Следователи разпитаха съпругата на Цветан Василев

Съпругата на банкера Цветан Василев - Антоанета, си тръгна след повече от 2 часа разпит в Столичната следствена служба, без да й бъдат повдигнати обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Следователи разпитаха съпругата на Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за нахалство от тази свиня???????

продължава по сценарий. На публиката се предлага ТВ зрелища за притъпяване на инстинктите за самосъхранение. Но не се успокоявай народе мой беден и изстрадал. В момента ти мислят "нови врътки" не си мисли, че тези алчни зурли имат милост. СЪБУДЕТЕ СЕ ИЛИ ЗАСПЕТЕ ЗА ВИНАГИ!

snowmark

Еее,искам и аз едностаен от 200кв.м.Покрива ще си оправя после...ха ха! Тия наглеци вярно ни имат за питекантропи...

Това гуде не знае ли, че идва Коледа?

Последния път, когато взимах заем от банка ми поискаха гаранции до 120% от покупката. Та ако заема от швейцарската банка е поискал на госпожата гаранции това означава, че или виличката им реално е на банката или семейството има ипотекирани имоти за поне 10 милиона. Отново остава въпроса от къде един провалил се банкер и8 една преподавателка имат такива пари. Очевидно е че става въпрос за кражби и злоупотреби. А мазната усмивка на госпожата на снимката е като плюнка в лицата на обикновенните работещи българи. Ще ви кажа една. На тази госпожа не бих и подал ръка и не бих разговарял с нея. Колегите и в институте, съседите и приятелите и се надявам да се замислят сериозно за отношенията си с тази двойка лъжци и безкрупулни обирджии.

Убеден съм, че мисис Пиги си е купила професорската титла, а и мястото в УНСС! Жалка история!

Aз що си мисля, че швейцарската банка ще подходи като българския одит: Ако 6 месеца Василеви не си плащат кредита ще им го обявят като несъбираем и кантонерите ще пият една студена вода като всички българи. Смях! Нали не се вързахте?

бата мата! ква е тази гарсониера за 20 мекици. на всичко отгоре няма тец и покрива тече.

Живеем в Страната на идиотите.Лъжа,измама,цигания,мръсотия,духовна и нравствена тъпота,простащина.Поне съм щастлив,че тези,които са ни най-близки заминаха на Запад и НИКОГА не ще се върнат в тази кочина.

Усмихва се жената! Доволна е! Някой да има идея, как всъщност трябва да се постъпва с такива говеда, за да не се хилят поне!?

Как да ти вярвам , жено, като си толкова тлъста, охранена и самодоволна? Сигурно сереш в кристално биде с позлатени кантове.

Ма тая е красива почти колкото мама Праска. Явно и толкова богата!

С това на снимката за по-малко от милиард не лягам!

И аз като построих Лувъра на 60 600м2 в общината ми го водеха за тристаен необзаведен .....

на село имам керемиди, ще проявя човещина да не стоят на дъжда, да дойдат да ги вземат, Обаче искам дупе, от дебелата и румена кака.

четири хиляди и двеста милиона са много бе народе ????

Антоанетке, не се притеснявай, не плачи, не се разстройвай...Разбрахме, че покрива на виличката Ви край Женевското езерце тече и е необзаведена...Ще вземем мерки-Ще предложа на академичен съвет да т и вдигнат заплатката и да стане 100 000 евро-колко му е - можем да си го позволим.Много поздрави и на Цветан-цялото академично ръководтсво е зад вас-тези квестори ще им вземем дипломите, а Искров ще го линчуваме да знаеш.Хайде стига сълзи, всичко ще се оправи..И ще мебелираме скромната едностайна виличка край Женева...бъди сигурна мила..

еи тази е супер мака! истинска съблазнителка! и с много интелегентен вид! как да не и подариш няколко милярда, а? ......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като я гледам - дреме и на шундата..

българия е държава на измамници мошенници крадци мутри мафиоти и корумпирани управници прокурори доктори и прочие , свестните избягаха от тая клоака на простотия и мръсотия на нечестивци

тази е щацлива ше са я разпитвали... те са стастливи че пак ни будалкат успешно. ние сме нешацтни... така си беше, така си е , така и ще си бъде... народе, да не забравиш да платиш сметката... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гледайте и си правете изводите. Така изглежда банкерската жена - охранена, доволна. А вашите деца питат "тате/мамо дайте 2 лв.", но няма, те са дадени за да могат банкерът и банкершата да си купят вила в Швейцария.

Драги,обществена заблуда е,че богатите са дебели,а бедните-слаби. Точно-обратното е.Богатите са слаби защото могат да си позволят,качествена храна.Бедните са дебели,защото се тъпчат с евтини и висококалорични боклуци,като тестени изделия например.

humfry

"Съпругата му пък изтеглила с кредит другата половина - също 10 млн., от швейцарска банка." И на какво основание швейцарска банка дава 10 милиона кредит? "Имотът се водел едностаен - 200 кв. метра, но бил необзаведен, а покривът му течал." Може ли някой да повярва, че описаното би могло да е имот за 20 милиона швейцарски франка? Аз лично не! "но отказа да коментира кой е организирал този фарс" Ако ги беше толкова страх, те не искаха да назоват организаторите, въобще нямаше да се появяват по медиите, а отдавна щяха да са някъде по малките острови. "Няколко пъти били изпратени писма до главния прокурор с молба да му бъде осигурена физическата безопасност, но към момента отговор на тях няма." Това вече е странно!

за 20 млн. и да си купят имот -боклук, ама е в Швейцария,но се утешавам,че покривът тече, ама където е текло пак ще тече, само дето обидиха жената и я нарекоха пералня на пари, да й се извинят веднага,че и на нас, дето трябваше да четем неистини.....

