БСП готови за преговори с ГЕРБ, не изключват общо управление

Ако получим покана от ГЕРБ, ще участваме в нови консултации, заяви лидерът на БСП Михаил Миков. Той не изключи общо управление, стига то да не е "софра".

Обратно в новината

Коментари - БСП готови за преговори с ГЕРБ, не изключват общо управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и те да си починат да не се правят на експерти 45 +25 години ни пращат в батака

Комунистите нищо ново не научават и нищо старо не забравят, независимо дали се обявяват за "европейско развитие на България" или за "16-та република на СССР". # Дерзайте, другари, до пълна победа на здравите сили, тъй като здравият разум отдавна си е хванал самолета . . .

Още от преди година казвам че боклуците от герб ще ни пият кръвчицата с боклуците от бсп в общо управление ама никой не ми вярва. Е сега ще повярвате. Най-добре е да няма Правителство.

Така и не разбрах, защо имаше толкова много партийни листи на тези избори ( цели 25 ) след, като се оказа, че избрахме същите? "Непремиримите" врогове, пак станаха верни съюзници с подкрепата на уж ненавистното ДСП

аиде бсп да не се коалира с никои тож пут,че на следващото броене ще има само 5555 човека *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде у уево бе, Миков! Вижте какво изследване са направили за правителството, което съставихте: "Правителството на Пламен Орешарски е било второто най-неодобрявано правителство в света през 2013 г. Това показва проучване на The Gallup Global States of Mind." ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

Мишее, май отвори бузите а? Кофти е в опозиция и изолация май а?

Ако си загрижен за България приятелю, не е редно да се изказваш по този начин....

Мишето по сериозно ли се изказваше? Нещо добро за България ли направи? Защо сега отваря бузи? За да се набутат там от където ги озгонихме на изборите ли? Забрави ли как вадеха зъби? Забрави ли кой предложи Пеевски?

И аз обичам печена Тиква. Сега е сезона на Тиквите. Но, каква е таз "Спонтанна Любов" към един друг Сорт Тиква, появила се в Тиквите на Пишман Социалистите ????

Като бивш протестер от миналата година, бих желал да ви гледам зад огражденията на НС. Нямате място в управлението на старната.

Чудя се БСП какво ще обяснят на избирателите си. Има да се теглят 6 милиарда - Боко не ще да влезе в капана. Ще търси широка платформа за теглене на заема и тясна платформа за харчене.

Като адаша от близкото минало сте - никой не ви иска, но вие се натискате. Адашът и той така се криеше преди 9-ти без никой да го търси. А уж щяхте да бъдете опозиция и да останете на мястото, което ви отреди суверенът. Ярак башик куткудак!

Жалки комунистически смешници. Хората не ги искат, но те се натискат.

личи, че не си в час, меко казано. Отвори си очите ,ако си в състояние и престани да твориш простотии, все пак, тук би трябвало да се изявяват интелигентни хора.

А ти нямаш дори и име.

Съюзяването на "лявото" БСП, "лявото" АБВ с "десният" Герб ще отвори очите на хората и ще ги замете в миналото на България. Време е за нови партии - Добре Дошли Нови партии чакаме да видим какво ще предложите на гласоподавателите? Че тия досегашните са ни бактън!

Да изметем всилки боклуци от родната политика. Трябват ни НОВИ, честни и радеещи за общото благо хора. Такива има много всред народа , но престъпната мафия не допуска такива неща, затова да изтребим мафията наречена бсп, дпс, герб, атака, абвгдежз и прочие изроди.

ivo10

Тъпчо, ако не промениш начина на мислене на хората и на политиците и да ги смениш пак ще се повтори същата ситуация и ще се роди следващата мафия.

Не на управление на герб с бсп и дпс. По добре без правителство

На циганин и комунист, не вярвай никога!!!

Бабичката пак позна. Колкото и да не ни се вярва, предсказа бъдещето на България, като през 1994 година описа събитията, които се случват сега през 2014 година.

