Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията

"Дупката" в КТБ не е никак малка, тя е над очакванията, заяви пред журналисти вицепремиерът Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брутният външен дълг на България към края на септември 2014 г е 38 милиарда евро. Както е тръгнало ще надминем Гърция по външен дълг.

С дупките никога не се знае, знае ли се.

Дупката на Захариева се оказа разтворена, така де, казано на същия професионален министерски жаргон, който тя използва.

Спасяването на КТБ ще струва по 2 хил. лв. на работещ и ще представлява ограбване за втори път след приватизацията на парите на народа събрани от всеки българин чрез данъци. Вземете пример от Путин който върна на държавата заграбеното незаконно от олигарсите и ги вкара в затвора.

Или аз съм прекалено тъпа, или някой се опитва окончателно да направи всички ни глупаци. Обяснете ми защо, по дяволите всички ще трябва да плащаме с нашите данъци за източените от частна банка пари! Моля , ама много моля за правилен отговор!

предполагам, че въпросът ви е риторичен и няма да ви отговоря, но ще ви кажа, че ако пак се оставите да плащате с труда си, здравното си осигуряване, пенсиите си и с лихвите си това тежко престъпление към сигурността на държавата организирано като от джихадистите на идил, което по слово е девалвирано и оневинявано само до "пладнешки грабеж", то си заслужавате съдбините, които ви определят престъпниците, които дори имат наглостта да ви се хилят ежедневно в лицата. парите са наляти в партиини проекти и предварително-разпределени "инвестиционни" "обекти". одиторите, които добре познават ктб си позволиха едно такава хиперинфлация на лева, за която дори виденов не може да си мечтае, при това в условие на борд. пеевски, бареков и сие да връщат парите без да ми се ослушват като партизани у шумата!

Всички тъпанари упорито повтарят дупка, та дупка. Дупка ще е, ако тези кредити не се върнат; няма ли най-сетне някой да започне да ги събира?

На босия цървулите можеш ли да вземеш? не ви ли стана ясно, че зад голямата част от кредитите не стои нищо? И че ДПС крепиха една година комунетата, докато с машата си Пеевски източваха банката, после ги ритнаха и им събориха правителството. сега всички вият, ама Доганя се подсмихва под мустак в сараите!

И все пак, нали се знаят кредитополучателите; няма ли някой да ги подгони?

Pesh0

Колко да са боси с 3 400 000 000 се пише така . Преброй нулите и помисли , дали могат да се изхарчат и да останеш бос. Няма начин да са ги пръснали в мола . Парите са някъде . или инвестирани в нещо .

Само си дрънкате и коментирате - Ден да мине - друг да дойде и да тече ДЪРЖАВНАТА ВИ ЗАПЛАТА!!!! А къде са парите на влозителите и КОГА ще отвори КТБ????

Лакомо дупе - кръв с.ре! 10% лихва а? Тарикати! Е, има и други по-големи от тебе тарикати - свиха ти мангизите! Не се научихте да не инвестирате в пирамиди и че прекалено хубаво, не е на хубаво!

видимо доволна Захариева!.........

Що ми скрихте коментара бе, Дирни фъшкии? Що не криете коментари в които се нагрубяват враговете на вашите господарчета, а? Мизерници!

Преди изборите доста настояваха за операция " чисти ръце".Сега е задължително да се види кой какъв е и на коя хранилка е за наша сметка.Служби за това дал господ-боркори,финансови и банкови надзори,финансово разузнаване,сметна палата,нап,икон.полиция..... не могат да се изброят всички.Вероятно проблема е,че тези,които трябва да вземат това решение не го искат,защото ще им лъснат зад.........ците.НПО-тата също добре са захранени и си траят.Казуса изобщо не представлява фактическа сложност за пълно и всестранно разследване.Нещата са ясни-все пак се е случило в България.

най-много за среща с представители на БНБ ТРЯБВА ДА НАСТОЯВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОКУРАТУРАТА!!

Това не може да е вярно - над 4 милиарда реални лева, абсурд. Някой срина банката умишлено.

парите са на мястото си. някой се опитва да ги обезцени.

В последните два дни, след като разбрах за поредния тарикатлък на БНБ, все по-отчетливо ми се върти една идея в главата: 1.Оманския фонд има много пари, но няма своя банка в ЕС 2.БНБ го държи на принципа на моркова и тоягата от юни насам 3.Излиза подходящия одит, с тройно раздути цифри за "дупката" в КТБ, а междувременно върви бясно цедиране на вземания, и прехвърляне на "лошите" фирми на сърби, цигани и пр., които после ще ги намерят на Марс 4.Арабите плащат и заздравяват банката, загубите изведнъж намаляват с правилните счетоводни операции, тези които са взели парите си отдъхват, защото арабите плащат масрафа, а прокуратурата започва да гони марсианците... до Юпитер. Дали съм прав ще разберем до три месеца ? А какво мислите вие....

