Русия: Тайнствената подводница e холандска. Хага: Не, не е

Руски военен източник заяви, че тайнствената подводница край бреговете на Стокхолм, която шведската армия издирва, е холандска. Холандия обаче отрича.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Тайнствената подводница e холандска. Хага: Не, не е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не кажем,че е Българска и да ни я върнат?

Оказало се, че мини подводница на педали управлявана от трима шведски педала палаво се е гмуркала в.....шроката водна шир?!

Прочетете само какви фъшкии са избълвани в Ройтерс, с намеци за Курск, студени войни и всякакви малоумни щуротии. Ако повод е тази снимка, такива мога да ви направя с фотошопа 10 за един час, като на подводницата ще сложа Роско, да който вее червен байряк и да пее хадушки песни!

Зелените човечета с НПО-тата се е*ават с Швеция за сметка на Русия. :))) А ония за да изглеждат по-невинни правят номера на крадеца, дето вика "дръжте крадеца" и обявяват че подводницата била холандска. Така де - щом руснаците могат да бъдат пияни, то какво пречи холандците да бъдат напушени и да объркат курса :))). ИЛИ В тъмното тихомълком американската подводница демонтира "руския" камуфлаж и се упътва към дома. Мисията "да разлаем кучетата" завършена. :))) Лошото следва като ги разкрият обаче. КГБ/ФСБ не прощава.

Руснаците са снимали поредният еоизод от филма "Особености на Руския подводен риболов". Всъщност не е било подводница а бъчва маскирана като кит.

подводницата е балгарска теченята са я отнесли . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой по света не вярва на лъжите на кръволока путин. И курск не беше потънал според него. Война, война , война и смърт- това е единственото което предлага това малко самозабравило се диктаторче

Най са ми смешни форумните драскачи които говорят от името на света :) Ама хора всякакви... Има и такива които говорят пък от името на Бог.. Други направо имат непрекъсната връзка с кораба-майка!

Тия драскачи ги гоня от звездата на смъртта.

Кой вярва на щатските убийци по света ? Путин има 57% рейтинг в Аберика бе бастуни.Обама онзи ден го освиркаха в Мериленд и напуснаха залата. Обама е обявен във Венеция за военнопрестъпник с Порошенко и Барозу.Секретар на този световен клуб на интелектуалци е Джей Лено. Марш на .......

това е swenska spel, шведская игра, търсим руски подводници винаги и навсякъде, дори в Стокхолм. Вопросът е само дали САЩ ще ни завлачи в НАТО!

Колко глупости са изписани тук! Браво! Шведите казва официално, че това бе дезинформация! Снимлата е подправена и всичко за да получат допълнителни пари от ново правителство на социалистите.

ТОВА Е ПИЯНА НАЦИЯ 100 ПРОЦЕНТА ТОЯ Е БИЛ ПИЯН

признават че пият повече от руснаците, готови да признаят, че норвегите ги изпреварват в това отношение.

тъпи и пияни комунисти избили всичко свястно още през 1917 г.

Да бе, изобщо не е тайнствена подводницата, а руска!

блабла бла , руснаците нямат супермини подводници, за които става дума. Ще има близко бъдеще за черно море, но не сега,

Последните новини нещо съвсем объркаха филите и фобите. Шведските военни днес признаха, че умишлено са разпространили дезинформация за местоположението на издирвания обект (не казват подводница). Други "източници" пък твърдят, че ставало дума за двуместна или четириместна подводница, използвани от руските спец-служби.

Всички военни в северното полукълбо ги видяха къде търсят! Няма място за дезинформация.

Двуместно колело ще търсят, още не са го намерили

АМА МНОГО СТРАННА РАБОТА. ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ, НЕПОБЕДИМА СТРАНА-ГАЗОСТАНЦИЯ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОЗЪЦИ, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАМБОВЦИ. МАЙСТОРИ НА ПО ВСИЧКО, ПУТИН САМ СЕ ГМУРКА НА 200М ПОД ВОДА БЕЗ МАСКА.... И НАКРАЯ НА 100М ПОД ВОДА ПОДВОДНИЦА ПО-ДЪЛГА ОТ 100М... И КО? ВИГАТ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ ДА ИМ ОПРАВЯТ..... ХАВАТА... ЩО ТАКА?

Да Путя си забива един китайски фишек в задника и без кислородна маска даже е на Луната!

