Руският флот започна учения край Кипър

Военноморски учения на руския флот започнаха край Кипър. Те съвпадат с проучванията за добив на газ от Турция в изключителната икономическа зона на острова.

Обратно в новината

Коментари - Руският флот започна учения край Кипър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Междувраменно, по улиците на Москва : https://link

на практика вече е руски остров, защото руснаците са повече от кипърците и турците ще изедат дървото.

Так точно и българско побережие пирсъедини се към Россия, в Поморие мы уже большинство!

Надай се ку.е на пияни жени.

Руската социална мрежа ВКонтакте организира конкурс за красота Мис Хитлер 2014, в който могат да участват само националсоциалистки, които мразят евреите. Кандидатките трябва да публикуват своя снимка с нацистка символика, под която да напишат защо "обичат и величаят Третия райх на Адолф Хитлер".

Организира се конкурс за зомбита, които не знаят на кой свят живеят. Победител е, който първи правилно посочи четирите географски посоки, както и посоките горе-долу.

Само така, да се пукат еврогейовете и жидовете.

Русия показва, че е там за да остане. Базата в Тикрит ще си я направят нищо чудно и летище да си сложат до нея. А за въглеводородите мисля, че Газпром и Лукойл доста бързо ще ги източат. Русия трупа мощ в морският добив.

А Изрелското присъствие в района, направо кърти мивки в тоя случай. Въобще, най "добрите" вълци в "овчи кожи" са налазили като мухи на л..но на територията с потенциално огромни залежи. Да се умилиш направо. Тея Израилски F-15 и 16, ще летят наоколо също "гълаби на мира"? Е..ти и "сигурния" свят дето го обитаваме.

Не четеш.... Но това са подробности. Колко скоро ще останат без излаз на море? Че имам едни украински връзки, да ги предупредя навреме за поредното руско настъпление... Защото само с путински терористи и емисари явно НЯМА ДА СТАНЕ

Каква Турция намесвате тука.Та не виждате ли, че те с тяхната огромна армия не смеят да защитат кюрдите, а в същото време не им дават да се отделят, но това ще стане един ден.

И когато на поредните избори, ентическата партия - трета колона на Ердоган тук, стане доминантен играч, припознал 100 процента от ромските "тарикати", тогава какво ще изисква "евро-атлантическата" ни насоченост - Родопите - курбан? Автономна област? Връщане в пределите на "Княжество България"? Кого ще виним тогава?

ХАХХАХАХАХАХА спря една война, за да започне друга... От война към война без прекъсване.... Да ви звучи познато.... Не го правят само американците.... Т.е. и при двете фалита чука на вратата.... АУУУУУ ами сега?!

Питам се, що за животно е българина? По дифолт - православен ортодокс. И що търси този "субект" на трапезата на доминирания от англо-саксонската култура свят? В навечерието на Втората Световна, пак подобни субекти викали "браво" и "да живей" на прииждащата тевтонска вълна. Пет години по късно, само дима показвал къде е София. Толкова ли сме късогледи "исторически"?

Прекрасни коментари,колега. После същите тия наши фашистки апологети са се чудели защо са били вкарани в лагери и застреляни;-). Пушекът по нашите райони се усилва,все някога със загряването идва и запалването.

