ПФ и ГЕРБ договорили час по родолюбие и повече физическо

ГЕРБ и Патриотичният фронт са се разбрали днес в училище да се въведе дисциплина „Родолюбие“ и всеки ден да има час по физкултура.

Обратно в новината

Коментари - ПФ и ГЕРБ договорили час по родолюбие и повече физическо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕЗОНЪТ НА ГАТАНКИТЕ Около нас всичко е тайно, потайно и власт и партии и ангажименти На обикновения гласоподавател му остава само да гласува, но едва след като поръчковите медии са му промили мозъка. Нашата цел с настоящото упражнение е да накараме тези закърнели мозъчета да се размислят. ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЗИ ГЕРОЙ? Живее в София, в луксозния комплекс ЕСТЕ /люпилня за настоящи и бъдещи министри/, в бутиков 180 кв. апартамент. Абсолютно случайно е, че комплексът е на братлета, на които месец по-рано е подарил с подписа си Пристанище Бургас 2, естествено за сметка на горепосочения гласоподавател. Въпреки, че нашироко се оплаква от живота в политиката, от спестявания е успял да задели и да купи на нищо неработещата си съпруга чисто нов черен Мерцедес ML 350 CDI с култовия номер СА 8811. Естествено героят на нашето време обича хармонията и същият Мерцедес ML 350 CDI е закупен и за бившата секретарка, настояща любовница Даринка на 24 години от Полски тръмбеш. Два, че е по-евтино. Отново имаме случайност автомобилите се купиха след угодническото подписване на Рамково Споразумение за строителни работи със скромните дружества на г-н Мирински, разбирай Пеевски, естествено отново за сметка на заблудения гласоподавател. Познахте ли? Браво! Естествено, че става въпрос за бъдещия ни нов-стар министър на транспорта г-н ИВАЙЛО МОСКОВСКИ!!! Ха честито да му е на гласоподавателя!

Само Герберската липсва! И децета да почнат да изучават героизмите на: Владо Черноземски, Дингил- Енимехмет Боргаски, и Баш- терориската Мара Бунева

Имаме нужда от родолюбие. нАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ХОРАТА ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ. еДВА СЕГА, ПРИ ЗАПОЧВАНЕ НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ АРАБИ ТРЪГНАХА ПО СВЕТА. а НИЕ САМО ЧАКАХМЕ ДА СЕ ОТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ И БИЖ. нЕ ОБИЧАМЕ РОДНАТА СИ СТРАНА.

Радвай се народе защото децата ти ще стават родолюбци с онези ''родолюбивите учебници'' и физически здрави за да могат да въртят бухалката по главите на тези дето унищожиха България и тяхното бъдеще, Най накрая някой да каже КАКЪВ е ''приоритета'' на България вкъм днешна дата та и да се споразумее с други тиквенски мераци за власт и господство,,

С физическо всеки ден кухината в черепните кутии на учениците ще се доближи плътно до кухината на футболната топка. А за родолюбието-и сега се учи родинознание и гражданско възпитание,но се преподават лошо. Надявам се ,че много скоро ще се откажат от тези простотии!

МНЗ предупреждава: УсмиФката на Росинант е опасна за Вашето здраве! Вижте ги, само как изглеждат! Не Ви ли приличат ВЕЧЕ на Роската, Близалков, Хрискосков? То не бе хилене, то не бе чудо! Първото жизненоважно решение на новата Тройна е вече факт - децата ще имат повече физическо! Правилно! Ако искат да се реализират - истината е само една - мутренския бизнес, а там трябват мускули Някой благодарение на физическата си подготовка станаха министри и вече се готвят да завладяват Дондуков

Ей тея още не са уловили рибата а вече не само са я зготвили и изяли ами сега и костите на котката дават... пълни олигофрени, ама пълни!

И веднага започнаха с евтините простотии, за оскотялата тълпа!?И кой ще решава в учебника, кое е родолюбиво и кое не!?Валери Симеонов-монголоида ли!?С тая татарска физиономия, хич не му е чист косъма на родата му!?Дали е българска или не!?Дали изобщо знаят тия, че страната се нуждае от икономика и финанси!?

Врачанският край,откъдето е Симеонов е богата етническа област-татари,монголи,власи,цигани,цинцари,печенези,....

а когато децата пораснат и видят пълното разминаване на политиците с родолюбието, как ще постъпят? Господа, режете клона на който все още стоите.

Какво друго да измислят физкултурник и псевдопатритот за родното образование?!