Дано Путин не остави пак да измрът воиничетата както ги остави да се мъчат на Курск.

Пука му на Путя.

източник казва че това било Путин на тренировка, плува из Балтийското езеро.

Супер-секретните шведски прихващачи на руски суперсекретни кодирани съобщения от суперсекретни руски подводници установиха,че подводницата я няма.

Намира се в центъра на обкръжението от издирващите. Тук не пишат, щото са от Марс.

БА..х тея шведи -направо са супер потентни в слушането на определени честоти за комуникации на подводни лодки.Руската лодка е определена -точно от къде предава ,и приемника бил в Калининград с точност една копейка в диаметър. После не била руска ,ами била холандска?Утре на разсъмване да не стане албанска? И какво е некодираното съобщение на авариралата лодка? Я вижу пламя!...Мне жарко ... Мне жарко... 32... 32... 41... 41...У нас авария... Да ... Да... Мне жарко!...Мне жарко!... Я ввожу, повторите еще раз!... Я ввожу... Я слушаю!... Мне жарко!... хахахахахах!

АБЕ ДОБРЕ РАЗВИТИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА ГАЗСТАНЦИЯ РУСИЯ ЗАЩО НЕ МОЖА ДА ИЗКАРА ЕДИН ОБЕКТ ОТ 100М ДЪЛБОЧИНА НАРЕЧЕН КУРСК, А ВИКА НЯКОЙ ДРУГ ЗА ТАЗИ РАБОТА???

Първо щяхме да видим неопровержими доказателства как руснаци свалили Холандския боинг. Е колко време мина, и още нищо не сме видяли... от запада, щото Русия показа на всички украински изстребител. Сега партенката е още по-смела. Тук дори няма нищо намерено, но въображението на НАТО се вихри. Прихванали били съобщение на руски. Е това какво доказва. Радиовълните за свръзка с плавателни съдове за разлика от лъча, не могат да бъдат проследени до определена точка и затихват след няколко обиколки на земната кора. Как разбраха че са изпратени от подводница в това парче вода?

За разлика от путинофилите, развитите европеиски държави първо изучават фактите, а после търсят доказателства за теорията си. При путинофилите - първо се слуша Путкин, после се фабрикуват НЕОСПОРИМИ доказателства който след 5 дена се заличават и не се споменават повече по нито една руска медия. Само путкинофилите въртят ли въртятграмофонната плоча. Никой не ти е казал че ще ти дава "неопровержими доказателства как руснаци свалили Холандския боинг' - това сам си го измисли. Казаха че ще разследват. За вас путкинолизците е лесно... повтаряте една лъжа 1000 пъти както ви е учлил Маркс и готово - имате истина.... палчячо.

на руснаците.. Излагат се като кифладжии..: "..Sikorski's account is not the first suggestion that Russia was seeking Poland's support in partitioning Ukraine. Following the annexation of Crimea, Russian parliamentary speaker Vladimir Zhirinovsky sent a letter to the governments of Poland, Romania and Hungary, proposing a joint division of the country...." Първо Путин предложил на Туск да си поделят Украйна на среща в Москва през 2008. След Кримската далавера пък Жириновски предложил на Полша, Унгария и Румъния същото. Разбойници от фашистки мащаб.

Специално поляците мога да ги разбера, защо им е Западна Украйна? Бедна, пълна с фашисти и олигарси, които колят и бесят... За какво им е?

Политиката е отражение на статуса на нацията. Чували ли сте за по-нахални от руснаци? Ако отидете на детска площадка някъде из Европа и там има руснаци, ще ви извадят нервите от безочие и простотия. Да сте яували лафа: наха;лна като рускиня? Политиката е само отражение на националния манталитет. При това много точно отражение. Добавете алкохолизма към това, за да ви е пълна картинката и да си обясним най-сетне какво прави Путин - отразява национален манталитет. При това доста дефектирал, съдейки от личния си опит. Руснак е свестен, само ако е живял поне 20-30 години в чужда среда. До тогава е... нахален и мърляв руснак.

Ти ходил ли си в Слънчев Бряг да видиш как цвета на англо-говорящата нация се свини, бие, повръща и нацепва?

Колкото и да се мъча, нищо не разбирам от горното. Явно авторът му е доста изроден в съжденията си.

