Над 200 души са задържани на територията на София

Над 200 незаконно пребиваващи чужденци са задържани при днешната специализирана операция на МВР и прокуратурата. Над 15 000 са спрени на границата за 9 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Над 200 души са задържани на територията на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Миджур май гръмнаха 800 000 мини... Да ги бяхте наслагали по границата...

Въникнал обаче въпроса къде ще ги настаняват??? Абе те са нелегални - разкарайте ги от тук!!!

когато имаше гранични воиски това не можеше да стане Как са влезли Тогава ги чакаше смарт на браздата ТОВА Е СЕГА ЕС ЕС ЕС РАЗГРАДЕН ДВОР !!! ВАДЕТЕ ЩТАСТЛИВИ НА БРАЗДАТА !!!

МАЛКО ПРЕДИ БГ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС, БЕШЕ СЪЩОТО. БЕШЕ ПЪЛЕН БАРДАК, ЗАЩТОТО ТОГАВА СЕ ВОДЕШЕ ВОЙНА В ЛИБЕРИЯ И ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ ОТ ТАМ КАЗВАХА, ЧЕ СА НИГЕРИЙЙЦИ ...И ТЪЙ КАТО НЯМА - И СЕГА- НИКАКВА СИСТЕМА ЗА ОПОЗНАВАНЕ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО НЕОБХОДИМИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ЗА ТОВА, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СМЕ В ЕС, БАРДАКЪТ ОСТАВА.

От началото на година до 30 септември в страната са задържани 3 855 имигранти Смехотворно за мен, че след съобщнието на Евростат "тази година 2 930 руснаци са поскали разрешение за първо пребиваване" се вайкахме цяла седмица... Интересно ми е, тези "братя" от ИД, какво ще ги правим? Освен 208 заловени днес, колко ли има още, за които нищо не знаем?

...НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ Е ДА СЕ СЪБЕРЕМ ДОБРОВОЛЦИ...СЛУЖИЛИ,КЛЕЛИ СЕ ,НЕКА ДЪРЖАВАТА САМО ДА НИ "ПРИЗОВЕ",ДАДЕ НЕОБХОДИМОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ,ПРАВОМОЩИЯ...АЗ СЪМ НА 57 ,ОФИЦЕР,МОГА ДА ОРГАНИЗИРАМ НЕПРОБИВАЕМА ПРЕГРАДА НА ФРОНТ ОТ 10 КИЛОМЕТРА С 40 ДУШИ....С КАЛАШНИЦИ,СВЪРЗОЧНИ И ТРАНСПОРТНИ С-ВА И НАЙ-ВЕЧЕ С ...ПРАВОМОЩИЯ ЗА ДЕЙСТВИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ... СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ПОНЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЩЕ МЕ ПОСЛЕДВАТ...НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА,КОГАТО 6 МЛН. БЪЛГАРИЯ ,УСПЯВА ДА СЪБЕРЕ НАД 700 000 АРМИЯ ЗА МЕСЕЦ-ДВА...ПРЕДИМНО ОТ ДОБРОВОЛЦИ...

Старши,аз съм редник,бивш танков мерач от Грудово. Утре навършвам 60:))) Какво става,отново ли на бой отиват само старците?

...И аз съм танкист и знам как се ставаше "мерач"....Жив и здрав бъди и кажи...готов ли си да тръгнем заедно на по 50-60 години,там където пазехме РОДИНАТА ПРЕДИ 30-40 ГОДИНИ...служил съм в 65010 Елхово...на 34-ка си бил,вече са по паметниците,но границата можем да пазим и с калашници ...поне на този етап.... ...Нека се съберем и поведем младите...България над всичко!!!! НИТО СЪМ ОТ АТАКА,НИТО ОТ НФСБ...НИТО ОТ КОЙ ПЕДЕРАСТКИ ПАРТИИ...БЪЛГАРИН,КОЙТО ИМА РАЗУМ,ЧЕСТНО И РОДОЛЮБИВО СЪРЦЕ!!! оз к-н Пенев

На картата на джихадистите е и територията на България.Те считат ,че сме окупирани от неверници и трябвало да бъдем освободени.Първоначално е съществувала организацията "Ал Нусри"После се обединяват в "Ислямска държава"-имат бюджет над 7 милиарда долара и около 120 камикадзета,така се наричат техните членове.Тяхната държава казват,че е халифат.Към тях се присъединява и терористичната организация"Боко Харам"на Нигерия.Това казва Мохд Абуаси-директор за изследване на близкоизточни въпроси.Така,че между бежанците нищо чудно да има и терористи.Погрешна е била представата ,че терористите били бедни.Те робували на други идеи.

humfry

Забележете, от изключително значение е да ги хващат на излизане, но не и на влизане в страната. Явно ние сме граничарите на ЕС или по-скоро бежанския лагер. А властимащите отново само се почесват и разиграват театър.

