Бившите шефове на КТБ нарекоха доклада на одиторите пасквил

Отстранените изпълнителни директори на КТБ АД обвиниха в поредна лъжа БНБ заради вчерашния доклад на одиторите.

Обратно в новината

Коментари - Бившите шефове на КТБ нарекоха доклада на одиторите пасквил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кражбата надхвърля 5% от бевете-то на България !!! Христоматиен-букварен пример за атака срещу Националната Сигурност на България, а дансаджиите гонят "банкерите" по село горно-нанадолнище ???

Още с подписването на договора с одиторите става ясно за поръчка!!! На КОЙ му е нужен доклад, за който докладчика не носи отговорност!!!

Много ми е интересно, как в одиторския доклад на КРMG за годишните финансови отчети на КТБ АД за 2012 г. подписани от Красимир Хаджидинев се казва, че Годишния финансов отчет отразява вярно и честно финансовото състояние на банката, а сега изведнаж недостига е 4.2 млрд.лв.

Позволете да хвърля БОМБАТА - от около 80 (Исемдесет.) кккомпании Реално-Получили 'странно' кредитиране от КТБ ---> Поне 60 (Шестдесет.) - Са при Доказано Неотговаряне на Всякакви условия. т.е. - КРАЖБАТА - Е И-Йощ-По-ГОЛЯМА. (бих очаквал с Поне-една Значеща нула)

абе тоя Искров ся кат го уволнят колко борса ще взема (обезщетение за безработица) ох малии май хич няма да му е зле да си лежи вкъщи да пръцка и да пише по разни форуми :)))

Разполагахте с четири месеца на СВОБОДА да си кажете мнението. Кажете конкретно на колко възлизат ГАРАНТИРАНИТЕ депозити на гражданите, на колко възлизат лошите кредити към 30.06.2014. Стига конспирации. Или имате топки или ...прокуратурата ще ви ги стисне.

Директорчета, вместо да пишете минусчета отговорете, но май нямате топки..

Избирам на тях да вярвам, не мога да си представя такова титанично безхаберие като само 18% обезпечение на кредитния портфейл ! За мен докладите са манипулирани за широката общественост !!

Ако някой иска да "спасява" въпросната банка въобще да не занимава хората с глупости от сорта колко милиарда заеми "трябва" да взимаме и т.н., ами да действа по правилата! А те са - евентуално намиране на купувач, ако не назначаване на синдик, който да разпродава имущество и активи на банката, да положи усилия да потърси кредитните обезпечения, които ако не в банката може да ги намери евентуално в Агенцията по вписвания и да ги обяви за продажби на търг!? И не на последно място - ако има необезпечени кредити със съдействието на ДАНС, фин. разузнаване и т.н. да се открие на кой са дадени, накъде са насочени парите и да се гонят до дупка получателите на тези пари! Не може на починал длъжник за 100 лв. към ВИК да преследват наследниците му, а за милиони и милиарди да "няма проблем"!? Естествено и търсене на нак. отговорност за виновниците за това - ръководства на КТБ, БНБ, надзорници, контролни органи, кредитополучатели завлекли парите и т.н. Общо взето - това е и да не ми говорят глупости за нови държавни заеми за "спасяване" на банката....

бай Влазо пак слушаш радиото и разбираш както ти отърва :))) и на мен ми криво сабале искам ново гадженце ама го разбрах чиляка бе к"во да се дразня ся...1во тряаа се вкара ред тука - питаш малките лоши деца- кой окраде легото??? да почва да връща тухличките и да го лепи щот шамарите зад вратъ му свистят - Цветане ти ли беше - бързо връщай и поправяй - ...Цветан: ама той и Делян беше зад него Доган Боко Моко - Добре и техният ред ще дойде ти връщай изпразвай джобчетата и оправяй я ся Деляне ела и ти тука барабар със Сокола и Бочко я изтърсете джобите да видиме к'во има ааа я сегаа маскари мръсни!!! Гиди ньедни маскари боойй за всичките накрая. а те тръгнали Цветан да надупят от бюджета да вземат а някой друг с пълни джобчета се смее отстрани че надиграл Цветанчо и той платил самичък за всички крадливи псета:)))

Докато не свалите банковата тайна и не публикувате движенията по сметки на тия с лошите кредити не ви вярваме! Нито на едните, нито на другите.

невежеството е сила :) ще вярвате на каквото ние ви кажем !!!

кръжат над останките от трупа на българската икономика!

трупче :) охъртяло недъгаво трупче на българската икономика :)

Пасквил ще е присъдата, че само ще ви опандизят, а няма да ви разстрелят публично.