Бяхме на екскурзия до Рим. Една руска група я бяха настанили в хотела ни. Е няма да мога да предам резила пред италиянците на тия азиатци. То не бе обръщане на тави в борба за кокъла, не бе пререждане на дечицата им пред колонките за сокове, не бе многократно обикаляне около шведската маса...Пази боже от тая пасмина. Италиянците гледаха друг път невидели....

Цвета на англо санксонската нация няма какво да прави на бг морето.тук идват социално слаби алкохолизирани англичани и не толкова сициално слаби руски алкохолици

според тях самите най най алкохолиците. Но в Швеция е комунизм, можеш да се обадиш на шефа си че си препил снощи и няма да идваш на работа. Следващият ден не ти се заплаща, а след това ако не идваш получаваш 80 на сто от редовната ти заплата.

Холандците се врели в задният двор на шведите, таквизи ми ти работи, любопитството между дружки е голема работа, нема що.

link

32000 българчета учели в чужбина... Британия, Германия, Франция и т.н. Нямало интерес към Русия... защо ли? Като чета коментарите не би трябвало да е така...

parvaty

Да ве, и аз точно на това се изумих - колко много русофили са нацвъкали минуси в разумните постове! :)))

Путинова русия е заплаха за Човечеството от първа степен

Прибираш се в къщи дърпаш пердета, щори, капаци квото имат, залепваш и по един килим/одеало за всеки случай на прозорците и вратите. Вземаш си завивките и се скриваш под леглото, не излизаш от там при никакви обстоятелства, вземи си шише с вода и цокало. Гаранция, че ще оживееш от руската заплаха. Ако още те е страх слагаш си лепенки на очите и тапи в ушите. Успех!

"Русия: Тайнствената подводница e холандска. Хага: Не, не е..."...извън земна е. Да ви натаковам у ЕУ дирниците

На 2-ри февруари 1961 г. братята Judica Cordiglia твърдят, че са прихванали радиосигнал на сърцебиене и задух от космоса, които те интерпретират като предсмъртно хъркане на умиращ космонавт. Два дни по-късно, сигналът се доказва от независим - друг италиански радиолюбител, Mario Del Rosario. Някои критици, включително и шведът Свен Grahn, инженер и експерт в радио комуникациите, твърдят, че физиологичните данни на съветските космонавти (включително сърдечен ритъм) са били трансформирани в цифрови електрически сигнали, които се изпращат към земята чрез телеметрия и след това се декодират , поради което те не могат да бъдат изслушани пряко, но звукът е трябвало да бъде като шумоленето на факс или модем, с прекъсвания на редовни интервали . Съветите са съобщили официално стартирането по това време на спътника, Спутник 7, но след това стана ясно, че той действително е първият космически апарат, предназначен да изследва Венера, който не успя да напусне земната орбита, поради липса на 'последният етап от ракета носител.

Това е относно сигналите от космоса. В общи линии -гласовете ми говорят!

Повтаря едни и същи тъпотии бе тъпак!

"Няма и не е имало никакви нередовни, камо ли аварийни ситуации с руски военни кораби". Дори КУРСК не е потъвал. Нито са измрели хора на него. Долна лъжа и западни инсинуации.

Добра вечер Чада мои! Как е, как е, мърда ли ракетката в гащите? Или е като детска хартиена фунийка, опази Господи! А и памет имаме за една руско-советская подводница дето дух Божи предаде преди време. Прости Господи. Та да не стане пак мъка подобна. Щото Путя Лукавия съвсем е вече разплискал коритото! Боже опази! P.S. Пирате, що чиниш недоразумение небесное?

мърда отче , мърда - то нали знаеш - за малко и попадията мърда. А овчера така сме се разплискали у бъчвата с баба ти попадия доде избуши чепа , а тя горката си мислеше че е у жакузи

Хунтата ако не изстреля на ден по една "Точка" по Донецк, то какво премирие е това???

Ще им щръкнат ушите на москалите. Те мислят, че като докарат около 200 адрени глави в Калининград и две позводници, ще им мине номера. Ей го, румънският проект е реализиран от петък в първия му стадий.

Капитан Немо с Наутилус е минал от там.Да ги е...а в тъпаните!

През шейсете двама италиянски радиолбители изумиха света с твърдението си ,че са прихванали съобщение на изгаряща в комическият си апарат руска космонавтка.До ден днешен няма доказателтва за измишльотините на макароните.

