Агенти на ДЕА се срещнаха със 100 деца от столични училища

Сто ученици от столични училища са участвали в тазгодишното издание на инициатива под мотото "Proud to be drug free!", съобщиха от Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Агенти на ДЕА се срещнаха със 100 деца от столични училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интернет е трън в задника на наркомафията. Защото благодарение на TOR и криптовалутите, малки търговци могат да продават дрога без да се отчитат на по-горно ниво. Това смъква цената на дрогата и наркокартелите (и политиците) са бесни.

Тези реклама ли правят на наркотиците?

А какво мислят тия от ДЕА за това, че в БГ известен наркотрафикант иска да стане премиер за втори път?!

Newly Released Documents Confirm DEA Involved in Cocaine Smuggling

Я всичките специалисти да прочетат малко за опита на Португалия първо. Имам чувството, че на повечето хора им става болно, ако трябва да оставят някой на мира и не могат да "раздават правосъдие". Това да се чувстваш праведник си е таковало таковата. А като добавиш и две щипки жертва, става неудържимо. По-силно от всеки наркотик, напълно безплатно и винаги го имаш подръка. ;) п.п. И помните ли че на Майкъл Фелпс му откриха следи от канабис в кръвта... И не е само той. Моля, да го критикуват само многократни носители на златни медали. Може и да не са от плуване ;)

Marihuanata vredi tolkova. kolkoto i ginko bilobata! Stiga s tezi fal6ivi statistiki, kajete kolko sa narkomanite, ne trevomanite, kaputi takiva

Дир.бг, та как точно е името на американската посланичка?

Мерси на колегите за рекламната акция! Запознавате таргет-групата с продуктите, които съвместно внасяме и продаваме! Thank you!

Ако се съди по това колко наркотици се използват по света и в частност в УСА, то следва да заключим, че тия са пълни некадърници!

Нищо не разбрах от тази "новина". половината неща не са написани на български, а другата половина е за някаква чужда земя, която един дявол знае къде се намира. При така стеклите се обстоятелства как да не "богословиш" майчицата мила на ДИР-ника?

най-хубавите агенти на света!

Каква е таз инициатова Proud to be drug free , чедо , че да питам и аз внучето за нея ?

Ами значи че трябва първо да се дрогираш, и тогава те включват в инициативата.

Тате дай ми пари за новия АйФон!! - му вика Танчето А бащата: - я стига глупости ето ти 20 лева иди си купи трева като всички нормални деца.

Тъпо... аз като гледам всички нормални деца са с айфони :D

humfry

Застраховани няма. Вероятно всеки с всеки изминал час групата се увеличава с по едно ново дете, зарибено някъде в училище.

очаквайте още лоши новини за Китай.

как бе момче,как да го включа.....казваше 1 пенсионер за цифровизацията ;д и аз се питам как да вярвам на съобщения за хванати ''нови'' наркотици?!това отчитане на деиност ли е или публична обява за дилърите,че доставчикът им е сменен от властта :д

Боко Тиквата също участваше в схемите на наркотрафика, защо не е в затвора?! Навсякъде по света наротърговията става със знанието и участието на държавни институции и особено т.нар. секретни служби. От време на време залавят този и онзи, за да демонстрират дейност, но като цяло банкерите и политическите мафиоти не желаят това зло да бъде изкоренено!!!

75 процента от младото поколение вижда бъдещето си розово, останалите 25 процента нямат пари за наркотици.

Щом китайците почнаха тоя бизнес много глави предстои да хвърчат!

humfry

"Около 300 000 са наркозависимите в България" Това са официалните данни. А неофициалните? "Все повече стават богатите хора, което увеличава употребата на кокаин." Коя е групата на богатите, бедните или корумпираните в най-бедната и корумпирана страна от Европа? А може би бедните десни! "Агенция Митници съвместно с Американската служби за борба с наркотрафика ДЕА организираха обучение за деца за вредите от дрогата и демонстрираха как се залавя наркотрафикант." Имае ли преди 89-та година толкова наркозависими? А продаваха ли се свободно наркотици на всеки ъгъл?

