Швеция спря издирването на мистериозната подводница (снимки)

Шведското министерство на отбраната прекратява издирването на предполагаема руска подводница във водите на Стокхолмския архипелаг.

Обратно в новината

Коментари - Швеция спря издирването на мистериозната подводница (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм това на снимката е досущ като снимките доказателство за чудовището от Лох Нес, а ако бе малко по-нависоко можеше да мине и за летяща чиния на извънземни нашественици, но и докарва твърде подозрително на стражевия шведски катер от петата снимка. Изобщо е какво ли не, но заради белия борд еясно, че не е подводница, освен ако не е някакъв нов тип който развива скорост на ракетен катер, за да разпени така вълните, но тогава пък все щеше да се чуе за подобен шедьовър.

Шведи, не намерихте баба си, а????

Шведите се насраха. Също като попечителите си от САЩ. Ха-ха...

Ефекта е постигнат,настройка на света срещу Русия.Напълно възможно е и американски сценарии.Способни са на това,има доста примери!

това е била нашата единствена подводница . При приемането ни в НАТО и инспекцията и американците останали крайно озадачени . Оказало се, че звуците които подводницата издава, докато плува под-водата, ги няма в каталога със звуци издавани от подводниците произведени по целия свят . Излизало, че при едно прослушване под водата плуващото Българско нещо не можело да бъде идентифицирано, какво е .

Абе това да не е някоя газена тенекия като Курск дето потъна и после Шведите я нарязаха като прясно сирене

Този официален слух за потънала руска подводница е, звено от пропагандната война водена от Запада срещу Русия! Ефекта е постигнат! Говори се и се пишат отвратителни неща за Русия Хората по света се нахъсват!

Подводница наистина имаше . Само, че просто беше ...невидима . Това е най-новото и най-страшно руско оръжие - невидима армия . Свидетели са видяли екипажа на подводницата . Край фиордите са забелязяни хора с черни гащиризони, които излизат от морето . След като са се разходили по брега, са продължили разходката си ходейки спокойно върху водата и навлизайки навътре . после спокойно потънали, вероятно завръщайки се в подводницата . Наскоро след това край шведските брегове били наблюдавани огромни количества бременни русалки . Всички са в трескаво очакване .

Търсете перископи в някой от шадраваните на Стокхолм. Или във ваната на воения министър.

..." предполагаемата РУСКА подводница ..." Защо не немска, американска или ..... българска...

на "Фалангс", и след това целият Иджис" излезе от строя. Нашият великолепен "Доналд Кук" се люлееше по вълните като умряла костенурка. Оказа се, че този проклет руски скрап, СУ-24 е включил апаратура и гордостта на нашия флот се превърна в наш позор. А руснакът започна направо да се подиграва с нас. Той прелетя над нас 12 пъти имитирайки нападения и въобще ни показваше, че на такова говняно корито може да плава само говнян екипаж. ..

...евала пич...

Любима моя Мери! Извини ме, че не ти писах цяла седмица. Но бях на курс за психологическа рехабилитация на нашата база в Румъния. Трябва да ти кажа, че се случи нещо страшно. И не само с мен, а с целия екипаж на храбрия ни есминец Доналд Кук". Нашият разрушител е въоръжен с най-добрите системи за поражение на противника, и няма такива самолети, ракети и подводници, които да не хванем...Ние следяхме руския самолет. Обаче, когато той премина тази дяволска черта, започна мистиката. Първо изгаснаха нашите локатори, след това се изключи функцията за целепосочване на "Фалангс", и след това целият Иджис" излезе от строя. Нашият великолепен "Доналд Кук" се люлееше по вълните като умряла костенурка. Оказа се, че този проклет руски скрап, СУ-24 е включил апаратура и гордостта на нашия флот се превърна в наш позор. А руснакът започна направо да се подиграва с нас. Той прелетя над нас 12 пъти имитирайки нападения и въобще ни показваше, че на такова говняно корито може да плава само говнян екипаж. .. Прочети цялата статия тук: link могли да засечем и хванем...

Оказва се, че тази мистериозна подводница шведите я търсят периодично от 80-те години. По странно съвпадение, тя се появява винаги, когато се гласува бюджет и се иска значително увеличение на военните разходи в него. Онзи ден били гласували солидно увеличение, значи вече търсенето може да приключи.

Политическата простотия и пиар не се реализира само в слаборазвитата самозатриваща се България, но и в Швеция и богатите държави от ЕС.

Когато света се "управлява" от политици и военни идиоти, комедията е гарантирана. Разбира се шведските данъкоплатци най-малко ще се смеят.

Не бре като К-278 Комсомолец, или К-8 ,или К-129, или Б-37, или.......

Това можеш само да го мечтаеш! Единственното сигурно е, че шведите свитнаха половин годишен бюджет за няма нищо.

И сега к'во? - един милиард евро издухани и подводницата не е заловена! Както се казва и вълкът гладен и агнето изядено. Ама аз още преди седмица ви писах, че някой е влязъл на три километра в морето с джета, изпратил едно съобщение и се прибрал по живо по здраво. А шведите са издали при тази си офанзива хиляди военни тайни на руското разузнаване.

