АБВ може да сложи подпис за подкрепа (обновена)

След среща при президента Ивайло Калфин потвърди, че АБВ могат да подкрепят определени политики на дясно правителство дори със споразумение.

Обратно в новината

Коментари - АБВ може да сложи подпис за подкрепа (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентче,както я караш гербаджиите ти ще изкарат мандат с процедурата по връчване на мандат.

"Ще докараме два милиарда годишно само от митниците!" Ти два милиарда годишно видя ли? Аз не. Къде са тогава?

Е съизмеримо сам преживе да си парафираш некролога! Аз съ убеден,че ако АБВ допуснат този срамен акт, ще ни загубят като симпатизанти!

че АБВ ще подкрепи ГЕРБ е повече от ясно, особено след като парламентарната комисия начело с ГЕРБ реши да оздравява КТБ и по този начин Първанов няма за загуби 80 милиона лева влог в нея.

да да добре, не всъщност на кой говориш въобще, ходи намери дежурния, ще ти даде инзвънредна доза лекарства и ще ти обърне внимание, сигурен съм

Тази балканска екшън-драма "за няколко филии лютеница" ще се развие по стар коалиционен тертип-аз на теб,ти на мен. Въпроса не е кой а до кога!

Ще слага я! Подписи ще слага, свирки ще прави ако трябва! Иначе ония 80 милиона на Агент Гоце Седефчов в КТБ могат и да се изпарят. А задава ли си въпроса НАП, откъде аджеба Седефчов има толкова много пари на влог? Да е Боко Тиквата, разбирам. Там рекет, наркотици, амфетки, може да има и повече. Ама Седефчов платил ли е на тия пари данъците? Няма нищо по-просто от това да се види какво последно е декларирал като президент и дали има произход на парите след това, до днес. И дали си е платил данъците, както правим всички ние, раята.

Жорко,проЗд и беден ще си умреш а може и от злоба да се задавиш.....храчещите тук комуноидни селяци само това ги чака...злобата се връща при тях като бумеранг-честито!

и двамата сте тъпи като галоши, не се състезавайте, няма награда за най-тъпия....

"...АБВ е първата парламентарна група, с която президентът започва днес консултации ..." Това не ви ли стига? - ГЕРБ, РБ и ДПС са ясни - Паричния Фонд фалира и се натиска, но никой не го иска - А'така е в парламента заради бюфета - България Без Бареков се самоцензурира - БСП се чуди дали да не се преименува пак Последната надежда за БОСТАН е да се пресъедини АБВ, за да не си личи подкрепата на Доган

Говориш за комунист, а не за Робин Худ!

АБВ ще подкрепи РБ,ако се разберат за парите в КТБ а Първанов! Ако ГЕРБ даде едно рамо да се оздрави банката с народни пари,което ще е самоубийство,то АБВ ще подкрепя всячески това правителство,до,момента в който народа излезе на улицата и почне да ги беси по стълбовете! Тогава изведнъж АБВ ще се отмене от подкрепата за да се опита заедно с дргите си другари по оръжие БСП и ДПС да яхне протестите.... И така вече 25 години!!!!!!!!!

Да се преселят в друга държава, а най-добре на друга планета! Никъде по света не е така - навсякъде става все по-зле, макар не и в тези крайни варианти като у нас. Ако искаме да живеем в социална държава - 66% данъци и всеки плаща на общо основание или в затвора - като в скандинавските страни. Другото е бош-лаф!

което чухме за т.н.инвеститори.

като Искров,прочете конфеденциалното предложение на инвеститорите. Борисов свика съвещание на парламентарната група с експерти. 30 минути почивка в НС.

Орел, Рак и Щука определят посоката, по която да поема България. И на никой не му пука каква е тя, а само как изглеждат в очите на избирателите си. Колкото по-тъпи и неизпълними неща обещаваш, толкова по-сигурни са ти 5-те процента. А ГЕРБ са пред избора или да направят истински реформи, които ще взривят пенсионерско-циганският кокошарник, в който се е превърнала България, или да станат поредното НДСВ, създадено от Партията и Фирмата, докато тече Плановото ограбване на остатъците.

prezidenta stoqnov e bil absuluten pi4 sravnenie s agent goce srebrolubeca:)ama koi da znae 4e pod ov4a koja se krie lukav valk hrantutnik

с предложението на т.н. инвестиори. Направо е шок!Дано сте го гледали! Ще го качат на сайта на БНБ.

От мноО приказки ,накрая вземат /крадът/,...парите на народа ПРОСТ.

Ще има месо!!!