физкултурата е идеалния предмет - няма зубрене, преписване, домашни, контролни - как не сме се сетили досега за него седем часа физкултура - едно голяма браво вижда се светлина в тунела...

1. Не помня кое правителство въведе допълнителен МОДУЛ ФИЗИЧЕСКО задължителен. Резултат - в училищата за малките ученици призоваха родителите да накупят "ТИХИ ИГРИ" - не се сърди човече, дама, карти и т.н., ЗАЩОТО няма база. Един от родителите помоли детето му да е освободено от модула, който се провежда ПРЕДИ часовете, защото е НА ТРЕНИРОВКА по плуване. ОТГОВОРЪТ беше "НЕ МОЖЕ" - МОДУЛЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. 2. Какво ще се изучава в допълнителните часове по "Родолюбие"? Природните забележителности са в географията или обществознанието. Историята е или в обществознанието или в историята?! Или ще има програма - история на родния край - дати, имена с тестове за изявени личности от родния край?

Незнам какъв поглед имаш върху образователната ни система ама аз както ги виждам нещата трябва да се затворят 30% от училищата докато им дойде акъла в главата на РОДИТЕЛИТЕ който гледат безучастно какво правят лигавите им гаменчета.

Тези "лигави гаменчета" от небето ли падат? И що ли са станали такива? А дали са изобщо такива? Знам, че медалът винаги има ДВЕ СТРАНИ! И като ги изхвърлиш на улицата без работа и алтернатива ще станат съвестни граждани на обществото?!

Към 1. Година по-късно същото дете взе златен медал на републиканско по плуване. Родителят знае как се е преборил за да осигури тренировките, които съвпадаха с задължителния модул в училище. ИЗВОД- ДОСТИГНАТИЯ РЕЗУЛТА Е ВЪПРЕКИ СИСТЕМАТА, а не благодарение на нея. 3. Приеха целодневно обучение, макар на никого да не беше ясно при двусменен режим - две училища в една сграда - как точно ще стане това. Резултат - кавги, съдилища между училища, между родители, между учители... НЯМА приложен навсякъде целодневен режим - ЗА ЩАСТИЕ! Добре обаче, че няма санкции и проверки на тази регламентирана основа. Иначе - всички невинни са в нарушение. ИЗВОД - ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ СФЕРИ - Необмислени, на практика нереализуеми разпоредби налагат за да върви работата да бъдат пренебрегнати. Всеки се оказва в нарушение. Ловят се в нарушения УДОБНИТЕ за момента от определени групи в определени моменти.

Само физкултура по цял ден, друго не ни трябва, това са договаряли 4 часа - браво това са политици от голяма по тегло класа...

ТОВА СА АЛА-БАЛА! ДРУГО СА ДОГОВАРЯЛИ ТЕ ЦЕЛИ 4 ЧАСА, ТОВА СА ЛАКАРДИИ!

ГТО - готов за труд и отбрана /СССР/

Господата Партийци служители на Ционистите - САЩ, от Герб, РБ, ПФ.. са пропуснали увеличаване на броя на часовете по Български език /пример за съвременната Образователна програма: 1 час Български и 4 часа Английски при първолаците за 1-на седмица!?/, Да се възстановят броя на часовете по:Музика и Пеене,Рисуване, трудово обучение и др...Часове сред Природата !!Западни Езици да се изучават след 4-ти клас, тоест след овладяването на Българския език!! Конкурси и Клубове по Български Език И Българска История ! Да не се допуска Образователната ни програма да се пише в Брюксел - "ЕС"лакеите на - САЩ!!

Незнам какъв поглед имаш върху образователната ни система ама аз както ги виждам нещата трябва да се затворят 30% от училищата докато им дойде акъла в главата на РОДИТЕЛИТЕ който гледат безучастно какво правят лигавите им гаменчета.

На сила хубост не става. Вместо да направят така, че българите да се гордеем от страната си тук и сега, те ще учат циганчетата и турчетата на "родолюбие". Турците и без това обичат Турция, дрогари-физкултурници!

ще въведат и час по политиколюбие и отличниците ще приемат в партийните пионерски организации. Май са мнооого далече от обективните процеси.

Трябва и час по физическо специално за Каракачанов! Като го гледам на снимката определено има нужда! Политиците ни имат нужда от час по физическо, няколко години в специален концлагер, където освен физическото да ги приучават и на ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД! Защото те никога не са полагали такъв. Работили са само за себе си и за скритите си "работодатели" .Всички политици, без изключение!

