Депутати настояха за коледни добавки за пенсионерите

За коледни добавки за пенсионерите и удържане на дефицита до три на сто в края на годината настояха депутати на среща във финансовото министерство.

Обратно в новината

Коментари - Депутати настояха за коледни добавки за пенсионерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трийте бе загубеняци,то ви е за главата:))) Нали знаете кои ваши роднини споменавам в момента:)

С дребните коледни сладки... ъъъ добавки за пенсионерите, ще замажем нашите крупни ежемесечни добавки.

Още не съставили правителство и започват старата песен на нов глас противопоставяне на различните групи хора в обществото една на друга. Не че пенсионерите при тези свръх ниски пенсии нямат нужда от още средства, но едва ли ще им дадат и по 50 лв. за нова година, които няма да им решат проблемите. Но пропагандата два месеца ще тръби, че вземаме 6 милиарда заем, а се дава само на пенсионерите, а не примерно и на много други нуждаещи се, примерно на младите майки.

Не помислат да дадът изтинските пенсий на хората,а само за добавки мислят.Я марш от там

Е не ги ли е срам не са започнали работа още и айде добавки,затова ли са там,за добавките?

Абе Калфин, ти си безпартиен комунист и си безотговорен , но силно нахален! С комунистическо-турския грабеж---като ограбиха- при Орешарски държавата, с това лудо харчене от БСП и ДПС, чрез умишлено заложените високи приходи, които после не бяха събрани,защото са умишлено завишени от БСП----сега какви пари да има бе Калфин и БСП---стига тоя комунистически мръсен популизъм!!! Ние избирателите - пенсионери--не комунисти, искаме да има пари за редовните ни пенсии!!! Стига с тия помощи за никога не работилите готованци--- работа има, но няма желаещи да работят!!! Милиони "ИНВАЛИДИ" произведоха, срещу заплащане --- несменяемите "доктори"--кадри на БСП--вече над 30 години --- лекари в ТЕЛК !!! До кога комунизъм навсякъде???? Няма ли край! Само в България всичко си е по старому---съдебна система, МВР, здравеопазване!?? Работят комунисти пенсионери --- със запазено здраве, а младите са безработни!!! Примери много--просто кажете къде да ги подадем!!!

Много добре казано.

Sm3hurk0

Колко ще Ви се откъснат от сърцето за "МАТ'РЯЛА "

кви добавки,кви 5 лв,само ще ми удържат,и пенсии ще вида на кукув ден.

Ето,точно това са комунистите.Абе съсипаха България, взеха маса заеми,които изчезнаха неизвестно къде,не събраха никакви приходи и сега предлагат коледни добавки?!? Ама от къде бе, нахалници? Нали опоскахте всичко! То бива безочливост и популизъм, ама чак пък толкова! Най-странното е, че все още има хора, които им се хващат на елементарните номера!!!

тези "хора" за 5лв обричат родината си

Има да чакаш, няма и да го дочакаш....

Ако не бяхме построили това,което сега продавате за да лапате, сега щяхте да ми ядете дядовият!

Ако сегашните пенсионери, бяхте излезли на "улицата" и да свалите БКП ...... , да ама не ходихте на манифестации и скандирахте БКП... А сега имате претенции за нещо, което сте построили и забравихте че станахте пенсионери на 55/60 години.

Опаткахте всичко, но сега искате пари за надбавки. Кви надбавки, кви 5 лева. Хайде да поправим бизнеса и банките пък чак след това. Половината от пенсионерите получават повече от мед.сестри в болниците. Айде малко да се хванем да побачкаме, пък след това да мислим за пари и как да се подмачем на вечно неблагодарните пенсионери!

Ало,М7, явно е ,че си нанкаш.Бегом към уреда!

Вие сте типичен военен пенсионер с зелени чорапи и шлифер....

В нета има някакъв списък с вложители в ктб-100,80 и т.н. милиони депозит.Може ли да улучите имената?

Има да чакаш, няма и да го дочакаш....

ало, трол кух, вложителите влагат пари! някои други ги е изтеглил! защо не попиташ кои? наи-вероятно този същият, които ти дава пицата.

с тези червени карамфилчета,кой чакат тези старчета.

от вчера са депутати започнаха да искат.

Заточна се!Честито,пари нема (за вас) действайте!Как ми се искаше този път българинът да помисли с главата си и да гласува за хора,които наистина милеят за България,но не,ние обичаме да ни тъпчат и унижават,затова избрахте Бойко и компания!

Така започнаха и турските гастарбайтери-печелеха пари с много бачкане,помагаха на близките си и облекчаваха държавата и сега са стотина години преди нас.Добре,че децата завързаха навън за да преживяваме.Тук е измислена икономика,фалшив износ- за кражби на ддс, контрабанда, корупция и пълва поквара.Целувайте краката на хората ни,които загърбиха България за да оцеляват българите.

А бе манго, недей давай акъл за неща дето не са ти ясни.

Да плащаме сметките на банковите мошеници може,а да дадете по 20лв на възрастните хора за Коледа нямало от къде? Егати типовете сте.