Време е циркът да свърши! То не бяха ревове, стенания, тюхкания и др. артистични изпълнения.... Васалите на Боко - ПФ, РБ и АБВ да му подадат патериците си и заедно да закуцукат зажаднели към властта!

Да се внушава : " Борисов драпа за властта щото иска да краде " !

то това няма нужда да се внушава, то на всекиму е ясно... слабовати са ви троловете, саурон, ще трябва повечко да ги храните (един друг да се ядът- най-икономически издържано е!) че да позаякнат, да постегнат малко пропагандата... че с такива диарии за никъде не сте

Турци ,цигани от ПЕС, ни бъзикат чак до днес ...

2+2=Слаб 2!

Ами то половината път към ЕНП е извървян !Първанов и Калфин подписват коалиция с ГЕРБ и ....готово - приемат ги в Народната Партия , с ляв мигач , завой на дясно /там са мангизите/!!!

Задружно да спасим парите на гоце, продажници!

със сметки в КТБ нямат право да гласуват решение за КТБ поради конфликт на интереси. Преди да се премине към гласуване на решение трябва да се подпишат декларации за наличие на такъв конфликт. Ако се окаже, че минимум 20% от депутатите имат такъв конфликт - се прилага старият закон за БНБ и се отнема лиценза, защото в противен случай има риск група заинтерисовани лица, попаднали в парламента да гласуват решение в своя полза и засягаши интересите на цялото общество

Комисията за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси да излезе със становище. Българите имат право да знаят от всичките 240 депутати, колко са лично заинтерисовани от промяна на нормативната база и "политическото" решение на казуса. Стига вече трънки и глогинки.

ясни от АБВ - банда предатели

Значи колкото повече чета че някоя партия била против ПФ, защото политиката им не била европейска, се убеждавам, че това не са български партии, а лакеи на чужди държави! Калфин, за мен на първо място е България, след това ЕС. Ако за теб е обратното се махай от БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

нали знаеш че ако получиш инфаркт тука няма кой да те спаси... патриоте...

Прекалено съм млад да получа инфаркт, дедо!

агент гоце за пари е готов и маика си да продаде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АБВ може да сложи подпис за подкрепа на "ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ"!

Те в парламента се съюзяват за лапане, за какво друго...лапане и WC 00

У Патрашка има флашка, крушката е със опашка...

Начи, за лазликъ ут "другите" другари, тия другари са баш наште другари. ИзкЕфифа ме и гласувАх за тех щото: -При тех нема задкулисие: 1 човека са от ДС в листите, офицялно, без какъвто и да йе опит за прикриване - тоест честни са! -Они си казаха че ще се коалират със сички, стига да отговарят на целите им (поставени предварително!)!!!- знаят каков искат да направят! - Не се смениха позицията след изборите- последователни са1 Абе с две думи, когато видиш играч, ако не го познаеш си е твой проблем. Аз в крайна сметка обичам да залагам на печелещи играчи! С уважение: И. Литерат

Извънземни крепят баланса !!!

Няма БИВШ комунист. Ще мине малко време и всички ще скочат на Борисов. КРАЙНАТА ЦЕЛ на КОМУНИСТИТЕ е да няма ГЕРБ! Това което става в момента е префинена форма на Костинброд. Иср-ха ла-ната и сега Борисов да се оправя. Той им се хвана на въдицата, дори щял да жертва ГЕРБ заради държавата. Коя държава г-н Борисов, държвата на Местан, Станишев, Пеевски, Първанов...? Не вярвай на БИВШИ!

А Биби какъв е бе, душко?! Демократ?! Ами Цецето примерно?! Ама то глупостта по хората ходи!

Не разбрах само кои комунисти на кой комунист щели да скачат В парламента не са комунисти само родените след 1989, ама те повечето са деца на т.н. "Активни борци"

Още един триумф на ренегаДовете.

Тия са още по-големи измекяри и от барековците..

Титаните на мисълта, двамата мишока Боби и Параванката ги няма в залата. Белотче ли блъскате, или мачле играете ?

Единият на мисълте,а другият на лова,но и двамата от БКП.

АБВ може да сложи подпис за подкрепа,защото Георги Първанов има 80 000 000 лева в КТБ!!! И АБВ ще е готова на всичко да подкрепя това правителство,само и само да си върнат боклуците парите,по какъвто и да било начин! Сега целта на капутите е,как да си върната заграбеното от народа,а не да мислят за държавата и как да оправят икономиката и!!!!!

Нека да се изправят и докажат произхода на тези милиони и чак тогава да управляват народа и да го напътстват как се печелят такива пари с честен трад!

то е ясно, че ще се подпишете. Не се дръжте като облечена срамежлива мома.

