Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради ”такса спокойствие”

Специализираното звено за борба с корупцията между Софийска градска прокуратура и ДАНС задържа 6 души от "Автомобилна администрация"-Плевен и техен съучастник.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради ”такса спокойствие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и плевенския съд да погледнат. Колко дела са приключени със заключението "неизвестен извършител". Защо?

Не пипайте Плевен, новата столица на политическия бандитизъм! Ако въСтанат политподлогите ке ви строшат кокалите. Таман се окопаха и ще започват да грабят, вие се пречвате. Не така, не така. Ше има бой по пръстите. Имат един мераклия за власт, коилко е малак, толко е лаком! Ке го видите, бута се лапето упорито и плямпа као политик!

Същото е и при АПИ. На пристанище Варна изток е пълно с камиони натоварени с по 35-40 тона зърно и всеки се прави на нищо не видял.

Един ще падне, друг ще го замести ... те така

Незабравяите,че преди година и шефа на Варненското ДАИ беше задържан за корупция.На мен лично са ми искали пари на ръка.С това си обясних и истерично-неадекватния манталитет на служителките му.Явно са работели под голям стрес.

Това не е новина, защото случващото се в ИА "Автомобилна Администрация" е обществена тайна. Като са тръгнали, да прегледат всички служители, без изключение. Да видят къде ходят на почивки, какво са си купили, и да ги питат откъде разполагат с такива средства.

Драги, кого заблуждавате с тези манипулативни медии. Та от както съществува тази институция е все така, и то в цялата страна... "Неудобните" сульо и пульо ги споменавате в новините, а никой не предприема нищо съществено... ПОЛИТИЦИ, единственото добро вИ е , че сте добри манипулатори....

По времето на хан Крум не е имало комунисти и демократи,но проблемите с кражбите си ги е имало. За това хан Крум е решил проблема просто и радикално. За кражба сече ръка. Като те хванат 2 пъти и кариерата ти на крадец е приключила.

А сега като те хванат 2 пъти и по вече кариерата ти на крадец се развива я до депутат, я до кмет, я до министър..............

Срещу Автомобилна администрация заведох жалба за нарушения на законни права на притежатели на автомобили. След прегледа третата година от закупкат ана автомобила по закон трябва да се ходи на преглед чак на петата, а те ми дадоха талон само за година. Стана голям панаир, при което от централата им лъгаха, прилагаха всякакву опити да манипулират тълкуванието на един съвсем ясен закон. Отговора на жалбата получих след 9 месеца, все едно дете износваха. Интересното беше, че датата на отговора беше месец след подаването. Скъпои съграждани, ДАИ е една прогнила и воняща дупка, от която могат да изскочат не червеи и хлебарки, а цели крокодили, ако има кой да се поразтършува там. Защитавайте си правата, защото иначе такива мухлясали садминистрации крадат от парите и времето ви цял живот. Ще дойде видов ден, но твърде хубаво е да е по-рано. Всеки ден в бездънни ями изтичат народни пари. И има един сорт политици, които ги защитават. Майката му е гласност и активност. Не се страхувайте, те са малко, ние сме много! Иначе разчитат на разединение, страх и липса на съпричастност. Време е да се подкрепяме и смело да атакуваме всяка каверна в държавата до изчистването й!

Не напразно за да се уредиш на държавна служба трябва или познат, или да платиш кеш. Специално там, където си подал жалба, познай какво се случва с представителни разходи (служебни) и завишени фактури.

Те източиха банка с над 4000000000 лева, разпродадоха държавни имоти и ги замениха за стотинки, раздават милиони безотчетно за купуване на вот, морски общини действат, както автономни губернии, изсякоха и изнесоха хектари гори, наркотици се продават из цялата страна безпрепятствено, а ...ДАНС заловили петима чичковци завлякли 10-20 000 лева. Та на Васил Иванов разследванията са за повече щети нанесени

Фирма Еврокварц дали е между фирмите абонати?

Анархията е пълна - чиновници рекетират абсолютно нагло и без какъвто и да е страх от санкции и наказания, от контрол, арест и съдилища. Рекет и корупция са на всякакви нива и никой няма страх, защото разследващи журналисти са с повече реализации от полиция, а ДАНС изпуска да забележи източване на банка, а се занимава с едни, които събират по 1000-2000 лева от фирми, които и без друго има за какво да ги глобят с много повече

-ДАЙ! -На... -чао, до утре... :-)

Уж си изпълнават задълженията, а много части камиони обикалят шуменските села. Не ги спират да ги проверят за това, дали имат задължителните тахографи. В съседния до нас двор има камион, на който не е монтиран тахограф. Представяте ли си, ако собсвеникът му го изкара /както често го прави/, дали няма да превиши законото време за управление!

