Лихтенщайн разследва Цветан Василев за пране на пари

Властите в Лихтенщайн разследват Цветан Василев за пране на пари, съобщи БНР, като се позова на свои източници.

Обратно в новината

Коментари - Лихтенщайн разследва Цветан Василев за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия явно са били махмурлии; че то целата им градодържава от това се издържа бе

ТОЗИ МА...АЛ ЗАЕДНО С АВЕРИТЕ СИ (ПЕЕВСКИ И ДОГАН) ОТКРАДНА 6 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ ВАС, БЪЛГАРИ НАИВНИ! ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ВИ ЗА ЛЕКАРСТВА, ЗА ДЕЦАТА, ЗА СТАРИНИ, ЗА ЖИВОТ. ОТКРАДНАХА ВИ ЖИВОТА. ЕЙ ТЕЗИ МРЪСНИЦИ. КУПУВАТ СИ ЯХТИ И САМОЛЕТИ ЗА СМЕТКА НА ВАШАТА МИЗЕРИЯ, С ВАШИТЕ ПАРИ. АКО ГИ ОБЕСИТЕ ТРИМАТА НА ПЛОЩАД "ГАРИБАЛДИ" ПРЕД БАНКАТА, СКОРО НЯМА ДА ВИ КРАДАТ...

Чобанче, много точен ник си си избрал! Страхотно ти пасва на интелекта!

Abu Talib

В Германия има вече три руски държавни банки, които предлагат високи годишни лихви: Сбербанк директ, ВТБ директ и Денизбанк, закупена през 2012 година от Сбербанк. И трите банкови институти извършват сделките си в Германия през Виена и се позовават на австрийския фонд за гарантиране на депозитите. Тази Сбербанк от Русия е учредена още през 1841 г. от Николай първи. банка , благоприятстваща спестяванията. Но не за нея е казил Улянов, че е квинтесенция, а за нещо съвсем друго, което не е метеорит над Тунгус, а водородна бома от 10 юни 1908 г. със сагласието на царската фамия Квинт.

"Перачите от Лиштенщайн викат дръжте перача Цецо Мустака " Има ли глупаци в сайта да им повярват ???

Този разбойник, циганин и ДС агент трябва да бъде обесен на първото дърво. Ако се изтребят всички като него България ще стане нормална държава.

Това ще стане, само ако ДПС спечели изборите!

естествено; нали сека мафия след като земе власта (незаконно) почва да иска да се спазва закона (щото вече й отЪрва)

Meine Damen und Herren das ist unmoeglich, unglaublich. Това е просто невъзможно.Ние тук сме офшорна зона.Прането на пари не сме го чували като престъпно деяние.Подобни са и нашите швейцарски приятели,чиито пари ползваме.Като чуе за това князът ще се смее дълго. Заповядайте чуждестранни инвеститори /особено от Източна Европа/ в нашето хубаво княжество. Herzlich Willkommen in Lichtenstein !

ДЖУРНУЛЯ не е пречка да си пищат ИЗМИШЛьоТИНИТЕ!!!... Важно е да са скрий публикацията - "ПРОДАВАТ АКТИВИ И КРЕДИТИ НА ПЕЧЕЛИВШАТА - КЪМ ПЪРВОТО ИНТЕРВЮ НА ИСКРОВ, КРЕДИ АГРИКОЛ."... И само след три месеца вещо УПРАВЛЕНИЕ и ОСОБЕН НАДЗОР - загуба от някакви си 286 МИЛИОНА!!! Кво пък толкоз... Ша продадем активите за ПО ЕДИН ДОЛАР ВСЕКИ И ....

Лихтенщайн е страна великан в Европа. Там няма офшорки и закона е прозрачен.

В цялата тази бандитска история на циганина Василев отвратителното е не той, а неговите адвокати. Такова серсемско поведение може ад се види само сред демократичните ни прависти - символ на корупция, тъпоглавие и омерзение.

Циганите и евреите са виновни за злото!

