Бизнес и синдикати срещу продажби на активи на ТБ ”Виктория”

Ние сме шокирани и крайно обезпокоени от публикациите, че се продават кредитите на Търговска банка “Виктория“, доскорошна “Креди Агрикол България“.

Обратно в новината

Коментари - Бизнес и синдикати срещу продажби на активи на ТБ ”Виктория” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ МУТРИ ОТ СИК СА СЕ НАРЕДИЛИ НА ОПАШКА ДА СИ КУПУВАТ ПАРЧЕТА ОТ БАНКА ВИКТОРИЯ .... НАЛИ ТЕ ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА - "УБИЙ КОНКУРЕНЦИЯТА" С БУХАЛКИ И СЛУХОВЕ :))

Случайно ли е, че думите "Банка" и "Банда" и "Банкер" и "Бандит" имат един и същи корен?

И Банкя можеш да добавиш.

Бързай Искров,бързай! Така ти наредиха от Банкя,защото след 5.10.не се знае -знае ли се!

И сега ще я купи БАКБ /зелената банка на България/ на Ц.Бориславова,с която Б.Б отдавна "няма нищо общо".На 05.10./в неделя/ умната.

Сега разбрахте ли защо е избрано това ръводоство на БНБ, а шефът му за втори мандат?! В България се работи с дългосрочна перспектива и при назначението на лицата на ключови постове в политиката и управлението на страната се изхожда именно от това (да не би случайно да стане грешка)!!!

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СЕ СЕЩАТ КАКВО СТАВА ЗАПОМНЕТЕ ОТ МЕН ЕДНО: В МОМЕНТА ХАЙКАТА МОШЕННИЦИ ОТ БАНКОВИЯТ СЕКТОР НАПУСКАТ ДЪРЖАВАТА. ПРИБИРАТ КАКВОТО И КОЛКОТО МОГАТ В КЕШ И СЕ ИЗМУШВАТ ПО ТЕРЛИЦИ ПОД СЛИСАНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ НА ПЛОЩАДА. АКО СЕГА НЕ ГИ ХВАНЕТЕ ЗА ОПАШКАТА - ЩЕ ГИ ХВАНЕТЕ ЗА ПРЪДН.......ТА.

"Искров каза"/=голяма лъжа/,че банката /Кредиагрикол/ е здрава и добре упраляема банка-сега какво излиза бе Лъжеискров? Ти си такъв близогъзник,че няма накъде.

Ама кога ще се усетите, че той е сложен там тъкмо за това?!

Вече никой не се учудва - хаоса в паланката България е пълен! Всеки прави каквото си иска,всички богаташи искат да станат още по-богати! Истински зверове са нападнали икономиката и отхапват тлъсти хапки необезпокоявани!

Абе ако има толкова желаещи за пакети да си предложа и аз моя!

Pesh0

банката , няма пари , да дабе на вложителите си, но решила да си продава активите . Те това ако не е измама .

цацаров, казваш ... искаш вълка да внася ред в кошарата?

Вече се видя цялата истина - на някои хора им се поиска да придобият апетитните собствености на КТБ. А една от тях е именно бившата Креди Агрикол. Сега кръговече и обръчите около ДПС/БСП/Искров/Пеевски и компания ще искат да чопнат всичко смислено от КТБ, а дълговете ще ги джиросат със закон на данъкоплатците. Тия активи в бързината ще бъдат продадени направо на безценица, помнете ми думата!

Предупредих ли ви за гаврата на пети или до пети октомври. Така не са смяли и османлиите да се гаврят с нас. Май ще надвиши 10 милиардния заем на бат Бойко освен ако вие не искате да сте му спомоществователи. Помните ли кога през ден пишеха че българския народ държи 35 милиарда в банки.

Имало мнго "спестени" пари в банките, т.е. трябва д аги вземем, щото държавата е обедняла, а народът богат! Малко е да го наречеш цирк...

Изкуство е да си банкер!

Оралните упражнения водят до анални конвулсий

На Партията-вярност,на народа-чиста вода!....Двайси и двие,да не забравите, ей!Подкрепете Партията,водица ще има за всички

Ей ей ей... бързо тролове да се спуснат в коментарите с внушението: " Борисов е виновен за фалита на КТБ"!Изтърваме ситуацията! Ще вземат да се опомнят балъците...после иди внушавай нещо си.

И ко прайми ся.Баааххххх маааа му.Утивайти да викати Костов белким се съгласи да на извади от батака

АКТИВИТЕ ,..СВЪРШИХА .

Къде е прокуратурата сега?

моля!

Хо- хо- хо.....Бушоните взеха да плякат един по един.... Пари в банка държат ли се бе, балами ?

