Одитният доклад за КТБ е внесен в Българската народна банка

В БНБ е внесен одитният доклад за качеството на активите на поставените под надзор банки от групата "КТБ".

Обратно в новината

Коментари - Одитният доклад за КТБ е внесен в Българската народна банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКЛАДЪТ ще бъде огласен след преработка от БНБ с резултати които са поръчани от ОНЕЗИ.

Къса ми се сърцето като гледам как се хващате за гушите да спорите кой от обикновените хора е виновен за случая КТБ. А те си стоят по коктейли един до друг, пият си скъпите питиета, купени с нашите пари и се радват на препирните ни. КТБ е само един от хилядите начини да крадат от ВСИЧКИ нас. Какво сте се вторачили в депозитите на физическите лица и сте ревнали алчност, та алчност. Не виждате ли голямата игра тук? Разпродаването на апетитни активи за жълти стотинки. И на кого? Да се опитам да позная - на тези, дето предизвикаха проблема. Ето срещу чия ненаситна алчност трябва да ревнем всички заедно. А не едни срещу други.

БНБ СА ЛЪЖЦИ !!!

Ako дълговете в голямата си част се обслужват, включително и в периода на проверка, доверието ще се появи. Въпрос е колко активи са налице, които може да покрият теглене на суми от вложителите? И тогава да е ясно действителното положение, но след като самата КТБ поиска надзор от БНБ поради неплатежоспособност , ние вече имаме критична ситуация, която не може да се остави на добрите пожелания и смелите изявления на група "добри магьосници". КТБ донесе нещо много по- важно от фалита си- авторитетът на управляващата класа ще бъде сринат окончателно.

Някой здраво менти, според мен и двете страни. И БНБ, и мангустата! Крадват си като за последно, берат кинти.

И какво излиза, има огромна дупка, едни казват 1 млрд, други 2 млрд, проспана или съзнателно прикривана от БНБ и надзорниците. Вместо да дава глупави интервюта Цацаров да си размърда дебелите задни части и да ги подведе под отговорност.

И ТИ КАТО ИМ КАЗА И ТЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИХА ОТ ЛЕВИЯ В ДЕСНИЯ ... ТИЯ РАЗБИРАТ САМО ОТ ВИНКЕЛ :)

Не си позволявайте ,да си играете игрички с хората

Че някой да им пречи:) Това са банйи, финанстити, икономисти и не на последно място юристи! Теория на игрите - тука има, тука кур:) да му мислят. В определени периоди на историята винаги става това. Спомнети си пича в щатите, който задигна над 50 милиарда и го хванаха на 70:) Докато има балъци ще има тарикати!

Понякога се случва балъците да хванат тарикатите и да ги избесят публично:) Но вече е невъзможно, живеем в такива времена. Ако това стане - ще има война:) Тарикатите са навсякъде - огледайте се

Защо още не е прибран Цв. Василев да отговаря за КТБ ? Защо не му отнемат имуществото - къщи , самолети и т. н . , а ще вземат пак пари от бедните ? Нали с парите от банката са купувани всичките му луксозни имоти и автомобили , самолети и др. Защо още не е в Б-я , а само дава някакви "съвети "?Изземване на собсвеността на Василев - това е решението !!!

Защото е проверен партиен другар,драги! В България хората на партията- майка не носят отговорност! Помниш ли ПЧБ, а другите през 1995-1996-а? Само простият народ опъва шия и то само за кефа на баровците. Затова имаме валутен борд и е хубаво истината за КТБ да излезе наяве.

Руската Банк Российский кредит е заявила интерес да закупи 100% от капитала на банка Виктория от групата КТБ. Писмото от руската банка е пристигнало в късния следобед в петък. Виктория стана част от групата на КТБ в началото на юни. Малко след това и двете банки бяха поставени под специален надзор. За КТБ срокът на надзора изтича на 20 ноември, а за Виктория на 22 ноември, пише в. Труд. До този момент някак умишлено и неглижирано никой не говореше сериозно за руската връзка в аферата КТБ. Много от наблюдателите се питаха как така Ахмед Доган, който е изключително умен играч, допусна това показно позорище между Пеевски и Цветан Василев? Някой да си спомня кипърския вариант с банковата криза и руските олигарси? Светва ли под шапката кой може да извие ръцете, пък дори и на Доган? Апропо, хубаво е прокуратурата да провери дали има и в момента връщане на депозити на мощни вложители в КТБ, срещу 50% ресто?