Сега да не се окаже, че в Лихтенщайн може да го екстрадират, а у нас не ?

Като си плати и Лихтенщайн ще го приемат, с предимство и лукс за него! Ясно?

това е обира на столетието, не се сещам за по голям обир на граждани от политици, организирана банда крадци с бели якички.. а цветанов служи като "гръмоотвод"

Пак чужденците ще ни свършат работата...

Поредният блъф за замазване на положението...

""Пресе: Суперлихви в банките на Путин Георги Брандийски - 30 септември 2014, 16:24 "Суперлихви в банките на Путин", пише в своя статия австрийският в. "Пресе", цитиран от БТА, по повид високите лихви по депозити, които дават руските банки. Статия на сътрудника на "Пресе" Кристиян Хьолер съобщава за разкрита в Германия нова директна интернет банка, собственост на руската Сбербанк. Интересно е, че това става въпреки санкциите срещу Русия и още по-интересно е, че ако се появят проблеми, за това ще отговаря австрийският фонд за гарантиране на депозитите. " Хайде сега ми кажете че Руските Евреи не са замесени с КТБ също!!!! Василев е техен слуга!

хващажте ги олигарсите , че не се издарза. сте варвите, политиците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Петното къде се игуби???

Предложението на банкера - сделка или не?

И според ДИРа тази новина е по-важна от незаконната разпродажба на дъщерната на КТБ банка?????

Не разбрахте ли досега, че дир-а има директива да обработва общественото мнение СРЕЩУ Цв. В. и да подкрепя тезата на Прокопиев и сие за това, че КТБ била "пирамида". Новината за разпродаването на "Виктория" е от неделя, а дир-а я забави с 2 дни. Сега и тази "партенка" за Лихтенщайнска афера, плюс тъпата новина, че случаят КТБ бил изолиран според Ройтерс. Изолиран е - да ! - такава нагла кражба пред очите на цялото общество, с участието на Националната банка и главната прокуратура отдавна не бяхме виждали. И сме луди, че още не сме отишли с тежки предмети в ръце пред тези институции, които безочливо ПОГАЗИХА ДЪРЖАВНОСТТА ! Но всичко на тоя свят се връща, тежки дни ги чакат крадците!

неа са разбрали; лумпени, даже не се запитат кой създаде дирника и кой го издържа, а с к'ва цел - то и на слепия е ясно

Не мога да повярвам та той е топ банкер и бизнесмен на България как така чудо не виждано... :)

ЛЮБО ПЪПКАТА го разследваха за същото и то пак там??? И кво - живурка си в ПАЛАТИТЕ ОТ ОБЩИНСКА БАНКА В МОНАКО!!!!

Няма ограничения за разследване на който и да било. Повдигнато е обвинение срещу банкер за подбудителство за кражба. Ако Цветан Василев има бизнесотношения в Лихтенщайн, не е ли нормално да се разследва, дали евентуално присвоените пари не се изпират! Това, че нещо се разследва, не означава, че ще се потвърди, нито пък отхвърли!

pompai

За жалост,не виждам оправяне,защото 20 големи бизнесмени -поставени лица от партиите ,само крадат и приемат закони които народа не ще?

Какво оправяне,бре?Хората заминаха напред...От бившия соц. лагер само България крета на опашката.В Унгария произвеждат мерцедеси,аудита,опели,сузукита..Тука кретените за домати ми говорят и че загубили руския пазар.....И фалират през 10 години..Няма оправяне.Петима Петко не чакат.Това ще е.Все някой трябва да е последен..

Дет казал на ЕС - ИСКАТЕ ДА СПРА ЮП??? ДАЙТЕ МИ АЛТЕРНАТИВА!!! А не като нашичките - ЩЕ ПРАВЯ, КАКВОТО МИ КАЖЕТЕ!!! Ама ний, че сме взели някакви си 980 евро на човек през февруари 2013-та и ПРОГЛУШИХМЕ ОРТАЛЪКА... АМА ТУЙ, че НОВОПРИСЪЕДИНИЛАТА СЕ ХЪРВАТСКА ВЗЕМА ПО 1 700 ЕВРО НА ЧОВЕК, го ПРЕМЪЛЧАВАМЕ!!!

