищо няма да свършат избранниците ни. Фалираха банката, сега ще вземат да напомпят с още няколко милиярда дълг държавата. Кой кого ще съди и ще държи отговорен, като всеки зависи от другия за да е във властта. До вчера крадците ще подкрепят властта на другите крадци...Избори веднага и до дупка докато не свършат парите на партиите за подкупи и тогава ще има обективен избор!

Костов премиер с подкрепата на РБ,Герб и АБВ част от ББЦ

Като гледам представителите на РБ започвам да се чудя-що е туй -МОРАЛ на ПОЛИТИК и съществува ли нещо подобно.

Дай пример

Кандидатът за премиер е г-н Борисов!Павилно! Ама много! Борисов и Дянков вкараха страната в кризата.Сега Борисов трябва сам да продължи делото си, да ни довърши!

Кво увисваше от много чакане,че съм позабравил.

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

Не но това не означава че ще гласувам за ДПС, АТАКА или БСП. Цивилизационен избор.

на корем, е така "чакат" герберите в луксозните хотели на България.

Едни нови избори ще ни дадат да разберем, кой има повече пари - Боби или бат'Ваньо.

Съжалявам, че гласувах за РБ. Имах големи колебания, заради противната и ненавижданата от мен Кунева! Заради подлеците от СДС - Зеленогорски и други подобни помияри! Но се надявах на разум и противопоставяне на ГЕРБ-аджийското мафиотско котило! УВИ!

Вече гласувай за Бареков или Волен за да е пълна комедията.

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Това не са реформатори, а реставратори, които се кланят на един провалил се управник, само и само да се докопат до властта.

Ало Цацаров няма ли и на този от снимката да му поискаш имунитета и най накрая да вкараш в затвора некоя мърша депутатска?

Здравейте другари от ГЕРБ!Ще направим нова структура на кЪбинета ми, назначивам 10 000 шофьора и 10 000 охранителя от ИПОН, ДА СЕ ВОЗАТ И МЕ ПАЗЯТ.И още 10 000 чалга мутрадеси да ни развличат.Ето това е рИформа.А забравих :Купувам и толкова БМВта ,нали народа плаща всичко? ВаШ БОЙКУ.

А ПО-ГОРЕ МНОГОУВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ПРОЧЕТОХТЕ ПОСТ ОТ ИЗБИРАТЕЛ НА ДУДУКА ЕЙ ТВА Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ - ПРОСТОТИЯТА НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ

От Парламента изтече информация, че започва излъчването на втори сезон от популярния сериал "МУТРАТА ОТ БАНКЯ"! Запознати твърдят, че излъчването ще бъде прекратено на 10 февруари с последния епизод , наименован: Камъни и дървя по жълтите павета"!

ДНЕСКА ПИШЕТЕ БЕЗ ПИЦА...ДА ЗНАЙШ

Как да има пица, като Боци прокуди сиМунчо сеДянков, баш пичаря на ГРОБарите!

fixxxer@mail.bg

Дянков е рубладжия! :p

Нямаше ли подобен финален епизод? С една разлика-камъните и дърветата ги мятаха на бул.Цариградско шосе!

ЗА БОКО ГЛАСУВАЛИ САМО 16%, А ЗА ОСТАНАЛИТЕ СЕ ЕДНО ДА СИ НЕДОВОЛЕН, ЧЕ ГЕРМАНИЯ СПЕЧЕЛИ С 1-0 ФИНАЛА ПРОСТ НАРОД ЕЙЙЙЙ...НЕ ОДИ НА УЧИЛИЩЕ, А САМО ПО УЛИЦИТЕ СКИТА

Гарга, не съм орнитолог, затова питам: Ти не си ли от прелетните екземпляри? Белким поне през зимата си починем от словоблудствата ти!

Гаргамел

ПО-МАЛКО ПИШИ, ПОВЕЧЕ ЧЕТИ

Комунистическия РБ начело с кривата уста-Меглена Кунева е най-глупавият избор на ГЕРБ за партньор.Тепърво започват изцепките!

Хората го казаха още на миналите избори.-Гласуваш за ,изкача Костов- И двамата са БЪЛГАРОМРАЗЦИ !

Да пребъде ГЕРБ.Още 100 дандата.

Партията на простите ли , както я нарече бОКО.