Виж сега мойто момче, българинът със сигурност не се определя единствено и само от религията си ... особено в страна, в която поне 80% от българското население е нерелигиозно. Да не говорим пък за факта, че същите българи са дали на света богомилството ... Така дефолтът ти отпада (впрочем, по-близо до българската реч е една друга чуждица - по-презумпция, която както и твоята характеризираща "православен ортодокс" звучи не на място). А сега за англо-саксонската култура .. ами ако се огледаш, това е доминиращата култура в Европа, странно ли ти е ? И още веднъж ако се огледаш, България също е в границите на Европа(вярно, почти накрая). А след третото ти оглеждане, току виж си установил че сме и в Европейския съюз.... Виж за "присъствието на трапезата" определено си уцелил!!! Лошото е, че винаги през последните 600 години сме на нечия трапеза(гръцка дума) а не около нея! Т.е. явяваме се в качеството на блюдо, готово за консумация - и от турците навремето, и от руснаците а сега и от англо-саксонския свят ... ама така ще е, докато не успеем да си извоюваме независимост - икономическа, финансова, военна, политическа .... и да провеждаме своя собствена активна политика, изцяло в интерес на българския народ. Та в навечерието на ВСВ кой е бил начело на държавицата ни ? - Фердинанд ... я какво хубаво име, нищо че не е никак българско, а прилича много на англо-саксонско :)) А кой работеже по договора за присъединяване на България към ЕС и НАТО - куп други звучни не български имена, включително Сакскобурггота, Паси, .... да не изброявам. Прибави и фамилии като Станишев и веднага ще разбереш защо се явяваме винаги в ролята на блюдо на ястие на нечия ТРАПЕЗА.... за съжаление.

Хубаво. Критикуваш ме, това е добре. Истината изплува в спора. По същество обаче, спор нямаме. Ти го наричаш национално-отговорна политика, аз гарант за национална сигурност. Каква би била разликата, ако се намери най накрая отговорен политик? Добре е, че сме в ЕС и НАТО? Е много не помогна на Кипър, може пък на нас да помогне? Не става въпрос за противопоставяне на религиозна основа. Друга е идеята. Под Англо-саксонска имах впредвид Задокеанската. А какво е мястото което ни е отредила Америка, мисля и ти няма да спориш. Не случайно сме единствения член на НАТО почти без армия. С "голяма" американска помощ. Така, може би именно Южния ни съсед, ще бъде едноименния вълк, пазещ българското стадо. Ти как мислиш?

Таратор

От целия роман, който си написал, единствена полза виждам в желанието ти да видиш независима българска политика. А това може да се случи само и единствено при наличие на крепко национално самосъзнание. То пък се опира на православните ценности, култура, обряди, навици, исторически връзки с дружествени ни народи и т.н. Това се явява най-простата аргументация, защо с англо-саксите сме на различни пътечки на историята. Докато не осъзнаем, че не сме нито англичани, нито скандинавци или немци, а сме българи и в това ни е силата, ще си плуваме като л..но в морето.

Така си се омаял от собственото си словоизлияние, че си допуснал голяма грешка- в началото на ВСВ България се е управлявала от Борис- красиво и мъжествено българско име.

Ако ти си православен ортодокс , то това е твой личностен проблем . Човек , идентифициращ се се някаква религия през 21 век е на първо място да кажем неинформиран , но това е негов проблем . А каква ще ти е кулурата - твоята и на децата ти също е въпрос на личен избор . Все пак обаче благодарение на доминиращата европейска цивилизация и култура живеещ в нормална , макар и лошо подредена държава . И не стоиш в ареста за песни и сказки .Така че ортодоксите си намерете някакво ортодоскално място и оставете останалите да живеят нормално

Таратор

Да разбирам ли правилно, че ти не си православен? И вероятно не празнуваш Бъдни Вечер или не хапваш рибка на Никулден? Или пък поздравяваш любимата си със Хепи Валънтайн и не обръщаш чаша червено вино за Трифон Зарезан? Може би пращаш баба си и дядо си в старчески дом като истински модерен атеист или пък се усмихваш от куртуазия на случайно срещнати на улицата като типичен англосакс? Ако е така, можеш да се гордееш с арийската си същност.

не се стои сега, а за по-сериозни неща. Значи, извода си го правете сам. И аршина. Значи на времето виц-а е бил най-голямото престъпление, а сега?

