Формулата: Кабинет ГЕРБ-РБ и реформаторско мнозинство в НС

ГЕРБ и РБ се разбраха за двупартийно правителство, което ще разчита на гласовете на ПФ и евентуално АБВ. ГЕРБ няма да приемат подкрепа от ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Формулата: Кабинет ГЕРБ-РБ и реформаторско мнозинство в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо реформаторското мнозинство не е в реформаторския блок? Отговора е, че народа, ако не е гласувал за реформаторския блок, значи не е гласувал и за реформаторското мнозинство.

Интересно другаря СИМЕОН ДЯНКОВ дали ще го върнат да управялва фиансите на България.Да изплаща пенсиите не на седмо число а в понеделник ако се пада в петък и коледните добавки след нова година, а не приеди нова година.Ми той нали е кариерист и покрай ЦАР БОКО ОТ СЕЛО БАНКЯ ВОЖДА сега е шеф на некъв си руски КОМУНИСТИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ-УЖКИМ ГРОБ СА ПРОТИВ КОМУНИЗМА А ЩО СИ ПРАЩАТ В РУСИЯ КАДРИТЕ КАТО ТИЯ ОТ НДСВ-2 ЕЙ ТУЙ МИ Е ИНТЕРЕСНО МНОГО МИЛЕЕЕТЕ ЗА РУСИЯ БЕ ДРУГАРКИ И СИНИ ДРУГАРИ?Що така сини аватарчета?

Че ги тепаме с каменье тия крадливи маймуни.

Некадърнико, много добре знаем как ни прати на дъното. Много добре си знаеш че не си полезен за народа, а само за себе си. То това, да управляваш държавата не е като да управляваш мафията! КТБ не те вълнува, защото ти се изплъзна покрито от там, освен това имаш лични "спестявания" повече от липсващите милиарди.

Снощи разбрах, че юридически съветник на ГЕРБ е ченгето от КС Георги Марков!И какво възхваляващо слово за новият си вожд Боко направи,че сигурно биха завидяли някогашните му ком. покровители.Е, каква промяна очаквате от такива хора?

Че ГЕРБ е само от ЧЛЕНОВЕ НА бкп агенти на ДС ренегати и кариеристи всеки знае.

Комедийната "консултация" между себенареклите се "полит-лидери" е към своя край! Краят на този фарс за съжаление бележи началото на една ТРАГЕДИЯ, свързана с тотално доограбване и потъване в мизерия на обществото ни!

Управленската им формула е : Всички в кюпа срещу България.

Полу-програмният, полу-коалиционен, полу-експертен, полу-политически полу-кабинет ще има полу-пълна подкрепа в парламента за някакъв полу-мандат, с полу-изключение от Атака. И европеецът Дол дойде да прави правителство. От един дол дренки са. А истината е, че никой не иска ГЕРБ, Борисов и сие. И всички знаят защо. Само министерските постове му искат. Освен това имаме оферта за сделка: "Ако ме подкрепите да бъда министър-председател с 4-годишен мандат, няма да се кандидатирам за Президент". Дежа вю: Цецка Цачева - председател; Бойко Борисов - премиер; Росен Плевнелиев - президент; ДПС - конструкторска корпорация и незаобиколим "гарант" 300 дни до следващите избори (местни); БСП - конструкторска "опозиция"; Имаме и декор - "реформаторски", коалиционно-патриотарски....

Гласуваш за РБ, а получаваш ГЕ - РБ. А отзад... ДПС. Честита реформа!

Ще успее ли стратегията на Ахмед Доган ? Да се сформира правителство на малцинството, което да бъде негов заложник с "безусловната" му подкрепа. И Борисов бе готов, да му "легне" завличайки и реформаторите със себе си в тази авантюра. Добре, че Кънев и групата им се усетиха навреме и заявиха , че без Патриотичния фронт и без коалиционно споразумение, няма да правят правителство с ГЕРБ.

Господин Борисов, министър Бакалов от кабинета на професор Близнашки е точния министър на МВР!!! Професор Близнашки също- министър на правосъдието- с конституционно право! Захариева! Поне 5-6 души от служебния кабинет! Нои! Соц.министъра! на финансите! Не ги слушайте комунистическите издънки Радан и каракачан!!!

Няма по -голяма комунистическа издънка от другаря ти Боко!

Шило

Що направо да не сложат Методи Андреев на МВР и Ревизоро на МФ? А Христо Иванов на МП ? Един дол дренки- много приказки, никакво съдържание

sav@dir.bg

Само от споменаване на тези имена, ми се повръща.

