Миков: Бъдещото управление трябва да е невъзможно без БСП

Целта ни е едно управление на страната да не е възможно без БСП, обяви лидерът на партията Михаил Миков пред bTV. Според него българското дясно е деструктивно.

Обратно в новината

Коментари - Миков: Бъдещото управление трябва да е невъзможно без БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Органичното ми презрение към комунисти като Станишев, Манолова и много други демагози и техни другари съпартийци пък дори и към Миков обективно погледнато (както казваше Мадридския крадец) има някои неща, за които той има правилни разсъждения - какво значи "дупка"? Или има някакво присвояване (добре маскирано чрез законите приети от същите тапунгери в Народното събрание) или БНБ не си е вършила работата (явно НЕ безвъзмездно) ИЛИ комбинация от тия двата варианта!!

Ванката да се оВеси пред банката и да си поеме вината. Баш банкета голем тарикат го играе и иска данъкоплатците да платят за наглостта му. А НЕискрен ов и група апаши да си гепят няколко милиарда. Нема да стане! Да си понесе вината публично пред банката, може и като в Китай!

СЪН НЕ ГО ЛОВИ КУЛЧАНИНА МИКОВ ---ГОТОВ Е ВСИЧКО ДА СИ ДАДЕ---дори г.. на ГЕРБ--- САМО И САМО ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА! ай кусанатате михо!!!

Господа, на г-н Миков му трябва "едно управление на страната да не е възможно без БСП." На повечето българи им трябва обратното. А то е, управлението на страната да е без Българските Социални Паразити - БСП. Освен това на повечето българи вече им трябва не управлението на страната, а на държавата да е без паразити и предатели. Страната е по-голямо нещо и този по-голям въпрос ще решим без Вас в бъдеще. Възможно ли е без Вас? Да, разбира се. Досега от Вас е имало вреда, а не полза. Какво да се прави, г-н Михов! Не ни трябвате.

Невъзможно правителство без БСП ХА-ХА ХА. Миков ти си луд самовлъбен

Къде е Мая Манолова, бе? Домъчня ми. Дори Миков не може да я надмине по гьонсуратлък. Що се изпокриха спасителите ни? Или ги страхуваме нещо?

Той не знаел истината за КТБ - сякаш по бесепарска заповед Орехът не изтърбуши банката, за да прави на гол корем голям резерв и "социална" политика!

И тоя смешник, ... и той пак готов да управлява бре... Тия са не само ненаситни и алчни, ами и безочливи. Всички стари муцуни ВЪН!

тоя явно не изтрезнява... червени боклуци.... обединявайте се с Ътакъ и ДС(дпс) .... и напред... към Централния софийски...

Честно казано, аз се надявам да сепчелят (да направят правителство) пак БСП и ДПС. Още едно правителство под егидата на Стаиншев и Доган инкой няма да изтърпи цял мандат. А ако след като бъде свалено, отново те направят кабинет, в България ще се стигне до гражданска война. И БСП и ДПС и техните мижитурки просто бъдат изличени от лицето на България. Тогава можем да започнем истинската демократизация на България!

Май кулското сеуянче няма да изтрезнее никога във веселата компания на цигани, селски идиоти и червени бабички.

Мише,ела си на село че нема кои да бърка джибрите и скоро теба да варим ракията.

Народът е казал - гладна кокошка просо сънува.Услади им се. Вместо да се разправим с тях, както в Румъния с Чаушеско, у нас са ни яхнали - ченгета, политбюровци, деца на видни комвуняги. И няма слизане от властта. Проклети комунисти - сега реват, а те фалшифицираха първите избори. Но вече си отиват - физиологично. Но докато измрат, българи няма да има - само циганя. Няма да има кой да управляват, кой да лъжат и да крадат.

Този е гьон сурат като предшественика си Съсела

А бате Бойко е чист като сълза и е доказал, че прави само добро за българския народ....а, чакай малко.....

Гледам всички се оплакват, че нямало за кого да гласуват, не щяли да дадат глас за БСП, ама пък още по-малко не искат ГЕРБ + ДПС...пичове, имате ПРЕФЕРЕНЦИЯ. Имате и малки партии. Какво ви пречи да гласувате за някоя малка партия, дето няма да се коалира с ГЕРБ? Движение 21 например, ако щете комунистическите партии? Какво ви пречи да дадете един преференциален глас за някой от листата на БСП, дето е назад, неопетнен, млад и може да влезне с преференция пред някое партийно величие и да им натрие носовете? Имате избор и можете да промените нещата. Но не, айде да си седим вкъщи, да не правим нищо и да чакаме Борисов да се върне да ни довърши, защото и БСП са същите измекяри....