Защо просължават да изнервят хората днес още в сутринта трябваше да го публикуват с месеци хората чакат да видят какво ще стане, продължават да разтакават и да дават инфо на час по лъжичка което е доста изнервящо. Всички агенции и ТВ чакаха накрая пак нищо за кой ли път БНБ ни излъга ча на 20 ще се разбере какво ще се прави с банката. Искров много си гаден помисли малко и за хората събота и неделя трябваше да го анализирате и понеделник сутриннта да сте готови 20 ти беше срока.

скривам се в сивия сектор нема да плащам данъци за да покривам щетите на вложителите на некаква си банка да хванат тия дето откраднаха парите и насред жълтите павета да ги пуснат на манафите та да се порадват

вложители.... Никой не ви е виновен...от данъкоплатците,никой от нас не сте питали къде да си влагате парите.. Държавата има достатъчно финансови проблеми за да плащаме вашия масраф.

некои политици източиха парите от тоя политически проект и сега щетите са за сметка на държавата ... ще ми се да е за сметка на потомствените бенефициенти и професионални безработни, които се изхранват от деЦки и кражби ... ама на дали ...

Защо докладът не е публикуван онлайн? Как така ще се чака 2 дни БНБ да го анализира? Искам и аз да го анализрам веднага! И защо постъпва днес в края на работния ден, а не е готов от сутринта в 9:00, 4 месеца какво правиха?

2 РАЗЛИЧНИ ПОДХОДА ДА ЗАБОГАТЕЕШ : - ПОДХОД ЗА БЕДНИ - ТЕГЛИШ ЗАЕМИ ОТ БАНКАТА - ПРАВИШ РЕВОЛЮЦИЯ - НЕ ВРЪЩАШ ЗАЕМА - ГУБЯТ БОГАТИТЕ ... - ПОДХОД ЗА БОГАТИ - ТЕГЛИШ ЗАЕМИ ОТ БАНКАТА - НАЕМАШ СИ ХОРА В БНБ ДА УНИЩОЖАТ БАНКАТА - НЕ ВРЪЩАШ ЗАЕМА - ГУБЯТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

сметките на богатите,дето първи ще търчат да си теглят милионите. Да са мислили! А активите на банката какво го интересува данъкоплатеца,това е частна банка,частни активи-да не са държавни та се тръшкате. Вложителите се тръшкат защото това са техните пари,ама ние ни сме им виновни та ние да плащаме сметката.

Тиква! Ти къде предлагаш да си държат парите хората? При това законно спечелени с платени данъци с които се подпомагат бедните! А четирите милиарда на НЕК защо не питаш кой ще ги плаща?

Има достатъчно банки в България, където можехте да си държите парите на нормална лихва. Поели сте огромен риск срещу предполагаема голяма печалба. Сега просто си поемате негативите затова, че сте инвестирали рисково! Честито!

да ти плащам сметката, я си гледай работата алчнико!

Финанистът Емил Хърсев каза, че според него дупката в КТБ ще е в НАЙ-ЛОШИЯ случай 2 милиарда лева, но верочтно ще е доста по-малка. Докато цацаров казва друго - 3милиарда и нещо. Според мен дупката се изкопа в месеците на държавен надзор и сега ще ни убеждават, че всъщност не е така и се налага фалит.

Разбрахте ли сега, че когато става въпрос за пари няма прозрачност. А в случая с КТБ става въпрос за много пари!