Формулата винаги е била и е:Фани тоя удри оня

Най-лошото е, че в един момент оня залитва и шамара го отнася народа...

ПРОДАДОХТЕ И ПРЕДАДОХТЕ ОТ РАЗ ПРОСТИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ ПОВЕРВАЛ ВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИТЕ НЕЩАТА!! ВСЪШНОСТ КОЙ ДА ГИ ПРОМЕНИ?? АГЕНТА НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС, ЧОВЕКА КОЙТО Е ПИСАЛ ДОНОСИ ЗА КОЛЕГИТЕ СИ КАРАКАЧАНОВ ЛИ??!!!! ТОЗИ ОСВЕН ДА ПРЕДАВА ПОВЕРВАЛИТЕ МУ НА ДРУГО НЕ Е СПОСОБЕН! ПРЕГЪРНАХТЕ СЕ ГОСПОДА "ПАТРИОТИ" С ГЕРБ И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ РЕЗАЦИ ОТ ДПС! СЪГЛАСИХТЕ СЕ ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА С ТЕГЛЕНЕТО НА НОВ ЗАЕМ ОТ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЕВРА ЗА ДА СПАСИТЕ БАНКАТА НА ДПС!!! С КТБ се перяха парите на обръчите от фирми на агент САВА който както си спомняте разпределяше и порциите в тази държава! В тази перачница на пари участваха собственика на банката Цветан Василев и разбира се Христо Бисеров!! Ако не бяха възбудените в чужбина следствени действия срещу БИСЕРОВ и ВАСИЛЕВ , КТБ щеше и сега да върти мръсните пари!! Сега със задружната подкрепа на ПАТРИОТИТЕ от РБ и ГЕРБ българския данъкоплатец ще плаща източените от собствениците на банката милиарди евра! БРАВО "ПАТРИОТИ" ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГОДЕЖА !! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ПРОДАЖНИ МРЪСНИ МЕКЕРЕТА!!

Местанят сигурно ся пикае газ, че ГЕРБ не му искат подкрепата, а ще търсят подкрепа от Патриотите - кошмарът за ДПС. Както им го рече В. Симеонов при откриването на НС: "Честито!" Харесва ми, че добрите (ГЕРБ, РБ и ПФ) се обединиха срещу лошите (ДПС, БСП) независимо какво им казват от Европата. Между другото Симеонката ми изглежда много принципен мъж. (Не съм гласувал за него). Каза, че не искат да участват с министри, а само с подкрепа на програми и си отстояха на тяхното, това е !

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ знаете ли за кого сте гласували

за Герб, ПФ, РБ

Колкото и да се напьвате руски и червени тролове, нещата са ясни....... Бьлгария сьс силно дясно правителство и твьрда Евроатлантическа ориентация..... Русия да си гледа рублата, че скоро време един долар ще струва 100 рубли..... :-)

Силно дясно?????Тролчо, ти къде живееш?Спри хапчетата и ще разбереш, че фантазия и реалност са две коренно различни неща.

Хайде, честит Хелоуин на бъдешия премиер, ден си му е, Ден на Тиквата ;-)

Мойто момче, бб, сбрА всички сатри и нови "комундета" та да направи "кабинет", на това ли го учИх толкова години? Па ше се орезИли. Верно бая Народна пара прибра, ама при мЕне ли ше я носи?

ПФ -Симеонов Каракачанов, СЕ ПРЕВЪРНАХА В ПОЛУфАБРИКАТ НА ВИТРИНАТА ,,Герб". ББЦ-Бареков Биберон Цицач И ТЕ ИЗМАМИХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ.

РъБовете свалиха гащичките пред Буда ,след заповед от Брюксел-ЕНП дедо Дол.Да не говорим за политическата п.........а Миглена Пръмова-Кунева, която почти е гола.

Само като им гледам муцуните от снимката и ми става ясно какво ни чака.Жалко пак ще има самозапалели си се хора умиращи от глад и не способни да си платят сметките.

Балевски от Паричния Фонд за Спасение на Бойко: цитирам "Няма значение кои ще подкрепяме: герб бсп или който и да било" :))) НЯМАМ ДУМИ!!! Днес Паричния фонд се самоуби РИТУАЛНО. ЖАлко за измамените гласоподаватели.

ЕХ ЕС ЕС ЕХ ПЛУЖЕЦИ НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ЩЕ СВЪРШИТЕ Е КЕРЕЧА СТАМБОЛОВИ МУТРИ ДА МУТРИ НА ОНЯ КАСАПИН ОТ 20 ТЕ ЛЕВА КАДЕ СТЕ БЕ БЕ НЕ БЕ/БНБ/

6+++++++++++++

Сега наблюдавам как "денонощно - от вечер до утрин" се работи уДарно, за да се Легализира Политическата Проституция.

