Държавата отпуска 20 млн. лв. за щетите от наводненията

Близо 20 млн. лв. трябва да се отпуснат за преодоляване на щетите от наводненията, причинени от лошото време.

Обратно в новината

Коментари - Държавата отпуска 20 млн. лв. за щетите от наводненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В белите държави всичко се застрахова. В булгаристан държавата е безплатен застраховател. Булгаристански особености.

Крадецо на герои, и да си застрахован тук, после трябва да се съдиш.

Лъжеш. За последните 5 години повече от 10 пъти съм си ремонтирал апартамента и колата с пари от застрахователя. И нито веднъж не ми се наложи да се съдим. Гък не казаха дори. Пък и до съд да се стигне ще съдиш и ще си търсиш парите. Защо искаш да ме накараш аз да ти решавам личните проблеми? Понеже нали се сещаш, че нашата държава - за съжаление - пари не прави. Аз и другите застраховани й пълним бюджета.

Народа в провинцията пари няма за ядене и сметки,камо ли за застраховки!!! Да не ти се случва да пострадаш ти,да видиш парите от застраховката за ,какво ще ти стигнат! Може да си купиш някой неща,но труда и нервите няма да платиш! Да не говорим,ако си викнеш майстори... Застраховката не оправя нищо,а само помага!!!

И ти лъжеш. Или не си се застраховал никога и не си наясно, или знаеш, но си комунист по природа. Застраховката на една къща в "провинцията" излиза около 50-100 лв. Не ми разправяй врели-некипели, че никой не може да отдели толкова пари за цяла година. Всеки си харчи парите за това, което счита за важно. Застраховането явно не им е важно. И после търси "солидарност", "подкрепа" и т.н. Може, ама ако го задължат следващите 5 години редовно да се застрахова. Щото иначе пак няма да го направи, въпреки че сега му е заминала цялата къща. Прав е Ото като казва, че средностатистическия българин гледа на държавата като на безплатен застраховател, докато междувременно се грижи повече за търбуха си, отколкото за собствеността си...

Абе всеки сам да се оправя! Това да не ви е комунизма, че държавата да дава пари за щяло и нещяло?

Заглавието,държавата отпуска 20 първи ред ,трябва да отпусне Тати ще ми купи колело,ама?