Мащабни руски доставки на оръжие срещу джихада

Сергей Лавров заяви, че Русия подкрепя Ирак, Сирия и други страни от региона в борбата им срещу джихадистите "чрез мащабни доставки на оръжия и бойна техника".

Обратно в новината

Коментари - Мащабни руски доставки на оръжие срещу джихада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТИ СИ ОТВРАТ.

Какво е т'ва н снимката? Отврат!

Тоя гьонсурат на снимката, виждате ли го добре. Те каквото каже той, това става в света. Ако щете да пукнете-това е самата истина. Хайде, чуйте една от моите любими песни, и нека живеем в мир. И ако има някаква жена около вас, поканете я на танц. Аз го правя е жените ся впечатлени от това. А самата мелодия се нарича- " С тая песен те обичам". Впечатляващо заглави-нали? Следете текста. Приятни моменти с музикалният поздрав, говеда такива.

Кючекчии и ибрикчии трябва да се изпратят в помощ на кюрдите!

Днес кои са "нашите" демократични воюващи - тея с по дългите или тея с по късите бради? До сега се биеха за Кока-кола а сега ако се вярва на Лавров ще почнат и за купата на Съветската армия?

Повече от половината американци (55%) смятат, че президентът Барак Обама по-скоро е разделил страната, отколкото да я обединил, пише в. Вашингтон пост. Изданието е провело проучване за мнението на гражданите на САЩ за политиката на държавния глава и парламента. Около 55 на сто от анкетираните смятат, че стопанинът на Белия дом не може да бъде определен като силен лидер. На въпрос за провежданата от Обама политика 51 процента от участниците в изследването са определили действията на държавния глава като провал. Недоверие към парламента сред американците същото е голямо. 77% от анкетираните не одобряват работата на Конгреса.

Терорист номер 1 ще се бори против тероризма. Това и на Руская академия на науките нямаше да им дойде на ум..ха..ха

И на терорист номер едно даже му дадоха нобелова награда за мир, серсемите...

"По-рано днес американските военни съобщиха, че са спуснали от въздуха оръжия, боеприпаси и медицински доставки за кюрдските сили, които отбраняват сирийския град Кобане. " А малко преди това са спуснали от въздуха същите доставки и за силите на ИДИЛ. Така де, налага се, че инак може да ги обвинят в пристрастност :)))

Следващият пасаж е: "Кобане, който се намира на около 15 км от границата с Турция, се защитава от джихадистите на "Ислямска държава"." Аз съм в тотален ШАШ ... и има защо да се съглася с тебе.

и продължават да преписват 15-те километра, а те са 300м, е, центъра е на 1700м

Щерев, чета и не мога да повярвам колко много инфантилизъм има на този свят и как си успял да поемеш по-голямата част от него.Не е за вярване колко елементарен може да бъде човек.

Мен за това не ме взеха в ДКМС навремето..ха..ха. Но поне се радвам че нямам заболяване Син език като теб..ха..ха.не аз не манифестирам пред вашата пикантна личност,просто изразявам констатация че сте патологичен лъжец

Изявените глупаци, като Вас, де, още в пионерска възраст ги пращаха в тъй-наречените слаботокови училища, където комсомолски организации нямаше...

Този арменец е страхотен дипломат не помня Русия да е имала дипломат от такава класа.

-Молотов -Громико -Шаварнадзе Този външен министър, с какво ги превъзхожда?

някой си ...

С броя на водките !

Със сигурност се справя по добре от Шевернадзе. Като гледам резултатите смея да кажа и от Молотов.

Този дипломат е от класа на Чичерин, Колонтай - интелигентност, премереност в действия.

Турция пък даже още по нагли искали буферна зона под формата на окупация на Кюрдските райони. Е то в Сирия няма балами. След предаване на химическият си арсенал Русия пое отговорност по защита пред остатъците от Сирийската нация. Няма да се очудя ако след време на Сирийска територия се появи Руско ядрено оръжие.

Ами да всичко приключи. Ще има самолети и даже Буратино ще запее. Крайно време беше, вече няма как Запада да претендира за защита на човешките права след всичко сторено от Укропската армия в Домбас и Луганск.

'САЩ са си присвоили правото да се месят във вътрешните работи на други държави под лозунга за защита на човешките права' русия използва сащия повод за да с е меси в работите на украина каквито са уса такива са и русия, един дол дренки. просто силния винаги ще се налага над по слабия

ееедее нимой всичинкото дава де Остави и за опълченците от Донецк че да стигнат до Лвов Па там има едни с пречупени кръстове ама за тях само въже стига Метража е важен

натовското оръжие е от преди два три месеца когато тия откачалки им бяха първи дружки и се бореха с-у Асад Те и тогава си бяха канибали и ядяха органи на пленици но го извършваха демократично в името на правата на човека а УСА им ръкопляскаше и мъни им даваше Ма нещо са изврътяха и от няколко дена арабеските не са много димукрати пък и на америк петрол налетяха Вайй

Ко стана? ШвеЦите хванаха ли руската подводница? Да не се окаже, че руснаците пренасят с подводница швеЦко оръжие за Сирия?

