Само 2% от българите се ваксинират срещу грип

Само 2 на сто от българите се ваксинират срещу грип, а в Холандия процентът на ваксинираното население достига 70-80%. Не се очакват изненади от грипни щамове.

Обратно в новината

Коментари - Само 2% от българите се ваксинират срещу грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксините са новото биологично оръжие срещу човечетсвото. Сигурно мнозина ще се изсемят на това, но ще дойде време да бъде доказано явно. То и спина, и еболата и други "такива" са биологично оръжие, тестващо се вреално време. Естествено има противодействие, нали самите прилагащи го могат да попаднат в категорията заразени. Вижте как лекарствените конценри бълват химически боклуци. Една цел имат - стояпване на населението и по-лесен контрол над останалата жива част. искат да ни направят живи, глупави роби. После остатъка ще действа под указаните команди. Идва времето на безкасовите плащания, следенето с камери и други. Тогава Дявола ще е в стихията си. И негоите слуги се готвят от сега. Това са политиците в света! Евреите са в основата!

Странно как най-интелигентната нация едвам свързва двата края и си избира правителства и партии които само сриват държавата все повече и повече. Нещо не ми се вързва това. А на тебе? Пък и ти гледам фаталните увреждания на тебе и си личи, че нещо здраво си опразнил горния етаж.

Преди малко открих, че google има исторически данни(flutrends) за грипна активност... а последните години добре ваксинираната Холандия изглежда драстично по-засегната от грип от слабо ваксинираната България.

Ако и тези 2% изчезнат и грип няма да има.

Два много интересни и полезни сайта: "Ваксините - право на ибор" (ваксини.еу) и сайта на д-р Александр Коток на руски! Съвсем наскоро бяха разсекретени документи, показващи, че ваксинатори знаят за връзката на ваксините с аутизма!

Според една конспирация от преди 300 години и да се къпеш всеки ден те убива, та така измислили парфюма

Какво можеш да очакваш от руснка освен поредната простотия.

Ъ,и това ми било ваксина.Ваксината е ,мед,джинджифил,лимон,чесън,ядки от костилката на кайсия,бадеми,орехи,мушмули,дюли,тикви,лапад,спанак,коприва,ряпа,лук-червен,лук-праз,люти чушки и т.н.Изяждате го всичко-заедно и с ,,т.н."- ;))) и вие ще се разминавате с грипа,както България с демокрацията.Много късмет на всички родолюбиви българи.:-)))

Нямам намерение да се ваксинирам, защото аз боледувам предимно през лятото, есента или пролетта. Не помня да съм била болна, когато е имало грипни епидемии през зимата и масова психоза за тоя грип в медиите. Та - за мойте болести ваксина няма; ако някой ден измислят ваксина за настинката, бих се замислила.

Прочетете книгата "Конспирация срещу здравето" на Д-р Атанас Гълъбов>Раздел II. Ваксини и имунизации, СЛЕД КОЕТО няма и да помислите за всякакви ваксини!!!

Този доктор има ли една, поне една статия в ПРИЗНАТО МЕЖДУНАРОДНО СПИСАНИЕ С ИМПАК ФАКОТР? Защото аз имам 5 и като доктор мога да ти кажа че този Кокошкаров е пълен глупак.

По принцип съм за ваксините, защото са спасили много повече животи, отколкото са затрили. Но, специално противогрипните ваксини, за съжаление, все още не са на това ниво и имат повече комерсиален ефект, отколкото предпазен.

Аз пък съм доволен от ваксините. Преди да започна да се ваксинирам, всяка зима изкарвах тежък грип и лежах по 1 седмица вкъщи. Някъде от 7-8 години, започнах да се ваксинирам, пак се разболявам, но обикновено ми минава за 3-4 дни, без антибиотици и без нищо друго да пия. Тази кампания срещу ваксините ми е много странна, но както някой спомена, цената на една ваксина е 10 лева, лечение с антибиотици - 50-100, а трансплантация на сърце - 100 000. Всеки сам да си решава.

