Трима пребиха до смърт общински служител в Берковица

31-годишен служител на Община Берковица е бил пребит вчера до смърт в жилище в града от трима криминално проявени. Един от побойниците е бивш граничен полицай.

Обратно в новината

Коментари - Трима пребиха до смърт общински служител в Берковица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на душата на починалия. А извергите - би трябвало да изгният в затвора, или още по-добре- куршум и да отърват света от вредното си съществуване, но няма да стане. Явно си имат някой в "правораздавателната" ситема, щом отрепката-копой взимал подкупи се е разминал само с дисциплинарно уволнение. И свега ще се почне едно лигавене - ама те не са виновни, имали са тежко детство, майките им ги били отбили рано и не ги гушкали и т.н. Ще полежат някоя друга година, колкокото да усъвершенстват "занаята" и пак на свобода, и пак ще трепят с бухалки. Ми нали т'ва съдии, т'ва адвокати и тем подобна измет трябва да првят пари. Много при това.

ЕЕЕ КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО???!!! ИДИОТИ.... ТИЯ ТРИМАТА ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМЕ СМЪРНИ ПРИСЪДИ В БГ. ТЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ. В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА АНАРХИЯ И ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ЦИГАНИ И ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. НИКОЙ НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ ЗАТОВА ТРЯБВА НИЕ ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ. ГОСПОД ДА ГО ПРОСТИ ТОВА МОМЧЕ!!!

бıдете благодарни на циганите и турците за това че ви управляват,иначе вıобще нямаше да ви има ....некадıрна сган ганиовска

Да се понаучиш да пише ли неграмотник.И да няма оправдания,че нямаш кирилица.Всеки комп. има,ама трябва акъл да го настроиш,а ти и толкова нямаш.Смешник.

Sm3hurk0

Помня доста случай на подобни своеволия на полицаите: 1. Случката в София - в нощтта на музейте, миналата година, момче и момиче се прибират и минавайки покрай 01РПУ са обвинени, че са счупили задната чистачка на служебния бус на криминалните от същото районно. Иван и Александра са задържани в районното. Случая се коментира и в народното събрания от министър Йовчев. В предаването Господари на Ефира, бяха показани кадри от камера в районното на които се вижда, как МИЛьО влиза и излиза. След забавяне при дежурния от около час излиза с раскъсана униформа и обвиняват, че Александра му е скъсала униформата, а преди това се вижда, че униформата е здрава. Александра е слабо момиче - едно джезве кокали. Стига се до съд и тамо полицая казва, че тя му е скъсала ръкава на униформата. Съдията пита, защо не се вижда на записа, че униформата е скъсана ? ОТГОВОР: БЯХ СЛОЖИЛ БЕЗОПАСНА ИГЛА, КОЯТО ДА ПРИДЪРЖА РЪКАВА И ДА СКРИЕ СКЪСАНОТО. Ако не знаете, да Ви кажа, че тоя малоумник се опита убеди съда, като твърди под клетва, че с 1 безопасна игла може да прикрие скъсан ръкав който има цепка около 15 сантиметра. 2. Преди седмица, ошамарили племенника на президента... 3. Предполагам помните случката в Лясковец - опитаха се да изкарат човека виновен и твърдяха, че им направил засада на спец частите в собственото му жилище. Тогава загина 1 хитрец, благодарение на "къдърни и компетентни водещи операцията малоумници" 4. В Пловдив искат спрат за проверка автомобил преди ден-два. Водача не спира и почва преследване, стрляне, челен сблъсък на патрулка вследствие на гонитбата. Само уплах и материални щети има. 5. Преди ден, спират за проверка студентка и си позволяват своеволие - Събличат момичето и и бъркат в гиниталите на сред столицата на България 6. Помните ли белия автобус по време на протестите и онзи с маската, как удряше с палката всичко живо що е пред него. 7. Сега чета, тази тема в която пак има замесен "служител на реда" и един умрял от побоя. Мир на праха на загиналия ! Ба мама му.. Какво Ви става бе хора, заземете се ! Емил Чолаков (синоптика от БТВ) да каже на Слънчо да не пуска магнитни бури и гръмотевици... Ако някой го познава да му предаде лично. Искали по-високи заплати... Ранно пенсиониране... Аз искам шарлан да Ви попари и бял ден да не видите !

Такава е "държавата" на офшорния олигарх и великия му везир с усмивката-диагноза.

Заради взимане на подкуп от шофьор на Петрохан" -ако го бяха разжалвали и хвърлили в затвора за 10 години, нямаше да стане тая работа. А нямаше да стане и ПРОТЕСТЪТ- дайте им по 5000лева заплати, работа по 5-10 години и по 100000 лева обезщетение, за " опасния и самоотвержен труд", докато други мрем с по 300 лева пенции...