последните две десетилетия четем една и съща новина на която се сменят само имената.....

а днес г-н Главния прокурор обяви в Държавен вестник, че си сменя фамилията - от Цацаров става Копърков ... а българското ФБР - ДАНС вместо да се грижи за националната сигурност, пак се занимава с дребни рибки

Не знаех че има такава Такса спокойствие , не са прави Полицаите . Как може да Арестуваш човек за да ти плаща да не го Арестуваш втори път . България няма да е Държава , болна е .

След окупацията на Царство България от азиатската Червена армия настана мор.Само през есента на 1944 г бяха избити 30 000 българи без съд и присьда.На гребена на вълната и на власт бяха поставени коминтерновски мандрообирджий нискообразовани и прости и алчни хора.Последсвията са видни днес когато техните наследници са във власта.

Браво, демократичен цървул.

Абе да ти кажа сигурно си прав. Обаче като гледам какви слагате от '89 насам като антикомунисти и демократи....майко мила, не съм сигурен, кои са лошите..

Като те чета как пишеш от първо лице трябва да си над 90:))) На тия години човек не с акъла си:)

Излиза, че ти си на над 100.

всеки ден искам такива радостни новини за закопчани мошеници и боклуци на държавна хранилка

Мила родна картинка. Полицейщина имало. Правата им нарушавали.

Gal

а добро утро....сетиха се... чистката започва...сега ще ги сменят и новите ще започнат да правят абсолютно същото

не, те няма да са комунисти.

Вместо да лови кокошкарите ДАНС да разрови около крадците на прехода. Там вони и са крадени не хиляди, а милиарди. Да но не, крадците са под закрилата на ДАНС, те я създадоха за това!

Задържаният шеф на РИОСВ Перник - бивш граничен полицай, кметът на Брезник - също. Стари навици на нова почва.

Цялата държава е като прогнила от корупция ябълка! Тези юнаци със сигурност няма да бъдат осъдени защото и съдебната власт е прогнила.

Не обиждай ябълките, които вече се огъват!

ОПЛАКАЛИТЕ СЕ СА ТУРЧЕТА - С АВТОБУСЧЕТА .... А ГЕРБ ПОЧНА ДА ПЛАЩА ТАКСА РАХАТ НА ДПС :)))

Този от ДАНС, на снимката, какъв ланец е овесил. Колко ли такси и той е събрал, за да си го купи?

Пак се отваря работа за теб . Всички действия на разследващите били разрешени от съда... а къде е разрешението от Хелзинкския комитет за правата на човека, от еколозите, комитета за защита на животните...

А няма ри да подкарат и НОИ заради "сублимиралите" пари от задължителните професионални пенсионни фондове. Само на мене сумата е 1000 лева, а имам колеги със "сублимирали" пет цифрени суми! Както са ги подкарали -да подкарат и тях защото освен присвояване на тези фондове, постоянно реват, че пари за пенсии нямат

Гледай какво става с КТБ и не се чуди!

Все едно и също. Малки хора се възползват от служебното си положение за лични облаги. Мишки

танатана, не е баш така, аз за да клъвна, трябва да натопя и нечия човчица; иначе ми отиде перушинката

Колко дълго време приказвах за такъв случай! Енис Ченгел беше на такъв "абонамент" Всеки месец на едно и също число жигулката на ДАИ спираше на "Булаир" (Бургас) Шофьора си пускаше музичка, "пасажера" до него слизаше, отиваше в кантората на "ЕНТУРТРАНС" ( в къщата на М. Червенакова), а като излизаше ухилен от ухо до ухо, с дву ръце носеше плика и пристъпяше с танцова стъпка. Дано тези си получат и "заработеното"!!!!!

на тяхно място ще бъдат назначени нови мошеници. Празно няма!

Шефове на ДАИ в Плевен и Белико Търново- с подкупи. В Брезово- заместник кметове с измами с пенсии. В Карлуково- служители отклонявали средства за лечение на пациенти. В София... В Пловдив... Във Варна, Бургас, Сливен... Бай Тодореее! Стани, бе! Стани от гроба бе, Бай Тодоре, стани и отвори пак Белене! Отвори Белене и върни прсъдите в името на народа, че да си отдъхнем малко, бе!

Абе смешко, да не думаш че едно време не се е крало на такива позиции...Крадеше се, та дрънка...