Гадни ,мръсни предатели!Ще подкрепите и дявола ,само и само да не се разбира какви са ви "спестяванията" в КТБ!Но красивите ви вратовръзки все още ги държим разхлабени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И за какво ни е това правителство,с парите на данъкоплатците да пълни ямата КТБ,я г-н Близнашки да си кара зимата,а напролет -нови избори,нов късмет

Всичко излезе на яве, Първанов и Борисов се бяха договорили и сега осъществяват намеренията си!

Чакалите се обединиха около идеята за доограбване на това, което е останало от държававта ни. Правилно, по-добре обединение и добруване, отколкото дразги и смяна на политическата система. Ако стане второто няма папане , а има съд за престъпления и водене на предателска политика по отношение на народа и страната.

Гледам ги по ТВ, всички загрижени за парите на народа, ама що ги разбирам, че само за собсвените си милиони се грижат....

не се учудвам ,че партията на Гоце е готова да се гушка с партията на Боце. Много е общото между двамцата, но най-общото е феса даден им от Ердоган.

кво вадис /къде отиваш/мили ми ръ.бъ.направи допитване до избирателите си и се върни в стадото.

Както винаги, на края ще стане "Коалция ДС": Боце-Гоце-Местан.

Банкя филм прадакшън и ГЕРБ ЕООД Ентъртраймънт представят "Втръсникът" - втори сезон. От създателите на "Приказки без край"!

88% не сме гласували за селяндурския престъпник-мутра, така че да не ти знае устунцата много, много, че да не те гази валяко!

това беше отговор на НАБОР 41 - 3 коментара надолу!

Чети внимателно и с осмисляне на прочетеното. И аз не гласувах за ГРОБ и не ща да го чуя, но ако ти си цъкал без да четеш в бюлетинката и ти може да не знаеш за кой си се изцъкал. Че ти ако така четеш договорите за кредит си жив зян...

80% от неграмотните цигани и малоумници дето не знаят защо са се раждали

Значи, Боцко, две неща ще ти кажа: приоритета за едно управление трябва да бъде здраве на нацията и високо ниво на образование. Показател за живота в една държава е ниво на раждаемостта и броя на емигриралите в чужбина- всичко друго е ала- бала. Като не се справяш с горните две, ЧАО! А, няма нужда от напъните, баце- теб и другите ви видяхме- здраве и образование вече и като дефиниция са ни чужди; раждат само братя роми, а една трета се изнесе- туй- то със статистиката!

Проблема със здравето не опира само до медицина. Напоследък се прокрадва един термин "Социално здраве"- да си осигурен откъм работа, Да не те лашкат на временни договори на половин ден и отнемай къде да обезвреждаш мини каквито и в Америка не обезвреждат освен по филмите. Да си осигурен откъм елементарни грижи на обществото към теб (естествено на паритетна основа - да помагаш и ти, а не другите хора да те обслужват като ваксаджийчета), да разчиташ на държавните институции заради които плащаш данъци. Да знаеш че като оставиш бурканите със зимнина в мазата, държавата няма да допусне някой да ти ги вземе, да знаеш че някой е помислил как пороя да не ти отнесе къщата която стои там от 30 или 50 години... Да не ти се налага когато си болен за една урина или кръв да извършваш пътешествия от 30-40 километра, защото са ти затворили болницата и да държиш на скрито една винетка, че ако закъсаш да имаш да дадеш на който ти помогне с колата си, че и той може да няма. Иначе само едно голо здраве - то си е жива болест.

Гоце,Буда,ДС,Костов,патриоти и чалми? Къде са ви обещанията бе политици? Как безпринципно се целувате и бракувате? И само в името на кражби, чрез постове? До кога ще лъжете и мажете? Всички искате да сте на власт, за да крадете,крадете..До кога? България загива. Последният да затвори вратата към ада.

КОЛКОТ РАЗНИ ТРОЛОВЕ И ТУРУЛИНКИ ДА ПЛЮВАТ БОЙКО, ТОЙ Е ЧОВЕКА ЗА КОЙТО ГЛАСУВАТ НАЙ МНОГО ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ. ВРЕМЕ Е, МАЛОУМНИЦИТЕ ДА СЕ ПРИМИРЯТ. А ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ, ДА СИ ЗАЛОЖАТ ВСИЧКО ДО 9то КОЛЯНО!!

До набор 41 Определено имаш нужда от специализирана медицинска помощ.

ема тай Боце изпозатвори болниците, сега такива никаде не ги щат....

Ами като е толкова всесилен твоя идол, що не състави правителство, ами вече близо месец се осуква с този и онзи?