...Фактът, че тази Велика Ложа се нарича сама себе си Обединена не й придава абсолютно никакъв по-различен статус от статуса на В.Л.С.С.П.З.Б. Например, ние, от В.Л.С.С.П.З.Б., бихме могли съвсем резонно да променим името на В.Л.С.С.П.З.Б., в Обединение на Обединените Велики ложи на България, и да го регистрираме в съда, но с това нашата ложа не би имала претенции за върховенство над О.В.Л.С.С.П.З.Б. или над която и да било друга Обединена Ложа, както това прави в настоящия момент О.В.Л.С.С.П.З.Б. спрямо В.Л.С.С.П.З.Б.

това е страната в момента а накои каки си играят на преговори за голямата лапачка

Един от тройцата бил "наше момче" /май/. Пак ще има протакане, потулване, , недостатъчни доказателства, добри адвокати, размиване и студена вода... Това трябва да се спре завинаги! И само каква безпардонност, да посягаш на служител! Но какво чудно, те вече нападат и пребиват старци, бременни, дезца пред училище и кой ли още не, а ние си плащаме ли, плащаме-е.....

НИКАКЪВ ЗАТВОР!НЯМА ДА ГИ ХРАНИМ Я!НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...ЧЕ ПОСКЪПНА... ...С БУХАЛКАТА...С БУХАЛКАТА...

Бе да го прибият и да почине явно не е бил толкова кротък, не се знае какви далавери е вършил и на кого е навредил. От кротките да се пазиш. Лека му пръс.

Вследствие на демокрацията, народът освирепя. Особенно криминалните.

Демокрацията ли е виновна за 70 години обратна селекция - колкото си по-прост, подкупен и алчен, толкова по-висок пост ти се дава, защото си зависим?

Аз това не мога да кажа, че го наблюдавам от 70 години насам, но от 20 със сигурност. Полудяха от алчност и злоба.

anto_stoychev@abv.bg

А в демокрацията колкото си по-прост, подкупен и алчен си по-богат.

Толкова смешни коментари чета , то е видно че става въпрос за корупция и гранична полиция ..наказателна акция и после това е държава ..не това е събрание на оскотели хора

За око-две, за зъб-чене.

мамка ви,нищожества -доживот строг тъмничен!!!

Изроди! Да не излезнат от затвора!

....наказателното право трябва да е "зъб за зъб" ,"око за око"....още не сме дорасли за друго и само така ще се чувстваме овъзмездени.

В тази държава всички са мъжкари, НО когато са в група срещу сам човек иначе са си путки мълчеливи

Чисто и просто направо да бъдат разстреляни или пък да ги оставят на роднините му. Никакъв съд никакви такива такива простотии....защото в България наистина съда си е нещо което си е чиста простотия. Вкарайте смъртното наказание и ще видите как престъпността ще спадне с 1000 %. Вярно че ще има грешки ама в сравнение с другото ще са пренебрежимо малко.

Да се разфасоват за резервни части.

Убийства, отколкото имаше осъдени на смърт, когато бяхме извън Европа-та.

Моля Дир-а да разбере и сподели с нас имената на изродите.

Ето ги имената на изродите, публикувани са в статия на северозападния всекидневник Конкурент: ''...Полицията в Берковица веднага започнала издърване. Открит е апартаментът в квартал Изгрев, където е станало убийството. Арестувани са и убийците Цветан Ч. /27 г./, Георги Н. /20 г./ и Силвестър Д. /24 г./. В домовете им са намерени бухалките със следи от кръв по тях, казаха от полицията...''

Смешници! За каква съдебна система може да се говори като те направо търсят как ОПРАВДАЯТ ВИНОВНИТЕ ЗА ТАКИВА ДЕЯНИА. И това става след като съответно дебели пачкипреминат от ръцете на престъпниците в ръцете на съдиите. Това вече е ежедневие.

31-годишен служител на Община Берковица е бил пребит вчера до смърт в жилище в града от трима криминално проявени Така е , когато си се родил без нито първа, нито втора сигнална система , когато главата ти е празна.

