В Турция ще арестуват протестиращи със скрити лица

Турското правителство затяга мерките срещу нарушаването на обществения ред - всички демонстранти, които покриват лицата си, ще бъдат арестувани.

Обратно в новината

Коментари - В Турция ще арестуват протестиращи със скрити лица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тея дами с бурките ли?

И в ИД, и в Украйна, и в Турция, зад маски се крият международни професионални бандити на разпореждане на световната мафия.Те обикалят света подобно на гей парадите и се представят за местни. Така че, в случая, Ердоганя си е напълно прав.

Забележете, САЩ мълчат, Обонго се услушва. Турция е стратигически съюзник няма да се занимават с човешките права я! Саудитска арабия същата работа, иначе Америка държи човешките права да се спазват навсякъде...

И тези добър президент си избраха. Сега ще дойде демокрацията и при тях.

жените задължително с фереджета, но хората не може да ходя с маски на лицата ... откачени фанатици

В Турция ще арестуват протестиращи със скрити лица Значи ако излизат протестиращи с бурки ще бъдат арестувани. Това означава че Ердоган си е направо светски президент.

Протестиращ пингвин няма. Те са безмозъчни човекоподобни . До хората ги доближава правата походка. Първа стъпка към очовечаването е обличане на човешко облекло.

Е сега освен нарушени човешки права, ще има и нарушени права на животните - в случая пингвините!

От година и половина активно върви цветна революция и в Турция. Ердоган се указа корав орех, противопоставя се на САЩ. Реформира армията, която по конституция можеше да прави държавен преврат в защита на конституцията. Опандизи стотина офицери и сложи надеждни кадри. Преврата в Истанбул не успя, сега е вариант цветна революция с помощ на кюрдите, което е най-опасния вариант за гражданска война в Турция. Само да добавя че не обичам турците, те са наши поробители, обаче Ердоган е прав, също ако там стане война тя ще ни е вече до границата ни.

А Фашингтон няма ли да е против? Джим Керито нещо да каже? Нуланд да им занесе кадаиф?

. . ., тези без маски- също; тях ги откриваме по снимките. И к'во да прави обикновения гражданин при явни злоупотреби с властта ? Отговор: да си трае, щот' е за негово добро :-(((

демокрация или ред! Турция избира правилния път! Евала!

знам, че не ви харесва да има ред и е лесно да оправдавате всяка простотия с демокрация, но и на това идва края. Ка ще обясните парадокса, че уж имате права при демокрацията, а се налага да се криете?

Най-добър ред има в Сев. Корея - Евала :)))))))))))))))))))))

Чул ли си за Бенджамин Франклин? А за Уинстън Чърчил ? Айде прочети за тези хора и после ми хвали демокрацията.

Ами протестиращите твърдолинейни мюсюлманки? Те не могат ли да се покриват с бурки? Какво ще каже Ердоган по въпроса? Това не е ли нарушение на религиозните им права?

това важи ли за жени с фереджета и бурки, може би само когато протестират могат да са голи....хихихихи

Ако Западът допусне ислямистка консервативна назадничава Турция да нахълта в ЕС, това ще е краят не само на Съюза, но и на основата на западния начин на живот. Турция на чалмалиите и скритите религиозни фанатици няма място на запад от Босфора. Да си севят в Азия и да си играят на халифати, емирати и прочее средновековни оправдания на терор, грабежи и видима диващина, с които ние в България сме съществували 5 века тъмнина. Десните трябва да престанат да заиграват с оплота на ислямизма, с която сме съседи, за нещастие.

Принципно са прави всеки един участък в конфликта трябва да може да се идентефицира. Инересно е че полицайте в Турция имат номера на каските и ако някой маскиран полицай си превиши правата може да бъде идентифицирах. Това нещо го няма в България колкото и да сме европейци. Същото трябва да важи и за маскираните протестиращи. В крайна сметка маскираните може дори да не са от държавата, а да са платени съботьори. Остава обаче един ВАЖЕН въпрос. Как се връзва това с фереджетата на жените? Ще излезе че май ще трябва да отменят някой политико-религиозни правила иначе ще напълнят затворите с жени ;)

МНОГО ПРАВИЛНО ! И ТУК ТРЯБВА ДА Е ТАКА !!!

Турция е светска държава(за разлика от арабските диваци) и е добре за България там да има ред.Защото само Турция ни дели от радикалните ислямисти в момента.

Не знам дали четеш , но турция е ислямистка диктатура и става все по несветска страна.

Щерев, от дека си бе зверо?

Ердоганизмът е само по-меката версия на джихада.....

Браво! Точно така трябва да бъде. Не може заради 200-300 лумпена да се сриват цели държави. Щом имаш искания ставаш прав и ги заявяваш открито. Иначе е много удобно зад маската на протеста да безчинстваш ненаказано.

За страните с демокрация си прав... Ама Турция не е демократична страна. Днес там затриват държавата на Ататюрк.