Шофьорът на снегорина бил с 0,6 промила алкохол в кръвта

Шофьорът на снегорина от "Внуково" е имал 0,6 промила алкохол в кръвта. Шефовете на летището дадоха оставки заради катастрофата със самолета с шефа на "Тотал".

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът на снегорина бил с 0,6 промила алкохол в кръвта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според авиодиспечерите вината за инцидента е в лошото оборудване на летището!!! На летището няма необходимите наземни радари. Самолета не се е виждал на екрана. Монтираните датски локатори са работели само в орязан вид! Те казват ,че колегите им не са виновни, просто оборудването на летището не е достатъчно добро. И за да покрият този факт , сега ще го отнесат диспечерите!!

Това колко дена след това е била 0.6... Само питам..

Ако това не е планиран атентат, то тогава ясно говори, какви мърлячи са руснаците. Или може би, именно защото е известно какви мърлячи са, това прави катастрофата да изглежда като нормална руска проява.

Абе и в двата случая се сещам за израза: " С такива приятели не ти трябват врагове.." За руснаците си важи с пълна сила...

Това няма ли да криете, ало!? Ако този пост не обижда руснаците - аз съм дева Мария

Ало, това е български сайт. Вие като пишете еврогейове например, не ви трият, нали? Освен това, да наречеш мърляча мърляч, каква обида е?

Какво му е извън темата на стихотворението? Беше за бегееца и такива като него, коита виждат ръката на Кремъл навсякъде

Знаеш ли, чели сме го това стихотворение, тъпо е.

В авиацията катастрофите стават след натрупване на човешки грешки! Не е виновен само шофьора на снегорина! Ръководителя на снегопочистването, трябва да знае във всеки момент къде се намира почистващата техника и да ги контролира, особено когато са в близост до пистата. Ръководител полети има наземен радар и "вижда" всяко движение по перона. Всеки снегорин е снабден с радиостанция и може навреме да се предупреди, ако се е заблудил! Вината е комплексна и наистина започва от директора на летището! Едва ли чак всички са били с 0,6 промила алкохол!

Е зане къде се намира управляващия на снегорина.. Ти пък.... Намира се натам... С две водки напред...

За руснаците е нормално да карат и пият,особено зимата,преди години ,колега беше командировка в Москва през зимата.Тамошната фирма ,беше изпратила шофьор да ги вземе от летището,еми човека си е пиел от малко шишенце по време на пътя,без да се притеснява,така че изводите ги оставям на вас....

То всеки ден в РБ е катастрофа с пиян водач. Преди месец полицай пиян сгази бебе. Изводи оставям на вас

За такива в Русия казват "непьющий".

Сега очаквам русофилите да почнат да обясняват как ЦРУ са му наливали водка в устата

Не бе, защото е с украинска фамилия...

човечеца както си карал и не разбрал че излезyл на пистата, сигурно за пyрви пyт от 10 год. минава оттам, а я да проверят банковите му сметки и тези на роднините му да няма няква промяна

Катя

Всички си "чешем езиците" (простете за грубия израз), но никой от нас не се сети да пише "Бог да прости загиналите". Бог да ги прости и да даде сила на близките им в този ужасен за тях момент!

Да, права сте. Но аз следя руската агресия и вече това ми се струва нещо нормално. Рашистите нямат никаква милост - държат се точно като професионални бандити: убиват, грабят, а после те най-високо крещят - дръжте бандита. Откак Кремълският господар нападна Украйна, загинаха много хора, хиляди. Загинаха стотици и загубиха крака и ръце хиляди млади украинци, пълни с енергия и живот. Просто защото искаха СВОБОДА от Раша. И гибелта на няколко франсета... Ращистите свалиха цял един Боинг с 300 невинни и много деца...

Жена ти пише едно-ти пак по опорните точки го караш. Голям нещастник си да знаеш !