Нямаше по-умно решение. Така ще погребем две партии едновременно. Както се казва за да поникне нова гора първо трябва да и се направи място.

Миков да не се прави на срамежлива госпожица "пари на ръка не вземам, сложи ги в чорапа". Изглежда тези мухи му ги пуска Станишката, който си вре носа в европейските работи и се изживява като Мартин Шулц. прегръдката с ГЕРБ след тази с ДПС ще е смъртоносна и за БСП и за левицата!

БСП се самоубиват.

И колкото по-скоро, толкова по-добре за България !!!

И защо, я поясни?

ГЕРБ са несъвместими с БСП и ако искат да имат подкрепа от хората, не трябва да отиват на подобно съглашателство......

те са едно и също. Жалко, че толкова хора се връзват. Огледайте се в родното си място и вижте кои са БСП и ГЕРБ, за по-недосетливите(БКП), колкото и неприятно да е на непосветените.

След очакваните три поправителни изпита- На БСП, РБ и АБВ, коалицията "Обран Бостан" се готви пак да сяда на Държавната софра! За домашно класната на ГРОБарите е възложила: -Михаил Миков да се научи да пие вода. - Рамадан Пънев да изкара курс по светски обноски с батковци и каки. - агента Гоце да се научи да стреля с въздушна пушка само в Луна парк. - бако Боци Тиквуняка е изпратен на ускорен курс по Руски език.

jingiby

Ей, познаха се и се събраха...

Миков ,не се дърпай ,очаква се ЦЕЛУВКА И НА ЛЪВОВ МОСТ ...,ТРЕНИРАЙ !

бсп/БАЛКАНСКА СЕЛСКА ПАРТИЯ/.

Не е ли по-правдоподобно и благозвучно, вместо "селска" - селяндурска ?

имаш предвид БАНКЯНСКА селска партия.

РБ няма да се включи в коалиция с ГЕРБ и БСП. Така, че ще има кой да протестира срещу КОЙ.

Само че ,''КОЙ'' е САМО ЕДИН ,---А.ДОГАН.

РБ са много несигурни - все някой от тях се изцепва и показва, че все още не са единни - имат все още разногласия помежду си.

КПСС-БКП ВЕЧНА ДРУЖБА!!! двете пипалца на бкп - герб и бсп се канят да се гушкат. маските падат. прехода беше сътворен и реализиран от цк на бкп + дс под зоркото око на кпсс и кгб

Абе мухъл, ти в кое време живееш?

Важното за България е , че нема да има ПОРДАЖНИ ФИКУСИ ПОВЕЧЕ

Важното е, че ще има продажни ГЕРБЕРИ и МАКОВЕ.

По "европейски" нагласиха така, че БСП да е втора сила, а не трета и ще направят "отговорно" управление. Цецка и Мая заедно с Ментата ще седнат начело на държавата. Ха ха ха.

Ако БСП тръгне да управлява с ET,,Герб-Бойко Борисов "ще завърши като СДС.Която партия е тръгнала на съглашателство с Герб-Б.Б е загубила съмпатизантите си.,,Атака" едвам се измъкна от мъртвата хватка на Борисов, а РЗС с Янето папконосителят на Бойко са на политическото бунище.АБВ на Гоцето Първанов ако се включи в задкулисните игри на Борисов ,тогава началото на тази партия ще бъде и края и.Герб са победителите в изборите и да си съставят дясно правителство с РБ и ПФ и да поемат отговорноста за управлението на държавата.Орташката коалиция на леви и десни е фира работа.

Не знам от каква хватка се е измъкнал Сидеров,но от оргията със Серж,Местан и Пеевски-няма измъкване

БСП+Д(п)С+ГЕРБ=БКП да ви е честито.

Коалиция между БСП и ГЕРБ ще сложи край на прехода.

;о) Аха - ще сложи край на един преход. След него ще започне друг - не е ясно към какво...

Има ли още ,Съсели?

В Брюксел съм, в Брюксел съм..