Не ти оспорвам правото на избор и мнение - напротив. По принцип си прав за съотношението на цената на ваксина и лечение. Ако обаче те бяха наистина толкова ефикасни и безопасни, колкото твърдят производителите им. Лелята на моята половинка преди 3-4 г. си сложи. От грип май не се разболя. Не знам обаче дали благодарение на ваксината или на синдрома на Гилен-Баре, който ваксината отключи (записано и в решението на ТЕЛК). Та от здрава, "бойна" жена, като планина, се превърна в ... Сега прави по няколко крачки с проходилка, и ходи с памперс. Дано си доволен. И да не изтеглиш някога "късата клечка"

Синдром на Гилен-Баре - Най-честата причина са респираторна или гастроинтестинална инфекция. При пациенти прекарали инфекция с Campylobacter jejuni. Как разбра кое я отключи и кое не? Доказателство ли имаш някакво или само предположения направени на гол тумбак? други основни приченители: Други отключващи фактори за заболяването могат да бъдат и инфекции от: Epstein-Barr (EBV), Mycoplasma pneumoniae, Varicella zoster вирус, HIV, Haemophilus influenzae, Parainfluenza 1 вирус, Influenza A вирус, Influenza B вирус, Adenovirus, Herpes simplex вирус, западнонилска треска, петнист тиф. и чак тогава идват може би, ама може би... кой знае дали и едва ли без никакво доказателство и проучване следните: ваксини (случаи с приложение на противобясна ваксина и убита противогрипна ваксина) след органна и костномозъчна трансплантация след употреба на тромболитични агенти и хероин бременност други заболявания - болест на Hodgkin, лимфом, системен LED, по-рядко при морбили, денга, хепатит C. Хаиде да не се хващаме за това което сме видели на 159 място в класацията... а?

Пропуснах да попитам - какво да си трансплантира жената, за да се оправи, и колко горе-долу струва?

Грипът е в главите ви и за него няма ваксина. Но пък има КТБ, Бареков и Бат Сали- все да си избирате и радвате

"Само 2% от българите се ваксинират срещу грип" Вие какво сега - хвалите ли ни или порицавате? Това според мен е добра новина. Е, не за Кантарджиев и компания - сигурно ще намалеят "стимулите" и разходките (опс - семинарите) в екзотични дестинации. Хубаво е, че все повече хора почват да се интересуват и мислят сами, не попиват наготово от телевизора. За съжаление, дори част от тях продължават да разграничават "задължителните", и да им се доверяват. Пък като изключим причинителя на даденото заболяване "инактивиран или убит", по другите съставки не се различават особено. А то май точно от тях идват проблемите.

някои запитал ли се е защо през лятото няма грипни епидемии макар че съществуват ,,вирусите,, му??? защото имунната система тогава е по силна и липсва факторът на резките промени в температурата!!! подържаите силна имунна система!!! за да има кои да се бори с грипът!!!

В западна Европа тези ваксини се дават безплатно на пенсионерите, затова там процента е толкова висок... Иначе тук се препочита, болните да се правят на здрави и да сеят зарази на другите...

Наскоро четох, че текущия щам на Ебола, който не бил срещан до момента, се е появил след ваксинация от Червения кръст. Всичко било за диамантите и нефта във въпросните африкански страни. Целта била да се вкарат военни.

И ХИВ се появи след масови ваксинационни програми - в ЛА след ваксиниране на хомосексуалисти с ваксина за хепатит Б, а в Африка - за едра шарка.

Може е имало съвкупление между хора и маймуни. Но иначе ваксината е най-удобния метод за масово и контролирано заразяване.

Не вярвате на ваксините, ама на КТБ повярвахте! Барабар с всички държавни заводи...

Ваксините са много вредни изнежват имунната система.

Точно обратното - стимулират я! Ама май си липсвал в час по биология.

Айде, фармацевтичната мафия пак пусна ваксинационните материали за сплашване на населението!

"Стогодишният Незир Незир Кичили от велинградското село Света Петка не е ходил на лекар и не е ползвал медицинска помощ откакто се е родил."- С което се доказва аксиомата:Един лекар става специалист ,когато напълни 2 дкра гробище.

Той сигурно и в градския транспорт не се е качвал и не е работил в затворено помещение.

Да си слагаш противогрипна ваксина е най-тъпото нещо, което можеш да направиш на собственото си тяло. Другото е да пиеш рекламираните продукти, които просто потискат симптомите на грипа, но не го лекува. Истина е когато човек се разболее да лежи и да почива + силна храна. Тялото си има имунна система да се справи с болестта

Точно вчера разговарях с една жена, която ми каза, че преди 2-3 години си сложила ваксина, защото шефът им сплашил, и боледувала много повече от предишната зима! Такива разкази са редовно явление, отделно и усложнения като пневмонии!

Съгласна съм с всичко, с изключение на това, че когато човек е болен се нуждае от силна храна. Това не е вярно, тъй като в този период целят организъм се бори с вируса и храносмилането само го натоварва допълнително. Затова е човек губи апетит, докато е болен. Но е супер важно да се приемат много течности.

