ГЕРБ и РБ се приближиха до коалиционно споразумение

Необявена пред медиите среща между лидерите на Реформаторския блок и ГЕРБ се проведе във вторник вечерта в централата на ГЕРБ. След нея позициите са сближени.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и РБ се приближиха до коалиционно споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментари 23.10.2014 ГЕРБ и РБ, ПФ и АБВ вероятна коалиция Капитализъм без контрол създава картели, които произвеждат кризи. Затова са необходими истински реформи и силно антитръстовско законодателство. Силата на закона е в неговия императив! Реформи и справедливост Ден първи Парламента приема Закон на законите, с който всички диспозитивни (тълкувателни) правни норми във всички закони се обявяват за императивни! ГПК с императив задължава съдиите да прилагат изцяло императива на отделните закони като се самосезират за императиви по време на съдебните процеси. На съдиите се забранява да тълкуват законите според вътрешното си убеждение, а който си позволи да наруши императива на закона се осъжда на затвор и отнемане на юридическия ценз за цял живот- няма право да бъде съдия, прокурор, адвокат, като му се забранява да практикува каквато и да е правна дейност, правна длъжност или свободна правна професия във всички сфери. Същото се отнася за всички власти - законодателна, съдебна и изпълнителна. Депутатите без имунитет. Да имат защита, колкото на полицаите! Да се въведе преглед по реда на Надзора, като в този състав се включи и член от Европейския съюз. Ден втори Въвеждане на Европейски доходи и Премахване на геноцида срещу българите. Не може европейски цени без европейски доходи! Ден трети и следващите Научни Реформи навсякъде и във всичко. Системата сама ще заработи! Всичко ще си дойде на мястото! Край на диктатурата и произвола на малцинството! Край на рушветите и мурафетите! Край на злоупотребата с власт, корупцията, лъжите, измамите и кражбите в цялата държава (Санкциите за нарушенията на законите да се увеличат десеторно, а където трябва и стократно и ето ти "Крумовски закони" в днешно време)! Демокрацията е воля на мнозинството, а не диктатура на малцинството!

Капитализъм без контрол създава картели, които произвеждат кризи. Затова са необходими истински реформи и силно антитръстовско законодателство. Силата на закона е в неговия императив! Реформи и справедливост Ден първи Парламента приема Закон на законите, с който всички диспозитивни (тълкувателни) правни норми във всички закони се обявяват за императивни! ГПК с императив задължава съдиите да прилагат изцяло императива на отделните закони като се самосезират за императиви по време на съдебните процеси. На съдиите се забранява да тълкуват законите според вътрешното си убеждение, а който си позволи да наруши императива на закона се осъжда на затвор и отнемане на юридическия ценз за цял живот- няма право да бъде съдия, прокурор, адвокат, като му се забранява да практикува каквато и да е правна дейност, правна длъжност или свободна правна професия във всички сфери. Същото се отнася за всички власти - законодателна, съдебна и изпълнителна. Депутатите без имунитет. Да имат защита, колкото на полицаите! Да се въведе преглед по реда на Надзора, като в този състав се включи и член от Европейския съюз. Ден втори Въвеждане на Европейски доходи и Премахване на геноцида срещу българите. Не може европейски цени без европейски доходи! Ден трети и следващите Научни Реформи навсякъде и във всичко. Системата сама ще заработи! Всичко ще си дойде на мястото! Край на диктатурата и произвола на малцинството! Край на рушветите и мурафетите! Край на злоупотребата с власт, корупцията, лъжите, измамите и кражбите в цялата държава (Санкциите за нарушенията на заните да се увеличат десеторно, а където трябва и стократно и ето ти "Крумовски закони" в днешно време)! Демокрацията е воля на мнозинството, а не диктатура на малцинството!

Сближават се, скоро ще да се съешат...

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерка та симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Ако остане на Кунева и Лукарски, те за кокала са готови на всичко..а и последния, с новата си хубава жена/след развода/ последното му е мисълта за обществото .

Няма какво да коментираме. Краят на РБ ще бъде същиятр като на РЗС.

E..си вонящия бълвоч. ГЕРБ ще управлява с мълчаливата подкрепа на ДПС и в явна завера с Корман Исмаилов. Вярвайте деца...във утрешния ден. На следващите избори - ДПС ще стане основна сила. Благодарение на вкопчените в метнатия от Задокеанския Господар кокал български подлоги. "Суверена" - ерго - народа, да го .. абе нали знаете, като вятъра. Честито. След двадесет години, ни бройте като вилает. Верно сме рая.

Е,почна се!В тъмна доба от погледи скрити-решават...А чакахме прозрачност.Чакахме,ама явно не ни е писано да дочакаме.

Да изпукате всички политици!

