Папа Франциск отправи остри думи към ислямските екстремисти

Папа Франциск отправи от Албания най-острите си досега критики към ислямистките екстремисти.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск отправи остри думи към ислямските екстремисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abu Talib

Архангел Габриел е научил Мохамед на четмо и писмо.Първи му е дал акъл в главата по християнски образец.Научил го е да признава Исус!Май че беше го произвел в чин генерал...

Не религията,а църквите,джамиите и синагогите като институции са виновни за лошите неща-вярвай си в каквото искаш,но когато тази вяра стане организация почват проблемите.И иначе и трите пустинни религии-юдаизъм,християнство,ислям имат едни и същи истории и един Яхве-Отец-Аллах

Веси, ти забрави ли, че вече сме в 21-ви век?

Pesho

Не ябва повече остри думи. Трябват им остри ракети и изпепеляване, както и на всичките им съюзници. Тази религия явно е много много сбърката щом последователите и се занимават с насилие и смърт. http://iconomicabg.blogspot.com

малиииии тия не са спали сигурно цяла нощ от притеснение... жалка история...

Съществуват САМО пет трика, чрез които човекът е бил превърнат в РОБ, в грозновато, ОТБЛЪСКВАЩО явление. Първият е: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-слаб, ако ИСКАШ да го владееш. Когато представителният политик и духовник ПОЖЕЛАЕ да те доминира, той ИСКА да те види възможно най-безпомощен и СЛАБ. Второ: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-невежествен и ОБЪРКАН, за да МОЖЕШ ЛЕСНО да го заблуждаваш. Ако ИСКАШ да създадеш един ВИД идиотизъм - това е крайно НЕОБХОДИМО за представителният политик и духовник, за ТЯХНАТА конспирация - най-добре е да НЕ му позволяваш СВОБОДА в любовта. Трето: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голям СТРАХ. Най-сигурният ПЪТ към това е да НЕ му ПОЗВОЛИШ да обича - любовта УНИЩОЖАВА страха. Когато си влюбен, НЕ се страхуваш, МОЖЕШ да се противопоставиш на целия свят, СПОСОБЕН си на ВСИЧКО. Четвърто: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голямо НЕЩАСТИЕ - нещастният човек е уязвим, той НЯМА висока самооценка, нещо повече, ПОСТОЯННО се принизява, изпитва СИЛНО чувство за вина. Няма ЗДРАВА почва под краката си, МОЖЕШ да го подритваш ЛЕСНО насам-натам, да го КОМАНДВАШ както си ИСКАШ - той дори с радост ОЧАКВА това! Знае: "Та аз съм ТАКЪВ един нещастен, СЛАБ човек, по-добре да ПОВЕРЯ живота си на някой ДРУГ!" ГОТОВА жертва. И накрая петият трик: ДРЪЖ човека ВЪЗМОЖНО най-отчужден от ДРУГИТЕ хора. Така той НИКОГА няма да се обедини с ДРУГИТЕ за някаква ЦЕЛ, която НЕ е ИЗГОДНА на представителните политици и духовници. РАЗДЕЛЯЙ хората един от друг, НЕ им ПОЗВОЛЯВАЙ прекалено ГОЛЯМА интимност. Когато хората са РАЗДЕЛЕНИ, самотни, ОТЧУЖДЕНИ един от друг, те НЕ могат да се ОБЕДИНЯТ. Има МНОГО начини за постигане на такова РАЗДЕЛЕНИЕ от алчните с болни мозъци ШЕПА хора (представителни политици и духовници). Ето защо човек от хиляди години е просто един БИОРОБОТ(РОБ). Това е ВСИЧКО.

Всичко е за да се замаже огромния грабеж при изкуствено създаденат криза от 2008-ма година. Аз знам за един пап, наистина обичан от народа и той е поляк. Тогава имаше тълпи по улиците при посрещанията в Латинска Америка. Сега положението е друго - на този папа му остава да да се опита да има авторитет в Европа, в една вече до голяма степен мюсюлманска Европа. Православната сила е Русия, но и тя не може да огрее, а и режимът там не е от най-добрите. Предстоят тежки времена за Европа. А те са предизвикани в края на краищата от отвъдокеанските мошеници. Те спонсорират ислямски, християнски, ако се наложи и инопланетянски милиции, само и само бъркочът да е далеч от техния континент. Все пак едва ли това може да продължава безкрайно. Най-големите пъзльовци - американските граждани, обират каймака винаги. В природата има равновесие и то неминуемо ще се възстанови.