Добра идея :)

Хайде пак! Всеки нов управляващ почва да "реформира" първо образованието. Затова децата ни прогресивно оглупяват. Всяко ново правителство се чуди какви още глупости да измисли в училището. Всеки 2-3 години нови концепции, нови учебници. Всичко това е не заради децата, а заради това хора, които нищо не разбират от образование, да гушнат пак пари.

Офицерът от Държавна сигурност Каракачанов постигна след 25 години изпълнение на поставената му задача. Навря се във властта. Сега започва да твори невиждани дивотии. Когато един фатмак твори образование, когато професори и академици са низвергнати и унижени, тогава с тази опростяла държавица идват такива като К. и Боко. Цатова страната е в хаос, защото ГЕРБ, ПФ , РБ и прочее недоносчета си оправят частните работи, а не изискванията на ЕС на образование, интелект, грамотност. Да живее милицията! Долу цивилните гарги!

Родолюбие да, но да се изучава действителната, а не изопачената от фашисти, комунисти, русофили и монархисти погрешна и извратена история. Примерно както пише писателят Динков: - Г-н Динков, във вашата книга твърдите, че присъединяването на България към Османската империя е спасило българския народ. Защо смятате така? - Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея. Влизането на България в тази огромна страна е запазило и нашия народ, защото по това време страната ни е била в много тежко състояние. През 14-и век тя е била много малка, слаба и разделена на три части. Към така наречената Видинска България е проявявала интереси Унгария, която по това време е изключително силна държава, велика сила. Към България е имало интереси и от страна на унгарските васали Сърбия и Влашко. Ако османците не бяха дошли, щеше да се случи това, което става с всички слаби страни. Гърция щеше да си вземе земите в Тракия. Сърбия поради сходството на език и вяра по това време езиците ни са почти еднакви, също щеше да получи част от България. Видинското царство щеше да стане част от Унгария. Добруджа, съдейки по нейните връзки с Венеция, щеше да попадне под неин контрол, подобно на Дубровник. Какво би останало от нас на практика нищо. Оказва се, че когато идват османците, нашият етнос, макар и част от тази по-голяма общност, вече е етнос без граници. Добруджа, Търново и Видин, отново стават едно. По това време българите са били около милион и половина. А българският етнос през 60-те години на 19-и век наброява около 7 милиона, като се включат българите в Северна Гърция, както и тези около Скопие.

То затова по Анадола голяма част от населението е българско, а някогашната българска държава в Мала Азия е затрита през 1515 г.... Останало е само едно име на планина Болгардаг, а също и българските хора, които се играят по Анадола, но от правоверни турци с български ген.....

Неграмотник, никога българите не са имали държава в Мала азия, няма и никога не е имало такава планина в Анадола. Убедително доказваш че грамотни българи в страната вече няма, всички които знаят да четат и пишат се спасиха зад граница.

Момче резаче,спомени от миналото навярно ще ти извикат умиление от едно крайно приятно и интелигентно действие от твоето минало - празника сюнет гюдюн в който си сложил чалмата.

Както отговорно дебатират, така и ще управляват. И както казват хората: Бог да ни пази!

МОЖЕ ЛИ НВЯКОЙ ДА МИ ПОСОЧИ, ЕДИН ОТ ТОЗИ Т.Н. ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ, КОЙТО ДА НЕЕ БИЛ ДОНОСНИК ИЛИ СВЪРЗАН С ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, КАТО ПОЧНЕ ОТ КАРАКАЧАНОВ, И ЗАВЪРШИ С ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ!!!!

ВЪН! Политическите партии ВЪН от българските училища! Нямат място там!

Във връзка с печеленето на първите места по математика и информатика от български ученици от УСА са ни спуснали директива още преди 10 години за намаляване на часовете по математика и информатика, на големите не им трябват умни българи които да ни напрявят свободни, трябват им роби с по-здрави мускули и по-малко акъл.

Аз подкрепям въвеждането на повече часове по физическо. Децата ни просто се обездвижват сега, не забелязвате ли?! Естествено, че има изключения, но те са малко. И не смятам, че повечето часове физическо ще намалят часовете по математика. Има и достатъчно извънкласни форми, СИП, ЗИП, така че да не сме толкова черногледи. Възхищавам се на децата, които носят медали от международни състезания, лично познавам такова дете от Ямбол и винаги го давам за пример на сина си!