Комунистите нищо ново не научават и нищо старо не забравят, независимо дали се обявяват за "европейско развитие на България" или за "16-та република на СССР". # Дерзайте, другари, до пълна победа на здравите сили, тъй като здравият разум отдавна си е хванал самолета . . .

Къде са тъпанджиите да ният пак под прозорците им? Да викат пак - вън задкулисието! Май когато е БСП - викаме, а когато е Боко - си мълчиме. А всъщност, нищо не се е променило. Задкулисието решава съдбата на България!!!

...Гласувахме за Бойко, а получихме Костов!!! Да ни е честито новото затягане на коланите дами и господа български граждани....

Ти вероятно си мечтаеш да бе получил Любен Беров?

че тези, които са гласували за Костов може да получат Бойко. Ако си гласувал за Бойко и получиш нещо друго - все ще е по-добре.

А другият вариант е да гласуваш за Костов и да не получиш нищо! То досега беше така!

Това е бял кахър. По-лошо е другото, което не се афишира - комбината с ДПС, а там договорките под масата за "безусловната" подкрепа от турско сините са пълна тъмнина... Опасявам се, че въпреки шумните декларации на ББ танцът Герб-ДПС - но този път зад завесата, ще продължи. За ужас не само на редовите гербери, а и на останалите хора. Защото и едните, и другите ще са потърпевши от такъв тандем.

От 2009 е така, за това сме на това дередже. Съд за герберските престъпници, където и да се намират те.

Ограбиха дастатъчно от нашия труд и нашето достойнство, не от 2009 година, а от 1944 година!

не са ограбвали, Те са просто некадърници, които от простотия и некадърност ги прахосаха!

ПРЕДИШНИТЕ УПРОВНИЦИ ОТ БСП, ДПС, АТАКА, САМО ДА НАПОМНЯ,ЧЕ ВСИЧКО ПРАВЕХА "ЯВНО И ПРЕД МЕДИИ". ИЗБРАХА ПЕЕВСКИ, ПОТУРНАКА СИ СЛОЖИ ПРЪСТА. ДАААА, ТОВА СЕ ЗНАЕШЕ ОЩЕ МЕСЕЦ ПРЕДИ ТОВА. ДРАСКАЩИ МАЛОУМНИЦИ!!

таина среща, за която ние всичко знаем...

Т.н. "Демокрация" винаги има две лица - едното за пред хората - избори, публичност, благи думи и обещания, жестове на съпричастност, непримирима борба на партии, идеи, лидери, и реалното: управление в изгода на хората в сянка, неизпълнени обещания, тайна задкулисна игра.

Ако не беше Първанов,като президент да наложи 31 мажоритарни кандидати на изборите през 2009 ,които отидоха в ГЕРБ и Сидеров,който даде мълчалива подкрепа ,Борисов ако искаше да се прави на десен щеше да отиде при Иван Костов и може би България нямаше да изживее Борисовото премиерстване във познатия ни стил.Всички виждаме .че Борисов е мек като памук.И предчувстваме ,че няма да е далеч деня ,когато ще се освободим от присъствието и светлия му образ,който сега ни озарява отвсякъде.

Явни или тайни срещи ,все едно. Аз нямам доверие на РБ , смятам ,че не са настоятелни и последователни

"настоятелни и последователни"? тези качества в момента леко девалвират... сега се ценят "сговорчивост и раболепие".

Гереп и РБ НАЛИ те саботираха предишното правителство и дигаха стачки като плащаха на Софеянци кадеса сега стачките като държавата пропада и хората работещи във провинцията не си получават заплатите защото фирмите дадоха парите на партите за изборите

Какво бощо може да има между живковисти и костовисти - общата им комунистическа закваска!

Жаждата за ПАРИ!!!

От безконтролният брой "изкачащи" прозорци с тъпи реклами и безумни проучвания, Дира се превърна в боклучарник!

Заприличаха на порно сайт

Защо "заприличаха"?