Оказа се че подводницата не е Руска, а Холандска !! Ха Ха

Дезинформация значи. Всичко е било лъжа, руска реч, кодирани послания. Срам

Гледа сякаш сме му взели третото.

След многото неуспешни опити да омилостиви запада вече позицията е друга. На серт сурат се отвръща със серт сурат.

ТЪРСИМ МИР С ОРЪЖИЕ...... А МИРОТВОРЦИ СА ТЕЗИ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЪЧКИ!

Салям алейкум до всички участници във форума. Моля уважаемите колеги-форумци, да ми обяснят следният феномен. Нияе с тоя Лавров сме абсолютно различни хора. Може да се каже, че живеем на различни планети. Защо тогава мислим напълно еднакво? Какво ни обединява? Може би ни обединява това, че виждаме каква е истината. А тая истина най-добре я виждат софиянци, защото центъра на София все повече започва да прилича на мусюлмански град. А това е опасно, даже много опасно за нашите деца. Каква я получихме България от бащите си? И каква ще я оставим на децата си? Ето го истинският въпрос, който трябва да ни вълнува днес.

Алейкум насам.Руснаците така ли се поздравявате вече като в Москва с 300 000мюсюлмани празнуват на открито Байрям..ха..ха

споко приятел и за теб ще има вазеличе

Само силният може да бъде великодушен и широко скроен, докато глупаците като Вас само питат...

Някои вярват в Христос, други - в Аллах, трети - в демокрацията, четвърти - че американците са добри, а руснаците - лоши, пети - в обратното... Разликата между реалиста и вярващия е, че единият вярва в едно нещо по-малко от другия.

Американците гледат американските интереси, арабите гледат арабските интереси турците си гледат турските интереси руснаците си гледат руските интереси Кюрдите си гледат кюрдските интереси... Българския чугунен русофил не гледа българския интерес ми си тачи руския.....

А български американофил ....

Обобщение: Не сме народ...

От Втората Световна до ден днешен САЩ война не са печелили. Няма място по света което да е било посетено от янките след Втората Световна и да е цъфнало и вързало. Алчноста при янките е основната движеща сила при вземането на решения къде да си пуснат бомбите и обявявайки се топ защитници на нечии човешките права удобно отнемат не само човешки права но и живот от някакви си човешки същества. Не знам колко от вас са говорили с янки за човешки права, аз имах тази "чест" и съм отвратен от мисленето им. Оказа се че нито един янки с когото разговарях не знае че има Конвенция за Човешките Права, хора с дипломи от колежи и университети в САЩ, те вярват че правото трябва да се определя от СИЛНИЯ НА ДЕНЯ и докато САЩ са силни те ще определят кой какви права ще има и ще ползва. ОТВРАТ като ХОРА, ДУХОВНОТО при тях със свещ трябва да го търсиш, но за сметка на това много добри в науката, иновациите и технологиите.

Студената война коя я спечели ? нещо не виждам на картата СССР ...

Това е също мит. Просто горби беше подкупен с менте долари. Заради оня пиянгур не успя преврата. Иначе щеше да чуваш от дядо си за студена война.

А сега погледни пак картата, там където навремето пишеше с големи букви СССР и прочети какво пише сега. Ще ти помогна - пише Русия. Това от което най-много ги е страх янките е че Русия е много голяма и си нямат и най-малка представа в момента какво има по и в тази необятна земя.

Американците не воюват за да победят, а за да спечелят пари

НЕ ОСЪЗНАВАШ КАКВО ГУБИШ. Тази демагогия, с Империите на доброто и лошото ченге, се обезсмисля с постулатът (приемано без доказателства), че няма добро и зло. ИМА РЕАЛНОСТ, ТАКАВА КАКВАТО Е. Парите сега властват, защото ИМАМЕ ДОВЕРИЕ в тях. Когато опразним банките, за сметка на "бурканбанк", те просто ще станат на хартия, какъвто е примерът със "зеленият гущер", обезпечен само с 5 цента.

Мерят си силите просто... Арабите подкрепят джихадистите, руснаците подкрепят асад, американците подкрепят бунтовниците и кюрдите. Така без да влизат в открита война амриканци, руснаци и араби си воюват скрито.