Преди 1989 не се продаваха наркотици през интернет със сигурност. Тогава циганетата дишаха лепило хелметекс ( или нещо такова ) от торбички. Лепилото беше българско производство, т.е. развиваха родната икономика.

1970 г. в 11 кл. чух за първи път за ЛСД. Тогава не мислехме за маркови дрешки, скъпи лимузини и др.играчки за големи. Беше ни весело по купоните с малко алкохол и много танци . И не раждахме деца, които да хвърляме на боклука.

humfry

Лепилото масово се дишаше през 90-те, а не преди 89-та. Това беше времето на лепиларите и съвсем не бяха само цигани. Май ти се губят годините или си бил в яслата и само така си чувал.

...се казваше лепилото

А този китайски наркотик дали е жълт на цвят :D

за цвят не знам, но виж - с дръпнати очички е!

И като се има в предвид , че 350 000 са раково болните... И кво става накрая

А алкохолиците защо не ги броите? Един алкохолик в семейството проваля живота и на жена и на деца, та тормози и родителите си.

То да е само това ?

китай е раят на земята там такива неща не правят ком партията се грижи

КИТАЙСКИЯ НАРКОТИК ЩЕ КОНКУРИРА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ КАПТАГОНОВ.

Тия китайци ,ни засенчиха... ЕГАТИ ДЗРЖАВАТА И ЕГАТИ НАРОДА ПРОСТ... Преди години ,..3-4,в град Дупница ,жителите знаеха ,че след 17ч.,в завода за лекарства се произвеждаха НАРКОТИЦИ,от братята Галеви ,под зоркото око на БСП --Румен Петков/,..... И СЗС ЦЯЛОТО СИ НАХАЛСТВО ,ЖИТЕЛИТЕ КАЗВАХА: --ДА ,В ДУПНИЦА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НАРКОТИЦИ ,НО братята Галеви ,,помагат,, на града ,НАРКОТИЦИТЕ НЕ СЕ ПРОДАВАТ В ГРАДА ,А ВЪВ ГРАД,.. ВАРНА ???

Да де ,то във Варна няма НАШИ деца ,.......наши са само в Дупница!?!?

Ако си говорим реално и пушачите са наркозависими. Все някога трябва да се почмне процеса на криминализацията на отглеждането и разпространението на тютюн.

А алкохолът защо го забравяш?

И той. Но поне като спирт или нещо има полезен ефект. Ползва се май и в сиропи за кашлица. Освен това при сърдечен удар май също може да е животоспасяващ, макар често той да води до такива. Май се образува естествено дори в плодове и затова трудно ще се забрани на 100%. Докато тютюна е класически наркотик, за който не могат да се измислят ползи. Макар май да са го давали на лудите някога. Иначе алкохола се води по-опасен и води до голяма смъртност, дори да не броим катастрофите по пътищата. Но тези с тютюна тровят живота на околните. Ако е разрешен, то да е разрешен примерно в Белене. Даже не е нужно да е на цигари, а може в тип газови камери да го пускат. Но когато искат да излезнат, да минат през карантина с изкъпване и изпиране. ;)

А пиещите кафе? А любителите на вино, бира, шоколад ...? Аман от пуритани, които все се опитват да дават наклон в живота на другите хора, при това за неща, които ни най-малко не ги касаят.

А секса, защо го забравяш?

Какво стана със Хванатата Тон И половина дрога във Франция на ГЕРБ има ли наказани и влезли във затвора???Не сме забравили Гербаджии.

Просто смениха Брендо с друг човек, че той изсветля. Естествено кокаиновия крал е свободен гражданин днес. А бизнеса си е бизнес голям кокал е това.