Катя

Съгласна съм за руската агресия и всичко, което сте писал. И мисля, че именно за това трябва да помислим и за невинно загиналите. За сведение: единият от "зелените палци" на поста ти е от мен.

Luna0102

Този човек е за медал. Лишил е света от един русофил, а те са по-вредни от руснаците (някои от тях са даже свестни).

И на господ няма как да му се даде медал, че теб е те е лишил от мозък!

Luna0102

На теб нали ти е дал достатъчно, за да знаеш като те напъне да смъкнеш гащите и дотам с мозъка.

Глупав "ник" прави глупав "коментар"! Нормално е. Т.е. не нормално, но е логично.

че това е нормалното състояние на всеки руснак,защо го упрекват.Като се има на предвид,че руснаците са яко оттренирани особи,то при 0.6 промила алкохолец,човечеца е вкарал не повече от три водки!Е те така си работят и перманентно се стоплят от време на време,па дори и през август!

Като чете някои коментари тук, човек остава с впечатлението, че русофобите са наливали насила водка в устата на шофьора.

...най - убийствената концентрация... Един граничен полицай с толкова ,у нас не можа да се размине с бебешка количка на тротоара... Един в Русия,свали цял самолет със...снегорина ... А,някой знае ли колко са 0,6 промила за 80-100кг мъж...

Разрешеното количество алкохол в кръвта в Русия, когато караш е 0 промила. Само за сведение.

Сега ми стана ясно, защо пият руснаците - за да им е кръвта антифриз-на и да издържат на -50 градуса.

Колко пъти съм писал, че руснаците са пияна нация, а вие все ме упреквате. Ето още едно доказателство!

В Кавказ не пият!

"Живем на словах с Кораном, а на деле с стаканом" /На думи живеем с Корана, а на практика с чаша водка/ цитат от имам Шамил.

Тоя нали не пиел или му наляли венозно алкохол :D Де имаше един виц: Мединицинската сестра съобщава резултатите от кръвната проба: "Сергей Петров във вашата кръв открихме 3 промила алкохол." Иван Иванич се смее, а медицинската сестра му се кара: "Не се смейте Иван Иванич, защото във вашия алкохол не открихме кръв!"

Човека не е пиел, той се е сгрявал с алкохол. Логично е - щом има снегорин, значи има сняг. А щом има сняг - значи има студ! А когато е студено, трябва да се сгрееш с нещо.

А викаш - не е водка, а антифриз!

Твърдят че било залъгващо с алкохола. Че се разширявали кръвоносните съдове. Което блогоприятсва по-бързото измръзване. То ест върши работа ако се грееш в момента. Даже на спасителните кучета са заменили тези тубички с ром под гърлото с вода.

ПОРЕДНИЯТ Катынь, НИЩО НОВО НЕ СМЕ НАУЧИЛИ, НИЩО СТАРО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ.

са нищо - те не са причината!

Така е в страната на чудесата!...

Всъщност - отговорните лица не са подавали оставка, а рапорт. преди да бъдат наградени. А пилотът на снегорина ще получи повишение в ранг след изтърпяване на някои процедури по замитане на следи с процес...

МАРТИНЕНКО Е ЧИСТ УКРАИНЕЦ И НЕГО СВЪРЗВАИТЕ С РУСНАЦИТЕ

Ало, сапунът, почна да лъжеш! По-надолу ти изказа предположение, че бил украинец. Сега вече си сигурен, а скоро ще лансираш някаква тъпотия за атентат. Истината е, че франсето нещо е сгазил лука и украинец или не, но по поръка на НЕГО не са го пуснали от Раша

Работата е ясна - това е дело на укрофашистите спонсорирани с 5 милиарда от хамерите, а лично Сорос му е връчил заповедта!

крепостнико , нали нямаше такава нация украинец ? как така се появи този ?

Те винаги се появяват, когато е удобно. Изчезват по същата причина.

Скоро, един от форумните идиоти тук , обясняваше как в съвременна Русия вече не се пие!!! Къде е сега да даде един коментар!!!