...в пред вид наложената ни от 25 години ситуация в България,абсолютното сриване на доверието в правозащитната ни система СЛЕДНОТО:... ...1) РАЗПУСКАНЕ НА ДОСЕГАШНИТЕ СТРУКТУРИ НА СЪДЕБНАТА С-МА... 2) ПРЯК МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР НА ГЛ.ПРОКУРОР,ОКРЪЖНИ И РАЙОННИ...С МАНДАТ И УСЛОВИЯ ЗА ОТЗОВАВАНЕ (АКО 50+1% НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ДЕЙНОСТТА ИМ) 3) ПРЯК ИЗБОР НА РАЙОННИ,ОКРЪЖНИ И НАЦИОНАЛНИ ШЕФОВЕ НА ПОЛИЦИЯТА...(НЕ НАЗНАЧАЕМИ..) 4) УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНСКИ ЗАСЕДАТЕЛИ ОТ МИН.16 ЧОВЕКА НА ПРОИЗВОЛЕН ПРИНЦИП ОТГОВАРЯЩИ НА СЪОТВЕТНИТЕ КРИТЕРИИ В ПО-ЗНАЧИМИ ПРОЦЕСИ,КАСАЕЩИ НАКАЗАНИЯ НАД 3-5 ГОДИНИ ПО НК. 5) ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ 6) ОПРЕДЕЛЯНЕ СРОКА НА НАКАЗАНИЕТО В РАЗМЕРА НЕ ПО-МАЛКО ОТ СРОКА ЗА КОИТО ОСЪДЕНИЯТ,ЧРЕЗ ТРУДА СИ В ИЗПРАВИТЕЛЕН ЛАГЕР МОЖЕ ДА ...ВЪЗСТАНОВИ НАНЕСЕНИТЕ ОТ НЕГО ЩЕТИ. ЗА КОИТО Е ОСЪДЕН.. ПРЕДЛАГАМ И КАЗАХ...

Що за изроди се нароиха и що за измет! Хора, дайте да се вдигаме и се вземат мерки - така без работеща полиция и съд ще се избием. Ето, този бил взел подкуп и ... го уволнили. Правосъдие и контрол отсъстват тотално, никой няма страх от наказанията

Това е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ която ни натресоха нашите управници като ПРЕХОД. Това е ДЕМОКРАЦИЯ СЪС ВСИЧКИ УРОДЛИВИ ПРОЯВЛЕНИЯ НА ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ...

Това тук е комунистическата демокрация.Нека в САЩ бивш полицай да извърши убийство и ще видите какво е демокрация.Ако тия тримата са в САЩ няма да излязат от затвора,а може би и да се поопекат на електро стола!

абе тебе каква маика те е родила?

каква ''АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ' бе кратунчо ? Това е пост-съветската демокрация, всичко това след 89-та е с руско участие,и влияние, за да си имат купена евтино и окрадена частна държава, наречена България !!! Тъпунгер !

Не споря с хора с промити мозъци и липсващи гънки на сивото вещество - наречено мозъчна кора!!!

Щом е в северозападнала България ясно... Джагали..... И са за дране живи....

Публичен линч залужават със същите предмети в центъра на Берковеца тези мръсни копе-лета ако съдиите им простят. Народе всеки бияч трява да бъде пребит от комшии и съграждане ако съда не работи !!!

Сега ще се почне едно разследване, един съд- не ти е работа! Ще се окаже че не може да се установи кой точно е нанесъл фаталния удар, ще се окаже че убития е имал здравословни проблеми които са главаната причина за смъртта а не ударите, ще се окаже че извършителите имат хемороиди, болни зъби, ишиас и други тежки болести, и ще ги пуснат на свобода след 6 месеца в ареста

да им се публикуват имената на тези!!!дано да има справедливост...

Смърт на всички побойници и убийци! Съдии, прокурори и полицаи да започнат да бачкат защото ние им плащаме заплатите. Мамицата им долна! Ще спрем да плащаме данъци за безхаберни дебелогъзи служители, дето не служат на народа.

да пребиеш човек с инвалидност...простете, но ми е беден речника и не знам как да ги нарека тез неща (даже не знам и какво са).

Tака е . Tова е поредната страшна , нечовешка жестокост !

...Уволнен за вземане на подкуп на "Петрохан"(??..не на границата,а на пътя!..),само ...СЛЕД 2 години "служба"(бързо е усвоил занаята)... Вече УВОЛНЕН (но не наказан и в затвора), той е продължил да си упражнява "занаята",но за БЕДА.... УБИТОТО МОМЧЕ ,НИТО Е БИЛ С КОЛА,НИТО ЯВНО Е ИМАЛ ПАРИ И ...БУХАЛКАТА ...ЗАИГРАЛА...(поради липса на кочана с актове и химикалка,както и ..."а сега к'во ша праим?")....

Етническият произход на убийците ще е много интересно да се разбере? В крайна сметка истината не бива да се крие каквато и да е тя:-)

Много ти се ще да са цигани,но са българи.Я не се правете на светци,че цял свят видя,що за стока са българите.

Ех, че си смотан! Какъв им е етническия произход е без значение. Ясно е, че това са изроди и по всички документи се водят български граждани. Ако ти бяха роднини по-различно ли щеше да ги съдиш? Смешник

Няма значение от човешка и правова гледна точка. От социална обаче има. Защото престъпността сред дадени етничекси групи е в пъти по- висока. И ако сега се окаже , че жертвата е циганче, а убийците не може да бъде страшно. Циганите са изключително примитивни и ще бъдат настървени за безредици ;-( . Ако е обратното, че примерно убийците са цигани, това пък ще е съвсем както обикновено, но пък не бива да остане забравено както обикновено. Та затова има значение :-)

Щом наказание за убийците в България е равно на погалване по главичката, значи и самосъд над такива трябва да бъде същия!