колко още простотии правят баламите..

бе балама? Поздрави от римлянин !

Това ако е истина, то трябва всички да се съберем и най-културно и решително да "помолим" всички ДО ЕДИН в Прокуратурата да си потърсят ДРУГА МЕСТОРАБОТА!!!!! Това ще е ВЪРХЪТ НА БЕЗЗАКОНИЕТО и МАФИОТЩИНАТА в България!!! Цацата да ходи да изнася театрални представления на някоя истинска сцена - на държавата и трябва ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ама истински.............................

АМИ ДА ГО НАПРАВИМ! А НЕ САМО ДА ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ!

ВСИЧКИ ТЕГЛИЛИ КРЕДИТИ ЗА БИЗНЕС И ЖИЛИЩА ЩЕ ГИ ВЪРНАТ С ЛИХВИТЕ СПОРЕД МЕН И ТАКА ТРЯБВА ДА Е!!!!! МНОГО ПРОСТАЦИ ИМА.....................

КАТО ГЛЕДАМ РЕАКЦИЯТА МАЙ НА ВСЕКИ МУ СЕ ИСКАТ ЧУЖДИ ПАРИ БЕЗ ДА Е ПИТАЛ......... КОЕТО Е КРАЖБА....... НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА ВНАСЯТ ИЗКАРАНОТО С ЧЕСТЕН ТРУД НА ДРУГИ ДА ИМ СЕ ДАВА БЕЗ ДА ВЪРНАТ И ТО С ЛИХВИТЕ :) ВСЕИЗВЕСНА Е ЛОГИКАТА НА ИЗПРОСТЕЛИТЕ НИ СЪГРАЖДАНИ КОИТО ИМАТ МОЗЪК КОЛКОТО НА ЕДНА ЧОВЕКОПОДОБНА МАЙМУНА :D

Не разбрахте ли , че схемата вече действа в целия свят. Какво сториха гърците? Та те са "черешката на тортата" с далаверите на техните управници, а и на голяма част от заможните хора. Ние сме направо в началното у-ще в сравнение с тях. А това, че народът български е лековерен и простодушен, не означава,че е глупав и непочтен като гърците. Проблемът е, че в България една невидима сила назначава продажн ици и врагове във властта и те правят всичко възможно да си заслужат възнаграждението!

Крайно време е прокуратурата да се заеме с Искров! Ама как да стане, като и той и Цацаров имат един подбудител - Пеевски?!!? Но Искров вече подмина всякаква мярка и май в края на краищата той ще "изсърба парсата", ако въобще има Съдебна власт в България.

Прокуратурата да се заеме първо със себе си, че там се събраха най-големите хайдуци напоследък. Един вид да се самосезира, ама надали.

Който си играе с търпението на народа винаги накрая свършва зле, или губи всичко от революция последвана от национализация, или си губи живота от спонтанни гладни бунтове и палежи.

Гениален си троле! Така се прави - финн намек...балъка сам да доразвие темата. Така най обичам.. балъците сами да се ошашавят а ха хаа

Искров ще свърши като Миша Бирата , напразно се старае пред ББ ! Който гласува за СИК-ВИС е враг на себе си !

Ти не си Чочо, а може би Миков или Волен. Що за глупости бълваш? Искров наистина е за затвора, а може да му се случи и "случка", но той беше избран от Първата тройна коалиция, а ББ беше подллъган, че трябва да бъде преизбран, защото е добър специалист. Последното може и да е вярно, но е и платено оръдие на Дел. Пеевски, а всички знаем КОЙ предложи последния. Така, че не се напъвай да прехвърляш вината от болната глава, на здравата.

хаха този тиквеник бъбъ все 'подлъган' ей... и все голямо ангелче! хахахаха добре, че комунягите му изкарваха записани разговорчета (като онзи в дома му с прокурора, или с митничаря танов), та да стане ясно що за вредител е. пък ти пак за него гласувай като нямаш мозък и морал.

Нищо не ме изненадва - в тази държава всичко става тихом-мълком,скришом от народа и на тъмно!!!

ЮРУШ ,НА МАСЛИНИТЕ ,..за народа ,...ЗЕЛЕН ХАЙВЕР .

Абе, вие като псета лаете, все някой ви вади очите, я Боко, я Моко, я Хуйоко. Вижте как пред нас се правят мръсни далавери с банките и стига сте търсили под вола теле. Това, което правят нашите олигарси, е откровено разграбване на националните финанси. И никой не се намесва да ги спре. Отново питам, и пак няма отговор: защо не извадите имената на тези, които окрадоха КТБ, къде отидоха тези над 3.5 милиарда лева, раздадени като подарени крадити, които никога няма да се върнат. Дайте имената на крадците, нека видим кой какво е гушнал от тази банка и прокуратурата да се опита да върне поне малко от заграбеното. Защото редовните спестители, които нямат милиони, а скромни суми там, не бива да се жертвите на тази вековна кражба.