Ами , ако са прави, ако някой иска да я срине за да не си изплати кредитите, това сме го виждали. Трябва международни експерти да разследват, нарочно се бавеха толкова време, за да може хората да кажат край, не можем да чакаме обявявайте фалит, а фалита ще повлече след себе си икономическа криза със сигурност. Ако квесторите са прави , значи има много хора за затвора в това число и хора от ръководството на БНБ, Финансовото разузнаване и други...

Определено ! (Браво !)

СЕ ИЗВИНЯВЯТ ОФИЦИАЛНО ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО НА ВСИЧКИ ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ; И ОЧАКВАТ ОВАЦИИ ОТ КИБИЦИТЕ!

До преди 4 м. същите тези директори, заедно с ръководството на БНБ си траеха за необезпечените кредити, а днес, като гръмна банката взеха взаимно да се обвиняват в некомпетентност и некадърност! Истината е, че и двете страни - ръководствата на КТБ и БНБ са еднакво некомпетентни, некадърни, а вероятно и много корумпирани и зависими..... Абсолютен сеир - не искаха ли директорите обявяването на банката в неплатежоспособност, а сега одиторите им "виновни"!? Очаквам и реакции от централите на Делойт и Ърнест Йънг!

чакай ти Ърнест и незнам си кой си :))) тъпак :))) и те са корумпирани к'во си мислиш :))) само че малко по-на едро :) щом Америка я надуха като сапунен балон и почна да се пука аха ...го позакрепиха ...нещо не ме кефят тея рейтингови агенции и целите тея щуротии Фич Мич и Пич и Мудис и Мундис лъжат също ато нашите БНБ - ебаати цирка :))) ...ааабе казах си го а ти чакай си там Делой и Ърнест енд брадърс нещо ново да ти кажат :))) ееей не съм и предполагал че ще го кажа ама : Тодор ЖИВКОВ сякаш лъжеше най-малко а :)))

Оправи си правописа и тогава критикувай? На такъв "правопис" няма какво да отговоря!?

В началото на м. юли Искров твърдеше, че дупката в КТБ е само .....71 милиона лева!!!

За пореден път когато кажеш истината за КТБ "някой " го обявява за СПАМ. А истинския СПАМ е одитния доклад който БНБ използва за да отнеме лиценза и някой друг да се сдобие с него. пак ли като спомена кой според мен е вероятния получател на лиценз ще е СПАМ. Е това според мен е ПРОКОФИЕВ.

боли ме фара за лиценза им. Ако искат на всеки милиционер могат да шибнат по един лиценз. Умрел ти е Прокопиев за лиценза. Парата, парата на кой харизахте?

Със всеки изминат ден все повече се утвърждава мнението, че КТБ е срината със съдействието на БНБ, ДАНС, Прокуратура, МВР (икономическа полиция), и членове на последните 3 правителства. Налице е ОРГАНИЗИРАНО престъпно деяние със съдействието на държавата. Още м. март-април един бивш държавник сподели от екран, че "спестяванията на населението възлизат на над 40 МИЛИАРДА лева и трябва да се намери начин тези пари да се пуснат в обръщение". Започна се с КТБ.

хаха КтБ е само началото викаш ...ся се почва - качват тока - качват храната бензина...тъпото е че малко трудно да източат спестявания само от тези които имат в повече - те обикновенно са тарикати , а да правим гладните още по-гладни -ми... не върви не е хуманно някак

Ако новото правителство не реши въпроса с КТБ свършено е с него! Ликвидирането на КТБ ще доведе до фалит на фирми, безработица и обезценка на лева. Жална ни майка....

Да предположим, че отвори отново КТБ - ти ще си внесеш ли парите отново в същата банка, със същото име и при същото ръководство?! Как смяташ да накараш останалите хора и бизнес да вложат отново парите си там?

Е защо просто не го оставят този Цветан да си я възстанови банката (както доколкото схващам той самият иска и смята че може) и до една година ако не я възстанови и няма напредък а продължи да краде тогава да го съдят. Според мен крадците са други и в момента имат достатъчно власт за да изолират и гонят този Цветан. ...Все по лицемерен става животът все по объркани сложни и нови думи ползваме за прости неща .

"а продължи да краде тогава да го съдят" Значи ако си откраднал нещо и спреш повече да крадеш, да не те съдят?