Е , И ? Кипи, без мислен труд , без мислена акция ! Това е традиция в България - имитация !

Made in Bulgaria: аррест на имигранти напускащи страната :)

Това е началото на краят, интересуващите се от демографската ситуация в България знаят че от началото на 21 век в страната се раждат по малко българчета и повече от други етноси, като се добави и напливът от бежанци, както и отливът на кадърни българи, става реалност след някоя и друга годинка Бат Сали да бъде президент, а ДПС да сформира самостоятелен кабинет.

Показно е най-лесно. Виж милионер с връзки с мафията и държавата трудно ще арестуваш. За имигранти без протекции - пълната тежест на закона и повече, ако ще и да имат разрешително. Никой не е над закона, ако не може да си го позволи!!!

и кво ша ги правят?

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Скрий се под някоя маса! Там, е вашата "крепост"...

Не е ли редно щом са нелегални да бъдат екстрадирани от страната? Ако целта е да бъдат въдворени в по-добри условия, на държавни разноски и да им се издадат документи за пребиваване, значи са много глупави, че не са се предали, вместо да си харчат парите по хостели и квартири.

Аз пък в първия момент си помислих, че, над 200 незаконно пребиваващи парламентаристи са арестувани в столицата!

има още самнение какво представляват тези "беянци"?! - е време да се отърсимот тях, и наи-веяе президентяето и политиците булгарски. планат за дестабилизацята на християнска европа ярез мирнотот нашествие на муслимани варви с пална сила. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Теля няма да ги спре,залагайте "Тачанките" и да перат на месо.

Абе другари вие усещате ли се че 15 000 си е един среден български град. В Ливан има над 1.5Е6 бежанци. Вие давате ли си сметка за какво иде реч ако това се изсипе при нас. Не да се ослушват а да възстановяват оградата. А такива като Желю дето я бутнаха - бой или е.не .

...няма да ги спре...тя е разрушена,а не може да се възтанови с такива срокове... ...Опастноста е реалност...спира се с въоръжено присъствие на всеки метър...с човешки ресурси с БЪЛГАРСКО самосъзнание и строги правила за употреба на огнестрелно оръжие...такива ,каквито бяха преди 1989-та при защита на ...ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА!!! ...АКО НЯМА РЕСУРС ,ГРАНИЧНИ...БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ...НЕКА СЕ СФОРМИРА ОПЪЛЧЕНИЕ ОТ ДОБРОВОЛЦИ...ТАКИВА КАТО МЕН...СЛУЖИЛИ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА...ВЕЧЕ В "ЗАПАСА"...СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ 2-3 000 ДОБРОВОЛЦИ,КОИТО ЩЕ МОГАТ ДА ПОКРИЯТ НА ЦЯЛО ТАЗИ 250 КМ ЗОНА КМ.ЗОНА ...ЗА КАНЧЕ МАНДЖА + ПАКЕТ ЦИГАРИ...ВАЖНОТО Е ДА ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ!!! АЗ СЪМ ПЪРВИЯ...МОГА ДА ОСИГУРЯ 10 КИЛОМЕТРОВ НЕПРОБИВАЕМ ФРОНТ НА ГРАНИЦАТА С 30-40 ЮНАЦИ + МАЛКО ТЕХНИКА +ХРАНА+МНОГО ДУХ + ПОДКРЕПА ОТ ДЪРЖАВАТА... О.З. СТ.Л-Т ПЛАМЕН ПЕНЕВ....

ДА СЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!!!

терминът "бежанец" не приляга на тия ползвани за: -биологично оръжие; -физическо оръжие -религиозно и икономическо средство за масово поразяване индивиди, без възможност да се стигне до тяхното котилото. баба Европа да не си прави оглушки и да не се стиска,а да запретне ръкави заедно с нас за дератизация на тая организирана напас.

Ако не бъдат спрени тези 15000 ,Господ да ни е на помощ!!!!!!!!!!!!!!

От уважение към колегите-коментатори, ще спомена само две думи от това, което съм учил някога някъде. Дано това им помогне в анализите им, така, както помогна и на мен. Това са магическите думи тенденции и пропорции. Преди няколко години имаше ли някой хабер каква опастност за България ще се зададе от Близкият Изток? Само един Волен, но той нали е луд, кой го слуша. Сега екстраполирайте тенденцията за следващите три години и ще ви настръхне косата. Какво беше отношението между християни и мусюлмани, като пропорция преди няколко години? Много на малко. А какво е сега? Май не е вече същото. А каква ще бъде пропорцията след няколко години, като включим към външната експанзия и нашите цигани, новоизпечени мусюлмани-талибани? Видяхте ли клипа в нета, как тия пингвини крещят с изцъклени очи Аллах Акбар. И това се случва в Пазарджик, а не при главорезите на християнски глави идили. Ето тия две думички тенденции и пропорция на българската нация ме тревожат най-много. А вас?

