България, ЕС, НАТО осъдиха атаките срещу военни в Канада

България осъжда остро атаките, извършени срещу канадски военнослужещи в Квебек и в Отава, и стрелбата в канадския парламент на 22 октомври.

Обратно в новината

Коментари - България, ЕС, НАТО осъдиха атаките срещу военни в Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък за толкова години канада ес и нато е ОСЪДИХА геноцида над българите от тях и от марионетките им наричащи се управление на България???

да приемаме заглавието - барабар Петко с мъжете, видяла жабата, че подковават коня, сговорна дружина планина повдига... Сещам се и за Чудомир - и я че изокам някой ден. Нашите политици го дочакаха и си окат на воля. И до там.

Канада посрещна Порошенко като цар.На срещите избягалите в Канада бандеровци се подмокряха от антируските изказвания на Валцманн. Оказа се, че терорист-ислямист им влезе в парламента и той е отгледан в Канада, както и всички от ИДИЛ, произведени на Запад и сега ужким унищожавани пак от Запада. Цирк Буш!!

Потресен съм! Международен тероризъм, а премълчават първоизточника - империята на злото,предвождана от путлер!

имаш правописна грешка.империята е ФАЩ и се предвожда от Обонго

Очаква се изявление на Плювналиев, че за атаката е виновна Русия и лично Путин...

че някой осъжда това или онова.Нападението е факт.Причините за него са налични и никой не се заема да ги отстрани.Все повече политика на безличните корпоратвни интереси и все по- малко политика за благоденствието на избирателя.Корпорациите решават каво да ядем и да пием,какво да обличаме и как да живеем.Политиците само прокарват интересите им.Ние избирателите сме за декорация,а "осъждането" е само поредната имитация на дейност и нищо повече.

Тоя, какво повтаря България,България-НЯМА я България вече!Окрадохте я! Прогонихте народеца,а бъдещите пенсионери гладни ще мрат!БОли го народа за проблемите на канада!

България я няма от 1947 година.

Истинският политик или министър,първо се грижат да повдигнат собствения народ.Да се справят с безправието,там където съществува се поражда и безредие.В момента такова е положението в страната ни.Днес някои политици развиват идолопоклонски наклонности,Кланят се на разни идоли,на определени държави.Идолопоклонничеството ,винаги ни държи далеч от Истината,а тя е която ще ни въздигне.Видете ли Русия ни била враг,търсят си оправдание за 4 американски бази ,а за последиците изобщо не мислят.В историята ни истински политици са били,като дипломат Начевич,за външна обхода ,това е Стоилов,за смелост Стамболов и за честност това е Каравелов.Политиците да се учат от техните дела.В момента за тях важи българската поговорка"на всяка манджа и мерудия"

Хорицата тук коментират, като че ли нещо зависи от тях. :)))

То това е малко като в приказката "Цар Салтан има магарешки уши", но кой знае може пък и да се разчуе.

Цар Траян всъщност е героя от приказката,но принципно си прав.

А атаките на израел срещу Газа осъжда ли?!

Сега виждам новината, кога успях и да осъдя атаката и то чак в Канадско?

"Канада, която е наш близък съюзник". Освен със скандалната златна концесия на "Дънди Прешъс метълс" в какво друго ни е съюзник, че чак и близък. Иначе жалко за войничето, мир на праха му!

Това означава ли, че в България има 600 хил., които във всеки момент могат да се "радикализират"? И не е ли по-добре да ги изпратим там където са дошли?

Тези варвари съвсем изпращяха, как така изведнъж се "радикализираш"?

Лицемерието на политиците от цял свят е уникално.

Ето един загинал гражданин в прогресивните страни и каква светкавична реакция драги зрители! Сега вече терористите треперят, демокрацията и цивилизованото общество са спасени от един силен гарант като България... е почти. А какво става междувременно в България? Колят ги хората цигани по домовете им? Крадат им релси и ел. захранвания? Пребиват ги с камъни? О това е дребно проблемче. За него отговор на прогресивните сили не чакайте.

Защо ни занимават с тотални глупости, когато собствената ни къща гори. Как така на първа страница са новини как Обама се цункал с минувачки, а новината за убитите или пребити по особено мъчителен начин пенсионерки от циганската сган се скриха? Тояга трябва тука, друго няма да помогне.

машаала

Тоя Д. Митов е толкова противен физически, зализан и мазен, че от него ще потече мас! Целият му трудов стаж е или в обучение в някакви чужди централи или в служба на някакви чужди институции. И как може да се очаква, че ще милее за България?

Вечна и нерушима дружба с братския канадски народ.

Нашият министър научи ли се добре на български акцент вече ?

Приемаме и подкрепяме всякакви декларации, остро и решително осъждаме, изразяваме искрени съболезнования, изпитваме дълбоки състрадания, изразяваме солидарност и подкрепа на всички и всичко, за което ни кажат от хамериканското, турското и израелското посолства, а също така и от ЕС, ЕК, ЕП, НАТО, Скотландярд, Ми6, Сивите вълци, свободната сирийска армия, Стъклария Георгиева, Комбендит, ОССЕ, Барозу, Обама, Ердоган и Натаняху!

Но не ни пука за българите, загинали по света, изтребвани с ежедневен геноцид в собствената им страна, крадени експлоатирани, убивани, оставени гладни, оставени на студено, ставени без медицинска помощ.

'Ние изпитваме дълбоко състрадание към болката на канадския народ и споделяме неговото възмущение от варварския акт на тероризъм, посочва Митов.' Тоя ми прилича на онези 'дупетати', които едно време на 11/9/2001 се бяха юрнали да дават кръв за американския народ. И когато ги попитаха дали някога преди са давали кръв в България, отговориха- не, не сме. Интерсно защо този не-знам-си-кой, назначен за министър не-знам-си-как, не изпита състрадание към жената обита в Брестовица от някакъв мангал. Защото канадците изглежда са им по-мили от собствения си народ.

деер

Много ми е интересно, ако не ги осъдим какво ще стане!? Ние тук от дъжд и студ се страхуваме, а сме тръгнали подкрепа да раздаваме!

И радикалистите като се притесниха от военната мощ на България.... Взеха да се извиняват - ние няма да правим повече такива лоши работи.

Хайде сега техният хелзински комитет да осъди Канада в Страсбург за прекомерна употреба на сила

Това ОСТРО осъждане от страна на България изглежда доста тъпо. Но по-тъпи са последващите заявления на министъра на външните рОботи. Можеха да измислят нещо повече от това тра-ла-ла варварски тероризм бла-бла-бла или въобще да отбият номера с някоя суха фраза. Ама министъра нали ни е Външен, та заради това е по-католик от папата, по-турчин от султана.

Как да не се нарадваш на идиоти, които си нямат грам идея, за какво иде реч :) Всички тука - да вземете да не забравите, какво сте писали сега и да го напишете пак, когато отново гръмне шахидка в Московското метро.

Споко! С тия талибанци които свободно си идват на талази в България, следващото гръмнало метро ще у Софето.

Не разбрах какво е осъдила България ? станахме за смях ...

Странно ми е какъв ли е бил изтрития коментар. Може би е трябвало остро да се съгласим......

Абсолютно си прав! Нещо, което е в разрез със силите на деня!

Така е като си нерегистриран.. Ще ядеш сладолед през стъклото.!

голям праз