явно на Менков му тече имота и преписва собствените си кахъри на клиента си. Добре че не му се е запушило клекалото, че тогава щеше да извади швейцарски нотариален акт за имот с външна тоалетна.

що само са я разпитвали ми не я опандизили , за кокошка няма прошка - за милиони няма закони , щот и прокурори и следователи са на копанята на василева

ДОКОГА БЕ БЪЛГАРИНО ДОКОГА ЩЕ СИ ПАТРИОТ НА МАСА ФИЛОСОФ И УМНИК САМО ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА СИ ГОЛ,ГЛАДЕН,БОЛЕНР ДОКОГА БЕ БЪЛГАРИНО НАЛИ СИ УМЕН КРАСИВ И МОЖЕЩ,МАЙ НЕЩО НЕ Е НАРЕД А.......................................

Абсолютно перде

Искам да попитам леличката на снимката дали тази лой я е натрупала след като мъжа й стана банкер, или си е от преди?

двеста квадрата за тридесет милиона лева ?! и с течащ покрив ?! тези дето са го продали са се минали .

Аз съм сигурен че Росен Плевнелиев ги знае тези връзки със КТБ как стават,със кинтите.

Бих искала да ви помоля да се помъчите поне един път да сте на нивото на всички други коментиращи. Иначе мъчите и себе си и нас.

На човека му плащат 30 ст. на пост. Много Ви моля - какво ниво очаквате за тази сума;о))

Покрива ми тече:)))Запорираха ми сметките от 1000 лева в КТБ...Ще ми падне кирпичената къща....Тия надминаха...имаше едни им викаха-НАГЛИТЕ!!!!БНБ-била виновна!Виновна е тая дебелата и мъжа и...и кръга в който са....На съд!!!!

Тази ще се отърве. С толкова пари ще купи и прокуратура и съд и правителство.

държавата на мафиотите!

В затвора и конфискация на всички имоти и финанси.

тази е крала като разпрана.

Чухте ли тъпият адвокат на Василева, какви глупости изрече. Ставало дума за стара къща ма село с пробит покрив, която била 200 кв.м! Купена била от сем.Василеви за 20 000 000 шейцарски франка! Каква е тази селска съборетина, на която един кв.м струва 100 000 швейцарски франка, при това немобелирана! Това не може да е вярно! Лъжат! В случая г-жа Василева и адвоката и говорят небивалици! Вземат ни за риби! Имат някаква уйдурма с Швейцарската банка!

мадам, като те гледам каква си угоена и мазна - нЕмам ти никаква вЕра! На такива като теб - АНАТЕМА!

Не разбирам ,след като Цв.Василев се е малапал ,и знае какво ще стане по-късно с КТБ ,защо не е напуснал ,.....КОЛКО ПАРИ МУ ТРЯБВАТ ОЩЕ????

българи никои не може да извади 4 милиарда къде отива табора....

Цветан си бил плати даниците на тези 10 мил.франка.Бели пари!Данъците на 10 мил са 1 мил,аз ако открадна 4 милярда ,що да не платя 1 мил данъци?

Първо се научи как се пише "милярд", после ще го крадеш .... Лумпен !

Към ФФ - добре пишеш за другите, но чакам да напишеш и за себе си, че след като прочетох написаното от теб, намирам, че ни си от ония, които се борят за оцеляване. Не се знае ти пък колко имота и пари имаш. Обикновено в България крадеца вика "Дръжте крадеца".

Отишла като обвиняема, а си тръгнала като обвнител. Разпитана като свидетел ????????

Няма кой да каже истината на хората че КТБ е празна до дупка,и че една стотинка не е оставено във нея.Брорисов за какво не съставя нарочно вече три седмици Правителство,точно заради проблема КТБ,и сега чака да види какво ще стане преди да е съставил Правителството,че после вече ще е късно и като се вдигне народа на стачки и той може да го изяде завалията.Трябва някой да излезе на трибуната и да каже,Ей вложители на КТБ,колкото и да ни е неприятно ще трябва да ви кажем че Банка КТБ е пред Фалит,и Пари във нея няма,следователно и вие няма да вземете нищо.и да се приключва един път завинаги със тази КТБ,а Мустака като се появи във България,да го екзекутират показно на площада пред парламента за назидание и на други измамници от неговият ранг.

В тая държава както навсякъде богатите хора могат да са крадливи, но могат и да са много умни, работни, находчиви, предприемчиви, свестни и късметлии Човеци с главно "Ч" които с всичките си тия качества преуспяват и съответно забогатяват. Някои от тях имат вложени пари в КТБ.

Менко Менков не беше ли адвокат на Цецо убавецо?И на Маргините май?

БАШ!

Кой от елита на държавата-премиери,президенти,магистрати,банкери,депутати и др. държавни служители могат да си оправдаят разходите??Вярва ли някой ,че ББ има 100-120 хил лв?Само джипа му е по-скъп сигурно.ЦЦ можа ли да оправдае купеният в кв.Изток апартамен,чиято цена е много по- голяма от заплатите му на държавен служител.На колко съдии и прокурори заплатите не биха им стигнали да имат толкова имоти,фирми на децата им,валутни трансфери,играли на фондови борси...Офшорките на Плевнята,за да не плаща данъци на държавата,която сега за съжаление управлява.И депутатите и те са същата рабоа.

Попитахме БНБ на колко възлизат Гарантираните влогове - мълчание. Попитахме квесторите - мълчание. Попитахме Василев - мълчание. Попитахме директорите - мълчание. Потърсихме чистачката - оказа се че са я уволнили. Сигурен бях, че тя щеше да знае, но ме бяха изпреварили.