Примерът е до нас - Косово, където съотношението сърби-албанци преди десетина години е било 10:1, в резултат на раждаемостта на мюсюлманите преди войната става 1:10. Бях в Струга и ми настръхна косата как изглежда днес този някога чисто български град.

Да затварят границата, и да връщат в Турция всички ПРИШЪЛЦИ( бежаци). Като искат, нека плуват направо към Италия и Испания, ако не върнат и от там. Не ни трябват некакви лаина( крадци, просяци и заразоносители( пренасят болести като Ебола, СПИН )

който бежанет дотича до тука моментално му давате булстат и да почва да се самоосигурява

Е, направо ги товарете за САЩ с етикет ''Fragile''.

Едно е само спасението - мигновено връчване на "статут" на бежанци и бъдещия парламент да гласува 20-30 милиона за самолетни билети до Лондон,Париж,Берлин,Осло...до Виена могат и с влак...!!!Съгласен съм да дам половин месечна заплата за такива билети!

Какъв статут искаш да им дават на тия пришълци ??? Да ги извозват с влакове към Турция. Преди години, за да се получи българско гражданство се плащаха по 1 милион лева. А това са ненакви лаина. Взимай си ги вкъщи тия лаина( пришълци) ! Да се затрупваш с тия лаина.

добре, че убн не ни търси работа.

Значи ще има много работа за юристи, които да представляват бежанците пред комисията и пред ВАС.

Господата управляващи вместо да си купуват АУДИ-та по 200 000 лева на бройка да вложат тези пари за ефикасни заграждения по границата.

Първо се започва с държавата - всеки африканец, чалмалия и прочие навлек се чувства поканен, после ще реши, че твоя дом му харесва и ще се намъкне и там! Направо ме изумява това непрекъснато дърдорене, че еди кой си влиза свободно , остава и сякаш това е свършен факт - видиш ли , няма никакво намерение да се връща обратно! За какво ни е държава, за какво са тия граници!!

еттттй простаци. те влизат по хиляди вие хващате няколкостотин????? малоумни ли сте или мислите нас за такива?

БATKO

То няма полза да ги хващат, защото не ги връщат, а им дават статут и висват на нашия бюджет. Даже е по-добре да не ги хващат, за да заминат в Западна Европа, където по принцип искат.

Спрени (върнати), или регистрирани и прибрани на издръжка у нас?

Не се ли сещате ,има ДАЛАВЕРА ? Построяваш граница ,ПЛАЩАТ ТИ/НА СЕБЕ СИ /,след това махаш границата ,плаща Ш отново на себе си ,даже и печелиш от вторични суровини за бодливате тел,...милиони!? ДАЛАВЕРА ОТ ВСЯКЪДЕ ...,И ВСЕ С НАШИ ПАРИ ...

Вземат се негръмналите противопехотни мини от бившата фабрика, дето гръмна и се "утилизират" в активно състояние на кльона по границата ни с турция. И надпис mine field...

РЕШЕНИЕТО Е МИНИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ И ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЕВРОПА И НЕЙНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ....

Премахването на загражденията по южната ни граница беше една от многото политически грешки касаещи сигурността на страната и послушните генерали тогава чинно изпълняваха политическите недоразумения! Затова нямаме и армия!

Кога нашите генерали след ВСВ не са били послушковци, кариеристи и лизачи? Изключение ген. Славчо Трънски, ген. Вранчев (Звено) и ген. Вл. Стойчев, които се опълчиха на селския хитрец Т.Ж. (агент Янко) и затова бяха незаслужено малтретирани, отстранени и унижени!

5 m. ограда с електричество 220V по сухопътната граница с Турция. Катерите на гарнична полиция да организират "нещастни" инциденти в Черно море с лодки пълни с манганайци.

Крайно време е да се изпълнят пророчествата на Ванга и Слава за "високия от чужбина" който ще оправи страната и ще управлява със здрава ръка. Крайно време е да вземе да дойде и да сложи край на мъките. Но не би народа и страната има още да страдаме от откровени предатели, педераси, мафиоти и тем подобна евтина сган, купена с малко пари от западните гейове. Мечтата на много народи е да премахнат българския народ от погледа си.

Така по-лесно и почти легално ще навлезе исляма в България.

има толкова села който опустяват да ги настанят там, ама на да ли ще искат афганците, всеки иска София,Западна Европа...

И ко ще ядат там?