Доуточнение: Човек губи апетит и за да намали риска от приемане на нови тела с които имунната му система трябва да се бори.

humfry

Едно овреме някой спомня ли си да е боледувал така сезонно? Не, че не се е боледувала, ама чак така? В днешно време болестите се превърнаха като периодични сезонни сериали. Съобщават ни ги по радиоточката и да ги очакваме на завоя. И така ги натрапват, както всичко останало, че консуматорите ги възприемат като нещо съвсем нормално. Ще кажете, че преди 89-та не е имало хора, не са се събирали на едно място, не е имало прозорци. Не е лесно да си овца и консуматор, който вместо мозък има телевизор.

Едно време баба ти си е слагала ваксина против едра шарка. Много е знаяла за ваксина против грип. Ей я там ракията, конопеното семе мажи и това е. А за по издържливите и сода по налепите в гърлото- Еееех.... златни години.

humfry

Да не бъркаме ангина с грип. И да не намесваме баба ти, където не и е мястото. Не се боледуваше толкова много. Причините оставям на теб да ги разгадаеш.

И КОМП НЕ Е ПОЛЗВАЛА , И АВТОМОБИЛ... ТИ ЩО ПОЛЗВАШ?

"Не е лесно да си овца и консуматор, който вместо мозък има телевизор...

Тази година ще си слагам ваксина, че миналата така се тресох, че едва прогледнах след седмица отчаяни опити да си кажа името. Шаманите могат да си стриват крила от комари и да пият отвара от жълт кантрион.

humfry

Закъснял си вече, досега е трябвало да си я сложил отдавна. Грипа удря следващата седмица, а на теб ти трябват поне 3 седмици, за да има някакъв ефект от ваксината.

Миналата година го пипнах февруари. Има време, а баш сега съм хремав. Трябва да си абсолютно здрав като си я слагаш. така съм чувал.

Много си умен да знаеш. Ами ако те тресне някой друг грип ( Щам)дето го няма в тази ваксина, а ? Я по-добре се ваксинирай с десет двадесет ваксини та да станеш като супермен

Айде тия специалисти да си заврът ваксините на едно неогрявано от слънце място, а? Никога не съм се ваксинирал с/у грип. Не съм буледувал от години. Даже не помня как ми се казва личната лекарка...

За всяко нещо има първи път. И аз бях така.

Така си е - и за пътуването нататък си има един път :) А то може и от паднала тухла да се предизвика

Ооо - ти с тоя правопис явно и на училище не си ходил - нямало е от кого да се заразиш!

Ваксината заразява ли или лекува? Защото ида ли на лекар и вече кесията ми кашля.

Мдааа, един мултимилиарден бизнес може да си позволи да отдели няколко десетки милиона и да си напазарува доктори, журналисти, телевизии, вестници и ...естествено здравни министри, които да обяснят кооолко е важно да се ваксинират всички. Продполагам всеки вложен милион в агитация им носи милиард. ....е вие ако бяхте на тяхно място, щяхте ли да пестите средства за реклама

ваксините струват само 1% от цената на лекарствата, които изпива народа после когато се зарази и недай боже го удари я в сърце, я бял дроб

А заболяванията, които "безвредните" ваксини предизвикват колко струват, другарю? Колко процента струва само лекуването на аутизма? Защото даже и само него да погледнем - увеличението е 1700% след масовото въвеждане на ваксинирането. А относо цената на лекарствата - това е една от най-големите далавери на века. Всички фармацевтични компании имат интерес да продават все повече, все по-скъпи и все-по-калпаво действащи лекарства, за да може потребителите да са непрекъснато болни и непрекъснато даващи пари за лекарства.

в една ваксина има по няколко щама. Абе много невежство има тука

Мамка им!!!!!!!!!!!!Как през май ще знаят какви грипове ще има есента и дори са изпитали и тествали ваксината.Ей тази щатска държава няма ли някой циклон да я отнесе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много е просто- има две полукълба на земята и когато тук е лято- там е зима. Изследвания се правят координирано!

А ти я ми кажи - колко и имаш ли полу кълба в главата си ???

DIR, защо не маркирахте тази статия като "платено съобщение"?

щото неваксинирането струва после на здравната каса стотици милиони,

Докато здравната каса не реши да спести стотици милиони, като похарчи няколко милиона за безплатни за пациентите ваксини, не ми се аргументирай с числа! Щом не го правят, а ми пробутват реклами да си плащам, ще решавам АЗ дали да се боцкам или не.