Извън темата е, но години след смъртта на този полски папа ... посещавайки катакомбите на Ватикана, видях ... множество хора - коленичили и плачещи пред мощите му ... първо настръхнах, а след това и аз се разплаках пред силата на тази почит !!! Може би скоро, няма да има папа - като Йоан Павел II, толкова истински, близък до обикновения човек и толкова въздействащ на световните събития.

Интересно какво ли ще е туй, което сплотява Албания и Турция? Сигурно ще да са религиозните свободи??

м,не! Викат си кни са тез таритории на неверници между нашта обща гранца и зашо ги има, а?

Папата много бързо забрави Инквизицията ! Историята на католическата църква дава сведения за 1600 години мъчение и насилие от тази институция ! Колко милиона души са избити от тази институция ??? Нещо не се говори по този въпрос ??? А колко ще бъдат избити в бъдеще като противници на Новия световен ред с папската благословия ! Отворете очи и уши Господ Исус иде !!!!

къв "свят отец" е тоя сатанист?! самият екзорсист на Ватикана беше казал преди време, че дяволът се крие там!

Вържете попа, за да е мирно селото.

Всичко върви по план. Събрана е международна коалиция за борба с ИД, папата благослови похода срещу тях. През втората световна война Ватиканът е благословил и Хитлер за новия му световен ред.

странни хора има по тоя свят. когато някой прави нещо - те не харесват защо го прави, а ако никой нищо не прави - питат смело: няма ли някой да предприеме нещо? само ако ги накараш да свършат някаква работа, те самите не знаят каква и откъде да я подхванат. чели ли сте разказа на чудомир за бай Тотьо Чушката? ето го.

Наистина странни хора има.

Тези, които създадоха исляма, го създадоха именно в този му вид, какъвто го виждаме, в преследване на геополитически цели! И Ватикана знае това много добре... да не казваме, че взе участие в плана и написването на Корана. Е. сега всички берем плодовете на това безумие...

Да не ви настъпахме по мазола? Ха-ха...Май никога няма да станете част от нормалното човечество и да се събудите за истината. А тя (според Новио завет на Св Библия) ще ви направи свободни! Въпросът е: Искате ли да бъдете свободни, т.е. да се събудите?!

Папата иска хем да има Ислям в Европа, хем тоя Ислям да прави каквото той искал. Само да не стане накрая, хитрата сврака, с двата крака.

искам само да спомена, че ислям има в европа и то не от времето на този папа. аз подкрепям напълно усилията на този за мен уважаван папа (заради човешкото си отношение към всички хора), който разбира много добре в каква деликатна' ситуация се намира европа в момента (не без помощта на съединените щази), но и бих желал повече хора да се включат на страната вярата в доброто, на взаимното уважение и респект към живота.

Айде и Папата се включи това са 30 000 човека и заради тези 30 000 човека увеличихме парите за НАТО а НАТО като в Бъклица и Дрян тръгнаха по държавите да правят съюзи и да им се увеличат парите . В тази работа има нещо много нередно в което грозно е забъркано НАТО . Тези 30 000 човека да не се окажат статисти от филм ,а филма да не се окаже с свръх бюджет ... Как пък руснаците или техния патриарх не се оплакаха или изказаха по медиите .

Модната "линия"сега е "заплахата от Джихадистите"!Папата не е казал най важното!Да финансираш 90млрд.за разпространение на исляма в ЕС!Да въоръжиш най опасните религиозни екстремисти които да убиват християни!От хора вземащи се на сериозно за водачи на СВЕТА!На фона на убийства и масова лудост как ли се чувстват и живеят обикновените богобоязливи мюсолмани и техните семейства???! 50 млн.души е погубила Светата инквизиция в името на БОГ!Колко ще погуби ИД!21 век или 12век?Всеки може да си направи избора но ще си плати за него!