"дифолт" - едан изключително православна, още и ортодоксална думичка, ха-ха

Щерев, Иречек, Пъстър свят, путлерист-СПИТЕ ЛИ?!?!?!Немедленно изгонете лошия путин от средиземно море, както го изпъдихте от крим и го изолирахте в милано! каква наглост-от къде на къде ще праща матросов там...успокоителното е че освен че руснаците са жинаги пияни и въоръжени с лъкове, флота им разполага с 3 сала и 4 корита за къпане...а Кипър-Незабавно ВЪН от ЕС! Питали ли са Плювналиев за това кого да канят!

Що да го гоним.Ще си гледаме сеира как руските пробити корита потъват като Куркс..ха..ха.Дано руските солдати доплуват до Асад..ха..ха

Бай Ставри

В нашето Черно море е една САМА Русия срещу НАТО: България, Турция, Румъния, Грузия и Украйна А в Средиземно море руснаците са в съвсем враждебна среда

Втората студена война започна... Ще завърши като първата....

В тази мирна и пасторална картина, услужливи български подлоги връчваха "Мадарски конник" на всеки задокеански генерал, който идваше да "довърши" каквото бе останало от Българската армия. Разберете, единствения гарант за сигурноста на една държава е армията и. Инак, ислямизация и мангализация. В пановете на "Големите" това ни е мястото. Колкото по бързо прогледнем, толкова по бързо ще разберем, че идва ново неколкостотин годишно чакане на "Дядо Иван", "Вуйчо Джон", "Леля Ангела" или който и да е поредния ни илюзорен "освободител".

Дано поне си разбрал, че Русия е илюзорен "освободител"...

Дано Ердоган бъде смел и ятагана му остър.Кривнат ли бядките някъде в Турска територия да потапя НЕМЕДЛЕНО!Целия свят ще му ръкопляска.

резан фес с ти...марш в анадола!

Много се радвам когато протестърите се изтървете и ви лъснат туркофилските личица;-).Последно нали Ердоган беше с Русия,според вас?

Е, вече няма да бъде!!!!

не се притеснявай приятел, и за теб ще осигорим вазелин

"Дано Ердоган бъде смел и ятагана му остър" Годината не е 1554.

Вече и за слепите е ясно, че в Южната ни съседка вървят процеси на ислямизация. Мисля, никой не се самозалъгва, с чия помощ Ердоган смаза собствения си Генерален щаб - който беше последния гарант за цивилизованост на Турция. Тук яко се вижда "сянката" на Задокеанския Брат. Някой да има илюзии за това какво ни чака?

Член на ЕС в подобна ситуация ?! Само защото Турция е на правилното място и Европа спи? ЕС се страхува да е повече приятел с Русия от колкото с Турция и за това търпим наглостта на турците.

Това е защото Турция не е проявявала имперски амбиции поне от 100 г. С Русия не е така.

magit@abv.bg

Турция не е и прекалено силна за да обяви подобни амбиции. Такива амбиции могат да си позволят само силните и с този коментар ти призна Русия като световна супер сила, каквато е и САЩ. Разликата е в това, че САЩ от 2 г. хвърлят оръжия по въздух и обучават. Оказа се, чисто и по печелившо. Така си съкратиха и военните разходи.

Дрънкане на оръжие, в Кипър, в Швеция ... и къде ли още не? И в този "мирен" и така "сговорчив" свят, като ведри иди..оти седнали върху буре с барут, се намираме ние, най тъпото и развъоръжено племе. На кръстопътя, с ресурси и плодородна земя, която някои "мирни" и "добронамерени" наши съседи вече припознават. Е, всяка тъпа и безропотна нация все някой ден свършва, нали? Чакайте "защита" от НАТО. В Кипър добре знаят, колко чини НАТО-вската защита.

Какви 25 км от бреговете на Сирия !? Русия има военно-морска база в самата Сирия, в гр. Тартус. 0 км от бреговете на Сирия. Главната база на руския флот в Средиземно море. Затова не могат вече 3 години да го свалят Асад. Химическото оръжие дадоха, но базата не.

Там работят по официални данни 50 души, който приготвят храна. Има и радарни комплекси, който са в помощ на руския флот в Средиземно море. Тази база дори не е пригодена да приеме повече от 200 души

50 ДУШИ МОГАТ ДА ПРИГОТВЯТ ХРАНА ЗА КОЛКО?

