Радан Кънев отрече, че има условие да е правосъден министър

Лидерът на ДСБ Радан Кънев категорично отрече информациите в някои медии, че Реформаторският блок има условие към ГЕРБ той да е правосъден министър.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев отрече, че има условие да е правосъден министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом отричаа - значи е истина. Вчера във в-к Галерия публикуваха имената и снимките на министрите. Не е само Радан, но и Миглена и Каракачанов. Задкулисието върви с пълна сила. Разбирай - пазарлъците.

Но в биографията му ще пише "... министър в правителството на Бойко Борисов"

Да бъда министърче, не е условие, а необходимо и достатъчно условие!

Аз ще бъда министър по джихада! Я колко новобранци идват от Сирия, Афганистан, Мали, Либия и прочието египет?

според мен ще е наи-добър гарант точно като министър на правосъдието, а москов на здравеопазването и да видим как ще направят реформите за които толкова говорят.

Радане, Радане, колко сте жалки в падението си готови на всичко само и само да сте във властта! И Зеленогорски вече /след като най-сетне се видя в парламента/ заяви, че не е проблем да управляват заедно с патриотите. А от какво котило е той и защо напусна СДС? Трябва да има нови избори! Не е вярно, че хората са уморени. Напротив - сега, по време на т.н. преговори, консултации, договорки естествено лъснаха истинските им лица и подбуди! във властта, на всяка цена, защото там е келепирът!!!

Рамадан ще го последва историята на Янето,когато стане непотребен на Герб,ще бъде изритан във гъза от Борисов от Парламента.

Ще има ли всичкото руско шпион в Белене ...на каторгата?

Сон те лаже... Най-много да се поднови някой по-приемлив руски проект... Като Патока, например... Че чичко Путя киха яки комисионни... А като гледам тази оголяла и обосяла дружина... Не ще да е полска...

Тая коалиция ще се разпадне до 6 месеца... Когато Министрите на РБ хванат спесимена на поверените им министерства и почнат да изпълняват поръчките на партизаните си за нагласени търгове и обществени поръчки... Първо ще кажат, че това е политически тормоз, а като ги подпукат комуноидните прокурори и следователи, коалицията бързо-бързо ще се разпадне... Проблемът е, че Атака, АБВ и ББЦ изобщо нямат интерес от нови избори - ще изгубят субсидията , ако не влязат... а те я влязат, я не влязат...

Да не е луд да става министър... Нали ако стане министър ще трябва да прави Реформата, за която не спря да пищи като заклан... Която е НЕВЪЗМОЖНА без Нова Конституция...

Реформата започва с промени на закони, кратък мандат и ВНС.

krassikat@

КОЙ ще гласува за ВНС? Не трябваха ли поне 160 гласа? Или това е работа на Борисов? Така ли ще го бачкате?

krassikat@

Няма вече кратък мандат... РБ вече ще управляват ПЪЛЕН МАНДАТ... Това не го ли чу?

Откъде се пръкнахте тука толкова червени тъпи ъгли, борци за правата на Доган и Пеевски? Вас каква смес ви е раждала та нищо българско не виждам в мислите ви а само злъч и змийско отрова пръскате около себе си! С такива като Радан- дай Бог повече идва вашият край!

За кой Радан говориш - за този който каза, че ако Бойко е премиер, няма да се коалират или за този който няма скрупули да прави коалиция с премиер Бойко?

Радан какво мисли за приватизацията по времето на Костов? Дали има за нещо да се извини на българите???

Велико народно събрание ??? За да се свика и да изпълни желанието за Нова конституция и промени както в държавата , така и в съдебната система, са необходими 2/3 мнозинство. Като гледате участниците дали ще съберат исканото мнозинство от 167 души - ДПС , БСП и АБВ и остават около 156 чавека. Не мислете, че и от останалите партии ще прегърнат с радост идеята. Да не говорим, че някой трябва да пише проект за Конституция - кой Радан или шефа му Костов ?!?!?