Преди няколко години изчетох всичко в нета за разни технологии ваксини и грипни заболявания.Окрилен от постиженията на съвременната наука си купих една доста маркова ваксина където навсякъде в нета пишеше само хубави работи за нея.Е,два три дни след употребата и имах най-гадният грип който някога съм боледувал.Със всички екстри.Не виня ваксината -сигурно е била страшна.Дали не ме заразиха с грип извънземните ;)? И след като ми се случи това как да ходя да се ваксинирам пак?

За да изгради имунитет срещу съответното заболяване, на организма на ваксинирания са му нужни до към 3 седмици!

Имунитет от кога се изгражда с ваксина?........!!!!!!!!!!!!!!

Грипът,...политически ли е?

Буууу започвайте да се спичате, грипът идва! Кокошия, свинския и тоя на майка им!

Интересно как преди месец знаят какъв грип ще има и ваксините и лекарствата специално за този грип са пуснати вече по аптеките?Или който лекува той и разболява...

те са много мъдри ... или не, щото ако бяха мъдри що не го затрият тоя грип завинаги

холандия е в друг климатичен пояс другари рам е студено и е нормално хората да настиват повече ... макар че не ми се вярва, освен това не всяка настинка задължително е грипна епидемия

Къде ги тия лекарки от снимката, да ида да се прегледам и аз

хубава лекарка искам ваксина искам искам ....

В лудницата.

dimitarpeshev73@abv.bg

Явно си ме преварил Е аз няма да се прецакам като тебе

Повече добро настроение,позитивизъм,секс-по-често,силна храна и не на последно място доброто старо червено вино ии никакъв грип няма да ви хване :)

Точно така! Когато човек поддържа силна имунна система, не му трябват ваксини.

Едва ли идва..освен ако вие не го пуснете.

Водят го.

Моля, гражданите, не се ваксинирайте!

Абе, аз вече 46 години съм на тази земя, никога не съм се ваксинирал и никога не съм бил болен от грип.Па умни професори, ама не от платените от фармагигантите писачи, хортуват в научни статии, че ваксина срещу грипния вирус няма и не може да има.Що ли така.

В момента съм си в България, но по принцип живея в Холандия. Изобщо не ми е направило впечатление да се ваксинират толкова масово. Да не говорим за емигрантската маса - нищо подобно! Иначе и там си има грипни епидемии и хората боледуват, не е прието лесно да се изписват антибиотици и затова се мъчат по един месец да оздравеят с парацетамол и хомеопатични лекарства.

Точно! Това е платен от фармацията статия!!! Целта е българинът като е прост да не се ваксинира, да види от по-умните и белким поумнее, че да почне и той да си купува ваксини.

Аз викам след КТБ, застудяването на времето, разни убийства и сега "грипни публикации", за да се изкъртим съвсем да минем и на теористична вълна, че да е пълен купона...

Явно производителите на ваксини са закъсали с плана в България , пък и тези от лекарският съюз трябва да оправдаят скъпоструващите им разходки пардон симпозиуми в чужбина. За холандия сигурно са объркали ваксината с "чичио херо"

Не е за 10лв. Не знаеш какво ти вкарват под прикритие на ваксина. В Нигерия от Ебола боледували само "ваксинираните".

Аз пък зимата се ваксинирам с греян препек с черен пипер и нещо блажно свинско за оправяне на вкуса. А под чичио херо имах в предвид хероин

И миналата година говореха,че идвал грипът,но грип нямаше! Говореха,че зимата ще е студена ,но зима нямаше!!! Сега може да е същото!!! Всичко се прави с цел да се печелят пари!!!

Прост народ. А после плаща на корпорациите само за аспирин десетки левове. Ваксината е само 10 лева

Ще си плащам за каквото си пожелая! Дали ще си купувам ваксина, аспирин или мейкърс марк си е моя работа. Твоята работа е да не ми се бъркаш в моята.

народа не е прост,както го мислят. Да му вкарват чужда ДНК,което е много по-опасно от грипа в най-различни вариации.

След като тази година не се очакват нови вирусни щамове няма смисъл и от масова ваксинация - понеже една част от населението е преболедувала, а друга част са се ваксинирали мин. год., т.е. повечето хора имат имунитет. Опасност има само, ако дойде някой съвсем нов вирусен щам. Но тогава и ваксина за него няма да има... Така че рекламата на НАСТОЯЩАТА ваксина е излишна (и откровено комерсиална).

Дир, уточнете, че това е платена публикация! Ваксините да, но само за възрастни и хронично болни! Категорично не-за подрастващи, млади и здрави хора!

Интересно е да се сравни процентът на заболелите във "ваксинирана" Холандия и в "неваксинирана" България.

Все си мислех, че на холандците им засичат пищовите от бирата, а то било от противогрипната ваксина.

Значи, не е толкова прост народът.