Шведска маса -супер Шведска тройка -яко Шведски флот -резил

Според руснаците подводницата е марсианска и те нямат нищо общо. Информирани са пряко от марсианците.

Чакай малко сега - не излизай от мейнстрийма.

Абе тия са направо малоумни, КЪДЕ СТЕ ВИДЕЛИ БЯЛА ПОДВОДНИЦА /освен любителски/ смях в залата ......нато търси бяла руска подводница !!!

Бяла - не но знам за жълта. :)

Тук е мястото да си припомним онзи комичен случай в Черно море с хамериканкия военен кораб, чийто екипаж наблюдава как един руски самолет се плацика по вълните около него без да може да направи нищо.

Не беше комичен. Колко народ оцапа гащите, ти - комичен.

От време на време се връщам пак към тази случка с хамериканците за да се посмея От това по-голямо показно няма, да парализираш електрониката на кораб натъпкан с електроника и специално предназначен да прави същото на теб. ХА ХА ХА! Неслучайно екипажа е напълнил памперсите, изпаднал в шок и подал оставка. Това е като да тръгнеш да биеш някого с бухалка и той да ти я вземе от ръцете.....сещате се какво става!

.... иииии, бух по тимбарицата!

"Много е трудно да търсиш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма". Конфуций

Още повече, ако тази котка е умна, смела и вежлива Шойгу

2 дена иху, аху, после тихУ. Погониха Михаля, издумкаха горивото, сега ще си починат. Те американците през 1960 не можаха да гепят руската ядрена подводница демонстративно излязла до статуята на свободата при Карибската криза, с целият си наличен състав и техника на военноморските си и ВВС (400 самолета, 200 хеликоптера, стотици разрушителя, ...), а какво да говорим за стелт подводниците сега и смешните опити на Шведите.

Има батка, ама требва да четеш и на други места...

Може ли да посочиш ,къде още да намерим инфо. Германски и американски,английски медии засега мълчат. Малайзийски президент идвал в Русия да помоли, руски експерти да се помогнат с разследване, май не вярва и той много на запада

чета бе! чета ВВС всеки ден- нема нищо! Имаше преди 1-2 месеца един репорт, който каза че самолета е ударен от много дребни предмети. Какви, кои, как, кога- не каза! та ти да имая някакви по-благонадеждни източници от ВВС? Кажи, да прочетем!

Konstantin

Верно ли четеш...И в BBC и в The Guardian след доклада от 9 септември има по 20 статии относно самолета...

Абе чета туканка, че чизмарите били с 30 год. изостанали в техниката, че една кола не могат да направят и се чудя. Що тогаз кравари, фашисти и всякаква друга сволач не се качи на наточените си хипер-нано-турбо-мега коли, кораби, самолети и ракети и не ги заперка до последният москал? К'во ги спира? Не разбирам, значи! Я Ганьо е наясно, че НАТО ше ги цепи до откат, а тея пендели от НАТО се правят на умрели, що така бе? БГ в НАТО ли е? Да! Я президента ОфшоркOFF да предложи НАТО немедлено да размаже ръшките? Я какви коли имат тея в НАТО, в сравнение с тях жигулите са пълен майтап, нали?

Друго си е президент АрхаркOFF нали баце...

А, не, не си е друго. Системата ни е качественна. Тя не позволява свестен човек да стане политик.

То ако речеш и Гренландия никой не я напада - нали? Защо ли? Другарю Старшинка, само нереализираните ЗКПЧ-та искат война. На нормалните хора не им трябва тази, както и всяка друга чужда територия. Та за те това.

Гренландия е остров, но не е държава. Не ти е подходящ примера.

НАЙ-ГАДНИТЕ РУСКИ ОРЪЖИЯ : - НОМЕР 1 - СИСТЕМА ПЕРИМЕТЪР - МЪРТВЕШКА РЪКА - АКО ВСИЧКИ СА УБИТИ ИЗСТРЕЛВА ЩДРЕНИТЕ РАКЕТИ НА АВТОМАТ .. - НОМЕР 2 - ДЪННА ЯДРЕНА РАКЕТА - РАКЕТАТА В ЦИЛИНДРИЧЕН КОНТЕЙНЕР СЕ ПУСКА НА 3-400 МЕТРА ПОД ВОДАТА В КРАЙБРЕЖНИТЕ ВОДИ НА ПТОРУВНИКА И ЧАКА - ПРИ СИГНАЛ ОТ МЪРТВЕШКАТА РЪКА ИЗПЛУВА И ОТ ПОВЪРХНОСТТА СЕ ИЗСТРЕЛВА РАКЕТА 350 КИЛОТОНА С РАДИУС 500 КМ - НОМЕР 3 - ЯДРЕНА РЪКЕТА НА ВЛАК ... ВЪЕВИ ВЛАКА , ПОЛУЧАВА СИГНАЛ ОТ МЪРТВЕШКАТА РЪКА , КАПАКА НА ВАГОНА СЕ ОТВАРЯ И СЕ ИЗСТРЕЛВА МБР С 6 БОЙНИ ГЛАВИ :))

Грузовик на писта е по модерно напоследък, че и на често го ползват с променлив успех...

