Грипът се очаква още през ноември

Очаква се първите случаи на заразени с грип да се появят у нас още през ноември. По Коледа и Нова година заболеваемостта постепенно ще се покачва.

Обратно в новината

Коментари - Грипът се очаква още през ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОГЛЕДНЕТЕ КЪМ НЕБЕТО НАД СОФИЯ... Погледнете небето и във вашия град... Да ни са честити новите и старите вируси, които ни пуснаха и отровите, заедно с тях. Точно сега много хубаво се виждат дългите бели линии в небето, които ще ги виждаме и през целия ден, а онези размазаните, които вече са се ранесли, са от вчера. Ако някой не знае за какво става въпрос да потърси ""Chemtrails" и е му стане ясно. Изроди!!!

Аз се в момента от какво съм болен?! Нима и ноември ще пуснете друг грип?! Всеки месец нов щам с любезното съдействие на фармацефтичните чужди корпорации и американските самолети в БГ.

Тичайте за ваксини е по бьрзо де не се влачете и си пригответе по една 20сетачка че лекарите ще хванат диабет от бонбони

СЕРИОЗНО?????????????????? да ли е турски????????????????????

като знаят името на вируса,защо милите ни доктори не знаят с какво да ни ликуват а ни пробутват лекарства на някакви които по цял ден им висят в кабинетите за да ги пласират на нас -опитните мишки.

Ваксината се казва греян гроздомицин....употребява се всяка вечер и няма проблеми:)))

А кажете сега, грип ли е, свински ли, или ебола? Да не смее да кихне човек ;-)

Следвай модата: Чикунгуня

На вас може и да ви е забавно - но аз втора седмица карам Чикунгуня. Само че, естествено не съм в Б-я, а там където и е епидемията.

Поправете се моля - Грипът ще бъде пуснат още през ноември.

Ами това, дето ни гази напоследък не е ли грип и то???

си сложих ваксина!

Юруш на ваксинитееееее! Тоя ваксинатор е несменяем вече толкова години, откакто помня е все на тоя пост!

Как се очаква да ни снабдявате с щамовете тази есен- зима? По въздух, чрез водата или чрез масовата храна?

сега една параноя ще започне за ебола в поликлиниките

Айде стига с тези кофти новини, то не е ебола, после некви кубински и карибски трески, сега калифорния, масачузет не знам си кво. Как го разбрахте че идва през ноември, а не края на октомври или декември. Само пкашите хората, естествено като вдигнеш 38-39, нямаш сила и си на легло че ще потърсил лекарска помощ. Или може би се очаква големия брат да ги пусне щамовете през ноември

Вижте следните клипове в YouTube - "If It's So Real, Why The Massive 'Ebola Is Real' Propaganda Campaign?" и "Ebola is not real, the only people who have gotten sick are those who got shots from the red cross". Ваксините са единствената надеждна и сигурна защита срещу грипа, казват експертите. Още за ползите от ваксините на следния сайт - vaksinite точка info