Самолет се блъсна в камион на руско летище

Пътнически самолет се е сблъскал с камион с багаж на летище „Колцово” в руския град Екатеринбург. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Самолет се блъсна в камион на руско летище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диана е толкова дебела и едра, че от трансфера трябва да я изкарват с камион.

В САЩ самолет се сблъска с вертолет в Мериленд.5 убити.В Германия изгърмя газопровод 11 убити, 36 ранени. Къде е тази информация бе таракани??

Първо не камион а едни малки електричкески влекачи с няколко ремъркенца за куфари от типа на влакчетата дето разкарват туристи из паркове- все едно колело да блъсне камион. Второ те нямат работа по пистата за излитане, т.е. самолета е маневрирал за подход към пистата и не е излитал. Трето- то едно летище...... Четвърто- тя пък една новина.....

Алкохолът влияе пагубно на мозъчните клетки. Ако вече ги нямаш, е напълно безопасен. Опасността е за другите.

Самолет се блъсна в камион на руско летище В Русия май стана ежедневие камиони да се "разхождат" по пистите на летищата и то точно когато кацат или излитат самолетите.

Абе, защо сте толкова плоски в мисленето си русофили и комунисти?! Нали сте много възвишени?

РУСИЯ ПЪРВЕНЕЦ ПО САМОЛЕТНИ КАТАСТРОФИ. 2013 17 ноември при повторен опит за заход, Казан, Русия. 2011 7 септември при излитане, Ярославъл, Русия 20 юни при кацане, Петрозаводск, Русия 10 април при кацане, Смоленск, Русия 2008 14 септември при кацане, Перм, Русия 22 август 45 km северно от Донецк, Украйна Pulkovo Airlines Ту-154 9 юли Иркутск, Русия 3 май Сочи, Русия 2001г4 юли Иркутск, Русия 21 юни 2011 г. Самолет Ту - 134 се разби в Русия.

Само за 2013 год аварираха и катастрофираха 5 Боингга. И компанията бе принудена да изтегли много самолети за извънредни и непланови ремонти

Братле, Боинг се ползват от цял свят и спрямо бройката, пътникопотока и изминатите километри, нещата са несъвместими!!!

Да не се пътува нощно време от хамериканско летище. Редовно стават аварии и катастрофи. Това е добре само за Холивуд. Виж филма ,,Нощен полет" ... Но нелагополучия се получават и през деня.

Виждал ли си американско летище или си гледал само нискобюджетни филми ширпотреба?

То им стана навик...

Най-много катастрофи стават по хамериканските летища. С най-много жертви и материални щети. Там сигурно прекаляват с лош хамерикански бърбън от развалена царевица.

Ми най много самолети летят до сащ. Никой не иска да лети в сибирската империя на сидеровците.

Единственото по кьопаво от руската техника е руският и екипаж :D както имаше един виц единственото по-страшно от руския танк е пияният му екипаж...

Все пак, по-приемливо е самолет да се блъсне в камион, отколкото, примерно в миялна машина, или хладилник!

Много тъпо ...

Сипал си е в термоса с коняк малко чай...

Руската авиотехника винаги е била по-добра от хамериканската. Всички постижения и рекорди носят имената на руснаци. Най-високо и най бързо летят руснаци с руски самолети. Най-сложните фигури от висшия пилотаж се изпълняват само от руски летци. Хамериканците може да гледат само от земята и да ръкопляскат на руснаците.

След втората световна и сибирци и американци крадат авиационна и ракетна технология от немските инжинери. Нито руснаци нито американци са измислили нещо ...

Немската техническа мисъл в края на ВСВ е толкова изпреварила времето си, че и до днес някои техни изобретения тепърва се изпитват за внедряване. Цяло щастие за света е, че на Хитлер не са му достигнали ресурси и време да осъществи проектите си в ракетостроенето и ядрената си програма.

Еми разбира се ... Как няма най-сложните фигури на висшия пилотаж да се изпълняват от руснаци. С тоя алкохол в кръвта няма как да летят на право. Не сложни фигури ми пируети ще правят във въздуха :D :D :D

Явно имаш температура. Сигурно си първият заразен с вируса на Ебола в БГ.

Жалко че няма пострадали....руснаци де.

Щерев кажи кога си работи в Коми АССР КАТО ДЪРВАР

Питай жена си.

Жалко, но за теб. Болен мозък...

"сблъскал с камион с багаж на летище" -после пощальона виновен че всичко чупливо е на сол

Следва влак се блъсна със самолет..