Матриялът колкото и да е прост и некачествен, едва ли ще приеме някакъв си Дол да му назначава правителство и Бойко да подскача като маймуна пред някакъв си дебелогъз чиновник. Българите са много просто но и много гордо племе.

Ако си прост, каквито и други качества да имаш, не е добре.

С кого ли не се съюзявя, чий ли задник не целува! От някогашните остатъци на БЗНС(Анастасия Мозер), през ССД на евреина Софиянски до цензорираната банда на Кольо Додука! А сега и с някакви "патриоти" в насипно състояние(11 политически отрепки)! Но накрая си намери майстора - целуна го змията на ГРОБарите, ЛЕКА МУ ПРЪСТ!

betren@

много си прост

ПФ чрез тяхната телевизия 4 години разобличаваха престъпниците ББ и ЦЦ. Дудука и той беше единствената гаранция че дпс и герб няма да са отново във властта.Жалко за тези близо 450000 идиоти които гласуваха за въпросните две партии на 5 октомври си мислиха че гласуват против Боко тиквата а още към 19,30 същия ден разбраха че са били лекичко поизиграни и всъщност са подкрепили банкянската мутра. И още нещо ДПС казаха че също ще подкрепят Борисов без да са във влсатта Дали подкрепата им наистина ще е толкова безусловна :Д Всички боклуци които докараха за нови 4 години(щото те ще са 4 ) Борисов и престъпната му клика на власт ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!!

Ти - също!!

Добър вечер на всички ! Гледам има активизация на троловете от ляво .... Само да обобщя - Целта на протестите беше от власта да се разкарат 1.БСП 2.ДПС 3.Руската марионетка - матриошка Е ... Разакрахме ги... Обявавям мисията за приключена успешно. България има бъдеще !

Е ТО БЕВА , БИВА ПОДМЯНА НА ВОТА, АМА ЧАК ТАКОВА НЕ БИВА! ДО ВЧЕРА ПЛЮХА ГЕРБ СЕГА ГИ ПРЕГРЪЩАТ КАТО СПАСИТЕЛИ! БРАВО СИМЕОНОВ, БРАВО КАРАКАЧАНОВ! НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА!

Ако ми кажете,каква е разликата в политиката на Евросъюз-НАТО и бившето СИВ-Варшавски договор,ще ви кажа браво!Няма да ви кажа,защото структурите са измислени от едни и същи хора!На почит в Еврото са все социалистите ог Испания,Германия,Франция и т.н.Глупаци,не разбирате ли ,че не сме се отървали от социализма,тъкмо обратното,той завладява и Европа,колкото и на бившите народи от Западна Европа да не им се харесва!Затова Евроскептизма започва да се надига!Затова Шотландия иска да се откъсне от Великобритания,Баския от Испания!Но за тези факти се изисква ум и знания,а не празноглавие и папагалщина!

След идването на Дол половината България ще гласува за националистите а другата половина за комунистите. ГЕРБ и десните партии вече са история.

Подменен вот Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Баси простотията са тези "преговори". Пазарлък кой колко да откардне а матрияла да го духа и да плаща.

освен това ,дир ,политиците и хората , които празнословят не заслужавт никакво уважение.

Днес НФСБ-Националния Фонд за Спасение на Бойко--.се самоуби ритуално! От официалното изказване на Валери Симеонов днес разбрахме че 90% програмата на НФСБ съвпадала с тази на ГЕРБ. :))) Това означава че гласоподавателите на НФСБ все едно са гласували за ГЕРБ!!! Честито. Амин.

Ана Баракова-министър на образованието и науката! Да е пълна катинката.

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Довчера се кълняха, че бяма да влизат в правителство на малцинството, днес искат половината правителство! Апетитът идва с яденето, както се знае.

Браво на Радана, влезе във "БОСТАНА". Много ще ме изкефи това правителство - коалиция "БОСТАН", която може да наречем още и "КОЙ". Цяла година протести, цяла година лъжи, накрая се насрахте, другари Гербави Реформатори. Това е начало на поредното безвремие за България. Поредното правителство "Беров" - жадната за власт и лакома тиква, подкрепена от ДПС и малко ерформатори за цвят и мирис. Песента "последен валс" вече свири за "реформаторския" блок. Цяла година реваха срещу Пеевски, сега ще управляват с него.... Халал да им е на всички протест(у)иращи.