бай Влазо пак слушаш радиото и разбираш както ти отърва :))) и на мен ми криво сабале искам ново гадженце ама го разбрах чиляка бе к"во да се дразня ся...1во тряаа се вкара ред тука - питаш малките лоши деца- кой окраде легото??? да почва да връща тухличките и да го лепи щот шамарите зад вратъ му свистят - Цветане ти ли беше - бързо връщай и поправяй - ...Цветан: ама той и Делян беше зад него Доган Боко Моко - Добре и техният ред ще дойде ти връщай изпразвай джобчетата и оправяй я ся Деляне ела и ти тука барабар със Сокола и Бочко я изтърсете джобите да видиме к'во има ааа я сегаа маскари мръсни!!! Гиди ньедни маскари боойй за всичките накрая. а те тръгнали Цветан да надупят от бюджета да вземат а някой друг с пълни джобчета се смее отстрани че надиграл Цветанчо и той платил самичък за всички крадливи псета:)))

За да се търси решение за КТБ,първо трябва да се смени ръководството на БНБ,защото тази институция,която трябва да следи и регулира банковия сектор очевидно не си върши работата.Искров да каже кой му дърпа конците и забърква каша след каша

А пък ние платихме един милиард за един ден! Защото сме първи и винаги ще останем такива! На печелившите - честито!

На ли занете, че когато някой се сцепва да рекламира нещо и то по 5 минути 10 пъти на ден, значи яко го е закъсал....

незнам какви договорки се правят, но не е ясно какво си говорят за КТБ, или казват "професионалистите" да си свършат работата и се разграничават от това.....?как банка която миналата година е била добре изведнъж за няма и 6 месеца е станала зле....??

В представеният пасквил, първото обстоятелство,което се налага е ОМЕРТАТА по отношение на физическите и юридически лица, налапали тези кредити! Второто обстоятелство е периода през който тези кредити са предоставени(2012-2013г.), когато шайката на Боци Боклука най-дейно се беше разпасала и прословутата ножица режеше лента след лента на частни обекти! И третото обстоятелство- ударът на Цацаратурата върху КТБ, в навечерието на изборите, нанесен от бандата на Вожда, за да спре възхода на ББЦ, каквито и да са оценките за т.н. "партия" на Додука! Тази партия се оказа опасна, по отношение похода на Вожда за втори премиерски погром върху България! ЗАТОВА ПОГРОМА БЕ ИЗВЪРШЕН ПРЕДИ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТА!

Ти да не си работил, като кредитен експерт в КТБ или директор "Кредитиране", че така КОМПЕТЕНТНО "знаеш" по времето на Бойко какви кредити са "раздавани"... Ами, ако се окаже, че са от времето на БСП69ДПС 1 и 2, какво ще направиш? Ще се извиниш ли публично за простотиите си?

И може би ще ВДЕНЕШ! Ако имаш нещо на едно място!

помагачите и изпълнителите ще гнием по луксозните световни курорти, а вий туземните ни донори - на любимата ви територия.

станало е под носа на държавата и сега тя да си вземе банката, да намери кой да я възстанови и после ако иска да я продаде!!!това е изхода!!! препоръчвам де не се избързва за отнемане на лиценза и така и така сроковете са нарушени!!!

Идеолозите, поръчителите, помагачите и изпълнителите по обезкървяването и обезценката на активите на КТБ, ще гният дълго в затворите!!! Аз казах!

правилният избор е да се одържави банката, ще се спестят многобройни дела срещу държавата, ще се спести недоволството на хората, тогава и парите няма да се теглят и куп главоболия ще се спестите управляващите! това е правилното!

БНБ КЪДЕ Е БИЛА, А?

получавала е благодарности

Става дума за огромни парични потоци. Има куп агенции и служби които са проспали грабежа. Данс, финансово разузнаване и т.н.

Че докладът на БНБ ще е такъв подозирахме всички още в самото начало. Вече и на кьоравите е ясно, че се завъртя една грандиозна далавера, целяща чрез съсипването на един-двама да осигури невръщането на кредити за стотици милиони от хора, държащи реалната политическа и икономическа власт в държавата.

Това "одитор" е мръсна думичка. Всички помним, а тези които са забравили могат да наваксат, скандалите в САЩ преди време. Enron, MCA Worldcom, .com и т.н. А това, че КТБ е една пирамида беше ясно много отдавна на всички мислещи. Е, има много немислещи. На тях припомням - East-West Intl Holding Group. И още много такива.

Вчера по ТВ-то Данов определи добре състоянието в банковата система в БГ. Той каза, че у нас има 2 вида банки. Чужди, които изнасят парите на депозантите зад граница, защото у нас няма бизнес климът позволяващ ефективната им употреба и български, в които набраните депозити се използват от собстениците в своя полза.

Май много политици са се облажили с тези 4 милиарда, затова аферата не се разплита а се забавя и замазва. Политиците у нас са 100% разбойници, при това не се и крият.