Аз мисля, че само глупак може да налива пари в КТБ и това както винаги ще се окаже бългаския данъкоплатец.

Много смешно било,съдейки по снимката,неизменна радост за поръчковица-чехлювица поради измисления одит приет без забележки,я ,къде са те забежките или коментарите от нея,е нищо,що така!

"Дупката","дупката",каква дупка имало на г-жа Захариевица,каква шмекериада,а истината прозира и раздира манипулирането за угода на единици кръвопийци!Е тя тая няма да я бъде,беше то,било или не било,няма нищо вечно и тези игри вървят към приключване ,ако има обща воля,а не заспали!

И какво остана за нас балъците, дето нямахме и един лев да вложим в някоя банка - да честитим на новите кредитни милионери и да се приготвим да им платим масрафа. Е те това е нашата родна демокрация - средство за забогатяване на тарикати!

Оманския фонд настоява за оздравяване на банката от държавата без наш борат ами с парите на баи хасан пак ....

Пфффф....колко си глупава..не ставай смешна! Как си представяш - че с малко ще ви се размине ли а ха хаа

И кой ще плати сметката??? :)

вика: Дръжте крадеца. Нали точно вие герберски изумруди си я отгледахте тая банка, че и влоговете са ви там, а сега дупката ви била голяма. Само съд за вас, ПРЕСТЪПНИЦИИИИИИ.

шш споко другарю ,тя тая от нащте ....

и ГЕРБ виновни...опасен трол си!

А кой е виновен? Я си припомни кой от щатите се изказа за фалит на КТБ. Помниш ли? Или и на теб ти е плитък акъла? Вземи да се информираш, преди да се изказваш, кой най много нарува за отнемане на лиценза на банката! Понеже ти е невъзможно аз ще ти помогна-Прокопиев, диригента на Плювньо и Боко. Единствен той от всички изказващи се в последните четири месеца. Само че за да проумееш някои процеси е нужно мислене и акъл.

Дупката и в моя бюджет никак не е малка и ще става още по-голяма - като чета, явно има защо. Превръщаме се в константно перфорирана държава. ЧНГ и за много години.

Тя каза,че трябвало външни " специалисти" трябвало да издирват къде са отишли парите.Те е вярно! Това могат да го направят и нашите, ако им се възложи от "факторите".Ако се окаже,че не могат и са некадърни-просто трябва да се уволнят.

След трагедията на Внуково една дузина хора си подали оставката. Дори и снегорина и той. Тук говорят за изненади, дупки, милиарди и никой няма топки да излезе и каже истината. Няма в БНБ, няма журналисти, няма политици, няма банкери. Посерковци..

Какви журналисти?Само платени и насрани драскачи.Как пък никой не попита и не търси отговор, защо се скри Бисерящия

Плевнята, не смее по-дълго от два дена да се задържи тук от страх, сега се е скрил в Брюксел. Мръсник.

а мъже са ,някои даже се стрижат гола глава за да приличат на мутри.

Pesh0

Няма никакъв начин този доклад , да е верен . Нали всички отпуснати кредити , както и лошите кредити се декларират. А ако случайно беше станали , шефа на банката , нямаше да е в сърбия , и да иска да се прибере , ако не го арестурат . А да е хванал на някой остров с 2 милиарда .

Цв.Василев с изявление/24 часа.

Това отписване в никакъв случай не означава, че кредитите не се изплащат или немогат да бъдат събрани. И така тези над 4 млрд. лева неса дупка или липса, а една непълно неточна обезценка на хартия по методиката на на Искров и сие, която безприкословно лъжливо води банката към изкуствен фалит. Това беше и целта на удължаване на надзора, за да се получи желаната цел за изкуствено придобита "дупка", което не е липса на пари, а изкуствено предложени пари за обезценка. Звучи ми логично. п.с. Над 4 млрд. лв. обезценки ще трябва да се направят в КТБ (обновена) И нещо друго, във въпросната банка си държат парите доста неслучайни хорица(магистрати,тарикати и т.н.) ... нещо в тази посока, много ми бягат нещата. Изобщо ,кой точно и с каква цел бута "любимата" банка.

"Изобщо, кой точно и с каква цел бута "любимата" банка?" Отговорът е еднозначен за "КОЙ": МАФИЯТА СЪБАРЯ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. С КАКВА ЦЕЛ? ЩЕ СЕ СТРОИ НОВА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВА НА ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ. Щом е Казано, значи че ще стане и то не е далеч това време, ВЕЧЕ.