Там Джордж Оруел, още в 1947 година е описал, какъв е РЕАЛНИЯТ СВЯТ. Всякакви коментари по повод темата за войните, повтарят неговите изводи. Замисляли ли сте обаче, какво означава библейското пророчество за: 1. Сатана е вързан за 1000 години. 2. След 1000 години е пуснат за малко. 3. Грехът е прекратен. 4. Праведните живеят и царуват с Христос през тези 1000 години. 5. Нечестивите са унищожени при Христовото пришествие и не оживяват, докато не се свършат 1000-та години.

Тия направо искат да се включат само за банкета(купона) за края на ИД.И те като нашите цигани след 9.9.1944г. Един циганин отишъл в щаба на ОФ и казал:Другари ако не беше деветото, ние всичките сиган на десетото щяхме да сме шумкари...ха.ха

Тоя, дето отишъл при партизаните, сигурно е бил дядото Ви...

А познай

Явно и Русия има залежало оръжие, от студената война . Интересно кого въоръжава като Ирак си имат снабдена от САЩ армия, а Сирия изобщо нямат армия.

САЩ - световен полицай Русия световен побойник и рабойник

Опааа жидовете изпуснаха работата. Вместо идил да поредният повод за нападение на сащ над суверенна държава.. стана обратното, окза се че идил имат подкрепа и международно... от една държава, която отказа да ги нападне, ами сега?! Нищо де другаря шаломов (по известен като путин) ще помогне....

"Русия доставя оръжие на страните, борещи се срещу джихада"-Това значи че и украйна ще има от руското оръжие срещу руските джихадисти.

С тази логика задачи за трети клас по математика няма да решите.

НЕЩО СЕ СБЪРКАХ - ХЕЙТЪРИТЕ РУСОФИЛИ ТОЧНО ЗАТОВА ОБВИНЯВАХА САЩ, СЕГА ПЪК РУСИЯ ВЗЕ ДА ГО ПРАВИ....... ХМММ

Здрасти. Не съм те виждал отдавна... Прав си с коментара си.

Пародия

БЛАГОДАРЯ ПОДОБНО И ТИ С ТВОЯ ЗА ЛАВРОВ

любовта е хубу нещо, що не вземете да се изплющите

Крайно време беше Путин лично да се заеме с ИДИЛ и да ги навре на кучето в г.за! То и на малките деца вече е от ясно по-ясно, че САЩ нямат никакво намерение да се заемат сериозно с проблема...Да не говорим, че това е един прекрасен повод Путин да демонстрира нагледно мощта на руското въоръжение без да влиза в директен конфликт за това със ФАЩ! Ще мрънкат от Белия дом, ама какво да правиш - военна операция срещу джихадистите...Май ще потренират батальоните на Кадиров с идилци...

Спирайте да се борите с джихада, защото Русия ще забогатее!

Не само външната,но и вътрешната политика на Путин прекрасно е изразена чрез физиономията на Лавров.

русия пак седнала да се прави на велика сила. ще ходи срещу ислямистите рамо до рамо с франция и сащ :D

Русия Е велика сила, колкото и да не ви се харесва това, драги фенове на краварите.

Колкото да обичам и уважавам Русия, искам да напомня на Лавров, че те доставят оръжие само на Асад. Но това оръжие се продава на джихадисти точно от военните, който се бият за Асад. САЩ правят същата грешка и в Ирак. В Ирак, Сирия и Украйна се разиграва чеченския сценарии, в който руските военни точно след разпада на СССР продаваха оръжия на чеченците и директно дезертираха. На практика Сирия и Ирак нямат армия. Без сухопътна операция и прочистване камък по камък, няма да се получи.

Просто копира САЩ. Русия го играе менте, имитаторче. Бута се при големите.

всичко подкрепя Путин и Лавров !!

Тоя путлерист да мълчи. Докато сащ се бият с ислямистите руснаците се бият с украйна за парче земя...

Да, ама Шеврон също воюва със своята армия "Black Water" за шистовия газ, в парчето земя Нова Русия.

Циганите от българската организация- "Ромите и НАТО" също започнаха мащабни доставки и логистична подкрепа на широката коалиция срещу Хислямската държава. Подкрепата се изразява в доставка на нелегални цигари ДОН и КИНГ по 2.50 лв парчето за войниците, нарязан и изсушен тютюн, орехи, боровинки, печен слънчоглед, фъстъци, китайски джапанки от 2 лева, хубави турски дънки от Капалъ Чарши, наркотик, както и свежа плът за телесното и духовно отпускане на натовските войници след тежка и изморителна битка!!!

Блудният Запад се осра отвсякъде и направи среща с Путин в Рим, по своя инициатива. Напред у кенефа уса-хлебарки !

Да а Русия въобще не се месеше във други страни, въобще. Аре стига лъгали бе братушняци.

Ларвов, дали имаш право да коментираш Афганистан?

