ВКС отклони искания за касиране на изборите, ВАС ги прие

ВКС отклони исканията за сезиране на КС за резултатите от изборите. ВАС обаче изпрати на Конституционния съд пет жалби за касиране на изборите.

Обратно в новината

Коментари - ВКС отклони искания за касиране на изборите, ВАС ги прие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА Е ПРОСТИТУТКА НОМЕР ЕДНО В СВЕТА,ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ОПЪНЕ СРЕЩУ ПАРИ.

Да се забрани гласуване на хора с двойно гражданство, на тези ,които не знаят Български и гласуването в Турция.

Ама законът за защитата на държавата, приет с Указ 2 от 23 януари 1924 г. няма как да се "чукне" с бутонът DELETE. Тепърва ТРИТЕ "П" - ПОДРЕДИ, ПОЧИСТИ, ПАЗИ! ще се вихрят във форума, защото АКАША няма друга работа, освен ДА МУЛТИПЛИЦИРА изказани/подсказани идеи.

Извинявам се за израза-макар че не си заслужава извинението- тези изкуфели старци кога ще вземат решение.След като се проведат следващите избори.След дъжд качулка

от лидера на евророма цветелин кънчев кандидат на бсп лява българия ! това ми хареса най много .

жаби жалби...

политиците отноео се занимават само със себе си. Харчат излишни народни пари, вместо да седнат и преработят изборния закон - например уседналост минимум 5 години, изборна бариера минимум 5-6% и се сложи точка на малки партийки на разни изплували от далечното минало политически трупове.

dwoinoto grajdanstwo diskriminira tezi koito niamat takowa

А пък леля Пена от село Черешово - русенско, утре ще сири сирене. От което ще има полза.

КС ще касира изборите и толкова консултации и преговори ще се окажат напразно.:)

От БСП и Герб нарушили закона.БСП в Германия водила предизборната агитация на български ,не на немски.А ГЕРБ в Турция водили кампанията вместо на турски на български. Какво време дойде.Ако не знаеш шопски в Перник "леб" не можеш да си купиш.

Подхвърлят ни кокалчета, че да се джавкаме за тях, докато тече "най-големият обир" - КТБ.

Сега се "джавкаме" за някакви си кокалчета, а "БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ" са ни приготвили да "ПЛАТИМ", с "помощта" на Будата сама за КТБ, някакви си 12 милиарда лева. "КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, ПОЛИТИЧЕСКИЯТ КЕРВАН ... СИ ВЪРВИ..." Бог, високо. Крадлив дедо цар ... имотите заграбени, ни връща ... ТРИТЕ "П" - ПОДРЕДИ, ПОЧИСТИ, ПАЗИ! Кого? ТРИТЕ "П" - ПРОКУРАТУРАТА, ПРОКОПИЕВ, ПЕЕВСКИ !!!

с помощта на буда , викаш ?! ми нали той първи каза че бтк е зле ? ама много зле ! вие го плюхте . сега той ви виновен ?

Конституционият съд да постанови нарушение ли и на конституцията лица, които от 30 години живеят в Турция да гласуват и определят живота на българи. Турци родени в Турция, не говорещи български ,редно ли е да определят живота на българи.Да се премахне двойното гражданство и двойното гласуване.

И що така ,бе Миме?Ти ли си най умен като си сам в кенефа..ха..ха

Местан да не ми цитира Конституцията и да ни прави на идиоти,защото според Конституцията ДПС няма място в Парламента.

На шашмите с двойното гласуване на турците, трябва да се сложи край. В турските паспорти са с турски имена и не е посочено ЕГН-то, а тук гласуват с българските лични карти. Това използват и гласуват по два пъти - тук сутринта и привечер там.

би ли разяснил технологично как гласуват по тази схема, че ми стана любопитно?

как точно според местан ще се наруши Конституцията?

Този въобще не трябва да се обажда по въпроси за нарушаване на Конституцията, защото точно той и тези около него, преди изборите най-нагло агитираха на турски език. Питам, коя Конституция съвсем съзнателно, да не кажа нарочно, нарушиха?????