Крадеше се. И ги пращаха в Белене! Бай Тодореее! Стани, бе!

ти на правешкия циганин ли разчиташ да ни ''оправи'' - сега ''органите'' с власт малко разчистват за новите назначения :д

Точно заради такива измамници, крадци, мошеници, гейове, наркомани и друга измет Тодор Живков създаде лагерите докато се изчисти тази сган. Вярно е, че покрай сухото гореше и суровото (противници на властта) но 98% от населението живееше щастливо! Сега е точно обратното, факт!

ти си пълен идиот!

А ти, за разлика от него, си ПРАЗЕН идиот!

Ами то така си беше, ама сега е модерно да се плюе по соца, да не би младите да поискат той да се върне....Какво да се прави, съдба....

Не е лошо, че се занимават с някои мошеници, но в абревиатурата на ДАНС трябва да се махне буквата Н, защото България е пълна и се пълни с т.н. бежанци.

ако се махне ''н'' остава дас,което на цигански означава българин :д

Ползите от служебно правителство се потвърждават.

''СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА ,НАРУШЕНИЯ НЯМА ''. ''СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ,УСЛОВНО''.. ОХУ,БОХУ---26Г.

Да арестуват и служителите от Столична община, които въвеждат глоби за неподдържани гробове (без паметник, снимка,име, цветя - не са уточнили от кого да си ги купим) Избягваш глобата, ако платиш на фирма (посочена ) за поддръжка. И това ако не е такса спокойствие!!!!!!!

И шефовете на топлофикация, които събират такса сградна инсталация от не ползващите парно.

Положението е трагично! Няма сфера, няма област в които да не се краде! Боя се, че единствения начин това да бъде спряно е или военен режим, или някаква диктатура, но така повече не може да продължава! Белене отново трябва спешно да влезе в действие! Хайде сега, скачайте с минусите!

Не се бой, това е начинът. Само дето няма кой да я свърши тая работа. Явно на всички им е удобно. ;)

Корупцията е за мен. Законите са за другите. Само трябва да измислим как да го вплетем в химна на България и щастието ще е пълно.

...Няма да ти слагаме (-),имаш ++++от мен,но Белене няма да стигне...ще ги разсредоточим из цяла България...има достатъчно руини останали от тяхната дейност през последните 25 години,които трябва да се разчистват.... ...Според мен едно 250 000 работни места за "оператори" на кирки и лопати" на безсрочен режим от по 12 часа и канче боб или картофи със сигурност могат да се попълнят от всякакви "тарикати" през последните 25 години...

КОГА ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И НА СОФИЯ ТАМ ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪЩОТО А В МИНИСТЕРСТВОТО КАК СЕ ИЗДАВАТ АДР

...Задържани са заради това,че не са си платили ТАКСАТА "СПОКОЙСТВИЕ" НА КОГОТО ТРЯБВА ЛИ ???

Не, осигурителите на спокойствие са арестувани, и сега всичките им клиенти са крайно неспокойни! (най-вероятно, защото почти веднага ще се пръкнат нови успокоители, само че този път откъм новата власт... и ще се окаже, че трябва 2 пъти да си платят спокойствието тази година!)

Не се косете, ще ги пуснат съвсем скоро и пак ще си бъдат криминално проявени! Но затова пък прокурори и съдии ще вземат по 20 заплати накуп при пенсиониране и доста по-високи пенсии от един учител или лекар например.

В България няма държавна институция която да не е корумпирана ,като се почне от чистачката та се завърши до шефа

Интересно чистачката как я корумпират..?! С един голям през обедната ли?

Тези участваха ли в протестите заедно с полицайката и биячите на Плевналиев.

Абе има ли някой който да не краде в тая клоака наречена България!!!!???

Да. Мъртвиите :)

Не е вярно и те крадат, фирми с задължения има на техните имена

Това е някакво дежавю. Често залавят подобни мошеници, но много скоро ги пускат. След като си платят, разбира се.

а кой ще арестува гробищната мафия, за нейната 'такса обслужване'????

Ама по другите градове няма ли да ги ловят?

...нови "самоубийства"...

40 (четирдесет) служителя на ДАНС и какви ли не още органи с МЕСЕЦИ разследване откриват.. топлата вода, дето е обществена тайна! Малей, ако ДАНС беше 200 000 човека, сигурно и политическата корупция щаха да открия..?

Щяха да открият и черната дупка в България.

Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради такса спокойствие Ако преди две години бяха така задържали Искров и Пеевски, сега нямаше да слушаме , че се е отворила голяма дупка в КТБ.