Трима инвеститори са поискали държавна помощ за КТБ

БНБ проведе среща с фонда ЕПИК, Фонда на генералния държавен резерв на Султаната на Оман и Gemcorp по повод възможностите за спасяване на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Трима инвеститори са поискали държавна помощ за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪБУДЕТЕ СЕ ИЛИ ЗАСПЕТЕ ЗА ВИНАГИ!

Дари

Кой назначи одиторите и квесторите на КТБ. Не мога д а повярвам, че е самата банка. Защото в този коментар БНБ казва да попитат одиторите. А на одиторите някой им е възложил да направят одит и на квесторите да изпълнят възложената им поръчка. Докладите са предназначени са поръчителите, но случая е по особен и тъй като засяга много юридически и физически лица би следвало да са публични доклади. В противен случай аз мисля, както и много българи, че много се проточи сагата, но целта е да се ликвидира банката - първоначалния замисъл и по този начин още повече икономиката да тръгне на зле. А тези които замислиха този сценарий ще бъдат облагодетелствувани. Докладите ако не излязат сега на яве, ще станат явни пред съдебните процеси които ще бъдат факт и то многобройни. Господа от БНБ, одитори, квестори и други не се подигравайте с народа и предприятията доверили се на КТБ. Защото Вашата безотговорност доведе до този хаос. Нали банката до сега е била одитирана. Как беше добре до юни и изведнъж има предпоставки за отнемане на лизенз. БНБ и политици да внимават в решенията си...............Търпелив българин

трябваше да се състои номинацията "Банка на годината". Поради липса на банки се отлага за неопределено време.

Държавата окраде депозитите за запушване на бюджетни дупки - сега е редно да участва във връщането на парите!

купените тролчета, събудихте ли се вече!

То вече не останаха пари в нетролския ви цигански копторник за хора, камоли за тролове... А и по банките няма мангизи за толкова свини готовански да се наплюскат...

Как ви звучи идиотизма СУЛТАНА НА ОМАН търси ДЪРЖАВНА ПОМОЩ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ???!!!! ОСТАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА МУ Я ДАДЕ!! СРАМ И ПОЗОР!!! ИДИОТИТЕ КОИТО СМЕ ИЗБРАЛИ СЕ КОНСУЛТИРАТ ДО СЕГА КАК ДЪРЖАВАТА ДА ТЕГЛИ ЗАЕМ ЗА ДА ОКАЗВА ПОМОЩ НА ФОНДА НА СУЛТАНА НА ОМАН !!! ТА МИГАР СУЛТАНА НА ОМАН Е ФАЛИРАЛ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ДА ГО СПАСЯВА? Разбира се, че не!! След като същите тези тарикати източиха КТБ сега искат държавата да връща окрадените от тях пари на ДЕПОЗИТАНТИТЕ, а те да изкупят на безценица ипотекираните от тях банкови активи!!! А КОЙ ГОСПОДА РЕЗАЦИ ЩЕ ВРЪЩА ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ДРУЖЕСТВА КОИТО СА В БАНКАТА ВИ?? КОЙ ВИ ПИТАМ!! КАК И СРЕЩУ КАКВО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВИ ПОМАГА?? ИЛИ ИСКАТЕ ТОВА ДА СТАНЕ БАДЕВА!!! ЧЕ ТАКА ЛИ БАДЕВА ГИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ В ОМАН !!! А НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! Не господа псевдопатриоти, реформатори , леви педали , рязани бургии, и деградирали герберси комунисти!! ОБИДНО Е ДА НИ СЧИТАТЕ ЗА ТОЛКОВА ПРОСТИ И ДА СЕ ГАВРИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН С НАС!!!! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ И ЗАЩО ЩЕ СЪДИ ДЪРЖАВАТА!! ТАКАВА ПРОСТО НЯМА! ПРЕВЪРНАХТЕ НИ В РОБИ НА ВАШИТЕ БЕЗУМИЯ! НЕЩАТА СА СТИГНАЛИ ДО ТАМ - ИЛИ ВИЕ ИЛИ НИЕ

това, което са го намислили преди време ще стане. Те нямат много мозъчна дейност. Пък, каква ще стане по-нататък Ванга ми каза. Сега сигурно ще питате какво? Ми не е интересно, като знаеш резултата. Те си мислят, че го знаят! Дали?