Радане въобще не ти вярвам, нито на теб, нито на Б.Б, нито на Сергей на нииикоой! Слабаци сте и това е. Няма нищо мъжко у вас.

А КОЙ е силен?

малко телевизия Скат и после нека отново да кажат приемат ли да заедно с ПФ!?!

Всички, които критикуват РБ и Радан, да бяха гласували за блока и нямаше да им се налага, да правят коалиция и да се налага да се правят отстъпки. За сега ГЕРБ обещават основните реформи и от искането за Премиер, МВР и МФ изглежда ще отстъпят по две от позициите. Можеше и Борисов да не е премиер, но тогава трябваше повече хора да гласуват за РБ.

И ще критикувам колкото си искам. Ако бях човек, който не критикува тези за които е гласувал и приема всичко, което каже Избрания щях да гласувам за БСП, ГЕРБ или ДПС. Набийте си в кратуните, че като искате гласовете на този тип хора - на хора със знания и умения и възможност да ги материализират ще изпълнявате това, което сте обещали без да се оправдавате с международното положение, марсианците и подобни.

И аз мисля като теб.

Мисля също като теб и критикувам, това че на РБ не им пречи да са в един кюп с агенти от ДС ме побърка. Вчера се опитах да го кажа във форума и отговора беше...ти си трол. Ако така ще я караме да ми запушват устата по комунистически начин-ти си враг,никога повече няма да имат гласа ми.

Е, то не сме цъфнали, ама чак пък и ти министър да станеш, някак си не върви

От почти всички политици, Радан ми се вижда най - малко комунист. Много от позициите му са такива, които без да се бесят комунистите, постепенно ще започнат да изчезват от само себе си.

Проблемът му е, че е само думи. Нека видим какво ще направи, когато вече е депутат и има реална власт. Стискам му палци, макар да съм крайно скептична поради произхода му - от партия, безрезервно подкрепяла БСП и ДПС в делата им.

Не са страшни комунистите... КРАДЦИТЕ ни съсипват...

Тези две неща са взаимно свързани.

И аз не искам да съм цар! Ама ако ме изберат за цар, ще приема с достойнство, защото постът не е бил обект на търговия, нали, моето момче?

Рамадан няма да е министър. Браво.

Кънев, как можа да се съюзиш с Кунева? Тя ще те предаде, за да се докопа до властта, след като не стана евродепутат!

Много съжалявам Радане че те принуждават да правиш неща които не желаеш.. Това ще бъде огромна грешка на ДСБ. Не само че няма да можете да помогнете за се оправи правосъдната система,а вашето участие ще бъде блокирано по всевъзможен начин и ще ви забъркат в доста нелицеприятни неща. Поне вас от ДСП не ви ли смущават агентите на ДС с които ще си партнирате? Наистина това е огромна грешка.

Spirit

Единствената причина, поради която Радан трябва да се съгласи на коалиция с ГЕРБ, е че по този начин реформаторите ще попречат на Баце да прави по-малко простотии. Така че условието е коалиране с къс мандат-не повече от две години, а след това избори за Велико Народно събрание и цялостна промяна на политическата система.

Единствената причена, поради която Радан Кънев ЩЕ приеме коалиция с ГЕРБ са парите!

От къде пари бе уевия,нали Станишев и Доган опоскаха всичко до кокал ?