ще извадят имената на грабителите на 30 февруари 2015 г. ,пада се понеделник

И твоето име ли ще цъфне там? Но не на 30-ти февруари, а на 45-ти април да има кой да даде имената на крадците, пак ще те докопат, защото да обереш хиляди скровни вложители е престъпление на века в България.

СТАВА ЯСНО - КАКВО ПРАВИХА СЛУЖИТЕЛИ НА БАНКИ КОНКУРЕНТИ В РАБОТНАТА "УЖ" ГРУПА НА БНБ в двете банки!!! МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ ЗА АПЕТИТНИТЕ ХАПКИ - доведени до цена ПО ЕДИН ДОЛАР!!! А ВИЕ ЧАКАЙТЕ ДОКЛАДА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БАНКИТЕ!!! И лъсва защо В ЗАКОНОВИЯ 14 ДНЕВЕН СРОК ОТ първата пресконференция на ИСКРОВ, одиторите на ОМАНСКИЯ ФОНД.... Които МНОГО, МНОГО БЪРЗО ЩЯХА ДА КАЖАТ КАКВО СТАВА ТАМ!!! Те си дадоха парите ЗАРАДИ ЛИХВИТЕ!! Щото в страната Корана им забранява това... Сега - не само ще им върнем парите, а и МАСТИТИТЕ АДВОКАТСКИ ХОНОРАРИ ЩЕ ИМ ПЛАТИМ... Вижте си КАК ВЪЛКА ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ!!! ДА ВИ СВЕТНЕ, какво предстои.....

Уринарски са си вее шортите на некое карибско пажче с кинтите от КТБ. А вие се яжте тука

На гости е ,на Ицата Бисеров...

Крайно време е настървените подивели кучета от ГЕРБ и кръгове , да се захапят един друг , та и тая Държава да миряса малко !Борисов , трепи бре, мутро висаджийска , какво чакаш ?Стига си правил мили очи за предизборни клипове, пфуу маскара такава!Нали това ти е занаята - ТРЕПАЧ , я поизбий малко тия подивели кучета от ТВОЯТА глутница!!!

Нали беше сикаджийска, са па висаджийска ГРЕШНА ОПОРНА ТОЧ.

Че ББ не е цвете - ОК (може би слабо казано), но че "глутницата" е червено-турска - това е безспорно. Така че, не се крий, ами я кажи КОЙ ти плаща да пишеш така гневно и да отклоняваш вниманието от червените и турските мафиоти, които играят този път скарани?

Истината е: 1. Няма фекти доказващи фалита на банката. 2.Никой не е доказал ничия вина, няма осъден. Невинен до доказване на противното. 3.Медиите са пълни с манипулативни изказвания, един от най-гласовитите беше ББ. 4.Кой има интерес да обере вложителите и банката? 5.До сега банката не е обявена във фалит, защо ли, ако е фалирала? 6. Защо не са обезщетени влоговете до 100 000 евро, въпреки, че закона е категоричен по въпроса?

''ФЪФ''Бг постоянно се мъчим да доказваме че: ''ЧОВЕКЪТ Е ПРОИЗЛЯЗАЛ ,ОТ МАЙМУНАТА''. И ''КРАДЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ,ОТ ПАРИТЕ''.

Знае се кои назначи временното правителство/втори ешалон на ГЕРБ/.Знаят се и кадровите промени на временното протестърско правителство.Знае се ицелта на промените-вся власт советах-опа грешка властта е за ГЕРБ. Писъци за бюджета , за 50% на тока отгоре, всичко е за разчистване пътя на старото, ново герберастко правителство.

що трябва да гласувам, като никой нищо не пита народа, а всичко е тайно и задкулисно, исках да кажа прозрачно

ДУМАТА!!!! Я си спомнете, какво каза ИСКРОВ на първата пресконференция! ТАЗ БАНКА Е УСПЕШНА, НЕ Е ЗАТЪНАЛА КАТ КТБ... И си вижте последния отчет за състоянието на банката - 268 МИЛИОНА ЗАГУБА ЗА ТРИ МЕСЕЦА ОТ ЗАТВАРЯНЕТО И! ПОД ВЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ И ОСОБЕН НАДЗОР НА БНБ, ИСКРОВ И СИЕ!!! Затуби от обезцинка на активи и кредитен портфейл... А към СИЕто прибавете и Виктория бивша ПЛЕВНЕЛИЕВА!!! Дет и бе дал да управлява ФИНАНСИТЕ НА ОФШОРКИТЕ МУ!!! Също така вижте - колко време МУСТАКАТИЯ БАНКЕР Е БИЛ СОБСТВЕНИК НА ТАЗИ БАНКА!!! И какво е могъл да направи в нея???? НИЩО!!! НО ИСКРОВ И СИЕ ЗА ТРИ МЕСЕЦА - докараха я за разпродажба по ДОЛАР НА АКТИВ на ПРАВИЛНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ!!!