На 23 Май 1961 г. италиянските братя- радиолюбители -Judica Cordiglia твърдят, че са прихванали от космоса гласа на някои космонавти, включително една жена, с име Людмила; последните и думи били,че чувствала как ставало горещо и се виждат пламъци. Те вярват, че корабът е бил опожарен по време на повторното навлизане в атмосферата.Съществуват множество критики на техият радиозапис. Наличието на множество гласове, ще остави да се предположи, полет в множествено число, но капсулата на Съветския Vostok след това на разположение не може да побере повече от един космонавт; Освен това е невъзможно, гласът на жената да бъде радиоизлъчван по време на навлизане в атмосферата, тъй като йонизацията на въздушните частици около капсулата разбива радиовръзка в продължение на няколко минути [7]. Беше отбелязано също, че през 1961 г. не е имало жени космонавти, те са избирани в 1962 г.

Има доказателства мой човек. Ако беше радиолюбител можеше да контактуваш с подобни хора и да понаучиш нещо. Ама ти не си.

Шведите най-после установиха, че баба им, не шведка, а напушена холандка...:))))))

ЧЕТОХ И ТУКА ДАЖЕ ЧЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ТО РАЗЛЕДВАНЕ НА БОИНГА СВАЛН НАД ТЕРИТОРИЯТА НА УК -НА Е ПАБОТА НА СЕПАРАТИСТИТЕ ! БОИНГА Е СВАЛЕН НА ТЕРИТОРИЯТА НА УК-НА И ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРАВЕЛА ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА сваления боинг носи тази страна над която е свален ! И ако тези ж-сти имат доказатество да предът на немсите секретни служби за подобни случаи и дадъд на света че деиствително е така със всичките привяски и хар-ки и да се даде на украинската страна за изплащане компенсаците на роднините им ! ако имат !00% д-во ОСТАНАЛОТО Е БЛЯ БЛЯ БЛЯ И А З СЪМ СПАЛ С ПЪСТЪР СВЯТ И КАКВО ????

Неграмотен 60-годишен първокласнико. Като си се размирисъл тук, пиши на някакъв разбираем език. Пълен полуфукльо. Пират.

Е няма друг такъв тъп цървул като тебе... как може да си толкова тъп бе? Какво могат да направи която и да е държава като руски терористи стрелят с БУК по самолет. На украинска територия било... я се замисли чия територия е и дали Путкин ще бъде доволен на отговора ти? Сега украинска ли е? беше ли под украински контрол? ба си смотания сач дето си.

ОЩЕ Е ЕДИН С АКЪЛ НА БИЗОН

Не обиждай животното. Бизонът е умно животно.

за чеп на бъчва не ставаш. Толкова си тъп....

ВРЕМЕ ДА ВДИГНАТ ВСИЧКИТЕ СПЕЗПОДРАЗДЕЛЕНИЯ В АМЕРИКА И НАТО( МЪ И ТЕ СА ЕДНИ СПЕЦ СЛУЖБИИ ) ИДА ТРЪГНАТ ДА ТЪРСЯТ ДУХА НА КАРАДЖАТА ОИ НА ЛОДКАТА

++++++++++++++++++++++

съдържа частична публикация на официоз на Швеция. Спамът е в главите на мужиците.

Шило

Добре де, Андреевският флаг ли видяха, че определиха първо, че наистина има подводница, второ, че е руска? Толкова ли сте наивни и доверчиви? Или чисто и просто се стремите да доказвате нещо, което го няма? Ей така, пропагандно?

обградена от шведски кораби, хеликоптери и специалисти.

И ученията на руски флот до Кипър, руско-украинската война в Украйна, руска подводница в Швеция, руски самолети до Аляска и Англия, войната в Сирия, руския газов рекет... Всичко ми е до болка познато ВТОРАТА СТУДЕНА ВОЙНА Е В РАЗГАРА СИ На дузпата е РАША

ПРОЖНИКА Е ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕ ВСИЧКО И ДАЖЕ ОКО АКЪЛАМУ Е ЕДНА ПРАВА ЛИНИЯ И БЕЗ СИВО ВЕЩЕСТВО !!! ЗАЩОТО АКО ГО ИМАШЕ ТОВА НЯМАШЕ ДА СИ ПРЕДАТЕЛ

Шило

Е що не? Де няма американски войски? Било то чисто техни, било то под егидата на НАТО? Всеки си гради отбранителната доктрина. Пък за дузпата- прочети какво мислят за Русия по време на санкции немските аналитици. Нещо притеснени ми се струват в заключението си, че дори всичко да остане така, както е в момента, дори само Русия да търпи загуби, то на собствени резерви ще издържи поне 4 години. Не го казвам в прохвала на някого, ама е време да се освестим. И ние, и останалите от ЕС. САЩ никога не са били обвързани с Русия чак толкова, и те не усещат нещо особено от санкциите.