ДИР, не знам дали имате собствена журналистика, или копи-пействате, но понякога нивото на журналистката, коато публикувате, е обидно ниско. И ниското почва от заглавията ви. Които вероятно са авторски. Преди време ме баннахте за седмица, понеже писах за реален факт от действителността в България. Халал да ви е, банвайте! Но искам да попитам дали ще баннете редактора Елица Петрова за интригантство поради заглавието на статията. И то интригантство, когато интелигентната част от народа ни очаква разбирателство за оцеляването на България. Кой идиот може да стигне до извод, че срещата е тайна, когато съвсем ясно се знае от всички, има подадени снимки от срещата и дават интервю след нея. Да, постигнала е Елица и "желания" журналистически ефект: много хора се възмущават в чата от задкулисието на тайната среща. Която не е тайна, просто не е отворена за журналисти. Понеже винаги има място за интерпретация относно ефекта от дефекта, прочетете постовете и ще разберете какъв ефект върху читателя ви има заглавието. То е не аналитично, не прагматично, не етично, не правдоподобно, а ИНТРИГАНТСКО. Хората критикуват задкулисието, анонсирано като такова в статията ви. Както на лекари мошеници трябва да им се отнема правото да леуват, така и на журналисти интриганти трябва да... им се направи забележка поне, че печалбарството с аудитория не е мисията на занаята им, а достоверното и полезно информиране, дай Боже придружено от талант. Доколкото познавам обаче хората, това зависи от личностната нагласа и най-често н подлежи на промяна със забележка. Та вземете направете забележка на Елица, която е вкарала нездрава интрига в умовете на без това умствено лабилната част от аудитория на ДИР. Ако си направите аудиторно проучване, ще придобиете представа каква аудитория ви е налазила напоследък, а тя не идва без да има защо. Станишева вече не плаща, но си имате яко число малоумници. Вероятно вече се адаптирате към тях с качеството на журналистиката си? Или?

Не си прав! За срещата се е знаело, но за долните пазарлъци на наш гръб и сега не се знае! За продаването на принципите с които бяха спечелени гласове и депутатски места не се знае! Ето поради тази причина Волен Сидеров искаше среща пред камери и журналисти, за да няма подло продаване на интересите на избирателите!!! Прав беше Волен, шири се задкулисна продажба.

Сидеров иска срещи пред камери, защото иначе няма ак да направи голям сеир. Ти нима не знаеш каква му е целта? Дали пред камери Волен получи парите, с които нощува срещу 16 000 долара две нощувки в специален хотел? Или парите, с които се разходи до най-скъпите плажове в света? Видял ли си репортаж или видео как получава тези суми, които няма от къде да е заработил, понеже не е платил съответните данъци. И дали е заснето от репортери как е договорил да гласува за коалиция, в която има турска партия, като неговият глас лично задържа тази коалиция на власт.Да отиде Волен на международна среща на националисти, ще го изнасилят, задето подкрепи етническа партия и я крепи, докато тази етничска партия не се отказа сама от властта. Пропуснах да кажа, че подкрепи и комунистите заедно с турците. Изключително националистично! И много силен довод сега да иска дискусия пред камери. Дали ще разкаже първо от къде са харчените пари, или щ започне със скандал като лйнм*т? Милички, зомбирани сте. Политиката по света все още не е стерилна. Ако не друго, поне Сидеров не изтъквайте като аргумент, че ставате смешни. Това е най-очевидно подкупното пишлеме в българската политка, откакто я помним. Няма друг, който толкова наяве да го е направил, но не пред медиите :-). Просто го намериха, като ги харчеше.

е а вие какво очаквахте от герберасти и долнопробни костоваци.

Напълнили са ти главата с плява по отношение на Костов, защото, ако не се беше довлякъл мадридският лисунгер и Костов беше имал още един мандат, ние щяхме да живеем в друга и по-добра България.

ДО КОГА С ТАЙНИТЕ БОРИСОФФФ ЗА КАКВО ТОЧНО ГИ ПРИВИКА КАЖЕТЕ НА ОБЩЕСТВОТО КАКВО СИ ГОВОРИХТЕ?

Как така "тайна", а всички медии гърмят за нея? Че и интервюта!

Айде тези да се вземат вече, че ми омръзна едно и също да се пише! Земята и Слънцето, според Дир.бг, се въртят около престъпниците от ГЕРБ и ренегатите от РБ! Айде, правете си тъпото правителство, че да има кой да сваляме по Нова година!!!

сгодихме се

И то тайно...

Всичко и всички си имат цена. Какво ли не правят ПАРИТЕ!!!

Тайна среща? До кога в България съдбата на гражданите ще се решава тайно и задкулисно?

Да се внушава:" ГЕРБ и РБ се срещат тайно и се наговарят да окрадат държавата"!

Е как разбра, че е имало среща, като е била тайна?! Цялата преса знае за нея, бе пич! Ти си болен. Има и снимки от нея из пресата, каква тайна?! Баси болните мозъци в България!

и ти какво разбра по снимките?

Ще ми се ребчатнякакви си политически проститутки събрани в насипно състояние в някакакво блокче! Наврях Р. Пънев във кревата уста на М.Примо, а Лукавски го пратих да ближе "раната" на певачката Ива!