Ше копат куртофе,ше гледат мак

Да, има много гламави, дет си мислят че българското село е място за изхвърляне на всякакъв бокклук. Малко че циганите отравят живота на малкото останали българи по селата, та да ги довършим и с африканци.

Провеждането на такива операции е "след дъжд качулка". Дори да бъдат заловени, пришълците все едно няма да бъдат изведени от страната. Още по-тъпо е усърдието, с което ги залавяме на излизане от България, вместо да направим така, че да не ги допускаме на наша територия. Всеки е наясно какво трябва да се направи. 1.С решаването на този проблем да се заемат хора, които защитават българските интереси, а не подлоги на ЕС. 2.Да се предупредят съответните органи на ЕС, че България няма възможност да приема повече пришълци. 3. Да се извърши срочна промяна в нормативните актове с цел максимално затягане режима за предоставяне на статут и свободно придвижване на незаконно проникналите у нас чужденци и никакъв достъп на техни роднини. 4.Срочно изпращане на нови подкрепления от полиция, жандармерия и армия за пълно покриване и охрана на границата и недопускане преминаване на наша територия. 5.Максимално ускорена процедура за изграждане на БЕТОННА СТЕНА по цялата граница с Турция. 6.Екстрадиране на всички заловени незаконно пребиваващи у нас чужденци. Ако това не се случи трябва да се настроим да бъдем залети с нови пълчища "бежанци" от Близкия изток, Африка, Афганистан и откъде ли не, защото в информационния век вестта, че България е разграден двор, се разпространява много бързо.

Всичко това е по план спуснат Отгоре на ЕС. Какви мерки? Трябва да станат 100 000 и да плъзнат из цялата страна , да станат сблъсъци и да дойдат Други да ПОМОГНАТ" Ще се съединят с Брадатите чаршафи от Пазарджик. Да помогнат на българите да напуснат. Който си няма Армия -храни чужда. И преди това ще има кръв.Готви се за Гражданска война,А бе това българинът е много тъп човек.Да вижда как се формира групировка да му изяде хляба и да си трае.Хахаха.

Леле мале тия на снимакта ли ще ни пазят....?! Тоя Тошко африкански като видя и ме избива на садизъм...

Най-добре е ,да дойдат танковете.

Да дойдат, на нас вече не ни пука! Че какво да му пука на човек който многократно е ограбван и предаден от собствената си държава!

Другари прости и още по прости, "бежанската вълна" не им е за кеф и разнообразие. Нашите бели братя американците ни ги набутват. А за Канада какво се оказа, че канадец джихадист се е позабавлявал. И знаете ли че джихадистите европейци са повече от джихадистите мюсулмани,затова когато ви режат главите хич няма да се трогна,това ще бъдат вашите европейски братя.

Ако беше бежанска вълна само, прав си! Но 90% са икономически имигранти! И не остават тук, ако могат! Какъв бежанец, е този от Алжир? Или от някаква "демократична" африканска държава? Кой и какво го е подгонил? Имам предвид с пушка! Но пък всеки има правото да търси по-добър живот! Поне 2 млн. българи къде са ...

За сведение - на този бял , баща му е ливанец.

Бойко да става пак премиер и да представи нещата така: България е мечтана страна за емигранти , банковата система е стабилна , хората са сити и задоволени има и магистрали и за всичко това главният принос е на герб

Това ли ти роди мозъчето!

Ами ти роди нещо по-умно бе! Щом видиш или чуеш името Бойко, веднага се изпъваш в стойка на нацист пред фюрера! Остава само да ревнеш "Хайл" (поздрав)!

Видно е, че и това правителство няма да се справи с проблема! Иди и търси вече настанилите се! И какво от това - ще ги регистрират и вече официално ще ни тежат, да ги храним!

Бакалов направо ме обърка. Северната граница е Румъния, Западната-Сърбия.Че те бежанците са биле в Европа. Пътя за Европа не минава през България. Да не би да са се връщали на изток.Май Бакалов и имигрантите са много объркани.

Пращат ни ги обратно от Германия. Вероятно пеша.

След като няма ограда и врата ,как да не влезнат ,разграден двор ? Тия пък имат ли акъл ? КОЙ ИДВА В ТАКАВА КОЧИНА ?

Гърция е издигнала висока стена по границата си с Турция ... и вероятно няма нашите проблеми.Кое говедо допусна телените заграждения по турската граница да бъдат премахнати?

И кой щеше да ги пази, като няма гранични войски?

Искаш да кажеш че без кльон е по - добре ли?

Те са много , кое от множеството!

Говедото се казва Филип Димитров ака Фил Кенеди, който заповяда на военните да разрушат и премахнат граничните заграждения с Турция, т.н. кльон!