Чудя се какво може да направи човек с толкова много пари? Има едно тяло и един стомах в крайна сметка. Ако някой беден човечец е спестил 1000.00 /хиляда/ левчета за крайни, ама наистина крайни нужди и този и комбината с него изедници му ги взеха, то как живеят? Та те само със заплатите си можеха да си позволят какво ли не.

Какво неправилно написах, та да ми слагате минуси? А?

Е НАПИСАНО, но е чистосърдечно. Радвай се, че живееш по-спокойно от новобогаташите. Минусите и плюсовете няма защо да те притесняват.

Че то офшорките за друго служат ли?

И кво от това? Ега ти новината...

Клевета! Клевета! Ко ша правите с човека, стига! Имайте милост, поне за малко останете хора и не го закачайти! Освен да ги е употребил за прах за пране и машини за химическо чистене, за друго не се сещам. Иначе вече е повече от сигурно, че нито лев не липсва от КТБ! Даже се говори, че парите сами разцъфвали в трезора на банката майка и се размножавали. а тъпите вложители чакат да цъфнат налъмите на Радой Ралин, Бог да го прости!

Непрекъснато се пускат слухове и се появяват материали с една и съща цел - да се внуши, че Василев е единственият виновник за КТБ. Той е само изпълнител! Виновниците са Доган, Станишев, Пеевски и Сидеров и Борисов в по-малка роля.

че кой друг, ако не собственика на банката (контрол на 57%) и председател на надзорния съвет е виновен, бре?? раздал е 3.5 милиарда НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ на чистачки, шофьори и гавази от банката и после къде е прибрал, къде раздал на ДПС и ГЕРБ, дето го промотираха...

банкере, звездите ли ти говорят, че има необезпечени кредити за 3,5 млрд. лв.! И ти повтаряш лъжите на групировката Прокопиев-Искров-Пеевски-Мента-Цацаров и т.н.!!!

Ко? Не!

pompai

Минусите които ми дават, означава ,че пишльовци но заплата и предизборно атакуват ,без да мислят какво.Срещу 20 лева на ден си дават не само своето дупе ами и на децата си след време.

помислете си само какво чудовищно престъпно чевече е мекерето василев щом лихтенщайн го разследва. а цацароф спи и грухти

Лазароффф, Василев е най-големият престъпник! Много хора си въобразиха, че Пеевски, Искров, Орешарски, Цацаров, са изпълнявали политическа поръчка на Доган, и затова са атакували КТБ. Но сега вече всичко се изясни. Те са искали да предпазят не само Лихтенщайн, но и цялото човечество от този Злодей! Йордан Цонев, Искров, Пеевски и Цацаров от кога ги говорят тези неща!

Странно, колко неразбран е останал сарказмът ти :)) ... този народ спря да мисли ли?...

Интересно,ако вложителите не си получат обещаните пари какво ще стане???

Такъв вариант няма, освен ако не са суми над 100 хил евро. Ако са под 100 хиляди ще ги получат в момента в който банката отвори, ако няма наличност БНБ ще осигури за да се покрият тези депозити, как ще си ги взима БНБ от КТБ е друг въпрос. Тези над 100 хиляди евро ще останат на опашката да чакат с другите кредитори на банката. Най-вероятно ще се разпродаде имуществото и събраните пари се се разделят пропорционално между всички вложители.

За милиони няма закони, както се пееше в един чалга хит от близкото минало.

Дано се наяде с милионите и си ги навре някъде!Боклук!

Ама ние го чакаме да оправи КТБ, тия лихтенщайнци ще развалят работата.