НЕ РАЗБИРАМ КАК ПРИ СЪЩЕСТВУВАЩ ЗАКОН ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ, В ГЛАВИТЕ НА НЯКАКВИ СЪБРАНИ В ПАРЛАМЕНТА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ 240 ИДИОТА СЕ ВЪРТЯТ ПОДОБНИ РЕШЕНИЯ ?? КАКВО ОБЩО ИМА ДЪРЖАВАТА С БАНКИРАНЕТО ??!!! ТАЗИ ДЕЙНОСТ ИЗЦЯЛО Е В ПРЕРУГАТИВИТЕ НА НЕЗАВИСИМАТА БНБ!! Защо никой от тези идиоти не си направи труда да прочете ЗГВБ е по специално разпоредбите на чл.14, ал.1, т.4!!! В него като източник за събиране на средства във ФГВ се сочат "получените от фонда суми от имуществото на банката в случаите на суброгация" каквато е налице при ФАЛИТА на КТБ!!!! ПРИ ФАЛИТА НА КТБ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ ИЗПЛАЩА ДЕПОЗИТИТЕ /цялостно или частично/ И СЕ УДОБЛЕТВОРЯВА ОТ ПРОДАЖБАТА НА АКТИВИТЕ НА КТБ!!! В тази схема я няма държавата , няма ги Оманските фондове на собствениците на КТБ !! Има само един принципал - това е ФГВ който има ПРАВЕН ИНТЕРЕС ДА СЛЕДИ И СЪБЛЮДАВА ЗА ПРОДАЖБАТА НА АКТИВИТЕ НА БАНКАТА НА РЕАЛНИ ПАЗАРНИ СТОЙНОСТИ, А НЕ НА ТАКИВА ПРИ КОИТО НЕЙНИТЕ ДЛЪЖНИЦИ В ЛИЦЕТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БАНКАТА БИХА ПЛАТИЛИ ЦЕНА НА 13% ОТ ЗАЛОГА КАКТО НИ СЕ ПРЕДЛАГА В СЛУЧАЯ!! Стига са ни пълнили главите и са ни облъчвали с простотии за оздравяване по схемата ЗЛАТНИТЕ ЯБЪЛКИ да останат в дъщерната банка Виктория която да се превърне в правоприемник на бившите собственици на КТБ , а ЧЕРВИВИТЕ ЯБЪЛКИ с депозитите да останат във фалиралата банка майка КТБ които да се плащат от БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА!! ПРИ ФАЛИТ СЕ ОБЯВЯВА НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТТА НА КТБ , А НЕ НА ЧАСТИ ОТ НЕЯ!!! ТБ ВИКТОРИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПАЗЕНА ЗА ТЕЗИ МОШЕНИЦИ И ЗАЩИТЕНА ОТ ФАЛИТА!! ТЯ ВЪРВИ АМБЛОК С ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС НА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА !!

пили и се веселили. Сега баламите нека да плащат.

Ще инвестирам в бълхария и ще изкарам българския народ от кризата при едно условие.-БНБ да ми дарят 50 милиарда евро първоначално и после нещата ще потръгнат.Ако парите не ми стигнат да има втори транш на парични потоци от БНБ към частната ми банка.Време е правителствато да вземе отношение и да не гони чуждестранните инвеститори.

Ваше величество. Познаваме ви вече номерата. България не пълна със селяни, както по времето на дядо ви. Вие май не сте направили много голям прогрес от тогава.

Държавата да ми даде 20 милиарда евро безвъзмездно и аз ще вдигна на крака КТБ. Вервайте ми. ще давам по 15 % лихва на вложителите и всичко ще е наред.Но-о държавата е длъжна да ми съдейства за да оправя нещата а не да стои равнодушно настрана от моята брилянтна идея.Много съм способен вервайте ми.......

Бандитите веднъж избомбиха банката с 3 млрд., сега искат пак държавата, т.е. Народа пак да им пълни гушите!

Точно на това са разчитали получателите на необезпечени кредити - че държавата заради нейните фирми вложители няма да допусне фалит при никакви обстоятелства и те ще могат да продължават да "бъркат в меда" необезпокоявани от БНБ!

най-после за далаверата. Някои "българи" само това правят. Крайно време е държавата да предприеме мерки, иначе до 20 години няма да я има.

След всички лъжи на БНБ мислите ли, че числата в доклада са верни? Според мен ако Пеевски (Доган) каже, че "дупката" е 8 млрд, в доклада ще пише "липсват 8 млрд лв."