Харесва ми как започнаха да се държат политиците: Позитивни, Обединени, С мисъл за решаване на проблемите на хората и с планове за бъдещето Естествено ДПС е извън властта Техните слуги цонзората и юруш - във фризера

Защо няма реално народни представителни в РБългария. Народ, това е СБОРЪТ от ВСИЧКИ граждани на държавата, а гражданинът е човешки ИНДИВИД, който се намира под юрисдикцията на дадена, конкретно определена държава. Народните представители НЕ представляват ВСЕКИ гражданин, защото около петдесет процента от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат гласоподаватели. Народните представители НЕ могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Никога не е съществувала реална възможност, народните представители да могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Народните представители реално НЕ са народни представители. ВИЖДА се, че народните представители представляват около петдесет процента от гражданите, а ДРУГИТЕ около петдесет процента от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани от народните представители. Неоспоримо е, че НАРОДНИТЕ представители НЕ са НАРОДНИ представители. Ето защо, ВСЕКИ договор или закон, гласувани или подписани от лица в качеството им на НАРОДНИ представители НЕ се признават от българските граждани.

Много ясно. Нали заедно финансираха протестите срещу Орешарски,как няма да имат близки позиции...?

Когато в една държава няма пълна прозрачност за гражданите, тогава там никога няма демокрация (власт за гражданите), а там винаги има мутрокрация (власт на мутрите). В 21 век е много лесно да има пълна прозрачност за гражданите, но въпреки това политиците-мутри винаги налагат непрозрачност (тъмнина), защото само чрез тази непрозрачност, политиците-мутри могат да съществуват. Политиците-мутри ще изчезнат в този момент, когато се появи пълната прозрачност (светлина) в едно обществото. Пълната прозрачност в държавата е както светлината за всеки човек, когато е светло, всеки МОЖЕ да види това което е, но когато е тъмно (непрозрачност), всеки САМО слуша и ВЯРВА на някой, което ТОЙ му КАЗВА какво е, това което е. Не живей в тъмнина (непрозрачност), просто събори изкуствената стена около теб, стената създадена от шепа хора, тогава светлината (прозрачност) ВЕДНАГА ще ти покаже всичко, тогава ти вече сам МОЖЕ да видиш това което е. И тогава ти ще се разсмееш, че свободата е била винаги до теб, но ти никога НЕ си я забелязвал досега, нали.

100% селяндури. Не си знаят парите, пък ги вижте как са облечени, излъчването на лицата им...а тая най-отпред може ли да се нарече жена? Джоба единия отворен, ръкава усукан, мазна, рошава... човек ще каже, че е работила у завода... все едно няма време за един душ, така както има време за тропане...а Радан с комунистическото сако, архивираните дънки от корекома, ризата обаче стилна... свършили са му ризите от корекома... палячовци !

Изглежда аТАКА на пее в хора вече. Тук някакви смешни люде сеят омраза но това е. Само с голи приказки и пълна липса на компетентност също не става.

Това е легитимната власт по конституция. Погледнете ги добре...

И тия Бог да ги прости изчезнаха в небитието..... АНАКОНДАТА Герп действа със задушаваща прегръдка по анакондски .... до сега нема партийка да се е спасила от другарската и прегръдка....

С тия открито, а с Доганя и Силикон-ДУДУК-ДПС .... ЗАДКУЛИСИТО!!!!!

А тъй се клеха, "НИКОГИШ С МУТРАТА"

Договориха подялбата на баницата. Жалко за родината ни, отново лакеи на чуждестранни "инвеститири" ще ни управляват и доразграбват държавата.

Тунджа, твоето майчинско име е Тунджай.

БЛАТО ЗАЛЕЖАЛО ОТ 25 ГОДИНИ !!! НУЖНО Е НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН ДА РАБОТИ ЕДНА СЕДМИЦА ПО 24 ЧАСА И ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА ИЗЛЪЧВА КАК СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ И СЕ ЧИСТИ ДЪРЖАВАТА НЕ С ДНИ А С ЧАСОВЕ - ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ! ДРУГОТО Е ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИ И КРАЖБИ ДРОГА ИЗТОЧВАНЕ НА ФОНДОВЕ БЮДЖЕТИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ... БЕСЕНЕ МУ Е МАЙКАТА ...

Ако са тайни срещите ти откъде знаеш? Питам - откъде телевизиите имат информацията, като срещата беше показана по новините. Пък и такива лаици има между тия платени журналисти, че може и без тях. Пример - Бареков. Хайде без лапачите и манипулаторите.

Тунджа, благодарение на такива като тебе, които манипулирате от сутрин до вечер с вашите измишльотини много хора в тая държава са объркани. Нямате спирачки. Вас само едно може да ви спре - познай какво.

нито някой от ГЕРБ, още по-малко от РБ-то милее за народа. Ще се налудуват, ще им гледаме сеира. Но все пак това е държава, не е майтап работата. Просто нямат капацитет. Провал! Пълен! Те за това е две седмици мишкуване. Красота и фоерверки! Enjoy!

А бе всички, освен БСП милеят, а само БСП прави икономическите спадове на прехода, което е единствената причина за бедността в България. Който не може да различи, си стои беден.