Франция изпраща експерти по катастрофите в Русия

Парижката прокуратура образува наказателно дело за неумишлено убийство във връзка с трагичната гибел на Кристоф дьо Маржори, директор на "Тотал".

Обратно в новината

Коментари - Франция изпраща експерти по катастрофите в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тази случка ще окаже влияние върху решението за предаването на Мистралите на Русия.

французите няма да търпят, като холандците. Нов терористичен атентат от полуприматите в тайгата... до кога?

ОФ спрете се бе хора. Разследването ще покаже. Холанците що си траят? Като гледам само Москва натиска разследването за Бойнга да се тика напред.

нямат мотив за подобно нещо.

М-да руснаците ще чакат Франските експерти и тогава ще отварят оранжевите кутии. Изглежда нямат какво да крият.

Русия се замеси в много терористични акта вече.Време е НАТО да си влиза в ролята докато не се е развихрил новия Хитлер из Европа!

Щерев прегледай се.

Ключова Фигура в НАТО - Румънка. Вече Два ауакса Постоянно-базирани при комшиите оттатък Дунава.

Лесни мишени са. Това са цел номер едно в съвременен конфликт. Русия имат и ракетите и самолетите да ги свалят.

Абе бутат ни към нова студена война. На САЩ хич не им отърва и работят по всички направления.

По Абсолютно-Всички параметри - Америка Е по-добре от Европа. (Извинете !)

Да сега е така. Затова вкараха този клин между ЕС и Русия. Затова сега САЩ са по-добре. Да видим обаче до кога. На ЕС ще и писне един ден от манипулациите на САЩ и тогава всичко ще стане различно. Или няма да има ЕС. Което пак е добре за САЩ.

Съобщил е,че "Тотал" се оттегля от проекта "Ямал СПГ" (заради санкциите на ЕС) и КГБ-то му е видяло сметката.След малайзийския самолет-нов ОГРОМЕН скандал!Защото на практика това е вторият човек във Франция след президента Оланд....

Говорих с Приятели във Франция. Ефектът от станалото наподобява този от в Сараево с ерцхерцога Навремето... - дет Се казва - Touchons bois !!!

Тоя път и за чукчите стана кофти (((

С над 50 те си ядрени реактора франция е заплаха за европа. Защо никой не пише има ли , няма ли инциденти, как стоят нещата с ядрената безопасност, щото на тия франсета акъла не им е много , едно самолетче не могат да издигнат във въздуха. Снегоринът им пречел, глупости за балами. толкова не могат да осъзнаят ,че в Русия ,духа вятър , студено е, вали сняг , това не е Шанзе лизе а Русия, там е холодно - друг свят, пишат с други букви и мислят по друг начин. Айде Кристоф, от земята си дошъл в земята отиваш. Бог да ти прости греховете.

Ако позволите, Колега - Именно Френските пилоти Са Най-Търсените при Такива условия. ... Отделно - вече Има Систематични тестове Основният трафик от Европа-Америка да се Пренасочи към Дълбокия Север на Амврика (край езеро...май Св.Иван ... St-Jean)

Свалени граждански самолети, Руски войски в Донбас и Луганск, руски самолети в Шведско въздушно пространство, Руски подводници в Шведски териториални води и загинал СЕО на Тотал в Русия. Явно се води безпрецедентна кампания. Нещата явно доста са напечени между Москва и Вашингтон.

Да. ТА ! - да Внимааавваамммеее !!!

И както би казал цар Леонид: "ДИС ИС РАШАААА!"

Виждали ли сте Как разговарят Потомците на Леонид с Руснаци, Колега ? (Извинете !)

В крайна сметка некой умишлено са а наквасил с Водка. След което са му били опростени останалите 18 години затвор в ГОЛАГ

Явно е бил неудобен за КГБ!

Като гледам отзивите и коментарите от Русия , руснаците се интересуват само от това кой ще е новия шеф на Тотал. Явно за тях обстоятелствата около инцидента са си просто еженевие. Алкохолик, водка, летище ,самолет ,катастрофа, смърт - ''Да влиза следващия.''