От одита се видя ,че банка няма.Какво да се спасява!!!Парите на едрите вложители ли?

в България са лъжци и крадци!!! Никой не може да разбере какво става в банките ни!!!Не желая да имам нито един лев в българска банка!!!

хващам се на бас ,със всеки 1 от вас ,че в момента в който банката бъде "оздравена" и отвори врати ,хората ще си изтеглят парите до стотинка и "оздравяването" ще трае точно 1 ден. просто всичко се върти около идеята "големите риби да си вземат парите .тази банка е юредически, финансов и обществен мъртвец, но за съжаление, не и политически

Не е необходимо ! Просто няма да се намерят балъци ! Държавата се погрижи затова .

И аз съм сериозен инвеститор с план за спасяване на КТБ. И моят план е същият: 1. Държавата ми осигурява 4.2 милиарда лева суха пара; 2. Аз управлявам мъдро тези средства и (не) спасявам банката. :D :D :D Да ги так.вам и инвеститорите "сериозни" :)))

Добре ни връткат.Научно и по европейски.

Тия тримата инвеститори защо не поискат държавна подкрепа от собствените си държави? И да спасят Катебе

Идеята не ме привлича изобщо , но САЩ и всичките големи европейски държави спасиха банките си точно с държавна помощ. След грешката с Лемън Брадърс нито една друга банка не бе оставена да фалира. Toва никъде не се е харесало на данъкоплатците , но трябва да се мисли кога загубите ще са по-големи и тогава да се реши. Няма как поставени сме пред ситуация да се избира по-малкото зло. Ако беше само КТБ майната и , но ако повлече останалите банки и икономика мамата си трака... Великобритания спаси иконата Royal Bank of Scotland , Белгия спаси гиганта си Fortris , преди време бе спасявана и Unicredito в Италия ...

Братчед, щатите печатат колкото и когато си искат защото са най-голямата икономика. Сравнението ти на КТБ с тези банки е неуместно.

виж сега, ти допускаш изначално грешка като приравняваш ктб със системна банка. Една системна банка ти финансира бизнеса и ако я премахнеш хиляди предприятия рухват. Тука имаме ПИРАМИДА. Нея вече я няма от половин година. Край. Живота си продължава и без нея както виждаш. И това е така защото кредитите са раздадени не на истински, реални бизнесмени. Те са дадени на сто и кусур подставени лица с кух бизнес. Това дето ти го обяснявам Орешарски го стопли веднага иначе щеши и там да вкара яко народна пара. Мисли напред, КТБ е история. Василев вече работи по други проекти, с тоя взе квото можа.

Ще се изненадаш, но и тримата са българи.

Те точно това правят.

Тъй-като гледам в момента Инвест банк дават годишна лихва от 5.5 % , което е повече от това което КТБ даваше по актуалните си депозити към момента на затварянето. Дали някой в БНБ проверява дали това е нормално ???

що да проверяват сега, когато после могат да плащат за тройна международна експертиза ?

всеки иска помен да прави.

Нека КТБ да се оздрави и да се търси отговорност на ОНЕЗИ, които са в з и м а л и - да си върнат милионите или да бъдат осъдени. Оздравяването на банката не е глупост, а напротив наложителна мярка срещу престъпността... Случващото се в една от българските банки е не просто обезпокоително или лошо управление ..., а е доказуемо д е л о на определена група лица. Обезателно да се заздрави банката и виновните да се задължат да си върнат полученото...!!! Няма нужда от безвъзмездна помощ от държавата, а напротив държавата да задължи виновните да си върнат незаконния борч. Може би е необходим само временен преференциален заем от БНБ или вложения на друг инвеститор, докато се върнат кредитните милиони и К Т Б да си работи като банка!...

Кого заблуждавате, господа от БНБ? Май симулирате активност за пред балъците. Тези "фондове" и акулата от лондонското сити купувачи ли са или наточени за комисионна посредници? Едно време минаваше този трик, нямаше интернет, западни медии и свободни контакти със запада. Сега Манго не е толкова проЗД! Усукват се да ни подлъжат да използваме услугите им срещу "държавна помощ". И после какво, КТБ може да се купи срещу 1 долар. Мъжко д се е само един път.

Зад английския фонд стояли руснаците!! банка ВТБ!! Я да се разкарат от тука!!

И малко българи.

