RFI спря заради пожар и евакуация на ”Кръглата къща” в Париж

Пожар избухна в огромната сграда на общественото радио в Париж, което наложи да бъде евакуирана за няколко часа. Там са повече от 10 радиостанции. Няма ранени.

Обратно в новината

Коментари - RFI спря заради пожар и евакуация на ”Кръглата къща” в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България пожарната безопасност предизвиква само подигравки и иронични усмивки. В българските фирми пожарната безопасност се счита са нещо глупаво ... Ние в България мислим, че много неща са пълна глупост, не само пожарната безопасност ... Така де, какви са тия простотии, че ще ни занимават с пожари. Я дай БигБрадър и чалга, я дай ракийката и салатката! Но когато пожарът се случи на нас ...

Ами ние, в България нямаме много пожари. Ти пипаш ли горещ котлон ? Не. Не понеже си се парил и знаеш че там не се пипа. Същото е и тук. Не сме се парили, не ни е нужно да се пазим, А това ,че в ДЕМОКРАЦИИТЕ се палите и това е нормално явление - ми пазете си се тогава !

И кое е това RFI ? Какво ме боли оня за радиото им ? Ами таман няма да дрънкат глупости по адрес на БГ, докато те гонят циганите от Франция и приютяват разни други тъмнозелени човекоподобни !!!

Пред тия ние сме си чисти кокошкари. За 350 милиона не знам ко ше правят по сградата, ма не може да не са по некоя европрограмка - сиреч - наши пари.

RFI спря заради пожар и евакуация на сградата в Париж!

с толко брикети наоколо нищо чудно

Видяли са, че не върви ремонта и са драснали кибрита.

КОЙ запали пожара? Има някакво задкулисие и във Френското радио.

Новият Световен Ред е на ход вече!

Я да викат шведите да претърсят Сена за руски подводници.

аз какво да кажа когато ни плюят от РФИ и водят негативна пропаганда по адрес на българския народ и никога срещу управляващите партии. ДА ГОРЯТ.

Сега ремонтът ще е още по-огромен...

като виждам на снимките толкоз много ,,мургави,, французи ако не беше аифеловата кула можеш да си избереш която искаш арабска държава!!! без сирия разбира се !!!нея я разрушиха защото е светска държава и не пасва на околните и!!! пожарът??? при толкоз много ,,мургавелки,, наоколо е ясно!!! идил!!!

само където в арабските държaви включително в булгаристан, шефа никога няма да казже "Важното е всички хора да са в безопасност", камо ли да се сети за това..

M даааа , прав си , арабелите са хитряги. няма да го кажат , но ше си го помсилят. А Българите човечни. Няма да изказва неща , които са ОЧЕВАДНИ. Българите са хора за всички. Останалите са първо за себе си ! А това , че напоследък вече пропагандата и очернянето на българите се натрапва непрестанно е видно и от твоя комент :-)

"само където" :) :) :) И ти си тръгнал мозък да лееш и да обиждаш България :) :) :)