Да чуя малко по-подробно за простотиите на Баце... Да не би да имаш предвид това: "София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; МЕТРОТО превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; Дунав Мост 2 ЗАВЪРШЕН; Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; ЦЯЛА Магистрала до Благоевград до eдна година; Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; За варненци - нов, първия в България циклотрон, революция в оборудването на болниците със съвременна техника; Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; Прекрати веднъж завинаги своеволията на мобилните оператори, когато продължаваха автоматично с цяла година изтеклите договори! Намали наполовина УБИТИТЕ по българските пътища само за 3 години! Въведе ТАКСА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА ВЕИ-тата, като по този начин ПРЕДОТВРАТИ ДОПЪЛНИТЕЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ цената на тока с 20%! Намали ДДС в туризма от 20% на 9%; Забрани тютюнопушенето на закрито; Повиши събираемостта в митниците, НОИ и НАП, позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; Отне ДВА ПЪТИ лиценза на Лукойл; Сложи МОРАТОРИУМ върху ЗАМЕНКИТЕ; Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО 2012 г. - почти 20% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове-какво става сега с еврофондовете?; Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора...; За първи път се съдeха КМЕТОВЕ от управляващата партия и за първи път е ОСЪДЕН КМЕТ от управляващата партия-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ; Превърна с лекота Волен, Костов и Доган в МАРГИНАЛИ, БСП е на път; Всяка година се увеличаваха спестяванията на хората, 2012 с 2 милиарда, за сметка на приходите на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ; Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, над 200 църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ от парите за култура..."

че "ТИТАНЪТ" Радан Кънев нямало да става министър!Как може това "ВЕЛИЧИЕ" да не стане министър?А бе дираджии......Тази ли е най актуалната новина бе г-да администратори на сайта?Защо побързахте да скриете статията от 08.13ч.-"Жестоко убийство скова от страх ловешко село"От какво се уплашихте бе,от бързо увеличаващите се коментари с отрицателни мнения ли!Нещастници сте вие господа!Дори го заличихте от аналите на сайта си,сякаш не е имало публикация в 08.13ч.

Искам да попитам лицата от РБ като твърдят че има съвпадение с позициите на ПФ как са го постигнали по ч. VІІ, т. 2, ч. VІІІ и ч. Х , т. 1, 2 от Програмата на ПФ избори 2014 г. Аз нямам обяснение. А те ми го дължат след като съм гласувала за тях.

Наистина ли има хора, които се връзват на безумията на ПФ и АТАКА? И те не си ги вярват. Различните риби кълват на различни примамки и рибаря слага подходящата според случая.

Оставка! Оставка! Оставка!

А трябва. Ти ако не си - не знам...

Радан: - Господин Борисов, искам да съм министър. Готов съм на всичко за да съм във властта. Тиквата: - Да, бе ! Я марш ! Виж каква опашка има за ибрикчии... ше си зема некой друг ! ПФ се продават за 10 лева на стотинки. Гоце също ми е въран в кърпа... дружки сме си. Радан: - Ама от ЕНП ще ти се карат? Тиквата: Ще се карат, ама друг път. Нали знаеш какъв нагъл лъжец съм. Така ще те натопя, че веднага ще те привикат в Брюксел и ще ти набият канчето. Радан: Верно... ОК. Няма да съм министър, ама ще имаш да ми правиш услуга.. Става ли? Тиквата: Глупости ! Пука ми за теб ! Целувай пръстена и хващай пътя ! Радан се навежда, целува пръстена на Боса и правейки метани напуска.

Алоо,Съселите нямате думата ...,вие сте след ДПС ...,АЙДЕ У ЛЕВу!

Какви Съсели те гонят, бе мен? Това е реалността. РБ клекнаха на мутрата Боко и ми паднаха в очите. Да не говорим, че излъгаха най-нагло преди изборите. Гласувал съм само за СДС и ДСБ досега, но това беше последния път. Никога повече няма да им се хвана на гнусните лъжи !

Реално на тези преговори се обсъждат сумите, за които кандидатите биха се съгласили да подкрепят мутрата в парламента ! Сумите са сериозни и бойко страда, защото си ги вади от джоба, но пък реално за година две от комисионните през магистралите и другите големи обекти ще си ги върне ! Единствените губещи сме ние - работещите данъкоплатци, защото сумите в джоба на мутрата са откраднати от нас !

Ти изопщо знаеш ли какво искаш.Не искаш Борисов да е мин. председател не искаш да си министар .........