Хем инвеститори, хем чуждестранни, хем държавна помощ, т.е. Ние! Аре бегайте на килимчето

Банките са ПРИРАВНЕНИ с държавата и общините БЕЗ съответните ограничения и задължения, банките са изградили система от дъщерни и обслужващи фирми, в голямата си част свързани с държавата, от където са банките майки. Касае се за фирми, които изкупуват и управляват имотите на кредитополучателите, фирми, които заплашват длъжниците, застрахователни дружества, псевдобанкови дружества без лиценз, на които се събират дълговете, и които събират вземанията като заплашват клиентите и много още. Получава се един затворен кръг, от който няма излизане и тежко на този, който е имал смелостта да ВЗЕМЕ кредит с ДОБРОТО намерение да го връща.

Ако има инвеститори защо е държавна помощ? С държавна помощ и аз мога да бъда "инвеститор? !!!!!

Не можеш, защото не си бил партиен лидер.

Не се притеснявайте - пак ще ни го набутат. Сега опипват почвата, за разберат как ще реагира бедния народец, съответно за да изберат най-подходящия ход, за да вкарат бюджетни средства под формата на помощ, което си е чисто пладнешко ограбване на бълг. граждани. Та значи, ако няма служби, които да се заемат с този казус, и да си свършат надлежно работата, а тя е да хвърчат глави! И то не какви да са а на бивши и настоящи величия, възползвали се от кротостта и наивността на българина, които с техните действия или бездействия съсипаха България! Нека да си понесат отговорността подобаващо! Да върнат заграбеното със законната му лихва и в затвора до изгниване!

Точно това исках да напиша и аз. Това е!!! Трябва да хвърчат глави!!! Този път няма да им мине номерът!

Банките са ПРИРАВНЕНИ с държавата и общините БЕЗ съответните ограничения и задължения, банките са изградили система от дъщерни и обслужващи фирми, в голямата си част свързани с държавата, от където са банките майки. Касае се за фирми, които изкупуват и управляват имотите на кредитополучателите, фирми, които заплашват длъжниците, застрахователни дружества, псевдобанкови дружества без лиценз, на които се събират дълговете, и които събират вземанията като заплашват клиентите и много още. Получава се един затворен кръг, от който няма излизане и тежко на този, който е имал смелостта да ВЗЕМЕ кредит с ДОБРОТО намерение да го връща.

Никаква държавна помощ. Всеки да си носи кръста. Когато една фирма завлече друга с пари по вина на управителя и завлечената фирма фалира, да не би държавата да помага на съдружниците.

САЩ и ЕС хвърлиха над трилион долара държавни пари към частните банки последните години. Това тук е българското дърводелско изпълнение на същия план. Очаквайте господин Тиквата да тегли 5 млрд. заем и даде пари за КТБ а с подобни новини само ни подготвят да го приемем за нормално...

Искров лъже като разпран!! Защо не си е подал оставката досега?? Или не е уволнен??

А замисля ли се някой какво"послание"ще бъде изпратено към останалите банки(и по-точно към техните...шефове),ако нечии болни мозъци наистина налеят държавни пари в спасяването на КТБ??? За мен лично това би означавало,че и аз мога да си...фалирам банката безпроблемно,а след мен да идва...държавата!?!

Пиша ти плюс, но стига с питането защото нямаш банка.

абе тя "инвеститори" да не са пак на доган поставените лица че да направят още една врътка ...щото народа прост колко му е ...и да не забравите пак гласуваите за мая галева ,сергеи,гечев ,дудука и бялата златка за по 1000 лева пенсии

Не е ли редно първо да се обявят имената на онези,които години наред са"блажили"с кредити??? Как така веднага държавна помощ?!? Откъде накъде данъкоплатците ще плащат чуждите масрафи??? Стане ли въпрос за печалба,то банката си е...частна,но когато стане въпрос да се спасяват нечии задници,то настава рев за държавна помощ,откъде накъде??? Но дори и да се стигне до държавната помощ,то тогава незабавно да се посочат чии задници трябва да се спасяват с нея,от какъв зори гаранциите да бъдат дадени от тях по начина,по който са гарантирали и кредитите си!!! Отделно някой трябва да каже кой и как разреши на КТБ да си купи нова банка(визирам днешната Виктория),а само седмица след това вече да бъде на...смъртно легло?!? Защо ли другаря Искров не се е появявал напоследък по медиите???

и с лихви по депозити... Имената на тези, които са ги дръпнали 17 мига преди фалита също са интересни?

И понеже в основната си част това ще са фирми фантоми да се публикуват движенията по банковите им сметки, за да се види в каква посока са потекли милиардите.