Пълно право на коментар има Лавров, защото САЩ и ЕС отидоха там с голяма кошница, бързо да свършат и да покажат на руснаците колко са по-добри. Даже Пасито толкава беше сигурен в блицкрига, че занесе на талибаните семена на маслодайни рози, за да ги отглеждан вместо коноп и мак. Да ама не !

ТОЗ ИЗГЛЕЖДА СЯКАШ НЯКОЙ ДЖИХАДИСТ МУ ГО Е НАФЪРФОЛИЛ.

+

Когато един кретен няма какво да каже, обсъжда външният вид на опонента.

В СЛУЧАЯ ТОЗ НЕ Е ОПОНЕНТ, МАЗНИ СЕ НА ЗАПАДА...

Тия съвсем ги объркаха във Фашингтон. Сега да се чудят какво да правят. Сега ще трябва пак да подкрепят Ислямска Държава, както го правеха до преди година.

Хахахаха!

За някои страни либералната демокрация е непостижима- просто е сложна за изпълнение и и изисква вековни натрупвания. Но това не може да намали правата на гражданина, все пак. Тук трябва да има едно виждане.

Ти чул ли си бе простако ОВЦЕТЕ ДА ИЗБИРАТ ОВЧАРЯ СИ ? Толкова за робовладелската форма, наречена демокрация, а либералната си е чиста диярия и тъпотия.

Какво да кажеш на това човекоподобно същество което само се е опреличило на ОВЦА.......ами Гергьов ден наближава овцо.....идва и твоя ред да украсиш трапезата

ААА, РУСИЯ ПОЧНА ДА СЕ МАЗНИ НА ЗАПАДА. САМО ОТ БОЙ И ЕБ*Н РАЗБИРАТ МОСКАЛИТЕ.

Май ти принадлежиш към една категория хора, които каквото и да се случи, все една песен пеят: "бой и еб*е".

Русия не се мазни на никого, но след като джихадистите заплашват Путин,ще гледат какво е "бой по п....та с черпака".Това не са им говедовъдите дето ги плашат с малки пръцки.

Добре им го е казал Лавров на терористите от ФАЩ.

Само забрави Афганистан!!!

Майката на всички джихадисти, талибани, бандеровци и пр. убийци е една и съща, нарича се САЩ Най-големият износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча. МАРТИН ЛУТЪР КИНГ

Така де, точно САЩ ще им разплаче майката на тези същите за които говориш.

АМИ СЕГА ПУТЛЕРИСТИ, НАЛИ СЕ КЕФЕХТЕ НА ДЖИХАДИСТИТЕ СРЕЩУ ЗАПАДА?

Че попитай съфорумците си. Очевидно сме в диария и с пяна по устата. А иначе джихадистите си заплашиха Русия - да си берат...

в кобани обаче американците са им доставили наскоро оръжия и медикаменти, дир-масква не ще да пише за това, както и затова, че немските служби имат доказателства, че "бунтовниците" са свалили самолета!

заблудени мурзилки, четете die zeit или spiegel, там ще си видите и подводницата, за която дир-масква също не казва!

ако в мазето на пазитано не са ви блокирали достъпа до тях, и разбира се, може да четете

Може, но само ако комисионата се обира от ЦРУ!

Ми дано стане с оръжие само - щото като ги гледах тия кюрди са много зле горките - ИД ги трепят като мухи - никаква съпротива не им оказват - все едно на нашите роми да раздадеш оръжие - дано успеят

Най разочароващи са някои от коментарите тука - да, малцинство са, но все пак е показателно - които величат турция. Не знам как се е стигнало до това в БГ форум да бъдат допускани и толерирани коментари които възвеличават турция и са ясно про-турско настроени. Това не може да стане в гръцки или сръбски форум но тука изглежда нормално. Нямаше да може да стане и преди 25г...тези хора щяха бързо да бъдат издирени и наказани. Има някой неща за балканския регион които винаги трябва да са забранени независимо от демокрацията. Така както се говори за холокоста и има закони против тези които го омаловажават, така трябва да има и закони които омаловажават - и дори възхваляват - тъмния за БГ период от 500г турско робство. Когато има закон на тези тема тогава ще знаете че държавата се възтановява!

Щерев, Щерев излез от уса-кенефа за да видим какво дъвчиш, когато пишеш тъпотии.....

И в кой сръбски форум е забрането да се величае Русия? Русия в момента е най-приятелската държава за сърбите.

Куре, не се пише "ьовиги", а "ювиги", от мен да знаеш.

Това че Русия продава оръжие на Асад го знаем. Нали заради това го крепят

Всеки ден говедарите изръсват бомби за милиони долари.Толкова са двулични, че го наричат удари, а не война. Всеки ден улучват командни пунктове на родните си дечица-джихадистите,1 а те последните все завземат територии и градове. Да, Бин Ладенчето си опъва вискито с Буш Интелигента, а антируските геьове в България спрягат диарии и плямпаници