ПАК ЩЕ КАЖА : - ПАРИ МОГАТ ДА ИЗЧЕЗНАТ САМО АКО СИ НАПАЛИШ ПЕЧКАТА С ТЯХ ..... ... ВЪПРОСА Е ЧЕ МУТРИТЕ И ТЕХНИЯ ВРЕМЕНЕН КАБИНЕТ НЯМАТ НИТО СМЕТКА , НИТО ЖЕЛАНИЕ ДА ТЪРСЯТ МИЛИАРДИТЕ ДЕТО СЕ ИЗПАРИЛИ :)))

Така,така,искрено и точно!Прикриване на покритите облагодетелствани известни лица кредитни милионери,без да връщат!Е това е,парите в единици,народа да страда!Алчността е голям порок и трябва да изреже ефективно и бързо!

Едно мнение от коментарите в капитал : Голами тарикатлъци са извършени по методиката на Искров за КТБ. Спекулира се с некомпетентноста на хората по отношение на банките и се насаждат посредством "корпорацията" необосновани тези. И така: Парите "дупката" от 4.222 миларда лева не са изчезнали, а са в банката. Тези пари са обявени за обезценка, чрез обезценяване на кредитите по един престъпен начин, защото не се знае колко от тези кредити наистина не се изплащат. Играта която играят Искров и компания са с времето, четири месеца, на одита, което довежда до изкуствено изкривяване. Май месец има просрочие 48 млн.лв. и само за един месец юни скачат на 96 млн.лв. И забележете за времето, когато банката е под контрола на квесторите - БНБ тези 96 млн.лв. обезценка се превръщат в четири милярда лева. Тоест най-голяма рола е изиграло времето на надзора, когато банката неработи. Ако банката неработи още два месеца т.н. необезпечения на кредитите от 76% ще станат 90%. Тази игра се разкри от Кольо Парамов. Той продължава: Ако един кредит не се обслужва в продължение на 120 дни той става изискуем при 150 дни кредита става невъзможно обслужван , а стигне ли 180 дни той се отписва. Целта на "тупането на топката" четири месеца е много от кредитите да преминат тези дни и да се обяват за несъбираеми, което е напълно невярно. Невъзможно е за четири месеца 4 млрд. да станат абсолютна загуба. Тук не се прави разликата м/у необслужвани и необезпечени, а тя е голяма. Неможе да кажеш, че едно предприятие с кредит, каето работи и носи печалба, а ти да обявиш, че не е обезпечен. Просто удълженият период на затваряне на банката кара много кредитополучатели да не плащат, защото се надяват кредита да се обезцени, както и съобщават самите квестори. И така парите от 4.222 са си в банката но са предложени за обезценка, защото удължаването на срока на одита е довел много от кредитите да минат определеният период от 180 дни. и да бъдат отписани.

Вицепремиерът травестит ли е?Или само така си изглежда?

Така или иначе мажоритарния собственик на банката е Цветан Василев и нито едно решение на оста.налите акционери няма правна стойност без неговия глас. Единствения изход е отнемане на лиценза и фалит!

Има дупки, но няма копачи на тези дупки. Има прокуратура, няма виновни. Има Финасово рзузнаване, няма специялисти за проследяване на парични потоци.

Дупката Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията

А после се бори за повишаване на събираемостта на данъците.

От искъру по-дълбоку нема , и от българина по-крадливо племе нема.

Ivan

Сещам се че два три дни преди кризата с КТБ и Фибанк простата Тиква Боко беше на консултации в САЩ ! Пъзела продължава да се разплита ...

Експертите на ГЕРБ няма да коментират казуса КТБ, тъй като "има доста неща, които не са ясни и това не позволява да имаме и обективна позиция" нещо като ,,пилат понтииски,,!!! ,,народът,, на ,,кръста,,!!!

За Боко незнам ама имаше един Дянков на който това му беше една от мисиите и той се справи отлично . Сега за награда е в Русия и е експерт в банка доста близка до КТБ

Честито та новите кредитни милионери.Народе стягай пак колана.

Оздравяваха,оздравяваха и накрая разболяха банката.Това че няма обезпечения,а има активи е много просто тези активи да послужат за обезпечение на кредита,дори и към този момент,след като същия се обслужва!Имат сграден фонд за ипотекиране,възможност за залози,а вместо това целенасочено се върви умишлен фалит с обезценка на активите,за да си купи Байчо работещи предприятия на безценица,а данъкоплатците да плащат заемите за възстановяване гарантираните пари на вложителите,баси държавата!