ще ни задължат по 2000 на калпак, поне да ни дадат акции по 2000... иначе то какво друго е освен пладнешки грабеж. поне да съм трупал по 14% лихви от депозити, иди доди.. Г-н Борисов, разберете се вече с другите другари с по колко ще ни сурвакате ...то се знае, че след 4 месеца мотане парите от КТБ са останаи без следи...а ние знаем, че новите депутати са почти същите стари законокърпачи. Сбирайте се пасмината и кажете колко ни е данъка ангария.. И къде скрихте Орешарски и гражданина Бисеров кажете..

..........Трима инвеститори са поискали държавна помощ за КТБ.............. и аз искам помощ... в чужди валути и поне 20 милиона за да си двия задачите и под агентите... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз съм "инвеститор". Да ми дадат 5 милиарда държавна помощ и ще инвестирам 2лева и шише домашна ракия.

е първо да се разсекретят списъците с кредитополучателите и след това банката да стане държавна. Недостатъка е, че това е лош пример за другите банки и прецедент.

В рамките на ЕС въобще не е прецедент!!! Напротив прецедент ще е , ако я оставят да фалира!!!

Тук голяма далавера се заформя!! Ако искат да спасяват, да вадят пари от джоба си!! Държавата може да даде 1 лев помощ. Почвам да си мисля че Искров отново ни излъга за липсващите 4 милиарда. "Инвеститорите" ще кажат ние даваме 2,5 милиарда , а държавата да даде останалите 1,5 милиарда. Само че действително липсват само 1,5 милиарда които държавата ще даде, а "инвеститорите" нищо няма да дадат!! А ще си имат банка!!

Каква "държавна" помощ, какви пет лева?! Я не ни занимавайте с узаконяването на криминални деяния! Това си е жив обир - да се занимава правосъдната система с КТБ, а не да искате да наливаме пари в тази яма бездънна. Щото докато ние тук ще трябва да заработваме "държавната помощ", ония нагли крадци ще си пекат дупарите по слънчевите плажове и ще се надсмиват какви балъци виреят по нашите геофрафски ширини. Господ да им прати вразумление - каквото намери за подходящо!

humfry

За съжаление, банките не са измислени по нашите земи.

Михайлова, спри да мислиш и си дай 5-тях лева. И с тях и без тях пак няма да заминеш да си печеш дупето на плажа. Няма да ти стигнат за никъде.

Трима инвеститори вложили на времето общо 100 млн. ( при отчетени активи от 5.3 млрд. ) преговарят с БНБ. Искали да вложат още 100 млн., ако държавата - разбирай народа вложи още 5.3 та да я оздрави. БНБ усилено мисли по въпроса.

Забравих. Партиите също участват в преговорите за групова хипноза на населението.

И за групови рушвети, опс, исках да кажа "дарения".

Аз съм четвъртия инвеститор, живея в шестнайсти апартамент и искам държавна помощ, щото много ми се инвестира!!!

Щата е зает ,СОРИ! Не е за всеки ,само за лица от ДПС .

В Симеонов затова не ще Корман от РБ да цепи ДПС.

Утре отивам да подам оферта да спася банката с държавно участие. Само една фалирала ли имате?

Банките в България са чуждестранни с малки изключения. Какво се оказва потоците от българския национален продукт текат към съответните банки-майки в съответните държави. Един от начините това да става е следващата компонента в измисления базов лихвен процент, а именно цената на ресурса. Цената на ресурса, т.е. цената на стоката пари на международните пазари е ясна и е включена в съответните индекси. Оказва се при експертизите, че някои от банките-майки продават паричния ресурс на дъщерните си банки у нас на цена с 2 % по-висока от тази на международния пазар. Според вас не е ли това източване на България в полза на други банки и държави. Защо българите ще заплащат лихва, многократно по-висока от лихвата НАВСЯКЪДЕ по света. И по каква логика при изключителната ни бедност банките в България ще печелят повече от ВСИЧКИ банки по света, а националният ни продукт ще изтича към банкитемайки, разбирай към по-богатите държави. Поради това те стават ВСЕ по-богати, а ние ВСЕ по-бедни.

на далавера сме от богатите. Знаеш ли колко пари влизат в БГ-то от емигрантите в белите държави?

humfry

А знаеш ли колко излизат ежегодно от БГ-то от 99% чужди банки и 95% чужда икономика?