Никакви коледни добавки!Да си ги похарчат за свещи!!!

да взимаме заеми може, а? а ние да ги връщаме пък не може, а?!

от Оманския фонд!

НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕ , КАКВО ЧАКАШ , ДАНЪК ЗА ВЪЗДУХА ЛИ ИЛИ ЧЕ ИМАШ ДВА ЧИФТА ДЖАПАНКИ

изродеее, плащаи си данъците и се осигуряваи върху истинската сума, която получаваш (една пица и з0лв). после избираи пак ибрици да теглят по 9 милярда заеми на година.

1 милиард по-малко приходи в бюджета и коледни добавки? Нещо не ми се връзва. Пенсионерите да извикат децата и внуците си от чужбина, да работят първо в България и после да реват за добавки.

Ако разбереш колко стотин милиона евро превеждат годишно тези отвън в България, направо ще ти прилошее!

За 2013 г. емигрантите са превели за оцеляване на близките си около 800 млн евро. От началото на 2013 г.до 17.09.2013 г- са превеждали по 96000 евро на час.Така,че много не подскачайте- вие и онези от държавата ,защото без нас сте погинали.

Са ви добави господ към списъка на св. Петър ,дано,че до гуша ни дойдохте!

Всичките ми познати които ходят на работа, плащат данъци и осигуровки, нямат една стотинка на влог и са потънали до гуша в кредити. За сметка на това бедните пенсионери всеки ден кихат хиляди левове на телефонните измамници. Особеностите на булгаристан.

БСП винаги правят помен с чужда пита,та и сега съсипаха финансите и крадоха,но обещават добавките които ги окрадоха,друг да ги плаща!В БСП са богатите олигарси и енергийни босове,които да се бръкнат и изпълнят партийните си обещания!Но те са силни по кражбите и демагогията!

на тези пенионери които дават по 10-15 хил на телефонните измамници,двоина коледна им даите

НАПРАВО ГИ СЪЖАЛЯВАМ ДЕПУТАТИТЕ, ТРЕСЕ ГИ ПАРАНОЯ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА СЕТЕН ПЪТ....НО НАЙ-СТРАШНОТО Е, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ СМЕ СЕ СПАСИЛИ КОЙ КАК МОЖЕ, ЗАЩОТО МОЖЕМ НЕЩО ВСЕ ПАК, А ТЕ - ОСВЕН ДА КРАДАТ И ЛЪЖАТ - ДРУГО СИ НЕ МОГАТ....И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАТО КАЗВАМ 'КРАДАТ", ТО ЗНАЧИ ОТ ВАШИЯ ДЖОБ....

И какво - за престъпното ограбване на КТБ ще осигурят държавни пари (милиарди), но за коледни надбавки на пенсионерите (няколко милиона) няма да има. Сигурен съм, че така ще кажат.

а вече излезна и списъка с част от вложителите. Изненада - Емел Етем Ахмед Доган Първанов и още няколко от ДПС . Е сега кажете защо Местан ще поддържа ли ББ ако той плати с наши пари парите на гореизброените . Посочени са и милионите скътани в КТБ

що за глупости! има си закон - всички влогове до 200 000 са гарантирани! няма значение дали ще фалира или няма да фалира банката! истинският въпрос е, защо наглеците от бнб, и тези давали кредити без обезпечение не са в затвора? защо фирмите на червената мафия не се ликвидират, за да изплатят заемите си?!

забрави другарят костов

ако дупетатите се откажат от новите си лимузини и привилегиите си само за месец доста добавки за възрастни и деца ще има

Ако се разберем да не ми отдържат от заплатата ДОД първо второ пенсионно и здравно обещавам че аз тези пари ще ги давам на майка ми пенсия вместо мизерните 200лв от държавата

Какво - коледни добавки за пенсионерите? Забравете, пАре нЕма! Макар че, сериозно погледнато, пари има, и то бол. Просто държавата да престане да отглежда и обгрижва циганите, за които по думите на служебния министър на финансите при Орешарски отиват годишно над 4 млрд лева от нашите данъци...макар че според мен са повече! Спират се парите на това крадливо и неработещо племе и толкоз? Хайде де, малко ли са ни 240 хрантутници, че и мангалите отгоре...

само коледни добавки ами да се замислят за едно значително увеличение на пенсията,хората са се бъхтали години и най-накрая взимат 200 лв които за нищо не им стигат

Съгласен. Какво ще кажеш, за едно десетократно увеличение? Супер а?

е, що да не им ги увеличат?

НОВИНАТА Е ИЗОПАЧЕНА , ДА СЕ ЧЕТЕ ПЕНСИОНЕРИ ДАВАТ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ ЗА ДЕПУТАТИТЕ

Никакво увеличение за тия мръсни гниди! Парите се разбрахме с Местан че отиват при Пеевски в КТБ!

каза комуниста, който открадан парите с делян пеевски

Увеличение с два лева, а сметките им за ток и парно ще с двайсе трийсе лева по -високи.

Айде, Мендо, тоя път влез в банката с популизма, щото при задаващите се нови избори ще имаш нужда от клизма, но и тя няма да помогне да ти излезе късмета да станеш герберска дупетатка. И ще се върнеш на старото си "бухалтерско" място във Филибето, тьотка лелина.

