Американец предпочете Военна академия пред Уест Пойнт

Американец и двама китайци вече са сред дипломираните български офицери. Те получиха своите дипломи с още 34 офицери на церемония във Военна академия в София.

Обратно в новината

Коментари - Американец предпочете Военна академия пред Уест Пойнт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Дааа едно време шпионите с много зор добивата информацията свързана с нашата стратегия и тактика. Сега срещу една такса я получават наготово и като бонус държат изпит за да се види дали са усвоили всичко както трябва. Браво!

За съжаление нямаме войска - имаме една армада от чиновници и разни други папкаджии. Армията е малка, но не модернизирана и има прекалено много хора на бюро - МО действа като агенция за недвижимо имущество.

А стига, де! Човекът е дошъл за шкембе чорба! А самолета и двата танка всеки ги е виждал...

и като е шпионин кво да ни шпионира? голите задници?

...Следващият му избор е да изучава пингвините на Северния полюс, че на Антарктида за кой по- напред да бере грижи

мда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Русия съм, в Русия съм...

Искат да научат наш'те военни тайни на БНА-то, та после да ни... Абе мама им Мериканска и Китайска ;-)

"Американец и двама китайци вече са сред дипломираните български офицери." Айде, Хамериканеца шкембе яде, ама тия Китайците, много бе ;-)

Шаламанката не пропуска повод да ни бае колко хубаво ще е ако ни уреди да ни продадт неговите господари самольоти-таралясници трета ръка.

Ами ония другите много падат и много арчат.

Арчат, ама памперси, предимно...

АБЕ ЗА ГЛУПАЦИ ЛИ НИ ИМАТЕ??? ТА ТЕ СА ОТ СПЕЦ-НАЗА НА САЩ!!!ЗАЩО НЯМА БГ ОФИЦЕРИ, ЗАВЪРШИЛИ ВОЕННИ УЧИЛИЩА В САЩ????А??? НО.. ТЕ СА ГЛУПАВИ И СТЕРЕОТИПНО МИСЛЕЩИ, ТА ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ ТУК, ЗА ДА УСПЕЯТ В НЕЩО....RIDICULOUS!!!!!

Сега отива в Карлово по срочен договор. Завършил тук е гений в САЩ!

Тоя явно е пратен за пъблик рилейшън с аборигените (т.е. с нас).

Шабанов, отново се изхвърля, подобно но Плевнелиев. Не спират да говорят простотии и да са дистрибутори на чужди фирми. Подобаващо въоръжение може да има ако страната ни не е протекторат а независима държава с мощна промишленост и интензивно земеделие и животновъдство.

Тая порно статия няма да коментирам, но тя ме навежда на следната мисъл: В едно интервю доцент Стоян Александров- бивш финансов министър и настоящ преподавател в УНСС и крупен вложител в КТБ, заяви, че поради затваряне на банката няма кинти да издържа дъщерите си, които учат на запад. Дъщерята на финансист 1 в продължение на няколко години-Цветан Василев и доцент Антоанета Василева-преподавател в УНСС се оказа, че и тя учи в Чужбина. Та, въпросът ми е: Защо отроците на такива кадърни и мастити мозъци не събират акъл в родните ВУЗ-ове а ми търчат на запад?

не вярвай на комундел. те тръбят колко лошо е на запад и колко хубаво в русия, и че трябва да сме с русия , ама децата им кракът им не е стъпвал в русия. и аз се чудя защо не учат в БГ, поне в москва да учеха , ама то комунист, вари го печи го то пак си е комунист. едно говори друго върши. на всички червени децата на запад учат, запада дет мразят и срещу който говорят и с който плашат пенсионерите преди избори на бузлуджа, и пенсионерите с червени мозъци един въпрос не могат да зададат. ЧЕРВЕНИ РЪКОВОДЧИЦИ, КЪДЕ УЧАТ ДЕЦАТА ВИ?

ей, тъпи журналя, Военната академия на САЩ в Уест Пойнт е аналог на навия Военен университет, Випускниците на академията получават образователната степен бакалавър (bachelor of science) и военното звание лейтенант, а военнните колежи са аналог на нащата ВА. капиш!!!

Това е, руснак нема

СУПЕР НОВИНА НАПРАВО СЕ ИЗПРАЗНИХ ОТ КЕФ....

Сега и ако успееш да си го навреш отзад, ще постигнеш пълното щастие!

Пробвах, ама не се стигам. Свирка мога и сам да си направя, ама до "отзад" не се добирам... Кажи ми ти как успяваш?

Само в България можеш да завършиш военна академия толкова дебел.