Мда, от коги го чеках тва физическото и родолюбието.Най-после! То некои чекат други работи, по добър живот, по-малко крадене от разни, контрол над депутати и законите им, и се тавиз дребни нешица. На ви сега. Движението му е майката. Фитнесо.

Кои са тези "големите"? Единствените големи, за които се сещам са крадците от България, наричащи се политици. Думата УСА, разбира се казва какво имаш предвид. Отново са виновни империализмът, ционизмът и реакцията, както и природните бедствия. А българинът, който избира лумпени за депутати, сега ще си ги търпи. Математиката ще се премахне за да се въведе час по ДС-логия. (за който не знае - и двамата на снимката са ДС-труженици).

Битката ще се води по победен край, зарече се кметът на Кюстендил Петър Паунов. Ето какво каза той: Бат Сали няма да е депутат от Кюстендил! Ще пречупим гръбнака на ДПС, но ще победим в тази наша справедлива кауза! Народното събрание да започне работа с 239 депутати, след като Конституционния съд се произнесе за законността на изборите в Турция, тогава, ако им се полага, нека ДПС пак да си вземе мандата и депутатите ще станат 240. Но няма да е Бат Сали като представител на Кюстендил!

Тези който преговарят и се пазарят за новото правителство ,ако сега не изхвърлят ДПС от властта не са Българи ,А ПРОДАЖНИЦИ !!!!! Никой няма вече да гласува на следващите избори .БРАВО НА КЮСТЕНДИЛЦИ ТОВА СА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Родолюбци руски кавали

Браво, все повече почва да ми харесва.

Някъде бях прочел,че в Япония работодателите са обзавели стаи за почивка,ако на някой работник му се приспи по време на работа ,може да си подремне ,за да да се освежи и да е по-производителен.У нас политиците ни приспиват постоянно ,за да не реагираме на глупостите им.И успяват,засега!

Освен часовете по родолюбие и физическо възпитание са договорени и продължителноста на междучасията за ПИШ и АКО! Все неща, които гарантират стабилно и устойчиво "управление", без памперси!

Какви часове по физическо бре, дебеланчовци! Я се разходете поне до столичните училища - салоните или са дадени под наем, или вечно са заети. Децата играят навън и в студено време, а като сняг забръска зимъска седят като торби в класните стаи. Който иска да спортува, плаща. Какви часове, малоумници?! За да стане това, което тъпите ви мозъци са родили, учениците трябва да имат всеки ден по 7-8 часа - все пак трябва да се класират за свободно място в салона по физическо. Да не говорим, че няма съблекални / превърнати са в класни стаи и кабинети за 5-6 -годишните "ученици"/... Децата цял ден са с екипи, които са мокри и миризливи от пот. Я оправете базата, пък тогава акъл давайте! Ама първо пример дайте и поослабнете не при д-р Емилова или по фитнес залите, а в училищните салони.

Вуне, как така ще отслабват! Що помия са излочили за да ги докарам за Коледа с този лъскав косъм и напращял тумбак!

Пуре, прав си, ама не само ти си ги охранил, а всички ние. И да са само те - с мед да ги намажем. А по Коледа, чакам да ме поканиш на пръжки с лук. Абе майтап си правим ние, ама положението е отвратително. Аман от голословия! Учениците на училище не ходят, те седнали часовете да увеличават. Така и не разбраха, че не количеството е важно, а качеството и начина на преподаване. Айде, Пуре, че отивам на баскетбол с внука.

Оказа истински олигофрен-тъпа мутра и половина! А вечния мошеник без физиономия- "македонеца" Каракачанов вече го търпим над 20 години!

Тва шубето голем страх. Те не са влезли в парламента още, нищо не е подписано ама троловете са почнали :D Това показва уплах... От какво ви е страх бе другари ? Че може да изпаднете от сцената ли ? Че ДПС ви отмъкнаха вота на хората с ниско образование ? Няма кинти няма кеф :)))) Заминавайте си на летящата чиния и отлитайта. Как па не ви писна да смукате от 1944-та насам ...

Постояното спамиране показва ниска интелигентност. Просто нищо ново не си могъл да измислиш и за това като навита плоча въртиш едно и също. Че си платен боклук е повече от ясно и че само мълсиш пространството на дира още повече. Явно снощи пърцуцата ти е дошла в повече и простата ти глава нищо не ражда.

Да се въведе и по работните места физарядка на вкеки кръгъл час,да спортуват хората, не да мислят за ядене и пиене.