Ами ако бяха убили някой обикновен простосмъртен ,безработен,клошар,обикновен песионер щеше ли някой въобще да спомене тази новина ,но понеже е един от местните привилигеровани феодали животът му е по ценен от нашия !

Какъв феодал може да е това момче-инвалид,бе човеко.Съвсем изтрещяхте от озлобление.

sps_hrsf@abv.bg

ИЗТРЕЩЕХМЕ. И връщане назад - НЕМА! УДРИ С ЯДРЕНОТО!!

Бързата процедура , як бой и ако ги пуснат някой трябва да ги утрепе щото няма смъртно наказание.

В България се насади чувството за безнаказаност за каквото и да е престъпление,така че всеки може да си прави каквото иска-от президента до последния прошляк.Човешкият живот няма никаква цена-срещу тези тримата било повдигнато обвинение за средна телесна повреда!!!Момчето е мъртво,за каква средна телесна повреда говорим?Наистина не разбирам как за почти всяко престъпление се казва,че е извършено от криминално проявени-ами защо са на свобода,господа съдии?Защо-всички нормални хора ще напуснат и ще си останете само вие,политиците,циганите и криминално проявените.Живейте си на воля.Дано душата на момчето е свободна и е намерила мир и покой.

Интерестно. В другата статия плюете ченгетата, че си вършат работата (правят обиски на криминално проявени), а в тази пишете защо са на свобода :))

Къде видяхте тук да се плюе по ченгета?Когато те си вършат работата-прекрасно,но това не им дава право пък да си прекрачват правата и да унижават хората.Тези млади хора са спрени за рутинна проверка след разстрела на компютърния специалист,мислите ли че момичето може да е скрило пистолета на местата,където е бъркала тази полицайка.Жалка работа.

Като ти четем писанията трябва да питаме и дали си завършил средно образование, и ако да, как и защо.

има съд за тези разбойници. Като гледам не са защитени от закона /демек парички/

сега по касата процедура,сад и наказание смарт.това е!!!

Смъ*т за тези изроди. Нямат място по улиците на България. Светла му памет на момчето.

Общинските служители да ходят на работа въоръжени. Това е спасението.

Сега - съд и в затвора. Никакви дълги разследвания, протакания и какво ли още не. В Затвора и то за по-дълго. Нещастници!

може ли някой да ми дефинира понятието "криминално проявен" ? Може хем да съм криминално проявен, хем да не съм осъждан ? Възможно ли е да съм осъден, но да не съм в затвора ? Защо винаги като стане някой зулум, от полицията винаги обясняват, че е извършен от криминално проявени лица, които са добре известни на органите на реда ....

Крумови закони!

Изроди !!! Нямат страх от закон и Бог ! Не смъртна присъда , само Инквизицията може да ни излекува !

Първо трябва въвеждане на смъртната присъда и второ,задължителна военна служба. Младите момчета до 30 пък и над ,убиват себеси и невинни по пътищата,пият до безпамет,дрога, изнасилват, бият се,убиват,никаква отговорност пред нищо и никого. Тая пуста "демокрация" сбъркана,дано вечно са проклети тия наши политици които продадоха България и оставиха народа без пари,да се чуди как да оцелява. Младото поколение БЪДЕЩЕТО ни да бяга,а останалите тук с малки изключения станаха боклуци и изроди,готови за 1 доза или 5 лева да ти вземат живота. А циганите,освен да крадат убиват и събират желязо,нямат друг поминък, но за това пак са виновни политиците. И аз ако бях циганин без работа и пари,с много деца,и аз щях да крада. Не ги оправдавам ,но замислете се,да умират ли? Как да стане иначе?

Накратко,не е ли по-добре полицията да започне да върши някаква работа?Вместо пак носталгия по уродлив социализъм?

Илюзията, казваш, е по за предпочитане пред носталгията. За хора, чували за "носталгичните" времена, може би, ама за тези, които ги помнят, едва ли.

Оскотяли,алкохолизирали се,затъпяли до крайност същества могат да направят това.Но всичко е следствие от дългогодишната политика на властите да се превърне голяма маса от хората в такива същества и после лесно да се манипулират,купуват,да имат страх защото за нищо друго не стават.

Две неща са ясни на днешна дата като бял ден: 1. Пребития може да бъде всеки един от нас; 2. Наказани за това няма да има- освен ако не се приложи самосъд, което- ако продължава така, ще е честа практика в България.