Аз ли съм идиот или банкерите ни са на ниво дипломанти в УНСС-то? Какви са тези "инвеститори" с интерес към задлъжняла с 4 млрд банка, в тъмна балканска страна и неясно политическо бъдеще? Намирисва на поредна далавера, като БГА Балкан и Кремиковци. Пак ли ще се окажем като глупаци, които подаряват едно нищо, показват ни как и от нищото се източват пари и накрая си изчезват и съдят България за неустойки. Инвестира, а иска държавата да му плаща? Намирисва ми на ислямско нахлуване в страната. Дано се постъпи умно.

humfry

Вероятно тиражираната "голяма задлъжнялост" на банката е по-скоро пожелателна, за да се даде път на "инвеститорите", тоест как се присвоява нещо чуждо.

Бат'Ваньо Костов е писал учебника, а тези сега му са ученици.

Интереса е да си спасят мангизите, тъй като при фалит първо гърмят акционерите. След това ще търсят варианти за спасение.

Дайте имената на крадците и да видим тогава кой ще остане във властта - защото май всичките са в кюпа, като почнем от прокуратурата и съда и стигнем до депутати и министри! И стига бавене на топката, за да им се даде време да се скрият и да преведат откраднатото навън. Всякакви фанфари за инвеститори, одитори, квестори и прочие наливат вода във воденицата на тези, които и в момента правят машинации да прикрият огромната кражба.

Прав си, но и да ти дадат имената какво ще направиш - ще спреш да ги гледаш по телевизора ли ??

На това инвеститори ли му викаме

humfry

Инвеститор - търсещ на хляба мекото и на работата мекото. Или поне все такива се появяват в България. Обикновения българин е толкова далеч от тези банкови игри, тези врътки, че дори и бегла идея си няма, че нищо не зависи от него. Избори, избори, избори. И какъв е крайния извод?

Прочетох го този пасквил отгоре до долу, отпред назад, от ляво надясно и по двата диагонала и ми стана ясно, че някой ме взема за балък и очаква да стана насила инвеститор в "дупката на ктб". Искров, вземи се в ръце и действай по реда на ЗАКОНА!!! Тези от ковачницата на банкерски кадри - ШКОЛАТА в Симеоново, пак ни изклатиха и то много яко.

humfry

Никой няма да те пита, нали се сещаш. Не само ще станеш, ама и хоро ще заиграеш.

ПЪРВО ДА ВИДИМ КОИ СА БИЛИ ТАРИКАТИТЕ,КОИТО СА ВЗЕЛИ КРЕДИТИ,С КАКВО СА ГИ ОБЕЗПЕЧИЛИ? ВТОРО - НЕКА РАЗБЕРЕМ КОЙ СЕГА ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ С ОБЕЗЦЕНЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ??? ПОИМЕННО , СЪС СНИМКИ И ЕГН-ТА ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО? СТИГА ВЕЧЕ ГРУПОВА БЕЗОТГОВОРНОСТ, БАНКОВИ ТАЙНИ И Т.Н. КАТО СА ТАКИВА ТАРИКАТИ,ЗАЩО НЕ ЗАСТАНАТ С ФИЗИОНОМИИТЕ СИ ПРЕД НАРОДА,А СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ? ТОВА ЗА ТЕЗИ ,КОИТО СА ВЗЕЛИ КРЕДИТИ? А ЛАКОМИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ , КОИТО СЕГА РЕВАТ,НЕКА ПЪРВО ДОКАЖАТ ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА,КОИТО СА ВЛОЖИЛИ В ТАЗИ БАНКА? ЗАЩОТО МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ НЯМА ДА СА МНОГО ЧИТАВИТЕ ХОРА.

На теб ако ти подарят кредитни пари ,и знаеш че няма да ги връщаш ,...ЩЕ ГИ ВЗЕМЕШ ЛИ? Вината е на тези ,които са ДАВАЛИ !

ЗАЩОТО И ТЕЗИ,КОИТО СА ВЗЕЛИ НЕ СА СЛУЧАЙНИ. НЕ СМЕ АЗ И ТИ. НО ТЕ ЩЕ СА БОГАТИ,А НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ. В СЛУЧАЯ,КОЙ ГИ Е ДАЛ Е ЯСЕН.

че на са си делили...

Брюксел иска допълнително вноски за европейския бюджет,включително и от България. Прочетох само че Камерън се е опънал,но никъде не прочетох че искат и от нас и колко ,защо се мълчи?