И влак от метрото с падводница.... :D

е тва е яко "...летателния съд..." чиня, тенджера? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в руся превозват предимно водка, следователно е съд.

Курсът на долара достигна 41,59 рубли, което е исторически максимум. Еврото пък се търгува за 52,5 рубли. Тука е катастрофата. Май Путинката се взе много насериозно.

Исторически максимум! Още през октомври...

А зелената хартийка отдавна е загубила номинала си. Всички курсове спрямо нея са неверни и заблуждават хамериканофилите

burborko

Странна работа, повечето руснаци искат да се отъват от бъдещето и залагат на зелената хартийка

платените,бегом към статията за работодателя ви...

най-жалката велика сила

е САЩ. Абсолютни нещастници ...

за това че русия е велика сила се говори само у нас и в русия. по света на русия се гледа като на иран, пакистан, нигеря - но последните нямат ядрени реактори.

Посмали, манго!

бегееца не знае на кого докаже че тои знае за тези руснаци които пият и си пише сам на форума и създава впечатление че са много хора на форума ! Тои напомня работещите в КОМИ БЪЛГАРИ от които бяха утаиките на Б-я и сетих че сигорно е такъв бараба- по простотията са еднакви

Абе бляд, пиши поне името на България както трябва!

Добре че се отказваме вече от руските летящи консерви (така наречените съдове) за нашите ВВС.

"Летящите консерви" летят четири километра по-високо и с 400км/ч по-бързо от Ф-16 трета ръка. Ама друго си е да си хамерикански лизач, пада по някой цент, нали?

Високите скорости не са за алкохолици!Понел.

Заклевам се в прев.ъзките на Моника и прашките на Съско, няма повече да съм платен русофил......

Къде е новината тук?

Друго си е, ако това беше станало в САЩ.

Дир с такива "новини" явно иска да провокира още антируски коментари, които се бълват ежедневно от няколко трола и явно по този начин се е приобщил към очевидната кампания в последно време за влошаване на отношенията на Русия и България. Друго обяснение нямам.

Такава е руската техника.Само в Индия от 1972г до днес са катастрофирали 482 МИГ-а.Аз като пътувам със самолет ако е руски анотирам пътуването.То си е самоубийство.

Ти въобще не си се качвал на самолет. За тебе само магарешка каручка, да ходиш до кофата за боклук

Щерю, ти забелезА ли, че "в момента на сблъсъка на борда на самолета не е имало никого". Та я сега пак си помисли самолетът ли се е блъснал или е бил блъснат докато е бил на стоянка?

Руско феродо и няма ръчна самолета и виж как стават инцидентите..ха..ха

По хамериканските летища стават ежедневно подобни инциденти. Но Дир не ги отразява. И красивите и умни тъпунгери мълчат като п....

Глупости на търкалета, ако стане инцидент всичко се отразява моментално. Конкуренцията за сензации е зверска.

Овчи, тука те питат ДИР-а ще отрази ли тази новина.

Ти си прав. Работата е там, че в щатите само в Чикаго само частните самолети са повече отколкото има в цяла Русия - над 14 хиляди.

Половината от тези частни самолети сигурно са руски.

Вчера автобус и самолет се блъснаха на летището в Хелзинки. ДИР-ът ще напише ли нещо по въпроса?

автобусът паднал , докато захождал за кацане

По кое време се е случило, кажи ми точен час да те проверя. Вчера пътувах от Хелзинки.

На 22 октомври вечерта е станало, точния час не го зная.

за комунягите, които още не са разбрали! Вече има ИНТЕРНЕТ! Тези комунистически манипулации вече не вървят!

Ама защо самолет? Летателен съд не е ли само летяща чиния, летяща тенджера и пр.?

По-скоро летяща чаша. Русия е все пак ;)

Интересно ??? Станала катастрофа между камион и самолет на руско летище в Екатеринбург. А след това самолетът отлетял за Москва, а камионът продължил пътя си ...

Тогава си стой в Гърция и не се обаждай шаяк.

протестна мрежа да черпи дир. дават им препитание...

изглежда че в русия камионите карат високо , а самолетите летят ниско , та затова се блъскат често .

"По някои съобщения камионът се е врязал в самолета, но засега причините са неизвестни." Ба! Неизвестни! Водката не прощава! Втори пореден случай! Добре че този път не е имало жертви!

Все за водка бръщолевиш ...