Аз пък го виждам точно в ролята на правосъден министър - високо ерудиран, държи на ИСТИНАТА и на това обществото да я научи, има желанието и волята да наложи европейски правила и законност. Единствено той посочи очевидния факт, че КТБ е атакувана от мафията със съучастието на главния прокурор. Единствено Радан има смелостта да заяви, че главният прокурор трябва да се оттегли и казусът КТБ да се разглежда от СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД. Всички други политически сили ГУЗНО МЪЛЧАТ по този казус, а това е ни повече ни по-малко доказателство за СЪУЧАСТИЕ !!!

Мери, а как преценяваш сътрудничеството му с ченгетата от Държавна сигурност, съставляващи тъй наречения "Патриотичен фронт"? От колко още предизборни обещания и от колко принципи ще се откаже в името на властта?

Сътрудничество? Откъде имаш доказателства, че Кънев си сътрудничи с ченгета?!? Засега виждаме, че се водят преговори за съставяне на правителство. От друга страна, Патриотичният фронт не е бил досега в управлението и ние нямаме никакви представи как биха се държали дори само като депутати. Възможно е да са ченгета, но също е възможно да са национално-отговорни ченгета с добра социална програма.

Този става най-много за фелтфебел.

Защо така бе Рамазан,или Аман? Нали искаше бързи мерки и реформа в правосъдната система, пък бързо се отказа? Зависим си и ние знаем от кого. Кой ще извърши реформата? Пак стигнахме до въпроса : "КОЙ"? Може би Делян Пеевски, на него оставяш "делата"? Той е спец по всичко но най- вече, по заобикаляне на законите и винаги излиза невредим. Местан такива благоговее, или развява? Хем крадил от КТБ, хем сега пък и закон ще предлага. Ами Булгартабак"? КОЙ?

Пази Боже от такъв натегач като тебе. Голям го вадеше преди 5 дни, ама ти се скара Бойко и ти застана на 4 крака. Вярно било, че ниските мъже са страшни комплексари!

самовлюбено моченце. Как самодоволно се пъчи между другите по телевизията.Кой беше този? Кой го знае - може би само Костов Да, ама сега си мисли,че е в голямата политика. То пък една гара...

Очевадно и ти го знаеш, тъпако!

Как Реформаторския блок прием сътрудничество с ченгетата от Държавна сигурност в тъй наречения "Патриотичен фронт"?

Преценихме, че сме длъжни пред избирателите си да направим тази саможертва, за да можем да участваме в управлението на България!

Преценихте, че можете да пренебргнете избирателите си заради парите!

и аз не мога го трая. Забелязвате ли каква му е доволна физиономията, как се хили. С този дълъг, остър нос - все ми се струва,че ще ме убоде, черта вместо устни - отврат. Пинокио същи - май и носът му расте като лъже.

Мен е важно да харесваш, остави го тоя Радан.

ще ти кажа - ББ си е спечелил изборите. А вие комунягите дори заедно с турците не можете го стигна. И то за пореден път 12 ли 13 ли. Кой е тъп. Даже в Булгаристан има някакви порядки и закони.

Ами не ги е спечелил другарю милиционер - затова сега се налага да се коалира с още две партии, за да управлява ! Досега мутрата не е печелила парламентарни избори - по-трудно се фалшифицират ! А на предишните избори се наложи да си купи депутати от Атака - забрави ли ?

Момченце ,твоят господар Костов съсипа демокрацията в България , служейки подмолвно на комунистите ,невероятен демагог , но поне ти се откъсни от това злокобно минало /Костов/и му дай гръб ,за да я има България !

За тая демокрация преди 97-ма ли говориш, когато мутрите рекетираха всичко живо, магазините бяха празни и с една заплата можеше да се купи 20 хляба или аз нещо съм пропуснал и не знам че в България е имало демокрация?

На този боклук с въпросителните, очевадно му е трудно да мисли и кара по опорни точки с общи фрази лъжи по адрес на Костов.

Не знам за коя говори, ама лично аз се сещам за една друга наречена реституция и приватизация!!! И благодарение, на която сега на много хора също заплатата им стига за 20 хляба или изобщо нямат такава.

Радан - еквивалент на нахалство. Едно време имаше един гаден виц. Един си свършил голямата работа пред входната врата на една къща и звъннал да иска тоалетна хартия.Изводът оставам за вас.