скандалът с ктб е възможност да се ,,очистим,, от мафията окупирала всички инстанции в държавата.!!! не имаите илюзията че ако не сте вложители в банката не ви засяга!!! парите не изчезват само от техният джоб но и от кварталният магазин, фурна, дрехи, обувки и т.н. когато съседът ти обеднява и всички малки търговци около него обедняват!!! големите не ги мислете!!!те не пазаруват от вас!!! цялата система е на ,,мафията,,!!! лошото е че европеиците ги поддържат!!! защото са от ,,добрите,, олигарси!!! ако сами не си оправим къщата не чакаите от другите!!! ,,гражданско,, неподчинение!!! ние не дължим нищо!!! гражданин можеш да бъдеш ако имаш насреща си ,,държава,, а не организирана мафия!!! или те или ние!!! не си играите на партии!!! има само богати и бедни!!! идеи и идеологии основани само на борсовите и финансови интереси не са идеологии а финансови планове за ограбване на масите!!! те винаги вземат от ,,малките,,!!! и по някоя ,,троха,, кокошката,, да не ,,умре,, от глад!!!

Оманския фонд се разграничава от Василев, ЕПИК се разграничават, Аз се разграничавам. Да сте чули някой банкер или политик у нас да се е разграничил от Василев ??

А аз да ви попитам вашата дупка и тя ли е никак малка от разработки на доган,и от там ви дойде на акъл да дадете пример за КТБ???

Ivan

Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!

Приятелю, явно скоро са те пуснали!

СТИГА ВЕЧЕ СМЕ КРИЛИ ИСТИНАТА ЗАД РАЗНИ ЦИФРИ И ДУМИ:ВЛОЖИТЕЛИ , КРЕДИТОРИ , КУХИ ФИРМИ.В ТОЗИ СЛУЧАЙ,СЛЕД КАТО АЗ,КАТО ЧАСТ ОТ НАРОДА ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ ЗА ТОЗИ ПЛАДНЕШКИ ОБИР,ИСКАМ ДА ЗНАМ ИМЕНАТА,ФИЗИОНОМИИТЕ,ЕГН-ТАТА, АДРЕСИТЕ И ВСИЧКО ,ЗА ВСИЧКИ,КОИТО СА ПОЛУЧИЛИ КРЕДИТИ ОТ ТАЗИ БАНКА.ТОВА Е!НЕКА ГИ КАЖАТ,ДА НЕ ГИ КРИЯТ.ТЕ СА ОТКРАДНАЛИ ПАРИТЕ- НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ,ТОГАВА НИКАКВА БАНКОВА ТАЙНА.ХОРА,ТРЯБВА НИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ИЛИ ЩЕ СТАНЕМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МИШОЦИ.

Мишоци сте и такива ще си останете,докато калашников не хванете

Какво прави Зорница Линдарева на тази снимка?

Дупката е НАРОЧНО ПРЕУВЕЛИЧЕНА, за да може банката да фалира , а активите й заграбени.

Сега всички от КТБ се гледат като облъчени, а бившите шефове, за да замажат кафявото, вият до небето, че на банката нищо и нямало и даже в момента била платежоспособна..Да паднеш от смях!

Та какво излиза всъщност: ако аз не си платя 2-3 месеца вноските по кредит (които са направо мизерни стотинки в сравнение с описаните цифри в одита), банката ми праща съдия изпълнител за секунди буквално и ми съдират всичко що имам, дори и бельото. А в случая с КТБ никой нищо не можел да направи! Като ония три маймуни сте - ни чул, ни видял, ни разбрал. Вие там всичките из министерства, мвр-та, прокуратура и полиция групово си подавайте оставките и затваряйте държавата. То се видяло, че всеки сам трябва да се пази и защитава и да си бъде сам държава!

Маймуните сте вие.Докато ви се дреме,ще ви обереме

Тая нещастница какво се прави на мотика и ми разправя приказки от преди седмица. Оманският фонд, другарко вице, няма да инвестира, а ще съди БНБ за пропуснати ползи! И защо трябва да вярвам на последният одит? Нали предпоследният казваше, че всичко е ОК? Кой лъже и каква отговорност носи?

Ей Герберска пача, да се махате цялото служебно правителство на Герб, барабар с Плевню Офщорков, че толкова поразии натворихте, че ще трябват години за оправяне.

Браво бе психопат!

И ДА ДОЙДЕ ВАШИЯ АТАКИСТКИ БОГ - ПУТИН - ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ТАКА ЛИ БЕ ПСЕВДО-НАЦИОНАЛИСТЧЕ? ХА-ХА-ХА, НЕЩАСТНИ ЧУЖДИ ПОДЛОГИ!!!