СЗО: Вече няма Ебола в Нигерия

Световната здравна организация заяви, че в Нигерия вече няма Ебола, след като за последните 42 дни няма нови регистрирани случаи на заразени.

Обратно в новината

Коментари - СЗО: Вече няма Ебола в Нигерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

следващия вирус от Турция ли ще бьде идиоти???????????????

Е как тъка,изведнъж се свърши еболата?????

Според мен нищо няма да стане ако за 10 дни се затворят границите с тези три страни, за да се овладее малко положението. Но САЩ и Франция са против, явно имат някакви интереси!

Европа,САЩ, не могат да открият все още лечение против еболата, но тези африкански държави за кратко са излекували хилядите свои болни и предовратяват заразата-колко били напреднали!

Да, тука си прав като наблюдател, но целта на еболата не е да се намери ляк против нея. Нейното предназначение е малко по-специфично. Спомни си за птичия грип колко хора умори, а китайците намериха решение за по-малко от месец. А в Европа и САЩ това решение не беше никак добре прието от фармацефтичните компании... сякаш новината ги раздразни, че Китай имат ляк. Политиката, капитала и конспиранта като елемент явно вървят ръка за ръка.

За моя изненада тази "мода" по форумите-за всички нелечими болести,войни,земетресения, да се обвиняват в световни заговори монополи и то изключително американски и западноевропейски (в никакъв случай не руски,китайски),все още не е преминала.

въобще не ме интересува какво имало в африката и какво нямало

тази Чикугуня мре ли се?

Смъртността е над 80%.

Е, нЕма да се плашимЕ! У БГ от столетия върлува страшната разновидност на Чикунгуня - Чукундуря - и още не сме се затрили!

n + 1 плюса от мене. Сега ще развъждаме ли вече и "Тигрови комари" ("аedes aegypti" и "aedes albopictus"), за борба с "Чукундурията"?

Неподатливи сме и на тигровите комари;о) Ей на в Бургас си имаме и от тях - един не се е тръшнал от ухапване на тигров комар - по-скоро тигровия комар ще се тръшне след ухапването!

Ами да споделят челен опит Нигерия и Синегал! Да не би случайно да са затворили границите си? А не, не така не се прави

до това, и още много други негативни явление води промяната на климата.

Промяната на климата и редица други промени, са в резултат на започналият процес, отключен от настъпването на Новата ера "водолей". Крайният продукт на процесът е, МНОГО ИЗМЕРЕН КВАНТОВ СКОК НА ЧОВЕШКИТЕ СЪЗНАНИЯ. Но не и в рептилските съзнания, съзнанията на органичните портали или на колабораЦИОНИСТИТЕ.

Бързо! Бързо бягай да си пиеш хапчетата! Калпазанин!

Тези луцифериански ню ейдж брътвежи си ги публикувай в специализираните сайтове.

Не че нещо, но болницата е Каролинска, малко грамотност не е излишна дори при овладяна епидемия