дандата=МАНДАТА

ПЪРВИЯ ПРЕМИЕР КОЙТО ЩЕ ПОВТОРИ МАНДАТ БРАВО БОКИЧ

ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ БОКО ТИКВАТА ПЕЧЕЛИ ИБОРИ НО НЕ УПРАВЛЯВА ЦЯЛ МАНДАТ! И СЕГА ПАК ЩЕ Е ТАКА! И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА ГО ИЗБИРАТ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА! А ОТ УПРАВЛЕНИЕ С МНОЗИНСТВО, СТАНА НА 120 А СЕГА 84 ДЕПУТАТА! НАКЪДЕ ВАРЯТ НЕЩАТА А?

Гаргамел

АБЕ ГЛУПАКО, ТИ КАК СИ ПРЕДСТАВЯШ - НАРОДА ГО СВАЛЯ И ВЕДНАГА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГО ИЗБИРА АМА ПРОСТ СИ ВЕ БАТЕНКА, ПРОСТ...ТИ СИ ОТ ТИЯ КУХИТЕ ПАРТИИ ДЕ РАЗЧИТАТ НА ИДИОТИ ИЗБИРАТЕЛИ

дОБРО утро красавец, като простия.

народа се измори, отивай на избори, отложете казуса КТБ или я одържавете, народа ще възстане да гласува България трябва да се управлява от една твърда ръка, а не рак, орел и щука, както се очаква...спечелете и управлявайте!!

НИЩО МУ НЯМА НА НАРОДА...ИЗМОРИЛ СА ОТ ГЛУПОСТИТЕ СИ ДА ВКАРВА ТАКИВА ТЪПЪРИ В ПАРЛАМЕНТА...ДУДУКА, СИДЕУРУГЛУ, ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, БАЙ ТИ ГОЦЕ

реформират съдебната система от която произтичат доста проблеми и касаят всички. НО ми настръхва косата от реформа в здравеопазването-всеки път става след реформа по зле. Пенсионна реформа? Ако касае ранно пенсиониращите се-да,ама да тормозят само трета категория ,айде няма нужда. За другите реформи...даже не ми се говори. Навремето бай Тошо правеше"корекции",сега правят "реформи".

Бойко връщай мандата и отивай на избори и атака и толкова, ще спечелите...какво ще ти дърпат конците безкрай...и ще стане една манжа...какво управление ще стане..не се съгласявай....после ще прехвърлят вината на вас ако нещо стане....

"Манжа" с грозде ... боже неграмотност, бе mari! И кой ще ги плаща тези избори? Повече от това, гласове няма да има за Боко тиквата, а като отидат още по-малко да гласуват, депутатите му ще са под сегашните 84! Т.е. пак "управление на малцинството"! "Спечелил" е, да си управлява! Като не може, да не се напъва за власт!

Очаквам драстични реформи ,които не са съпътстващи с някаква алтернатива за пострадалите от тях. Когато кажеш реформи звучи интелигентно и почти като добро лекарство,зад тях обаче обикновено се крие страдание на доста хора. Реформите не засягат никога тези които ги правят.

Ако тази програма не е съгласувана с господарите им от ЕС, няма да има програма, ако е съгласувана нищо добро не ни чака.

Както се казва: пунт и пластика! Какво обяснение имат към избирателите си РъБовете? Защо преди изборите беше , категоричното условие е Боко тиквата да не е премиер, а след "трудни и дълги преговори и саааамо в интерес на народа" днес хоп - коалиция! Много добри си го знаеха това и преди изборите!

От чисто филологическа гледна точка, как трябва да се нарича човек, който е представител На РБ - ръбак, ръбър или ръбист? Въпросът ме осени внезапно като погледнах снимката с този член на ГЕРБ, предполагам - а пък при тях да знаете колко варианти има само-о... Това е то богатството на родния език и да са ни честити тези нови будители, така да се каже, които завинаги ще останат в аналите.

и не ме интересува, но как трябва да се нарича човек, който пише подобни безсмислици в 6:30 сутринта? Нещо влияние на АТАКА ??

Не! Чувство за хумор, което един трансформатор няма! Защо трансформатор ли? Защото са се трансформирали от едно нищо, в друго такова! Трансформърси, транссексуални, и други транс думи!

Може би Ръбчо - ако е мъж, Ръбла - за жена.

Слеят ли се НАП и Митниците - НЕ чакайте приходи. Това е поредната глупост на още НЕ съставеното правителство.

багодаря за ограниченията в сиволите. още ли сте на дос...