Н а тоя шаламанов само оръжия му дрънкат в главата.

Да, в България раздават вибратори като военно снаряжение.Затова геят пристига тук

Щото комисионните ще му дрънкат в джоба!

- Генерал със зеле, гусин Свински ! # И Бойко има такава фораша, нали?

Tezi sa ot moite! Az mnogo se gordeia s tiah! I oshte sha wi dokaram. Taka da znaete! I w chujbina sha naprawia Nova Bylgarska Armia zashtoto tuka ne moje! Ne dawat!!!!

Какви шпиони бе, ние сме разграден двор отдавна.

"Майор Даниел Майеда е избрал българската Военна академия пред "Уест Пойнт"" Също като мен и аз избрах образованието в България пред Харвард в Щатите. Затова реших даже да не си подавам молбата за Харвард!!

Е то и аз карам опебче 3-та ръка вместо нов Кодилак, ама всички знаем защ

АГЕНТИ,РАЗУЗНАВАЧИ БАЦЕ КАКТО ИСКАТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ.....

Този да не би да минава и той за американец? Щот навремето кат бях там жив американец не видях.

При мръсните чинии американец трудно ще намериш!!!

Това е само началото. А дали има информация за други американци, "предпочели" военните академии в другите "варшавски" държави (а и не само в тях) пред Уестпойнт?

Ти още ли живееш във "варшавска" държава??? Или просто си спрял хапчетата???

Написа и ти нещо!

хахаха тоя мейджър не са го приели в "Уест Пойнт" и затова е "предпочел" българската Военна академия :)))

ахахахаааааахахахаееееаааауууууиииииаааааахахахахаееееаааахахахахаааааааааа...... Умрехме от смех бе!!!

Пррррррр Пенке на пасището

Трудно се завръшва в Класа на дженерала Бойко Каратисов! Математики, чужди езизи, бойни искуства, стрелба по обграден с картечници, И , гранатомети, работа със, Структури на Мафията... , ноо, излизат истинска дялани ПИЧОВЕ!

скатавката пидеров не е служил и кашавар,ама доган го направи генералисимус във варадеро академията с 4 звезди на пагона ,по една за всеки километър-четвърти км!

И тук ли намеси Сидеров бе глупак.Да не те е онождал нещо?

Тоя е или шпионин или коцкар и вагабонтин 10000%

Американец предпочете Военна академия пред Уест Пойнт Просто американеца е объркал Ист Пойнт с Уест Пойнт.

Какъвто и да е(чета за агенти нещо),всичко му е простено,щом ще "рекламира",шкембе чорба!! Я помислете как се превзема икономиката на САЩ отвътре...... Верига за бързо хранене МАК-БУДА!!Специалитет ВИНЕТУРГЕР(шкембе с люти чушки и кисели краставици)!!!!

Няма ли да е по-лесно направо Тиквоний да им пратим. Ей го - утре е Хелоуин, тъкмо време за тикви.

Как така Вселенския Император ще им изпратим бе!!!! Да го копират,и да отиде на кино запазената марка а???

На този празник все пак хората в САЩ се веселят с тикви. А в България Тиквата ще е министърпредседател. Жалко.

Бил Избрал ? Човек на ЦРУ изпратен да проучи нещата отвътре във военната образователна система. Да ни анализира, да докладва в подробности за системата, да вербува бъдещи генерали доносници и да създаде агентура и т.н. Така се работи в КГБ, ЦРУ, МИ 5 и 6, Мосад. Няма нищо случайно. Всички учили в западни академии са купени,вербувани, зомбирани. Едно време беше в СССР. Така се п,Раи. Вервайте ми.

Много си елементарен! За какво да пращат някой 5г. като момеже да хванат всеки втори генерал да им разкаже всичко с подробности за шепа пари. Само си спомнете, че началник на ген. щаба се продаде на ДПС...

Генерали а,,а какво ли знаят!!!

До двамата коментатора-17:43 и 17:54. И двамата сте прави. Размяната на студенти е вече нещо обикновено. Заглавието на статията е подвеждащо.

Да , ама има слабости. Обича шкембе чорба. Ако са го научили да я яде, когато трябва, научили са го да пие цяла нощ. Има слабости и ще го разкрият.

Където е стъпил американски крак, следват разруха и ограбване!

Където е стъпила червената армия следват мракобесие и тирания

Не се карайте, и двамата сте прави. Няма особена разлика между американския и руския ботуш - все е колонизаторско-експлоататорски. Хубавото в цялата история е, че който се е захванал с нас все е губил.