Идиоти батка,идиоти..... Едни пари не могат да източат като хората!!Веднага ги Фанаха.... П.П. Срещу скромен хонорар,уреждам уроци по "банкокрадене",от най успешните министри на финансите и икономика на Гърция!!Тогава,парите на КТБ,ще се превърнат в много малка грижа!!!

pompai

Българи осъзнайте се ,всички които се борят уж за нещо блаженство са парти и обещали на крадльо и тарикат.Съда е зависим ,прокуратурата още повече.

И на Марс,да го разследват,Цуки Пирамидов не е виновен!Ако не вярвате-питайте Дудука!

Истината е: 1. Няма факти доказващи фалита на банката. 2.Никой не е доказал ничия вина, няма осъден. Невинен до доказване на противното. 3.Медиите са пълни с манипулативни изказвания, един от най-гласовитите беше ББ. 4.Кой има интерес да обере вложителите и банката? 5.До сега банката не е обявена във фалит, защо ли, ако е фалирала? 6. Защо не са обезщетени влоговете до 100 000 евро, въпреки, че закона е категоричен по въпроса?

Ей,много изтрещял народ.Как да не ти е кеф,че му обират парите?Нямало осъден..Кой да го осъди?Тези,които пуснаха Брендо?Или тези, които освободиха осъдените в Германия?Някой кредитен милионер да има осъден?И те невинни...

А по-голямата истина е: 1. Няма, но когато кредитният ти портфейл не излиза с 3 милиарда е ясно от къде са взети парите. Ако ли не мога да ти го напиша. 2. Няма осъдени но се води разследване, най-малкото срещу счетоводителките вече е доказано че са подправили документа за 206 милиона които са "дадени" на Ц. Василев, това че не са в затвора е друг въпрос. Преценено е че не могат да избягат. 3. Да, вярно, пълни са. Особено ако четеш и жълтите ще се хванеш за главата. ББ говори доста след някой многознайковци от БСП и то в сутрешен блок на телевизия. 4. Деян Пеевски естествено, той и в момента с тези пари субсидира Бареков. С кои пари смяташ че е напазарувал доста скъпи фирми и дялове от предприятия. Надяваше се че с далаверите и надутите цени около ЮП щеше да успее да ги връща но нещо не се разбраха с Ц. В. и си поступаха кожухчетата. 5. Банката не е фалирала, но Искров си го прехвърля от левия в десния и не знае какво да направи. Каквото и да направи все ще е грешно защото за тези пари които взимат в БНБ е ясно че нито сме банково стабилни нито те са вършели някаква работа както трябва. 6. Защото 2009 година другарите от тройната коалиция не са съгласували законите в България с тези на европа. Ако бяха отдавна да сме я преживели КТБ.

1. От къде разбра, че кредитният портфейл не излиза с три милиарда! 2. Прокуратурата ли има правомощия да доказва фалшифицирането! Все още не сме прокурорска република!

да бе...само дето липсват едни 6.5 милирда от банката, от тях 5.3 милиарда необзпечени кредити на 139 фирми, свързани с него

pompai

За пореден път ще стане ясно как съдебната система и прокуратура е зависи ма и им плащат яко пара.

Последното управление на БСП ще се запомни с намалената цена на тока с 5лв на месец и изчезналите няколко милиарда лв.

pompai

Намалението на тока бе изкуствено за да спрат протестите.Според мен хората стачкуваха не заради цената а заради доходите си ,че нямат пари да я платят.

Разбира се, че е изкуствено. Ако не беше изкуствено, милиардите нямаше да изчезнат.:)

Тези с минусите да посочат нещо по - запомнящо се при управлението на БСП??? И двете неща са истина. Намалението на тока и изчезналите пари от КТБ.

pompai

Аз ти отговорих.

Минусите са да покажат, че има още неща с които да запомним управлението на БСП - теглените милиарди заеми за увеличение на пенсиите с 1 процент, избухванията на червената фурия - Мая Манолова, изцепките на Стойнев и други знайни и незнайни дивотии.