Едногодишните протести най-накрая дадоха резултат....... Червените Боклуци и турците, кой, и палячото Сидер Ага са аут от властта. Нещо повече-резултатите на БСП са такива, че следващите избори ще гледат Народното Сьбрание от... Жьлтите павета!!!! :-) :-) А Бьлгария с новото дясно правителство вьрви по своя Евроатлантически пьт...... А червените и руски тролове нека си лаят... Кой ли им обрьща внимание вече?

Колко си смешна ,ДЕСНИ сме ние без комунисте в потеклото.вИЕ гербаджии, недостоини наследници на деветосептемврииските селендурски палачи с реторика от рАБОТРИЧЕСКО дЕЛО сте жалки нагаждачи.

По-спокойно го карай. Отдаде се възможност на малоумника Волен да бъде фактор, благодарение на което беше съставено ДПС правителство. Взехте се много на сериозно. Никой не ви бръсне. Потеклото ви е същото силно увредено от комунистите. Поведението ви ясно го показва.

КОЙ СМЯТА, ЧЕ ПАЛЯЧОТО б.б. МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА КАКЪВТО Е ВИКТОР ОРБАН!! "Жозеф Дол дойде в София и обяви, че веднага трябва да бъде сформиран дясноцентристки кабинет с премиер Бойко Борисов." СЛЕД ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЧИНОВНИК ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА!! ИЗОБЩО ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ??? А ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ РЕДИ ШУТА ОТ СНИМКАТА КОЙТО Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА!! "Моят ангажимент към ЕНП е да внеса проектокабинет. " ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ИМАЛ АНГАЖИМЕНТ НЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И, А КЪМ НЯКАКВА ЕНП!!!!!! МЕЖДУ ВИКТОР ОРБАН И БОРИСОВ ИМА ПРОПАСТ!!! За съжаление подобни на него са останалите лешояди намърдали се в парламента!!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ОСВОБОЖДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ !!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОИСКАМЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!!!!!!!!!

Не е работа на Дол Дренкин да дава акъл какво ще е правителството на България. Ако Дол Дренкин беше чувал нещо за демокрация, би трябвало сам да стигне до извода, че народът вече си е избрал народнитете представители, и те ще решат какво да е правителството на държавата България. Дол Дренкин си гледа неговите интереси и не му пука за демократични принципи. Но чии интереси гледа Тиквата?

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Пич, явно се тинейджър, за да твърдиш, че ГЕРБ е създал Реформаторския блок. А да си чувал, дали е имало седесари в България!!! Или очакваш, че всички са се изнесли в чужбина! Не знаеш ли, че сме гласували по милион и половина!!! Не си ли виждал на кадри митинга от Ал. Невски до Плиска!!! Бяхме пръснати, много от нас имаха свръхочаквания, което неминуемо води до последващо разочарование! Надявам се вече да сме помъдрели!

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

Не но това не означава че ще гласувам за ДПС, АТАКА или БСП. Цивилизационен избор.

Цветан цветанов се радва. Но този затворник ще си излежи годинките в затвора

Борисов нахълтва в кабинета на Цветанов и казва: - Цецо, току-що ти откраднаха колата. - Незабавно викай полицията! Успя ли да разгледаш крадците? - Не, но записах номера на автомобила. (А през това време Радан, Кунева и Исмаилов караха колкото се може по-бързо, мислейки си, че бягат, но се оказа, че от два часа се въртят в новото кръгово на Лъвов Мост - толкова се бяха вкопчили във волана разправяйки се кой да управлява, че цяло чудо беше, че не бяха направили катастрофа до този момент)!

Тези работят, не се лижат като БСП и ДПС, а Атака да им придържа половите органи. Не мога да си представя какви тъпанари избират БСП пред десните партии. Направо не ми го побира умът! Онези са направо извън обсега на тъпомера и нагломера. И последствията все са на лице, и все има тъпанари, които гласуват за тях! БСП нямат мандат без криза. Друга партия не е докарвала икономически спад в България, освен БСП. Е гати нацията, която сме! Има наистина много лош материал!!

Какви десни бе. Народ който няма какво да яде, носи дрехи втора употреба, мръзне като кучета били десни.

Не се впрягай, той не знае дори какво е "дясно" и "ляво". А това, че говори без да знае какви ги приказва е друга, огромна тема ...

Дали да не се образоваш и да си потърсиш добра работа ? Карай. По-лесно е с ракийката и да плюем.

Много ми е интересно, ако (не дай Боже) Бойко се спомине, какво става с герб и десните?