По уместно е да прати комисия да разследва случая в Вашингтон.

Поради ?

Жалко за франсетата. Жалко, че заради 4 франсета ще пострадат 40 хиляди руснаци.

Току-що И Агенцията по Въздухоплаване откри Разследване ...

След катастрофата снегоринът е забелязан на отлита на Юг, а шофьорът му е повишен в чин.

Каква нелепа смърт- на летище да те блъсне снегорин управляван от пиян руснак, при това докато самолетът рулира по пистата. Това разбира се, може да се случи само в Русия! Само там се съчетават широката и загадъчна руска душа, алкохолните делириуми и тоталното безхаберие на власт ит отговорни лица!

Искате да кажете че самолетът е рулирал, а снегоринът Е този който му налита ли ?

Искам да кажа, че самолетът е рулирал или излитал по писта, посочена от диспечърите, а снегоринът се е намирал на място, където не би следвало да се намира (на пистата). При положение, че руският шофьор на снегорина е бил пиян, то сигурно има връзка между лощото пласиране на снегорина. А немарливоста на другите летищни служби също е спомогнала.

Мартиненко - е украинска пиянка. От ноември миналата година това вече е важна подробност.

Бог да го прости човека. Всяка смърт е мъка и печал. Въпроса е , нима само този човек намери смъртта си по нелеп начин, стотици хиляди хора умират всеки ден и такива се раждат, какво толкова има ,че да потресе цяла франция. Еми в България преди няколко години умряха 8 деца в интерант от глад и студ, и никой нищо,потресени няма. Всяка година в България около 40000 души се разболяват от рак , умират половината, някой да се е потресъл. Потресени няма. В България ,хора които цял живот са работили получават пенсия 250 лева за един месец - 130 евро, някой да се е потресъл във Франция за кучешкия живот на подобни хора. Даааа,потресени няма. Лицемерието, демагогията и лъжата са зло и водят към зло.

От около Година полагам Кански усилия да организирам Серии от уебинари между Български Лекари от Цял Свят. С Директна връзка към Всички Българ(к)и. - Бихте ли Вспомогнали ?

без драма,моля,толкова му било писано да живее...

И толкоз ли Не можаха да Му попонапишат Друго ?

не,това е неговата съдба.

ако французите се чудят дали е случаен инцидент , то да питат поляците ( те имат дългогодишен опит с похватите на руската дипломация )

Те поляците си затраяха, защото е имало препоръка да кацат на друго летище, но командира го е пренебрегнал под натиска на началника на генералният им щаб. Ей така да се направят на мъже на тяхна територия. А може би ти имаш инфо, че президентският самолет е бил свален с БУК?

Къкъв рук е търсил тоя в Русия в момент, когато ЕС обявява санкции на Русия? Явно франсетата играят курвенски номера - сключват си договорчета тайничко, от което печелят милиарди, а на думи говорят друго. Журналята пак се хващат за сензацийката вместо да поразровят по същество.

Село, селооо... тъпо е на село!

Ела в града тогава да ти налея мозък в манерката.

при тези времена на непрекъснати провокации, пропагандни лъжи и манипулации, човек трябва да много да внимава, като иска да стигне до истината. Жалко за свестния човек!

Е Казано, Колега : - Истината, Само Истината, И ! - Цялата Истина. (Извинете !)

Хуу де, кккрасньie --> за Вас/вас - только кккрасната чччаст. демек - Никога Никъде по Никакъв начин ЗеленаСветлина !!!

Много жалко за хората,загинали при този нелеп инцидент. Винаги е жалко, а каква е причината, едва ли ще се разбере.

В Русия постъпват по руски, друго не може да се каже.