Запива!

Този форумен идиот да отиде в неделя следобед някъде в руските градове и ако срещне трезвен руснак да се обади.Присъствал съм на такива неделни турнета по улиците на някои градове и мога да ви уверя че имаше много руснаци обхванали стълбове и дървета и стоят да не паднат.Паднат ли обаче ги прибират веднага в изтрезвителното където глобата е солена.

Тъй е! А освен това мечки се возят по улиците на самоходни самовари и свирят на балалайки.

Не се пие, а се изпива!

0,6 промила - това не е вярно! Руснаците се раждат с 1,5 промила алкохол в кръвта!

ЛЪЖА Е, ПО-ТОЧНО РЕКЛАМЕН ТРИК, ЧЕ ВОДКАТА Я БИЛ ОТКРИЛ МОНАХЪТ ИСИДОР В МОСКВА. ВОДКАТА ПРЕДСТАВЛЯВА ЧИСТ ТЕХНИЧЕСКИ СПИРТ, ОСНОВА НА ХИМИЧЕСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. В РУСИЯ ДО 20-ТИ ВЕК СА ПИЕЛИ САМОГОН (РАКИЯ). 18-ТИ И 19-ТИ ВЕК ХИМИЦИТЕ В СВЕТА СЪЗДАВАТ НАЧИН ЗА ПРОМИШЛЕНО ДЕСТИЛИРАНЕ НА ЧИСТ СПИРТ ЗА ХИМИЧЕСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. НЯКОЙ, ВЕРОЯТНО В РУСИЯ, РЕШИЛ ДА ОТПИЕ И МУ ХАРЕСАЛО. МАСОВОТО ПИЕНЕ НА ВОДКА Е ЗАСЛУГА НА СТАЛИН. ТОЙ ПОРЪЧВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЕВТИНА ВОДКА С ЦЕЛ ФИНАНСИРАНЕТО НА АРМИЯТА. ОТТОГАВА ВОДКАТА В РУСИЯ МАСОВО СЕ ПРОИЗВЕЖДА ОТ СТЪРГОТИНИ И ДРУГИ ОТПАДЪЦИ ОТ ДЪРВООБРАБОТВАЩАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. В РУСИЯ ИМА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ДЕСТИЛИРАНЕ НА ВОДКА ДАЖЕ ОТ ПЕТРОЛ. СЪЗДАВАНА Е ВОДКА ЗА ЕЛИТА НА СССР, ОТ КОЯТО ДА НЕ СЕ НАПИВАШ. ОКАЗВА СЕ ОБАЧЕ, ЧЕ ТЯ МНОГО БЪРЗО КАРА ЧОВЕК ДА СЕ ПРИСТРАСТИ И ПРОИЗВОДСТВОТО И Е СПРЯНО

Оказва се , че имат и още един вид водка. Нищо не си пил пък си пиян с алкохол в кръвта като снегориниста. (Апропо водка от дървесина и петрол нема как да стане със съдържание на алкохол.

нещо се е опрял на Путлер французина, решил е да не слушка и са му устроили катастрофата. "пияния" е само за заблуда!

По стар руско-съветски обичай, възприет и у нас, най-естественото е да го отнесат дребните риби.

Като видите снимката на стажант диспечера, ще ви стане ясно защо цялото РВД е било с разконцентрирано внимание.

Теко

Абе, ма къде има снимка на стажантката?

Е, имаш Интернет - виж в Гъгъл - Изображения...

0.6 прмила????? тука карат коли с по на 3 прмила а под 2 даже не тръгват на рабоа!!!!

Този си е направо трезвен (като за украинец)!

От циганин бял гъз и от комунист честност и истина... Да ама не !!! Класически "ийстърн", камион триос без опознавателни знаци, движещ се с бясна скорост отнесе телефонна будка... Представете си само "държава на работниците и селяните", великите налудничави лозунги на чичко Лелин. А другите, тях прасета ги яли. Може диви в Сибир, или питомни в Белене. Руски ценности: ахота, самагон, картошки, тьотка и т.д.