Има да жаляяяяяяяяяяят и да се пренасят по други партии.Всъщност навсякъде си имат БКП-другарчета да ги посрещат.

ко чакат:)

Ще победи световний комунизм!!!

Червните плужляци , ако са недоволни могат да излезат да протестират на жълтите павета. Сега ние ще ви броим, дано се съберат сто червени бабички и бастуни.

Вие ще паднете и без протести! :)

Някак си не ми идваше да се обаждам във формата ''Червните плужляци'',тъй като нито съм червен,нито се чувствам ''плужек '',но провокиран от слабостта ми към червения вожд Винету ще си позволя да отбележа,за какви протести и пред кого иде реч,като тоя не е кадър и кабинет да състави при конкретната обстановка.

нима, вече няма рубли за февруарски протест?

Знаете ли как Герб "чака", в най-луксозните хотели трошат групово народна пара на толкова луксозни, колкото безмислени купони. Велинград, Боровец, Хисаря, Банско, Панморово, това е малката извадка, където гербероидите празнуват този уикенд. Само дето не е ясно КАКВО и КОЙ празнуват и с кави очи след като всичко се разпада. Пир по време на чума.

да си семинарист на ГЕРБ и да ядеш, пиеш и онождаш за сметка на данъкоплатеца, нали? Признай си врато!

ти на кое стъпало си в "системата"на облагите? на трола с пълна купичка с ориз а? а врато?

Което искам, си го плащам от джоба, не се оплаквам, но и НЕ крада народна пара, както герберастиете крадливи, некадърни, напълно измислени и безмислени.

Ако няма решение за КТБ, редно е Борисов да върне мандата!!! Нека БСП, заедно с партньорите си от ДПС и Атака, да изпият чашата си докрай, която забъркаха с КТБ. Ясно е, че те инспирираха атаката срещу банката. Успяха. Сега ще се облажат, ще приберат активите, които някои ги обявяват за непечеливши. Горките те, баш на тях да се паднат такива лоши активи! Но не са си направили добре сметката. С рухването на КТБ, какво се случва с негарантираните депозити на юридическите лица! Какво се случва с тези фирми!!! Какво се случва с работещите в тези фирми, които са към 100 хил. души!!! Мисля, че нямат отговори на тези въпроси!!!

е в текущото законодателство!! Плащат се депозитите до 100000 евра, държавата става първия кредитор на Банката, квото постъпи - удовлетворява държавата до размера на платените от нея средства. От там нататък - кредиторите след държавата получават , ако има. ГЕРБ няма нищо общо

Колега, аз нямам нужда от формални отговори! Имаш ли отговор на въпроса, какво се случва с негарантираните юридически лица /частнтни фирми/, и техните работници!!!

ама от събрани от банки пари. колкото събрали. не от джоба ми. същите лица в управата на кражбата навремето са искали и по-ниска защита от наличност в гаранционен фонд. 2007-8,9... Да точат данокоплатеца значи, а те да разрешават кражби.. НЕКА, който е излъгал клиент на банка, че държавата ще плати от общия кюп, а не от банкова система, да се махне от законодателство, съд, медии, да се изолира временно и тогава, и само тогава, да търсим начин да помогнем на подлъгани.

аз съм гласувал за РБ, защото споделям тяхната ориентация!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

С извинение, че се намесвам в чужд разговор! КОЙ е доказал, че Корман Исмаилов е троянски кон. Защо искаме да сегрегираме малцинствата! Тъй или иначе, няма чисти етнически държави. Вариантите са два. 1. Представители на всички етноси членуват във всички партии. 2. Създаване на етнически партии, и разпределение по квотен принцип на всички позиции. Примерно. Турците са 10%, и им се полагат 10% от местата в полиция, съд, прокуратура, кметства, и т.н. Така напримел е в Македония Това не го ли намираш за анахронизъм!!! Има и трети вариант. Отнемане на някои права на част от населението, по етнически признак. Възможно ли е това!!!

Яяяяяя, сподели с нас ориентацията:)

И каква точно е тя?Благодаря.

Цитат: През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ!

вижте кои стои зад бнб!!! межд.в.ф.!!! за да ,,ограбиш,, една държава и време!!! ще я ограбиш тогава когато този които ти го предлага не е на власт а идва след това!!! сега да чакаме кредити от мвф!!! грабежът в името на ,,спасението,, ни продължава!!!

6++++++++++