Е то оръжие да те целува едва ли се измисля. Според теб има ли значение дали ще те порази ядрена глава докато оператора е жив или след като е умрял вероятно от същия тип оръжие на другата страна ?

...забрави ракета в контейнер...

по 4 броя.

Ама как днес още един самолет се е шибнал в камион на писта в Русия нищо не казвате...

руснаците са извадили късмет. този път избегнаха съдбата на курск

Ясно - снимките на филма - "Особености шведския риболов" са приключили.

Това е нашата фрегата Дръзки. Тя може да плува само 500 метра над вода после става подводница.

Те руснаците веднага им казаха да спрат да се излагат и да не търсят. Вярно че не става ясно дали са пълни смешници, които търсят холандса подводница, демек НАТОВ-ски армии не могат да се координират или са частични смешници търсещи руска подводница, която немогат да намерят.

е, не си прав. Руснаците казаха само, че нямат тяхна подводница в указаното място. А ако някой иска да търси - да си търси.

Швеция не е в НАТО

При толкова много шведки ти да търсиш подводници си е жива паталогия.

Да я търси в Санк Петербуг тази подводница!

,,обърка,, географията!!! ротердам!!!

Швеция спря издирването на мистериозната подводница. Наистина е невъзможно да намериш подводницата на капитан Немо.

С минимални усилия Русия организира едноседмично шоу с любезното участие на шведските ВМС. На Русия тая шегичка им излезе без пари - един кратък радиосигнал от някъде си... А съобщенията в родните медии за "кодиран сигнал на руски език" просто къртят мивки. Като е кодиран как разбрахте че е на Руски?

Там е работата, че те сами си се справят и без Русия. Като в оня виц " за да си гей, трябва още един гей. а п...с можеш да си бъдеш и самостоятелно". та тези се справиха самостоятелно.

с "разследването" на сваления самолет - кой го е отклонил от маршрута, кой го е свалил??? Ако бяха руснаците щеше да има вой до небесата. Явно обаче, че не са те и сега тишина, тишина, защото трябва да обвинят някого. Интересно защо обаче и застрахователите си мълчат - значи някой им е платил огромните застраховки при тази уж катастрофа???

Може да изчакват подходящ момент за максимален антируски ефект? Защото информационната война сега е в ход, включително и със социално-мрежови средства. А ето че и Сорос се включи с антируски дезинформационни фишеци. Огромни природни ресурси има Русия и на всяка цена трябва да бъдат прилапани - това е благородната цел.

Прави са хората да се откажат. Вземе да излезе някой пиян мужик я със снегорин, я с екскаватор и да им блъсне скъпите корабчета.

Жестоки са руснаците. Всички я търсят тази подводница вече няколко дни, а от нея няма и следа. Това се казва СТЕЛТ технология. Но са много далече от малайзийците.

Спряла! Таратанци! Пак само руска пропаганда тук. Започва нов етап на издирването: "Some of the ships have returned to port," armed forces spokesman Erik Lagersten told reporters, adding that it was a "new phase" and not a scaling down of the operation. "Ground and airforce units as well as some naval units are staying in the area."

земни сили ще търсят подводница?! ще я намерят, как не!

За русопедалите няма да превеждам те и български не знаят...

Естествено, че така ще казват. Нямам кой знае колко добра представа какво представлява една руска подводница, но за това време венчалната халка на жена ми трябваше да намерят. А те - нъц. Е, как да кажат че са се ....ли. И че всичко от самото начало беше операция а ла Боинг, за да влезе старната в НАТО. Няма как. Да видим след няколко дни(седмици) какво ще кажат.

А бе това на любителската снимка да не е НЕСИ? Щото наскоро пак на любителска снимка гледахме Неси в Панчаревското езеро ... Да не е пък и то било руска подводница!? Егати! В Панчаревското езеро на натовска държава - руска подводница! Малейии ...

Глупаци. Ще стигнат Русия във военното дело едва след 20 години, но при едно условие---ако тя тръгне да тича срещу тях.

чувал ли си за "КУРСК" и ген.КУРУЕДОВ

Чувал съм. Интересното за читателите е, че фамилията на генерала съвпада с твоята, която пък произлиза от усърдната работа на родата ти, а се чува, че ти си бил отличник в тази работа

50 километра не е площ, а дължина.

От руското министерство на отбраната сравниха търсенето на подводницата с преследването на Карлсон от Филе и Руле.

Like "+"

Белоруска е подводницата.

Станаха за смях горките шведи. Евала обаче за "шведската трйка".

Абе тия там какво пушат?

Шикорски се отметна. Барозу се отметна. На вътрешния министър на Украйна му се смяха за атомните бомби, които Русия "хвърлила" в Донецк. Ред е на шведите. И най-вече на онези, които обвиниха Русия за свалянето на малайзийския самолет.

Спрятали са се мужиците!

Спрятал ти се мозъкът.