След скандала с КТБ и банкера на бойко - мутрите от герб се опитват да източат и друга банка ! Толкова ли им е трудно на мутрите да създават, вместо да разграбват ? Целият преход разни кисели псевдо-демократчета се хранят от кражбите и разпродажбата на построеното от лошите комунисти - докога така ?

Братле ,а КОЙ ГИ НАУЧИ ???? ДПС ,или бсп с малки букви?

Чудя се само това българи ли са?! Ето поради що се срамим да се нарека българин! То май циганите ги е по-грижа за България от тия помияри!

НЯКОЙ МНОГО БЪРЗАТ НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧАТ КАКТО ИСКАТ ТЕ! идва Страсбург и ще се търкат наровете докато са живи дЕРЗАЙТЕ УТРЕ ВИЕ СТЕ НАРЕД! ХОРА НАПРЕД И НЕ СПЕТЕ ДО 5 УРА АА

Стригането на овцете продължава с пълна сила.

Що не вземат да я оправят цигането костов и реформаторкият блок. Не ли така оправиха и Булбанк.

Искров няма да свърши добре.

Тези хора в БНБ започват да стават, от БЕЗПОЛЕЗНИ, в ОПАСНИ. Спешно трябва да се извадят от БНБ. По възможност, с белезници. И да се смени екипа, с ОЗДРАВИТЕЛЕН ЕКИП. БНБ Е ОВЛАДЯНА ОТ МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА. Има ли някой, който да не се сеща за името и? И особено за името на Кръсника? Идва 20141005

хора на межд.валутен фонд!!! ,,вълкът да пази кошарата,,!!! но и такава ,,политическа закрила,, от наи големите партии не съм виждал от соцът насам!!! явно доста са ,,бръкнали,, в медът!!! пък вие си ги гласуваите!!! ,,стокхолмският синдром,,!!!

А, заплатите им са астромични. Лежането им там да не се взима като трудов стаж. Не яйца ще има, а камъни ! Да се даде почивната им танция в "Дружба" на профсъюз - Подкрепа / минни работници /

бсп с малки букви осъзна ,че никога няма да е на власт повече,.... и КРАДЕ ЗА ПОСЛЕДНО .... Отново в опозиция ,този път за ви-на-ги...

М.Велчев и Дянков от ВТБ Русия диктуват хитрите и подли действия, за да прикрият кредитополучателите от кръга Булгартабак който те закупиха.Ще ни съсипят.

те са четиридесет процента от инвеститорите!!! останалите шеисет кои са??? или не са за казване???

що не си провериш кога и защо са скБАНКЕР?? Коя правилна БАНКЕРКА не бе допусната датопне пръстчета и тя в МИЛИАРДИТЕ НА ОМАН!!! ША БЪДЕШ ПО-БЛИЗО ДО ИСТИНАТА!!!

ВСИЧКИ ТИЯ ГНУСНИ МАШИНАЦИИ С КТБ И ТАЗИ БАНКА ,КАКТО И НЯКОИ ДРУГИ ПРОСТАШКИ ДАЛАВЕРИ ЗАПОЧНАХА МАЛКО ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ГНУСНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА лИЗАШКИ.ВСИЧКО ТОВА ЗАПОЧНА СЛЕД ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЛИЦЕТО ПРОКОПИЕВ ОТ СИНГАПУР,КЪДЕТО ЯВНО СЕ Е ОСРАЛ .И ТАЗИ СЕЛСКА ДАЛАВЕРА С БАНКАТА СИГУРНО СЕ ВЪРШИ ПОД НЕГОВО РЪКОВОДСТВО.ПРОСТО ТОЯ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е СЪДЕН И ИЗГОНЕН ОТ СТРАНАТА!БИВА БИВА СЕЛЯНДУРЩИНА НО НЕГОВАТА НЯМА КРАЙ!

Боко и мачките "котараците" искат да придобият на безценица и тази банка, както направиха със СИБАНК!!! За една нощ

бои, наказание за преступниците които грабят народа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.