На вниманието на прокуратурата: Одиторът на Пеевски решава съдбата на КТБ

Що не питате Дянков защо се заядоха с КТБ ?Туй недоносче в момента е в Русия и съветва как да се присвои банката . А кой стои зад него ..........след 50 год може и да се изясни . Сега въпросът е Б-я да плати 3 милярда и да не допусне русите или да я приключат и подарят на КГБ

Днеска се обаждам на Божо Томалевски от скрит номер и му викам-А бре ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ СЕРЕ !!!Умре си на мъка Ви казвам!!! Умре си!!!пп-На времето в старите софийски среди прекора му беше Божо ДУПЕТО!!! Изгоре тариката с точно 4 и половина милиона евро!!! Хахаха хохохо хихихихи!!!ппп-А аз щото съм старата пушка и съм умно копеле и не съм АЛЧЕН си държа мойте яке пачки на стотачки в Алианца бре!!! Хахаха хохохо хихихи!!!

Xaxaxaxaxa.... tam kadeto si darjist pachkite.....si mislist,che e 100% sigurno XAXAXAXAXA

А бре смешко!!! Много ясно че не е 100 % сигурно и кво от тва??? Единствено 100 % сигурно е СМЪРТТА бре!!! Хахаха хохохо хихихи!!! Капиш ли си бре???

и отде Божо Томалевски има толкова милиони? Той ако имаше 1 милион - нямаше да се вре тук в политиката, а да си живурка в Скандинавия или Париж!!!!

До некакъв Паисий!!! А бре що се обаждаш като не си на ясно бре??? Божо ги раздува че половината от тез мангизи били на партията му-Другата българия бре!!! Трай си и си пиши историята бре!!!

Ужас!

Удебелената Цаца вчера много приказва при селяка Диков, много приказва- но нищо не каза. Увъртания и шикалкавения. Цацата и неговата цацаратура мноого добре знаят какво става в и около КТБ, но си мълчат. Някой им плаща, за да си мълчат. Плаща им , или ги държи с компромати. Узаконена мафия- за кокошка няма прошка, за милиони - няма закони !!!!

И? Липсват ли тези 3.5 млрд кредити и ще ги върнат ли или следваме думите на Цацаров, че държава няма , както и думите на Вежди да спираме да плащаме данъци?

Коалицията, за която говори Цветан Василев верочтно е Пеевски, Прокпопиев, Плевнелиев.

наясно-данъкоплатците няма да плащат авантюрите на частна банка. Да се изплатят само гарантираните депозити както е по закон.Ако трябва новия парламент ще синхронизира закона според европейската директива. Ако се появи чужд инвеститор я оздравявайте,продавайте както прецените. НО бедния българин да плаща за неблагоразумието на богатите вложители няма да я бъде.

според много специалисти загубите за бюджета ще са по-големи при фалит. Плюс това мафията, която стои зад фалита й ще постигне целта си .. абе данъкоплатеца го е отнесал вече в единия или другия случай..

от екрана в началото на кризата да сме спокойни и че всичко в банката било наред,а после взеха да шикалкавят. На никакви специалисти не вярвам, от много големи специалисти сме на тоя хал.

sps_hrsf@abv.bg

те затва данакоплатци НЕМА! И ше намелеват..... ГЕТОЦИД НА ДАНЪКОПАТЕЦЪ! Удри с ядреното.

В бюджет 2015 първо перо разходи е 3 милиарда за КТБ според мен. С фалит или оздравяване тези 3 милиарда си ги плащаме като попове. Никой да не си и помисля друго. А честито. Десницата нема лабаво. Ще ни съдере.

