Още 40 страни са готови да се изправят срещу джихадистите

Постоянният представител на САЩ в ООН Саманта Пауър заяви, че още 40 страни са обещали подкрепа в борбата срещу джихадистите от групировката "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Още 40 страни са готови да се изправят срещу джихадистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най силни сме! На 11-ти спасихме пентагона. Сега още Ебама е с глава ! Богати сме, продаваме пушкала за долари и петрол на всички. Създадохме джагалите за да върви търговията. Създадохме АлКайда и сразихме червените боклуци. Сега ще пласираме в Украйна. Непобедими сме - сразихме виетконг, кадаифа, хюсеина, талибаните. Громим по-всички части на света.

След първата отрязана глава, американците трябваше да ги разпердушинят и да ги смачкат. От ден на ден става по трудно. Времето работи за ислямистите. Те не са за 20 век. Много са назад, но агресията им е невиждана.

Всички освен Русия ще се изправи с/у ислямистите. Само Русанците ще ги поддържат защотото са страхливци

Ти луд ли си? Руснаците са всичко друго но не и страхливци. Те са луди да. гадни са да. Но страхливци? Страхливци са единствено американците, понеже коремите са им меки и не смеят да излязат от високотехнологичните си укрития като самолети, стелтове и подобни шитни. Това е позор за хамериканците - некви си диваци ще показват по телевизията рязане на хамерикански глави - и тия малоумници ще кажат - а не - няма да пращаме войници. Позор и унижение. Тия не заслужават да водят охолния живот който водят -вервайте ми.

Моето момче , тези ислямисти са деца именно на америкашките. Те ги създадоха като опозиция на законната власт в Сирия, те ги въоръжиха и обучиха. И те като техни родители, трябва да си носят последствията. Те сега не виждаш ли, че независимо от провала на финансирането и залагането на тази група ислямисти, отново говорят за финансирането, на други джихадисти, които щели да се борят хем с тия, хем с армията на Асад. Това е то наглото, безчовечно лице на американския хегемонизъм. Анархия и беспорядък с наша помощ навсякъде по света. За да можем след това да се появим като спасители.

Кви са тия празни и безполезни приказки бе? Кви са тия нови 40 страни дето никой даже не знае кои са? Те за морална подкрепа ли са? А тия дето щели да "участват", никой не иска да изпраща войници! Обама се мъчи да копира коалициите на Буш, но и на малкия му пръст не може да стъпи.

А Русия къде е .На коя страна е ????

Русия ясно, винаги на страната на враговете на САЩ; мен ме интересува защо България липсва в този списък!!!

Отваряш Визия 2020 и -четеш!!

Фащаш Варна- Москва , отиваш, питаш и ..разбираш!! На мене ми дреме на манерката ..от службата!...

русия бе заплашена директно от ис и официално обяви, че е готова да приеме обща резолюция относно поредната чума изтекла от лабораториите на "филантропите", които плачат заедно с бедните, на които намаляват бройката, докато те си броят парите по сянката на банката с чевения щит.

Първо трябва да обявя, че съм против всяка проява на насилие и съвсем ясно и против показните обезглавявания. Сега мисля на глас: Възможно ли е тези от ИД да са толкова глупави за да настроят целия свят срещу себе си, какво печелят от това... или тук е пипала дългата ръка на ЦРУ професионалното участие на Холивуд. Спомням си :Пустинна буря" и "автентичните" доказателства за атомното и биологичното оръжие на Садам-както се оказа после-всичко нагласено за да оправдае една инвазия в суверена страна- няма да се учудя, ако след време всичко това се окаже "игрален филм".

масовката е огромна, не, а гигантска. така че и този път някой е преиграл със сценария, точно както на 11.9. в желанието да отклонят за пореден път вниманието на "тълпата" от икономическо-социалите проблеми и подписването с ес на договора за "икономическата зона на здрача", сценаристите на модерното средновековие няма да се посвенят да унищожат всичко живо. те играят ва банк. но сметките им пак ще са криви, защото те не са прави.

А какво казва Визия 2020?? Да се връщаме ли пак там?? Сега си вземам и ..ибрик!?

Доложил съм на Кралицата и в 40-те държави за джихадистите там!! Затова са се обединили, а не да ходят из Иракските пущинаци да фъргат бомби!...