Най-много авиокатастрофи стават в САЩ. С най-много жертви ... Това дава работа даже на Холивудската киностудия./ Виж, например, филма Летище/ .... А какво става по хамериканските военни авиобази, не е ясно. Преди няколко дни два Ф16 се сблъскаха над Канзас. Това обаче нямаше как да се скрие ...

Защо, бе руски смотльо като се наакате все търсите ако в чужди гащи? Сигурно защото сте некадърни да оправите положението си.

Хамерикански смотльо, не се нервирай. Хамериканските гащи винаги са оцапани ...

Хубава работа ама руска.

Ами че по западните летищч това не го броят за инцидент. Мога да ти дам дати при които стълба удари самолет или влекача удари самолет. Например в Германия. И се отразява само то техниците, ако не го покрият.

типично за россияните, поркат си карат си колите, камионите, хора си умират за Путин всичко е супер и вместо да си погледне държавата плаши съседите. 700 000 умират годишно от алкохол, наркотици, катастрофи. Жените им не раждат, добре че са мюсюлманите от Кавказ и Казанския регион че съвсем ще изчезнат добре че си напазарува малки россияни първо поколение от Крим. Само да поясня преди 30-те години и депортациите на идола му с мустака на Крим е имало 60% тарари, 28% украинци 5% българи (около 230 000) и около 5% россияни. Сега хората на Кисельов ще ме подгонят че съм бил продажник на ЦРУ и т.н. моля заповядайте вашето мнение няма стойност даже в Россия камо ли България.

Тук всички сте трезвеници защото КАТ не направи една масирана проверка из цялата страна.

Е как трезвеници?! Нали близо половин век бяхме руска колония! И въпрекитова все още не газим самолети с камиони!.

Айде стига с това тенденциозно публикуване на новини за инциденти единствено в Русия. Сякаш в други краище на света не се случват подобни неща.

Това щях да казвам. Новината не е "...на летище в Екатеринбург", а "... в Русия". Ако беше станало в Ню Йорк дали щяха да напишат "на американско летище" или само града?

Типично, а колкото за изказването на Жириновски защо пътувал толкова късно през нощта , точно пък от Москва за Екатерининбург полета е в 12 часа московско време, та и вътрешните им линии имат нощни полети, но нали трябва някой друг да е виновен. Е сега кой пак е виновен, пълна безотговорност са авиолиниите им ........

А ние откъде ще внасяме газ през зимата шаяк? Ти ще тичаш и ще плуваш в две кофи в ръцете пълни с газ ли?

Не се плаши ... Направо си режи вените.

Колосално. Камион се врязва в самолет. Камиона здрав и самолета здрав. Врязването очевидно е било по меко от обичайно

де са русифилистиците киндр сурприсе, маскулино, бобсан, ннн, сениорина амици, снаипера и тн да ни обяснят високия стандарт на пенсиите в русся

Все още съм тук,чета ти глупостите чат-пат,но коментирам по-рядко. Какво има да обяснявам очевадни неща? Вземи пример от Дянков,виж каква статия за мрачното руско икономическо бъдеще е избацала неговата "Руска икономическа школа"-вашата пропаганда бледнее;-). Хайде, до скоро,днес не ми е до вас-имам си по-интересни занимания. Ти си вадиш парите с пропагадно драскане, аз обаче не и в определени дни се налага да поработя все пак:-).

да не си помислиш, че имам спецялен афинитет към теб, просто наскоро видях да си писал и затова си отпред

В Русия стана студено и започна сезонът на ВОДКАТА Поехали, Ребята Всеки, който реши да лети до Русия, го съветвам да си напише завещанието, така, за всеки случай

Като пуснем търсачката за инциденти със самолети по летища, за последните две години излизат катастрофи от САЩ, Испания, Холандия, Великобритания, Китай, Индия, Франция, Италия, Швеция, Швейцария, Австралия, Малайзия и още и още. Защо ДИР не ни информира за нито един от тези инциденти?

В Русия стават постоянно, ама никой не казва В Русия не МОГАТ ДА СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ!!!

Ами, ето, че казват. Не отговаряш на въпроса ми защо не ни информират за инцидентите по света? Или просто трябваше да напишеш нещо?

много алчни пътниците в самолета и затова се блъснаха, нали тъи каза жириновски! :)

Тъпо парче.

абе я виж кво каза жириновски и как му се радвахте :) па може да не се излагаш от ят следващя път

Елементарна новина, но пък ни подсеща да не да забравяме Внуково