ДРОГАТА В БГ ДАТИРА ,ОЩЕ ОТ 2001Г.,,,А ТОГАВА БОЦИ БЕШЕ ЮНОША БЛЕДЕН ,ДРУГАРЮ... ДПС/ бсп са основните ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ НА ТАЗИ ,НАЙ-ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА ОТ ТРИТЕ : --ОРЪЖИЕ --НАРКОТИЦИ/ЛЕКАРСТВА/. --ПРОСТИТУЦИЯ С ТЕЗИ ''ЗАНАЯТИ'' СА ПРЕПЪЛВАНИ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ ...,ИЛИ ГРЕША?

Юноша ,ама друг път. Беше охранител в разцвета на мъжки сили и имаше дете.

не грешиш преди години хванаха червен съветник в общ. варна - сводник !

Познайте КОЙ го разпространява в България. КОЙ КОЙ КОЙ?

Той тоя ги и произвежда синтетиките, казват от хамериканското посолство. То и за това го държат за топките и им изпълнява всичко като домашен любимец на белия дом.

130 кг са нищо. Нещата са поставени по следния начин - пуска се на ченгетата малка пратка, която да бъде заловена. Докато се разправят с малкото количество, то огромните пратки си влизат безпроблемно. Това го знам от извора :-)

а ком. бг си продаваше спокойно наркотици и все още си вървят каналите на ДС

Каналите са за хероин и хашиш, другите неща с изключение на Китайските боклуци се произвеждат в България. Каналите на ДС все още снабдяват със синтетични дроги Турция и другите около нея и в замяна получават Хероин нашите. Смятай колко хероин се развързва в страната и друг тръгва за Европа от тук. Преди са давали и оръжие за хероин но вече нямаме производство. Хероина е една от най-страшните дроги в Света а в Бг го има в изобилие явно щом се употребява най-много.

СЛЕД КАТО СМЕ В ТУРСКИ ДИР ЩЕ СИ ГОВОРЯТ КАКВО ЛИ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ/////////////

направо 3 милиона *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

.....и 350 000 раковоболни.... Скоро ще отпишем още 10% от "матриала",така ли да го разбирам?

Твърди се, че някои видове рак се лекуват с марихуана.

Абе я стига сте ни занимавали с глупости.. 600 хил. са нищо. Бизнеса с наркотици е за милиарди... само бият тъпана и си мислят, че някой им вярва... Който е нещастник нека се друса и да мре.... На кого му пука....

Парадоксалното е, че повече хора умират от цигари и алкохол и придружаващите ги заболявания, отколкото от наркотици. Но за това не се говори много, защо ли...

Защо не ги разрешат свободно, това е истината

Точно за това-нали се сещаш колко държавни агенции усвояват милиарди долари за "борба" с наркотиците... Бизнес с наркотици няма да има, ако не е покровителстван от правителствата. А и това е начин да забогатяват престъпни групировки, с които държавите "се борят". Историческа справка-Сухия режим в САЩ.

Къде в интернет продават наркотици да си купя малко трева за медицински цели?

тая служба... да си прави поръчки по интернет, тогава, тази поръча нали трябва да се плаща някак си, и най-важното на Някого!

Стига с тая трева за медицински нужди. Ако имаше медицински ползи, щяха да са извлекли полезните вещества и да ги продават на хапчета. Сигурно има множество други по-полезни неща от тревата за твоя случай, но това се ползва за оправдание. Но не им отива да ядат например люти чушки срещу рака, а си искат тревата. Нищо че лютите чушки ще са примерно стотици пъти по-ефективни (не го знам - пример е). Със сигурност от лютите чушки се извличаха вещества за хапчета срещу рак.

Елементарно е. За да се извлече активното вещество се изисква много ресурс, който ще оскъпи продукта.

600 000 лв. са крайно недостатъчни, тези пари се харчат в една администрация за глупости за половин година