666 - СОЛ ИНВИКТУС Проблема произтича от съществуването не само на ВЛОЖИТЕЛИ , но и на КРЕДИТОРИ на КТБ!! Идеята на Искров и стоящият заднего принц КИРИЛ е да се сигментират тези два проблема! Проблемана вложителите ще остане за решаване в обявената в несъстоятелност КТБ, а проблема с ККРЕДИТОРИТЕ ще остане за решаване в ТБ ВИКТОРИЯ, която ще продължи да съществува! ПРОБЛЕМА С ВЛОЖИТЕЛИТЕ ЩЕ ГО РЕШАВА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ЩЕ СТАВА ГАРАНТ НА ЕДИН ЮРИДИЧЕСКИ СУБЕКТ НАРЕЧЕН ФОНД ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В КОЙТО НЕ САМО НЯМА СРЕДСТВА , НО И СОБСТВЕНИЦИТЕ МУ СА 27 БАНКИ С ОГРОМНИ ГОДИШНИ ПЕЧАЛБИ!! Защо тези банки не увеличат участието си в тази тяхна взаимоспомагателна каса , а прехвърлят проблемите си надържавата която няма нищо общо с банковата система е въпрос на който ще ти отговорят тези които си избрал да те представляват и които ще тезащитават в НС!! ПРОБЛЕМА С КРЕДИТОРИТЕ ВЕЧЕ СЕ РЕШАВА!!! В ТБ Виктория е започнала процедурата попрехвърляне на активите на КТБ разбира се не на държавата , а на КРЕДИТОРИТЕ НА ТОР БЬОРГОЛФСОН който след като "закупи" с компенсаторки БТК заложи активите му за 1,75 млрд евро!! ПРАВОПРИЕМНИК НАДЪЛГА НА ТОР СЕ ПРЕВЪРНА КТБ В КОЯТО ЗАЛОГА БЕ УВЕЛИЧЕН С АКТИВИТЕ НА БУЛГАРТАБАК , ПЕТРОЛ, МУЛТИПЛЕКСИ , ДУНАРИТ , ИПК РОДИНА .... Сега КРЕДИТОРИТЕ НА ТОР ще осребрят на безценица активите които както веждаш са на цялата държава !!!!! Спомни си как Тор с г-жа Бориславова закупиха по времето на Бойковия цар с КОМПЕНСАТОРКИ на безценица БТК!! ЗАМЕСЕН ЛИ Е КОБУРГА И СЕНА МУ КИРИЛ В ТАЗИ ИЗМАМА!!! ЗА МЕН КАТЕГОРИЧНО ДА!!!

Болно развинтена фантазия!

у гората вуци , а у градо аидуци.

Преди да се предадат докладите на БНБ те бяха одобрени от лицата Ахмед Доган, Делян Пеевски, Христо Бисеров, Йордан Цонев, Иван Костов и Елена Костова. Като национално отговорни личности гореспоменатите лица го намират за обективен, отразяващ истината за дупката в КТБ - а именно дупка има от черна материя творение на лукавия, пари нема. Те с "разбити" сърца съветват гражданите вложители които очакват с нетърпение да получат паричките си да се помолят на господ/аллах/буда и сие да въздаде справедливост наказвайки лукавия, да пият една студена вода, да запрятат ръкави и да заработят отново 3-4 милиарда които да вложат в посочена от тях банка.

Забрави за Инкасатора Цацаров (ГШР). Иначе съм съгласен.

Ако Бойко не намери смелост да отвори КТБ - и той при командира си Костов - да си играят карти в Банкя. Стига се е занимавал с това, което не разбира!

отвори? А парите кой да даде? Много искате...с парите на данъкоплатците да ви отвори банката. Само гарантираните да плащат,както е закона.

Значи думите отваря КТБ струват 3 милиарда лева. На 2 милиона работещи 3 милиарда разход в бюджета не е лесна работа

Внесен е ама не е стигнал до Искров и сие защото са в Германия, за да честват 135г. БНБ.

стана ясно че нищо не е ясно !

колкото за крадеца бисеров ,толкова и за крадците от ктб ще кажат ...еи ако няма революция и бесене на червени кретени ,няма да я бъде тази държaва

Те затова бавят толкова решението - чакат да завие вънка вук, та народа да го мързи да излиза и да студува по площадите!

Хи,хи,хи ще се пръсна от смях.

с доклада във вторник и сряда,най вероятно в четвъртък щели да кажат за резултата от доклада на обществото. Май за съдържанието няма да ни уведомят защото имало вътре банкови тайни.

И кво? 4 месеца и още сме на кота0???!!?! Това с тая банка можеше да приключи за 5 минути ако не беше умишлено всичко

Одитният доклад за КТБ е внесен в БНБ Разбрахме какво е внесено в БНБ, но дали ще разберем какво е "изнесено" от КТБ.

Това никога няма да разберем на 100%!