Много по-страшна от джихадистите е тоталитарната империя на злото Русия - докато тя не бъде смазана, човечеството няма да е в безопасност!

Е, пред празник, подпийнал си яко, будиш се и... върху клавиатурката!! Какво друго да родиш??!...

Аллах акбар!

Минете през Пазарджик...

Много вярваш на интернет и ..Холивуд!?

Ал

Ти да не си говорител на Белия дом?

Без Русия, Турция и Иран тази война е неефективна. Тези от ИДИЛ разбират това и бързат да се разширят, докато имат шанс. Аман.

Тези 40 страни кои са? Днес гледах събитията в ООН по един арабски канал-просто така се случи-случайно превключих в бързината после се загледах вслушах.Та държавите иповядващи исляма протестират срещу двойният стандарт на сащ! Кават,че когато в Палестина постоянно се убиват цивилни-светът не протестира! Кои са теи 40 държави бе джанъм?

Хамериканците пак излъгаха и подлудиха света с "киноизявите си"!!?

Путлер на коя страна е?

Плътно зад тебе стои и... се клатурка!?

PETZL

Не 40 страни а целият свят трябва да се изправи срещу тая ДИВАЩИНА и НЕЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ към хората . В 21 век такива неща не са допустими и целия свят трябва да ги заклейми.А по-важното е и кой има вина за това и това не е маловажен въпрос .

Ал

Коя диващина, бре? Да не би "демократичните" бомби, които за 10 години убиха 1 милион иракчани да са по-добри?

PETZL

на джихадистите ...

Остай тези грижи на Падишаха! А ти се подмий с ибрика!?

PETZL

не пищи глупости а подмиването е хигиена ...

Ал

Колете, бесете, бомбандирайте, правете арабски пролети, наливайте масло в огъня и после се чудете що се появяват джихадисти. Каквото почукало, такова се обадило. 40!!! държави срещу едни терористи??? Май тези 40 "свободни" и "демократични" държави се притесняват. Може би за свободата си да бомбандират демократично. Не харесвам исляма. Никак даже. Но тази широка коалиция срещу т.н. джихадисти поражда доста въпроси.

патент на янките-създават проблем, после търсят съюзници да го преодолеят...

взе ми лайното (думите ) от устата

да беше турил .февруари.! ...същото...

само асад и кюрдите се бият реално с талибаните. другите са само на думи. а турците подкрепят идил

Кюрдите имат пушки, но нямат превоз! Стоят си на техните земи....

кюрдите се бият за своята земя не за глобалните интереси на някои суперсила. нормално е да се бият на своя територия иначе превоз се намира лесно.

да се чете "идил" вместо "талибаните"

То френците имат една по-висока куличка!?? Не представлява особена трудност за здравите сили на Алкайда да я "бутнат" ...много по-леко от Близнаците!? ..е, няма да може да пием кафенце под Айфела!?...ма, тури му пепел...

За кадънките да придържат дрангочаа на кочааа!ХА ха

Много кръгло число. Библейско.

Само не знам, за кого първо ще служа 40 дена!!?

За сега удари по една китка за журналята! Убави филми излязоха...фантастични / фанатични?/!?

ИД е лошо разиграно театро от хамериканците!? Целта е да се премахне от власт Асад!? Ма той не е Садам! Много некадърни ражисьори събра Чичо Сам!?? А и "жертвоприношенията" бяха много по ...Холивудски!?

Първо се саздава пълна каша, след това се вкарват войски за умиротворяване, назначава се удобна власт и се започва.

Специален поздрав за Брюксел-60 роцента мисюлмани в столицата!ХА ХА е как ,ще ги преборите,с обратни сюнети ли???ААА .ще ги борите с гейове във вената и в плен !,

Краснотрольовци, рано е да се радвате....Да не докарате нова Чечняааааа.........

40 ще се изправят с голо дупе срещу джихадистите в собствените си държави??Нещо не схванах,до сега ги финансирахте,интегрирахте,плащахте им детски за по 12 деца с чалми и сега,ще ги борите???ЕЕЕЕ къде ви е хуманизмаа?!??

Късно ееее!!!Сега,ще има сюнети за всичкии,дори и за президента на францияяя,да му е честито!

Франкещайн почва да си гони създанието!