В България останаха само пенсионери и цигани - нормално е да се грижат и да мислят само за тях. Кой ще плаща сметките им хич не е ясно.

Г-жа МЕНТА Стоянова говори инерционно и необмислено! На членовете на ГЕРБ едно им се иска, друго си мислят, трето казват, а четвърто им нареждат! Това е схемата на работа на партията. Затова на практика имат толкова "динамично плаващо" становище по всички въпроси! Поне говоренето да следваще нареждането (отвън), та да не стават смешковци! Хей, ГЕРБЕРИ: Държавата може да е ЦИРК, но ние не сме маймуните в него! Маймунките участват в европейския цирк, под европейска дрисура и под звуците на европейския химн.

Той ,половин прасе изяде на трапезата на "Мултаците", белки и сега си отпусне ръката и да сипва големи порции ? баба ТудоркЪ

Мендо, геноцидът над старците не е работа! Не е делова дейност, а чиста проба престъпление към нашите родители, оставени да вегетират и да мъчат децата си с просия за пари. Мендо, ти си рушветчийка, озлобена и проста, и тебе трябва да ти откъснат главата, мръснице такава!

.. бяха работили здраво, родителите ти нямаше се правят на просяци. А за това, че са създали и възпитали такъв негативен индивид като теб, заслужават изобщо да бъдат лишени от пенсии.

Sm3hurk0

Ти заслужаваш да станеш инвалид и да получаваш мизерна пенсия и тогава да те питам какво ще е твоето мнение.

В Гърция има данък върху пенсиите, какво чакат още наще- колко пари могат да се влеят в бюджета ако пенсиите се обложат с 10% плосък данък? Няма да обеднеят кой знае колко- и без това 10% от средната пенсия са има няма 20лв. квот с тях тва и без тях!?

Мисля, че е по-лесно пенсионерите да бъдат избити. Но трябва да се започне с такива като "Европееееееец ( нерегистриран ) 30.10.2014 19:48 !

...А,не усещаш ли ,че "Европеееееца" си прави майтап ,бе Уили???..Шо се впрегаш...А??? Радикал-е??...."Консерва" си ти ..."Консерва"....

Линията на получервения луд Дянков се продължава от днешното ГЕРБ. Лъжат милиционерите, та пушек се вдига. Сладко е, когат обещават по 3 лева за екскурзии до Париж на старците, и преди Каледа им кажат да си е... майката. Да се благодарим на мутрата, че не му е текнало да натовари шлепове и издави пенсионерите насред Дунава. Страшно много ядат старците, пилеят пари по рулетки, коцкаруват, пиянстват със сайдери и хвърлят пари като луди. Трябва отново да ги накажат за нови 4 години без корекции на сумите от 120 лева!

Да им сира на главите, откъде накъде държавата ще тегли заем, който всички граждани трябва да плащат, за да погаси УМИШЛЕНИТЕ загуби на 1 частна финансова организация??????????????? Ами утре нали и още 2-3 банки ще "изпаднат в неликвидност" като видят, че последствия няма- всички да крадът на воля, държавата плаща!

Не искам коледни добавки,моите ги дайте на тия с мин.пенсия.

Менда смята да векува в парламента, затова и е през оная сбръчкана работа.

Оставете пенсионерите на ББ, той знае как да ги "оправя" ! И другата година ще икономиса коледните добавки !

Заедно с Мента,Боко ще ликвидира пенсионерите.

За слагащите минуси,предлагам да чукват чичко Гугъл и да видят на коя комисия е била Менда председател.И как с В.Горанов иС.Дянков разправяха колко са много пенсионерите и за близо 4 години забравиха дори швейцарското правило.

Ако направим предсрочни избори на 20 декември, много бедни ще получат нещо като коледни добавки, и държавният бюджет няма да бъде натоварен.

Ама ще намалиш и коледните надбавки на ирландската пастирка.

даите ни пари, ако трябва още 9 милярда изтеглете, все някои друг ще ги върне след това

как не са записани като за тази година има за соцялно подпомагане 100 милиона от европа? част от тези пари вече беше дадена от орешарски

Пенсионерите са толкова бедни, че едни коледни добавки едва ли подобрят дори с малко мизерното им съществуване. Те по-скоро имат морален характер. Пенсионерите в България се водят за живи само по списък. И разбира се, при избори. На фона на такива колосални кражби, няколкото десетки милиона за коледни добавки изглеждат смешна сума. Бойко една ли ще отреже клона, на който се крепи. Добавки ще има. Държа бас.

Sm3hurk0

Като го знам колко е умен... може и клона да си отреже... Помня творението на Доньо Донев - Тримата Глупаци.

Коледни добавки след края на мандата на ГЕРБ. Иначе за кражбите в КТБ пари има.

Честито на всички пенсионери и работещи гласували за "победителите" ГЕРБ. Забравете за добавки швейцарско правило и т.н. А работещите от работа и направо знаете къде . Още веднъж честито за Бойко Менда Горанов и т.н...............................