Плевенски съд даде 6 г. на убиеца на абитуриент

6 години в поправителен дом и общежитие постанови Плевенският окръжен съд срещу 17-годишния Мирослав Димитров за убийството на 19-годишния Мишел Коцев.

Обратно в новината

Коментари - Плевенски съд даде 6 г. на убиеца на абитуриент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора то виновника ще баде наказан по друга линя.....неизбежно може да избегне земните закони но другите никога !!!

Поредната жестока и безпощадна гавра с близките на жертвата и самата нея нанесена от бг съд и законодателство.

Тоя хладнокръвен убиец, след 3 години ще е на свобода, за да отнеме най-свидното на следващите родители. Съдиите задължително да се определят с избори заедно с кметовете, иначе такива присъди ще са ежедневие.

не е в ръцете на съдиите, а в нашите собствени ръце!!!Ако не го приложим сме загинали!!!

Не се притеснявайте за кратката присъда. Момчето е младо, ще издържи... Като го гледам какво бъбрече е, и гаджета ще си намери, и то достатъчно количество. То отначало малко ще му е кофти, ама като свикне.... Че и срамът ще му е минал докато излезе....

За такова деяние минимум 25 без право на обжалване. другото е педерастия и умишлено рушене на обществената сигурност, което трябва да убеди гражданите в нуждата от повече власт в ръцете на държавата. Създай проблем който трябва да предизвика такава реакция и нагласи в обществото , които са желани от теб. Тогава предлагаш "спасителното решение". То е ясно че света ще става все по-лош. Но хората трябва да имат искрена вяра за да им помага Бог в предстоящата криза на последните времена.

На бащата не му остава нищо друго освен да утрепе след 6 години този изрод и съдията!

Безнаказаността ражда чудовища. Шест години за един живот-луди ли са или нас ни имат за луди?

Гавра , жива гавра с родителите и близките на младежът . За какво правосъдие можем да говорим и само след 3 год ще бъде на свобода . Затова трябва ваши близки да си отиват по същият начин тогава ще разберете болката , имам предвид на тези които съдят . Пример Куцкова

Що за присъда 6 години. Това съд ли е. Това съдии и прокурори ли са в България. Не ни трябва съд който защитава убийци. Стига подигравки с обикновените хора, които не могат да платят за убитото дете за да бъде наложена ефективна и реална присъда. сТИГА. нЕ НИ ТРЯБВА ТАКЪВ СЪД. пО ДОБРЕ ГО ЗАТВОРЕТЕ.

Ами най напред питайте кой е баща му, после коментирайте.........

България ще изчезне след 15-20 год. поради две причини. Унизителна бедност и отчайващо безправие. Първото е мнение на проф. Петър Иванов. А втората причина е официалното мнение на Брюксел. Може би бащата на убитото момче ще издаде и изпълни бащина присъда, съгласно поговорката око за око.

Днес съдебната система създаде изпечен престъпник - убиец.Тъкмо като излезе ще е на 22г. в зенита на силите си

Стига подигравки с човешкия живот!

Добре, значи аз ще убия съдията, и свинята Марковски и ще ми дадат максимум 10 години от които ще се разхождам в общежитие най-много 8 - не е зле да им се даде урок нали!!!

Напълно подкрепям.

Ако ви се вижда малка присъдата - не се безпокойте, едва ли ще издържи живота на общата в затвора.

Пак добре,че награда не му дадоха......... Или си в самоотбрана и не лежиш,или гниеш в затвора!! Край!!!

До повечето коментиращи само ще уточно ,че не са 6 години затвор, а 5 .5 години в "затворническо общежитие, което е почтни равно на домашен арест. Освен това, при лек режим, ще може да бъде освободен за "добро държание" след 3 години мин. Така ,че друго не може да се каже освен това, че справедливост трябва да се търси по друг начин, очевидно.

За такава "отговорна" работа и бонусите, които получават от престъпниците, магистратите при пенсиониране взимат по 20 заплати и сигурно три пъти по-високи пенсии от лекари и учители!!!

Смешно ниска присъда за убийство. Адвокатът как разбра, че е било самоотбрана, повярва на клиента си сигурно, защото убитото момче не може да се защити.

След 4.5г, когато пуснат пишлемето... бащата на убитото момче, спокойно може да го прати при сина си! И той ще отнесе максимум 6...

не ми се вярва. Него ще е доживотен затвор защото съда най-много мрази да вземеш справедливостта в свои ръце.

БРАВО НА ТОЗИ СЪД!!!ТОВА ПОКАЗВА,ЧЕ СЛЕД 10-15Г. В Б-ИЯ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИ И ТОГАВА ТЕЗИ СЪДИИ ОТ КЪДЕ,ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИИИИ??????

Адвокатска кантора "Марковски" за пореден път спаси убиец. Очевидно убиецът е синче на някой боклук с пари... вие искате справедлива присъда...

Банановата държавица Булгаристан от четвъртия свят - друго не може да се каже!

В Тексас за това се дава или до живот или 150 години.

Какво ми криеш коментарите бе пацул такъв, искаш ли да дойда и да те убия

Най-много да лежиш шест години, може и три - за добро поведение...

Това превтасало лайно модератора ще го намеря и ще го убия

Вчера пък варненски съд даде 5 години за краба на дамска чанта... Кой живот струва 6 години, да попитам съдията счита ли, че ако убият детето му ще да достатъчни шест години?!

Сигурно ще ме обвините в злоба и бездушие, но четейки присъденото ми се щеше убитото момче да е детето на някой магистрат. Защо само обикновените хора трябва да страдат от липсата на наказуемост?!

Това не е присъда , а УЗАКОНЕНО укриване на убиеца докато мине еуфорията и семейството на убития претръпне от мъката. ТАНГРА не забравя-нито укривателите, нито убиеца ще ги подмине ВЪЗМЕЗДИЕТO

Егати справедливостта за кражба на дамска чанта ти дават 5г затвор,а за Убийство на човек 6г затвор,нормално ли е това според вас.

6 години?!?!?!? В някои държави за такова убийство не се излиза цял живот от затвора, а у нас щял да бъде в общежитие......

Господи ,върни го на съдиите и ковачите на тези закони !!!!

Ми да дам на малкия един калашник да ни отърве от тая сган в парламента?!? 6 години, не ги е срам!

6г. за убийство? лек режим? къде живея, хора?!

"Така ученикът ще излежи 6 години в поправителен дом при първоначален общ режим, тъй като е непълнолетен. След като навърши пълнолетие Мирослав ще бъде преместен в затворническо общежитие от открит тип." .. и ще излезе подготвен за живота.

Какви са тези закони, които дават такива скромни наказания, за толкова тежки престъпления?!