Пътека от цветя за прегазената Краси в Крушевец

"Червена пътека" с цветя покри окървавения път в созополското село Крушевец, където 11-месечната Красимира бе премазана в количката си от кола.

Обратно в новината

Коментари - Пътека от цветя за прегазената Краси в Крушевец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За същото престъпление в Америка престъпника получава не по-малко от една година затвор, глоба и 2-4 години пробация след, като си излежи присъдата.

За да се сезират службите изглежда трябва да има убит човек, иначе не става. Всеки ден стотици хора и деца пресичаме улица от същия пътен клас, на която било незаконно слагането на "легнали полицаи". Още няма убит няма и "легнали полицаи"!

В съседното село, на същия път има легнали полицаи. Явно едните са искали, другите не.

Но иначе такива случаи не им пречат да ходят на протести и да искат още по-големи заплати. Нито този случай, нито съблечената студентка, нито пребития племенник на президента и кой знае колко още, които се страхуват да се оплачат. Ако нахлупиш на една куха кратуна фуражка, ще върши повече работа от български полицай.

Или минималнен брой години в затвора, или условна, друг вариант не виждам. Нали тоя е граничен полицай и сигурно затова се чувства над закона.Бг съдиите само такива присъди дават за убийци на пътя. А присъдите трябва да са жестоки, никаква милост, никакви споразумения, нито смекчаващи обстоятелства.

Аз не мога да го съдя. Съдът ... няма да отсъди СПРАВЕДЛИВО.... Дано оня от горе свърши каквото трябва!

поклон пред паметта на всички българи убити на пътя и прегазени от безсъвестни шофиори!!! надявам се ,както и маиката на детенцето, че няма да има корупция и делото ще се гледа обективно. ако това стане този идиот трябва да лежи много дълго,почерни толкова много хора и отне невинен, детски живот.

Човекът, причинил това е полицай, а съпругата му - учителка в елитната Английска гимназия в Бургас ... и после, се чудете ... защо младежите са безмозъчни и дрогирани мекотели!?!?

Мене ако питаш ти си по-лоша от учителката по английски, а мъжът ти е по-голям пияница от въпросния полицай. И редовно си кара пиян. Просто е случайност, че още не е смазал някого. А вината, че децата ти са наркомани е по-скоро твоя отколкото на учителите.

Този тъпак още ли е граничен полицай? И неговата ли заплата плащаме сега, пък и разходите за пенсиониране и ЗО ?? Пиша го защото съм шофьор от 40 години и имам над 500000 км. зад гърба си и знам, че ако караш с 50 км. трезвен можеш да овладееш автомобила си каквато и повреда да се случи !

...С 1 500 000,зад гърба,на това място,при тези условия,с такъв автомобил (по механичните деформации дори се разбира ,че скоростта не е била висока)...единствената причина да се качи на тротоара и премаже детето е,че е бил пиян,заспал,като талпа...събудил се е от трясъка(дори няма видими следи от спирачен път)...не му е виновна нито колата (какви ли не трошки съм карал),нито пътя,а тези които са му наливали цяла нощ и пуснали сутринта да кара.... ...кой знае какви причини,ще търсят сега зада си измият срама и гузната съвест... Бог да прости детето !...

Как да коментираш най-ужасното -детето ти да умре блъснато от кола . каде тука е логиката .. Дете под 1 година в количка пред погледа на близките да го нараниш с колата си така , че това кърмаче да умре .Караш някаква кола , пил или не пил знаеки , че пил нибива да караш ти да се мислиш за какво да се мислиш, никой него е еня за теб , но ти ставаш известен с това , че си причинал смърта на това дете. До кога ще убивате шофьори ?

Експертизата да не вземе да покаже, че детската количка се е блъснала в пежото!Защото оня направо е вонял на алкохол, а ....виж ти......само 0,58 промила, дето се казва две бири!