Второ писмо до генерал Каулбарса "Аз съм виждал толкова турски паши, аяни и каймакани, кадии и мюхтии, но като вас - грубияни, нахални и деспоти - не ми се е случвало да видя." Захарий Стоянов

Тоя същия захари стоянов ли, който се е крил 6 часа под леглото в къщата на ветеринарния лекар на Стара Загора, докато достойните българи в Пловдив обяваваха Съединението ли?

Шило

Баба тонка какво беше казала за него?

Този мръсен соросоид Захари Стоянов е предпочитал турския, пред свободата и Русия. Това е предател като теб.

само SOS, и мисля всеки знае, че SOS не е глас. Най-вероятно са прихванали радио на ДВ/LW.

Могат да пррихванат на Марко Тотев гениталиите.Титанови кторпуси имат новите Руски подводници.Нищо не ги хваща.Усещат се когато Обамата го заболи отзад.

лряпореца и. Тия мислят шведите за аборигени. Правят се, че не знаят откъде и за къде е засечено предаването на подводницата. Явно трудно е корабоводенето в зоната около Калининград. А им се ще на горките да контролират трафика за Гданск.

Всичко е толкова просто и логично. Това е Хитлер, с оная U-Boot Typ VII с която се кри 70 години под ледовете на северния полюс. И понеже сега ледовете се топят, той търси ново скривалище. А щом има немска подводница, съюзниците по правило изпадат в паника.

Наблюдаваме продължението на холандската връзка от провокацията с Боинга...

Тайнствената подводница e холандска. Хага: Не, не е Според мен , това е подводницата на капитан Немо.

Ама капитан Немо говори руски и има връзки с КГБ.

Не знам дали Жул Верн е предвидил Немо да знае руски, но ако със сигурност знам, че ако се направи филмче по тази класика, то там Немо ще хване не Мобидик, а Путин'с дик.

Ръшки мразим ви безплатно елате си вземете оня боклук алюшата и онова грозили в центъра на София българия е в НАТО и вашите гадни паметници нямат право да стоят на наша територия никога повече роби на чизмарите бъдещето на българия е като част от великата османска империя на Ердоган паша.

Гушни си с шепа рязаното бобче и удари една бърза злобарка за успокоение!

Храм паметникът Александър Невски ли имаш в предвид или паметника на цар освободител. Турчин ли си?

Не е турчин ! Мераклия е за турски х.й и се надява да му хареса !

Мрази когото си искаш ! Демокрацията ти дава право на това ! Такива като теб са мераклии резаните , и дано ти хареса , може да те направят и ага , ако си добър в задния двор !

Между другото това не е първата руска-съветска подводница, която търпи бедствие в шведски води, а поне третата. Още през седемдесетте една го бе закъсала там и шведите хем вдигаха шум във вестниците, хем си затвориха очите, когато руснаците отидоха една нощ да я теглят. Не е лесно когато за съсед имаш войнолюбив впиянчен мужик с агресивни наклонности.

албанска е на дърва и въглища и просто е свършил кюмуреца.. не са пресметнали правилно харча.

Аз съм доволен от развоя на нещата - сега Швеция със сигурност ще влезе в НАТО.

Щом като ние влязохме в НАТО, то със сигурност ще се разпадне. В момента наблюдаваме първите му гърчове.

Алооо оперните Подводничари , как сте бе? У операта имат и Летци и танкисти и всекакви бреееее, даму се не начудиш и на Фикуса, все профешанали е Збрал

+++

И от холандската подводница изокали: "Товарищи утонем, помагайте!!!"

ахахахахахаха - разсмя ме, благодаря! +10

Не бил съветски а шведски и не бил социален а сексуален, или май беше наопаки? Или май е холандски??? Ох, обърках се!

И защо чак след 34 год. разбираме че руска подводница е заседнала в шведски води...? Ченгетата имат такъв контрол върху информацията, че реално имаме изопачена представа за случващото се в света и България.

Те шведските сайтове и официални източници не говорят толкова уверено, колкото проамериканските тролове с неясен пол.