Нахални сатъпанарчетата като тебе.

не мога го трая този Раданчо? И от къде се пръкна. Нали Костов бил съсипал държавата, а и децата знаят,че е негов човек. Хиляди пъти предпочитам Мартин Димитров. Да, ама комунягите са съгласни на всичко и поддържат всички, които са против ББ - това държавата не ги интересува.

Ама траеш тиквата селска да ти е премиер,а герберче тъпо

Добре - правосъдие, обществени поръчки, публична администрация...Само че къде е здравеопазването и социалната политика?! "Качествена среда за образование и здраве", е какво е това качество -мейд ин БГ ли? Кажете конкретни неща, не послания. Как например ще постигнете "качествена среда" в образованието, когато голяма част от българските семейства живеят на прага на бедността..? Е така, както и нямаше да приемете ББ за мин.-предедател...

Нашите избиратели не се вълнуват от здравеопазването и социалната политика!

Да, те избирателите Ви не са хора сигурно, пък и Костов им раздаде имотчетата, друго ги вълнува. Четейки коментара ти, става ясно, че ще бъдат управници не на всички българи, а само на Вашите избиратели...

Там където няма работеща съдебна система не може да има нито здравна, нито образователна, нито каквато и да е работеща система, да не говорим за икономика. Кой ще инвестира в държава, където не може да отиде да търси правата си в съда ??????????????

Защо да не можеш да отидеш да търсиш правата си в съда?! Друг е въпросът дали ще ги намериш. Никой не отрича важността на правосъдната система, но има жизненоважни въпроси на първо място успоредно с тази реформа. А където няма нормална здравна -каква друга система да има?! А и не се разбра как ще стане тази съдебна реформа, разбрахме, че искат такава , но никъде не се чу как, да не стане същото като със сформирането на правителство - по тъмно...

Инвестиции само, а производството къде е.

Те го гонят от селото, той пита къде е къщата на попа.

Радан иска да е вице-премиер по финансите.

Този Радан не става за нищо.

Рамадане поцелувай се малко и ти със Борисов във някое кафе,както го направи Ефенди Местан,и Мутрата Борисов,няма да боли.

дя-до

Ма що така, бе Раданчо? Ма що не искаш да станеш министър, бе дядовото? Ми то не боли. Па и кой ще стане миинстър ако ти не рачиш. Хайде, моля те, смили се над нас нещастните и стани министър, че иначе отиде държавцата ни, та се не виде.

тъпаци!

На мавъра чехъла за чеп за зеле не става, тръгнал министър да става!

Смешника Радан Барабан не знае какво говори-Не искат постове,но Бойко "ЩЕ ГИ НОТИСНЕ+те ще се надупят само и само да лапат пачки, и уж че имат програма-Целият народ знае,че ще се изпълняват разпорежданията на Бойко,само Разан Барабан не знае

Браво на Р.Кънев, така се отстояват позиции, ако искаме да има реформи, просто трябва да ги искаме, да ги правим и отстояваме, останалото е политиканстване, а не правене на политики.

Позиция не се отстоява на задна прашка., явно си в голяма заблуда

дя-до

Така, така. Така се и гради държава - с "Ни ща, ма мамо!" Ми кат не щеш да управляваш, чий го дириш в политиката? Аааа, сетих са - ша та дадат по телевизията, та баба ти да се насере от кеф. Аман от дебили!

В НС се коват законите, какво по-важно от това да се правят закони за да се извършат реформите, да си министър си просто един изпълнител, май не правите разлика между законодателна и изпълнителна власт. Законодателната е най-важната, нали сме парламентарна Република. Ами прочетете Конституцията поне.

А как приемаш сътрудничество с ченгетата от Държавна сигурност в тъй наречения "Патриотичен фронт"? Невероятно безпринципно поведение на РБ!

тази снимка хич не е подходяща. На нея господина има много виновен вид. Не знам дали изобщо така си гледа.