Ню Йорк Таймс - преди около 30мин излезе сутрешно със Сериозен drill-down : - И двамата спрягани за Този пост (Боасо и Пейан) - Не чинят ! - има Замисляне И за евентуална 'сценка' към Dassault (производители на самолета) ... И ! - Бомбата (Браво, Колега 'Някой' !) : - De Margerie - Е бил Твърдо ЗА разработването на Нашия шелф.

п.с. Позволете да запитам Колегите, Знаещи Френските Родове : - Има ли родственост между Demarest и Desmarais ? (Благодаря предварително !)

не вярвам да се намери някой да ти отговори

Винаги когато Кръстникът поръча някой свой, той плаче най-силно на погребението

А пък Улоф Палме го убиха на улицата.

едно добро послание към приятелите на русия които не се съобразяват с путин

то и самолета с полското правителство на руска територия се разби преди време...

Да, и там беше един напълно нещастен случай Ама напълно... А какво да кажем и за Боинга?

Ми то и Атлантида потъна с помощта на НКВД, ама Путин налага цензура по случая.

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДНА ПИЯНА НАЦИЯ???БОГ ДА ПРОСТИ ЧОВЕКА!!!

То и в нашата държава стават всеки ден катострофи !

Мартиненко - е украинска пиянка. От ноември миналата година това вече е важна подробност.

ВСЯКА БУТИЛКА - БОМБА СРЕЩУ СВЕТОВНИОТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ! ЗА РОДИНУ, ЗА СТАЛИНУ ,ПАБЕДААААА!!!

комунизъма фалира другари и няма да се върне, ще си изпапкате военната пенсия и децата ви неграмотни каквото сте откраднали и финито

Така е. Сега е времето на БРУТАЛНИЯТ капитализъм. Евала на нашите управници и бизнесмени, както по времето на Адам Смит.

ПРАВОСЛАВНИЯТ СЛАВЯНИН - БРАТУШКА Е ДЕЙСТВАЛ СРЕЩУ ЕВРО- АМЕРИКАНСКИТЕ ЮДЕО ГЕЙОВЕ - МАСОНИ И ЗА ЦЕЛТА СЕ ВЪОРЪЖИЛ С БУТИЛКА ВОДКА! СМЪРТ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ - ИМПЕРИАЛИСТИ! ДА ЖИВЕЯТ ПРАВОСЛАВНИТЕ СЛАВЯНИ!

Отивай се лекувай.

СЕ МАЙТАПЯ БЕ!

и врабчетата в булгария знаят че ние не сме славянски народ !!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

двете булки срещу еврогеовете

Тук прозира, явно, много дългата ръка на американските секретни служби. Путин бърка, след като оставя над 600 "неправителствени" организации да работят в Русия. Ако позволиш на нещастника да ти забие ножа 100 пъти, на 101 може и да сполучи. Казвам го от личен опит.

Правилно Катенце. То е пределно ясно, че и тук е пипала дългата ръка на САЩ. Освен това руснак - пиян...Абсурд!

Рубладжии - къде сте! Защо не казвате, че шофьора не е бил пиян, а е НАТО-вски агент?

Украинско пиянде едва ли са го ползвали за натовски агент, много е прозрачно.

Винаги когато става въпрос за много пари, петрол и долари, търсете жената.

Нямаше ли някакви санкции срещу Русия от страна на ЕС? Или може би Франция не е в ЕС? Нещо не разбирам.

Американската корпорация Ексон мобил как прави бизнес с Русия и за нея няма санкции. Дори шефа и е жив и здрав.

Санкциите са за нас. Американските фирми заеха руския пазар и политиците ни само ни обясняват колко е лоша Русия и зорко внимават да не би да продадем там 1 компот или чепка грозде.

"Когато някаква случайност води до политически последствия, трябва да се провери дали е случайна тази случайност" - Сталин. Посланието: Човек, който се изказва против ембаргото, наложено на Русия, който прави бизнес с Русия - загива в Русия. Някой може би иска да се стигне до извода: "Не правете бизнес с Русия, това води до смърт". Трябва да се рови дълбоко. Защо е работил диспечер стажант, случайно ли се е оказал снегоринът на пистата и т.н.