Даааа...'нашьie' ...било-там 'избранници' ил 'елит' --> Бяхте Най-Учтиво Предупреждавани ! ... Неведнъж !!! ----> Получихте И Официални 'жълти' картони ! .. Неведнъж !!! ... и понеже Не Си взехте Дори-бележка, камо-ли Се Вразумихте -----> е тЕ-Сега ви Взеха Мярката. ---- Хайде, Българ(к)и !

Колко голям трябва да си балък,че да си седиш у вас,и да не си търсиш правата срещу своите откраднати пари,от МУСТАКА ОТ КТБ. дойде ли другият сценарии ще стане лошо,тогава парите ще си ги видите през крив макарон,сега трябваше да испозлвате момента предизб

Виж кой е собственика и кой има капитале в нея и ще видиш кои са балъците.Защото ВТБ говори ли ти нещо.А ако не знаеш обърни се към гугъл или Москва.

Някой си е платил да има "разследване" и за да излезе по-евтино на градчето-държава, абе вие българският народ за малоумен ли го мислите?! Писна ни!

Той и Бисеров не беше чувал...Кой си е въобразявал,че Ицката е самотен бандит,а ортаците му са чисти душици?Последната година и половина ни ''управляваше'' най-отвратителната сбирщина от ненормалници,наглеци,крадци и некадърници

Лихтенщайн разследва Цветан Василев за пране на пари Абе тези от Лихтенщайн, защо не разследват Бисеров, ами хидроинженера Доган, който само за закуска взима хонорар от 1 милион евро. Ами самата ДПС си е един престъпен синдикат, които перат пари бог знае за колко милиарда. Да не говорим за "беднотията", на младият 33 годишен успял шопар.

Великото херцогство е малко, но...велико! Не заради размерите си, а за това, което прави в съдебната и финансовата система! Щом са го подхванали те, отпиши го. Хак да им е и на подобните нему. Иначе убав човек, съкварталците немат оплаквания, даже поздравявал...

Кво сега похарчихте парички за логистична подкрепа от Лихтенщайн и сега искате така да се каже да си аргументирате инвестицията. Българите знаят, че Лихтенщайн е едно продажно градче - офшорка, пълно с продажни шмекери и изобщо няма да ви се вържем на демагогиите!

Селски галфон,Лихтенщайн не е градче а херцогство и е много добре подредено дори......щом са дали всички права на швейцарците да ги представляват по света и да им ползват валутата не са никак глупави и на една педя земя са направили градина,лично я видях но червеногъзестите тролове тук от селската си камбанария толкова могат да видят......червения бай Ганьо си отива..да го погребем както е заслужил

От България ще се измъкне, но от ония на запад едва ли!

Това ми прилича на контролирано изтичане на информация, сега се проследяват реакциите.

По-скоро на контролирано изтичане на дезинформация.

"Нема лабово". Ще МУ/НИ ги вземат. Парите. Цветановите, т.е нашите. Това, което Е(той)/СА (те) успели да скрият. Пари. Такъв е живота.

Стига с тези циркове. Защо не го признаят за защитен свидетел, защо не му гарантират живота и сигурността ако се върне в България и каже пред съда истината за КТБ. Омръзна ни от празни приказки и необосновани обяснения.

Шмекера не трябва да е защитен свидетел а обвиняем и каквото има да казва - да го каже. Много американски филми гледате бе, ограничете фантазиите в болните си мозъци.

И да му оставим фабриките, хотелите и другите богатства, а ние да връщаме парите на вложителите му това ли искаш?

Един слънчев ден сръбските власти ще ни съобщят, че са взели решение да екстрадират Василев, но ще се окаже, че него вече го няма на посочения адрес. И ще го търсим при братята Галеви и други подобни. И пак със същия успех. Така че не го чакайте.

Един слънчев ден сръбските власти ще ни съобщят, че са взели решение да екстрадират Василев, но ще се окаже, че него вече го няма на посочения адрес. И ще го търсим при братята Галеви и други подобни. И пак със същия успех. Така че не го чакайте.