Миков намеква, че има друга кодова дума вместо софра. Коя е тя бе приятел, че и ние да се сключим ??

бсп ,26г.краде.

Борисов се чуди как да се отърве от мрънкането на Меркел за широка коалиция, както в Германия. Това с БСП е да се измият очите на западните ни партньори. Всъщност БСП и ДПС са най-нежелани.

точно софрата е мечтаната цел

Фикусите се ядосват , че не става тяхната

Кои бяха тия? Турските блядки от Варадеро? Те въобще какво правят в този реакционен еврогейски парламент? Защо не си излезат и да го бойкотират до края Ей къде е остров Пасха - тамън за рожден ден на Мегленчето

А БКП имаше ,---99.9% положителен вот .

Това ще е краят и на двете партии...

Тъй, тъй , Микич - по-добре врабец в ръката отколкото сокол в небето;о)

Ако ГЕРБ се коалират с БСП това значи край на политическо бъдеще за Борисов,но и край на гласуването за много хора.Ако сме искали да ни управляват комунистите, изобщо нямаше да гласуваме или пък щяхме да попълним тяхната бюлетина.В БСП има много бетонирани глави,които нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.Нямам нищо против редовите комунисти,както и срещу турците,но съм против главата на такива риби,а знаете от къде се размирисва .

Е, нали на второ място са БСП, които също са избрани с гласове на друга част от народа, които пък се надяват и те да управляват и да защитават техните интереси. А то нито десните са чисто десни, нито обратното, но поне да се обединят около основните проблеми на българите и да ги решават най-после!

Само, че тази част от народа, която е избрала БСП, е много малка.

Нещо се обърках. Уж не сте искали комунист и да ви управляват, а баш за ГЕРБ сте гласували повечето.

бсп са винаги готови ,и накрая ,...''М-ОРАЛНИ''победители...

Мисля, че ако заедно управляват ГЕРБ, БСП и др. без ДПС - ще се следят едни други, ще са конкурентни и евентуално това може да ги накара най-после да служат на българите, които им гласуваха доверие и вярват, че най-после ще работят за благото им, а не за олихарсите!

А стига демагогия бе другарю Миков с тази лява политика на БСП.Какво лява е реализирала БСП с това ръководство и депутати,на които въобще не им пука за електората,а само си гледат бизнеса.Най важния въпрос например за данъчното облагане/плосък данък или прогресивно облагане/ въобще не беше внесен за разглеждане в миналата власт от мандато носителя,защото представи си партньорът-ДПС не бил съгласен.Кой какво подписва с американската компания за Козлодуй и защо се дават толкова пари-и то ли е ляво?И какво ли не още

Слугите на ДПС ,залязват ....

от ГЕРБ, то ГЕРБ нЕма да получи покана от избирателя. Па се целувайте колко можете.

Съюзът между двете банди, ще бъде пагубен за българския народ.Той е логичен завършек на малоумното посткомунистическо управление на държавицата,обрулена,окрадена, унищожена, срината, оглупена, отчаяна, осквернена, опростачена, излъгана, ограбена, продадена. Гаврата ще свърши с трета национална катастрофа причинени основно от двете шайки и предвождана от комсомолец офшорковец и доносник подлец и психопат,лансиран от монтереновци, шестаци и милицонелиризари болни мозъци. Резултата ще бъде това.

НЕ САМО С ГЕРБ И С ДЯВОЛА СТЕ СЕДЯЛИ НА ЕДНА МАСА.

То правиш ли разлика между двете?

Само и само да сте на власт сте готови и десни да станете, вашата мама продажна!

Че БСП не са ли десни? Защо ползвате бъдеще време?

Досега поне не го признаваха. На следващите избори ще се борят за 4% тия измекяри гадни.

И ето виждам аз, как блудния син Бойко се връща при блудницата БКП, преименувала се на БСП но със старото ЕГН на 100 и кусур години!

Да, това с ЕГН-то е голям проблем! Не можем да си регистрираме Партията във Фейсбук ;)

Империалистите ви борят, а?