Западаните шефове на корпорации ще се огънат ли от страх, ще станат ли слуги на американските евреи или ще продължат да правят това, което смятат за правилно.

На всички пощуряли от радост "фоби" искам да напомня, че днес се навършиха 40 дни, откакто един ПЬЯН българин уби бебе в количка. И такива инциденти ви се случват всеки ден и докато ще се занимавате с руското пьянство, но себе си ще смятате за богоизбраните - убийства по пътища от пьяни шофьори няма да спрат.

Съветвам те да не прекаляваш с водката.

Не пия, драги.

Ами,да де.Подчертаваме приликите между двата народа.Не че се радваме...

модераторат и тролите са платени безмислено е да с ебориш с ус-медюм като дир.бг защитиват американскта политика ан убижство! това е технят морал! а после плачат, че са бедни и искат безплатно газ и нефт *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, всеки си избира пътя. Важно на края на пътя да не съжалиш за избора :)

През 1962 г основателят и директор на италианската нефтена компания ЕНИ загива в самолетна катастрофа при неизяснени обстоятелства. Това, разбира се, е случайно съвпадение, както и това, че и той ги разправял тези неща за петродоларите и имал план как да се снабдяват с петрол от Либия, едва ли не независимо от САЩ. Като се има предвид, че пред очите на всички застреляха Кенеди и взривиха кулите-близнаци, това с пияния руски шофьор си е направо бетон.

Да де,ама този пат случката е във Великата Путинска империя.Шефът на Тотал е възнамерявал да намали цената на петрола,а ето нам не нравится!

Грешката на повечето хора е, че вярват искрено в противопоставянето СССР, днес Русия - САЩ. Те само ни играят доброто и лошото ченге, но шефът им е един и същ. Този случай напомня по-скоро за инцидента над о. Сахалин, за който руснаците бяха накарани да поемат вината. И сега ще стане така. Демократите не бива да вършат някои неща, освен в краен случай, но неокомунистите могат.

Дидо, бързо тичай до френското посолство да им кажеш каква е причината за смърта на дьо Маржори, преди ГРУ да са разбрали, че си разкрил конспирацията!

за пореден път рашките убиха известна личност... Всеки руснак се прекръства преди да тръгне за някое летище и винаги избират само със западни самолети да летят...

Шофьорът на снегорина е бил пиян, но не е ясно дали неговото поведение е станало причина......... Това че шофьора е бил пиян , не е никаква новина за тези географски ширини, но новината е че той е оетанал жив. Както се казва пияният и господ го пази.

Да разрешиш излитане, когато има снегопочистваща машина на пистата, това как се нарича - престъпление, а дали е от немърливост или целенасочено, нека съответните органи установят. Руските авиолинии са едни от най-рисковите, само там можеш да видиш във вътрешни линии да пътува пътник на табуретка, защото няма места, / виждала съм го /

Смятам че можеш да се кандидатираш за най-голяма лъжкиня на село Долно-Нанагорнище, откъдето не си излизала по-далеч от 10 км

Пожелавам ти да посетиш толкова страни, колкото аз съм посетила, можеш наистина да ми завидиш, Русия - 6 месеца, Украйна 3 години. ГДР,, Германия , Полша, Испания, Гърция, Турция, САЩ - ЛА още през 90 година , Унгария, спирам да не ти прилошее...

пропуснах да напиша, че нямаше места изпращайки колега за Днепропетровск, тъй като същия бе учил в техния институт , малко на маса с водка и мезе обещаха и го взеха без билет. Абсолютно вярно. Бедна ви е фантазията какво можеш да преживееш в тези географски ширини на бившата СССР..

А как се разрешава кацане в Испания при маневриращия по същата писта самолет? Случката е отпреди 2-3 месеца.

Тръгнал човечецът на лови риба в мътна вода, но това му струвало животът. Изненадани?