Преди 10-на дни сирийската опозиционни сили(не ИДИЛ), беше превзела някаква тайна руско-сирийска шпионска станция! Била празна. Едва ли в Сирия в момента има официални руски войници. Има нелегални и такива дето Русия е пратила да се бият за Асад, въпреки че доста от тия после бяха прехвърлени е Украйна.

И СССР СЕ ПЪЧЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ АМА ГРЪМНА КАТО НАДУТ БАЛОН.

До никъде не са стигнали базите в Севастопол защото от 200 год. руският флот не си тръгвал от там

Винаги има "Конец фильма".Няма империя която да е била вечна.Такъв е живота.

Ако някой има съмнения: Втората Студена Война е в разгара си Русия срещу останалия свят...

Но сама с подкрепата на Волен под масата и няколко трола които му пригласят по форумите за една италианска пица с ухание на загиващия запад..ха..ха

Ако някой има съмнения кой ще спечели: -Нека помисли пак!

Ivan Nenov

З В 1 ЕДИН ПИШЕ И ДВЕ РЕЛИКИ ОТ СЪЩИЯ БРАВО БЕГЕЕЦ

Геец, студената война е западната олигархия срещу света. Просто Русия я бяха превърнали в колонилална държава, но тя съвсем естествено надига глава и се готви да торпилира експлотаорите на чужди блага. За сега не много успешно, но за радост продължава настойчиво борбата.

Бай Ставри

Като чуя за колониална борба, веднага се сещам за ДЪЛБОКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ на Болен и партия Юруш из тайните места на Деничка, на Мегленчето и други народни избраннички. Варадеро ви зове!

И кво

Сега като почне половин Европа да купува газ от Кипър ,тогава Путлер ще гледа като гладно прасе на празно корито..ха..ха

До къде ли стигна строежа на базите на НАТО в Одеса и Севастопол?

Драги Ханку, обърни се към базите на извънземните в Крим, те наблюдават настоящето и знаят всичко за бъдещето, както и хамериканците, също.

Пак ли ще търсим подводница?

Преди бях за гърците, но като ги гледам какви мързеливи и крадливи джипсита са, турците нека да проучват.

Учението край Швеция се провали, започваме чисто ново край Кипър.

Северният участва от Калининград, където пратиха две подводници с ядрено оръжие. Немат умора имперските им амбиции.

кораби няма ли да взаимодействат с руските. То преди време правиха маневри с Китай в туркото въздушно пространство..

Като нашата армия няма пари за учения що се дразним от това че хората имат и армия и пари за учения. Като гледам доста са участниците в различни събития по едно и също време на сравнително близки разстояния. Твърде вероятно е така да си е по принцип ама сега се представя за новина....за да се вдигат статистиките за посещаемост и т.н. Казвайте и колко учения и кога провежда 6-ти американски флот, френския флот английския флот там иначе много нагласено излиза всичко.

Как ще се разгласяват "сатаНАТОвските" учения? Дир-а, да не е ТАСС?!

А-а-а-а, да не съм чул нещо критично за флота ни. Нашите горди буревестници ще им натрият носовете, само да не е облачно, да поутихне бризът и да се укротят вълничките.

Май обикаля като завистлива комшиика источниците на газ над които няма влияние.Нали затова създаде проблеми в Украйна руския терорист като разбра за огромното находище на Шист до Славянск....ха..ха Ще има да си обикаля.България трябва от Кипър да си купува газ.

Руските тролове са своевременно активирани. И бройката им е отчетлива. Особено по жизненоважни за Империята въпроси.

когато на майната си км. от Америка се провежда не знам какъв си "Тризъбец4 под тяхно командване, не виждам нищо нередно в учението до Кипър, а ти?

Пак ли военни учения? Тоя път Турция ли ще плаши? А доърът вече е 41 рубли ...