Роднините казали! Попаднах по спешност в руска транспортна клиника. Рускиня казва на съпругата на търговският представител, че съм бил мъртво пиян. Търговският в момента отсъства, а съпругата му като колежка в представителството го замества. Тя не може да повярва, че "голямата сестра" се е направила на осведомена и изисква алкохолна проба от здравното заведение. Съответно в лабораторията, кръв, урина ... Питам медсестрата: -Чакай бе, какво става, някакво усложнение ли имам!?Нали всичко беше нормално? Тя ми отговори че това било рутинно изследване! В последствие в болничният лист беше вписано че е извършено алкохол изследване (не помня вече по какъв метод) и че няма данни за употреба на алкохол през последните 10 дена. Питам А това за какво!? -По изрично искане на представителството!!!

АКО НЯКОЙ ОТ ТУК ПИШЕЩИТ, Е ШОФИРАЛ НЯКОГА ВЪВ "ВЕЛИКАТА СТРАНА" И ГО Е СПИРАЛ МИЛИЦИОНЕР, ЗНАЕ КАК ПРАВЯТ ПРОБА ЗА АЛКОХОЛ. НАЙ СТАРШИЯ КАЗВА , УХНИ МЕНЯ!!! ТИ МУ УХКАШ В НОСЪ, И ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е НА МОТИКА!!

Та той си е трезвен за руските стандарти.

И за нашите

Стига бе, 0,6 промила на оня студ, си е покъртителна трезвеност!!!!

С такъв промил алкохол в кръвта в Русия са само новородените бебета. Няма как този да е толкова трезвен.

името му е малко украинско на тоя.

А на Путин името му е малко женско!

Русофобските тролове пак са се развихрили. Намериха пореден повод да си покажат ОПОРНИТЕ ТОЧКИ.

Не русофобските. Против Русия нямаме нищо против. Но против руския фашизъм - рашизма и неговият идеолог - тов Путлер

комунист не мисли комунист лъже

А защо не са повишени шефовете на Внуково, като успешно са изпълнили задачата?

Ти пък.. Те сега ще ги разследват известно време и после ще кажат: Виновни няма... После ще ги повишат някъде и това ще е... Точно както правят и в България. Наследството накомунизма е такова просто....

А колко по-простичко беше да го боцнат със Стронций.

Или да го арестуват и в Гуантанамо!

dimitarpeshev73@abv.bg

Там е амрикански панделник не руски.

Има време, пък и нали е в следствения! Ще настъпи филийката с масло, ще се подхлъзне, ще падне върху ножа с който е размазвал маслото ....И така няколко пъти!!!!

Ранно днес шефовете на летище Внуково подадоха оставки, посмъртно. Водача на снегорина също иска посмъртно да подаде оставка, но разследващите още не му дават. Очаквайте изясняване на случай и последващо затъмняване на новината. Ваш, агент ХХХ

Тебе ще те убие простотиятa и жaлкaтa ти душицa която си продaл зa жълти стотинки,мизернико !

дори и в русия има морал кои ще подаде оставка за банкрута на ктб в балгария.или само одити ще предоставяме като параван ,на целукупния потурландски народ

Пише се "България" бе бляд нещастен...

Да подават - наш Искров от БНБ не мисли да го прави, защото е Професионалист.

Това е бил атентат на сатанинското цру. Да живее другаря свети Владимир Путин

Да товарищи. Бизнеса с руската империя убива.

А служителят на снегорина уволнен ли е?! Или е повишен в чин?!

Не е повишен, но си е осигурил пенсия от ЦРУ в долари.

dimitarpeshev73@abv.bg

КГБ Жириновски нали ти каза за лакомията

Унас никога няма виновен шеф.Каква е тази практика в Русия, шефове да си подават оставка?

И те нямат такава практика, ама тоя път е засегнат важен чужденец!!

Имат, имат!