Не смеят да покажат списъка, тъй като всички са забъркани и ще стане война. Копие от списъка имат лидерите на всички ПП та. В момента най-вероятно се упражнява огромен натиск върху Цацаров. Ако той не покаже списъка, никой друг няма да посмее.

Явно тоя-оня списък засяга прочизмарските фирмички, определени за москальския южен паток и затуй шикалкавите, кат класическо комуноидно отроче.

magit@abv.bg

пробвай да го измислиш следващия път още по-добре, защото пропагандата ти е много лека. Много още трябва да учиш, за да стигнеш професионално ниво.

на "международните одиторски фирми" не бачкат ли комуноидните калинки, отрочета на 9.9.44-та причизмаристански "елит" с "дипломи" от разни колежи и колежчета ???

----> ПАРИТЕ !, отвъдчерноморско-канални изделия 'наши'. Моите и на Хиляди Добрисъвестни ВЛОЖИТЕЛИ !!! ------ Мамицатави задунайскогубернистическа !

Е, щом Толкова държите - И Вашата, кккрасньiй/е !

Крадеца, реве 'дръжте крадеца'!

Хехе :) Милиционерската схема не сработва май :) Все пак доклада е от международни одитори, при това няколко, които работят в много държави по света. Пускането на обратни версии и настройването на хората едни срещу други няма да помогне в този случай. Банката е ОКРАДЕНА под зоркия поглед на БНБ. Сега е момента да се унищожат мрежите на ДС завинаги. Ако не се направи това, подобни сценарии ще продължат вечно. Накрая ще се изпотрепят взаимно, поради простата причина, че всеки нормален ще гледа от голямо разстояние :)

Е, нека не забравяме, че и годишните финансови отчети на банката са били заверявани все така от "независими международни одитори" - в случая неизвестната одиторска фирмичка KPMG:) В случая правилото е - който плаща, той поръчва музиката. Извод - прекомерно доверие на "независими" одитори не трябва да има и в двете посоки. Нали никой не си представя обаче, че ГФО може да мине без съответните бележки през KPMG ако наистина отразеното в одиторския доклад беше истина. И още една бележка - за заверка на ГФО отговорност се носи, докато в случая, докладът е под изричната уговорка, че не е обвързващ.

Момент, Колега ! - има Огромна РАЗЛИКА между KPMG Global HQ и KPMG-на-задунайкаю. (Извинете !)

A бе връщайте ни парите пък после си се разправяйте кой е виновен, кой ще съдите, кого ще застрелвате, кой ще се самоубива..... Не ме интересува!

А, бе ние ли сме най-големите мръсници в света..

амиии , маи чее , ябе да !

С тази безнаказаност и безхаберие е Въпрос на време е да изпразнят следващата банка ! И никой не може да ги спре !

защо бивши ? банката е бивша ! те пак ще са шефове !

От великият комедиант Борисов всичко може да се очаква -Вероятно банката подлежи на оздравяване ,но ни уверяват че положението е неспасяемо ,та после като дойде Бойко всичко да се оправи и накрая -Бойко е велик.

Бойко Борисов моля те да спасиш банката и/или парите на хората и фирмите спечелени по честен път, само в теб е надеждата и много хора се молят за това!!!! Моля те да не се изгуби нито лев на хората!!!

каквото и да се е случило, станало е с участието и по вина на държавата, поради тази причина, същата в лицето на управляващите трябва да намери способ за спасяването на банката и да защити гражданите си и тогава и само тогава ще се възвърне вярата че управляващите мислят за народа, в противен случай ...едва ли някой вече ще спечели доверието им за каквото и да било...

Имам неприятното чувство, че фитилът не само че е запален, а и вече догаря...

ДА ! - кабууумът --> Е Съвсем-Близо. (Браво !)

Имаше една песен преди 20 години..девет милиона мишлета, а пък котараците... Тогава последваха събития, които ни разредиха до 7 милиона. Сега след тези КТБейски истории такива котараци ще отхраним , че скоро ще пеем за 6 милиона мишлета. Не искам да съм мишле, но кой те пита...

считам, че доклада на квесторите е неясен и конкретен, а по скоро обобщаваш, и е направен хипотетично в бъдещ план кой ще върне кредитите евентуално а кой не, и не отговаря на моментното състояние, ако се направи със същите критерии одет на всички банки, то може да се окаже и банки в по лошо състояние, считам че КТБ трябва да се одържави и да не пострада нито един гражданин или фирма, и хората да не изгубят нито лев спечелен по честен път и за който са платили данъци!!!!

Ако някой вярва,че парите са изгорени в печката или изпратени някъде на Марс трябва да отиде на лекар.Парите са тук- в България!Но...борбата е безмилостна ,жестока и без правила.