А за мерки срещу разпространение на Ебола разбраха ли се?!

Ами повече часове по пеене?

Не мога да не поздравя българските (колко са български не е много ясно) политици за всеотдайната им работа в името на народа и за благото на народа. Подадоха си ръка, разбраха се има няма в два сеанса и ето, че решиха наболелите, най-важните проблеми на обществото - физическото възпитание на децата ни. Хвала! А едни дребни нищо не значещи проблеми като банкова и икономическа стабилност, демографски срив, циганизация и престъпност, повишаване на енергийната ефективност, подобряване на бизнес климата и др. оставиха на вниманието на целокупния български народ. Гордей се народе! Гласуваха ти огромно доверие. Браво! Поздравления за новите ни държавници. Да са ни живи и здрави ( може и да поумнеят - "ха дано, ама надали").

Вижте мазните мутри на тия двамата и се сещайте кой сега ще ближе пожарникарският ботуш, след Волен и Яне! Единият, "големият родолюбец", смени досега 10-на коалиции, а другият, мошенник 1 на Бургас, излъга избирателите си и пристана на ГЕРБ! Май прав е бил Волен, че НФСБ е НФС на Бойко! Когато фактите говорят и боговете мълчат, така че, мазни и миризливи герберастки ибрикчии, преди да плюете по Волен, помислете с кухите си лейки с 1 гънка.....

Сега децата са натоварени с по 8 часа на ден. Аз съм против допълнителни часове по физическо в училище, защото нямат бази и специалисти. Моите деца ходят да спортуват в школите в града, но това не ги интересува учителите и те искат да се изкара и допълнителния час. За часа по Родолюбие съм с две ръце "за", но когато се учи истинската българска история в училище.

ела при нас. ша те посрешем добре. имаш данни... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-важното нещо в тази държава ли е часа по физически. Те децата неграмотни и с нулеви познания по природните науки ама ние ще им дадем още един час да не правят нищо. Преди години ние нямахме толкова физическо ама около блоковете и в центъра имаше игрища и достатъчно място да караш колело колкото ти душа иска. А сега само бетон и паркирали коли

Така,де.За какво им е на децата акъл,трябва да развиват мускули. Ама то какво да очакваш от мутри.

---------------------------------- Да се въведат по 5 молитви да ден съчетани с физически упражнения . и трудови бригади на полето ..... Сега 98%от населиението са мутанти и инвалиди!!! -----------------------------------

повече Български и математика, че младежта е неграмотна.

Часовете по български и математика не са по-малко от преди време, когато аз бях ученичка. Щом тогава са били достатъчни, значи и сега трябва да е така. Методът на преподаване нещо куца - сега учителите имат стимул децата да не са научени в училище, тъй като същите тези деца след часовете са на уроци при същите тези учители и .... така - порочен кръг!

Ето това е един от проблемите на Бълграия през всички тези 25г. Събрали се 10-на политици, седнали на маса и решили НЕЩО си, може и от ЕС или САЩ да са им го спуснали ... (в случая не са). Ама има ли условия, няма ли, как точно ще стане... има си някакви специалисти... Та конкретно - ВСЕКИ ДЕН ФИЗИЧЕСКО. 1. При два-три часа седмично САЛОНИТЕ ЗА физ.въз. са недостатъчни за броя деца. КЪДЕ ще играят зимата децата физическо?! сигурно навън. 2. А хорариумът часове - по 7 часа всеки ден, ако е изпълнен? За сметка на кои часове ще има физическо? е, явно ще имат по 8 часа на ден, само че къде ли или часовете ще са по-малки... Защо ли първо не попитаха учителите?

Това за втори кръг. За трети проблем за търсене на общо виждане са - на първо място продължителността на голямото междучасие а на второ мрежите на кошовете на площадките. Ако не се постигне съгласие няма да има правителство.

Не сте разбрали... Това го е поискал Цецко Цветанов - търси си работа!

Велики, велики, та чак титани в политиката, решиха най-накрая проблемите в образованието, като увеличават физ.въз., вероятно за сметка на маловажните математика,езици и други такива камилчета. Също както ЕРП-тата и ВиК-то, вместо да повишават ефективността си, увеличават цените. Сега учениците ще имат повече време за кафе и цигари, както си прекарват часовете по физ. въз. Протестите постигнаха целите .

ГОЛАМО ПОСТИЖЕНИЕ.Вместо да договорят вдигане на доходите и озаптяване на циганското население се занимават с глупости.Явно ще има нови избори