Нека да правим необходимите разлики! Между истинските комунисти, които дадоха всичко(някои и живота си) за да се изгради съвременна България и тази измет набутала се в БСП, ГЕРБ, деформатори, цензури и т.н. - НЯМА НИЩО ОБЩО! И ако евреина Горбачов не бе продал за 15 милиарда марки цялата социалистическа система, сега щяхме да живеем в истински социален строй, а не в джунглата! И пак повтарям БСП не е БКП. Тази партия я измислижа Луканов, Лилов, Младенов и Джуров под надзора на ДС, за да ги има всички тези боглуци воглаве с баш боклука Боци от с. Банкя. Да ни стрижат редовно до кожа, а ние да се плюеме и да гласуваме за различните им креатури. Честит празник на Обединението на България!

Умори се народа да го управляват кви, п*раси и пияндета....

...и комунисти...

Феноменално е - колкото пътни да се спомене, че борисович е член и продукт на БКП, всички тролове тук си премълчават този факт сякаш не съществува :)

даже и троловете да мълчат - на колко си години? преди всички на ръководни длъжности бяха членове на бкп. ако откажеш няма да си на длъжност - то си беше задължение, а не сърдечна привързаност - маи ти си червен трол.

За да сте в играта ,трябва задължително да сте в играта..коалиция и с дявола ще направят, само и само да са в играта.

1-во и 2- ро БСП правителство с премиер Луканов При първия опит за управление на страната БСП опита да убие гражданите на България, защото ги имаше за поданици. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Западните журналисти оприличиха състоянието на държавата на дискотека. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта 3- ро БСП правителство с премиер Жан Виденов За втория червен премиер на БСП Виденов може да се каже със сигурност, че той разори България, превърна страната ни в гробище, а народа в духове по време на управлението си от 1995 до 1997 г. Народът бе гладен и затова пак излезе на площада. През 1996 цената на един български лев спрямо един щатски долар скача до 500 лв. За по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достигна до 3000 лв., фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., Средната заплата пада до 5 $. на месец 4- то БСП правителство с премиер Сергей Дмитриевич 2005-2009 Организираната престъпност в България е инвазивна и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите. Корупцията в кабинета и полицията е всеобхватна, практически безнаказана. Ендемична корупция, конфликти на интереси, политически чадъри над мафията, липса на политическа воля за контрол над източването на европари 5- то БСП правителство с премиер Орешарски 2013-2014 г. Поредното катастрофално БСП- правителство си отиде след една година на разруха, на липса на всякакъв диалог между управляващи и опозиция, на договорки зад гърба на обществото, зад гърба на парламента, зад гърба на институциите. Една година, в която бяха екзекутирани парламент, прокуратура, служби, а общественото доверие към тях ликвидирано

по-добре не може да се каже.

Може - 6 то правителство с премиер члена на БКП Бойко Борисович - пълен срив на нацията, 400 000 нови безработни, 100 000 фалирали фирми. Малка пица

Пич, айде сега, без да изпускаме неудобни моменти... 5-то БКП правителство с премиер Бойко Методиев Борисов 2009-2013 Най-голямата катастрофа за България след 1997 година. Държавата започва да се насочва изцяло към обслужване на кръг от "удобни" хора, като се стига до това да се дават директно пари на приятелката на "водача". Бизнеса се задушава като не се връща ДДС, пари се теглят ДИРЕКТНО от здравната каса за да отидат в сметките на бандити. Единственото постижение са едни магистрали, по които ако минете днес, ще видите, че вече са за ремонт а след 2 години няма да са годни за минаване въобще. ДПС набира сила поради близките си връзки с премиера, а турците стават все по-силни, тъй-като управлението на Бойко Методиев Борисов кара близо 1 милион души да избягат от България, давайки огромна преднина на цигани и турци. Държавата не претърпява катастрофа (от която да се възстанови после), но всеки шанс за развитие е убит трайно и започва да пада надолу, без шанс за оцеляване, особено след като Борисов си гарантира връщане на власт чрез махленски трикове в парламента, протести и подчинено служебно правителство и президент.

НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ВРЕМЕТО да опровергавам глупустите ти една по една, така че ще се концентрирам на по-бруталните и безмозъчните! "5-то БКП правителство с премиер Бойко Методиев Борисов 2009-2013. Най-голямата катастрофа за България след 1997 година" През 1997, когато на власт е БСП фалират 15 банки, милиони Българи губят спестяванията си, а България фалира! Месечната заплата е равна на цената на 14 литра бензин, т.е. все едно днес ти да получаваш 35, 42 лева на месец! "ДПС набира сила поради близките си връзки с премиера, а турците стават все по-силни" ДПС е на власт още от 2001, много преди ГЕРБ да бъде създадена! През 2005 ДПС се коалира с БСП и продължават да управляват заедно със Сергей Станишев до 2009, когато ДПС и БСП биват изхвърлени от власта от ГЕРБ! "тъй-като управлението на Бойко Методиев Борисов кара близо 1 милион души да избягат от България" Не 1 милион души са напуснали България, НО ОТ 1989 ДО СЕГА бе Лумпи! От 1989 до сега БСП управлява 5 пъти, ГЕРБ само 1! Най-голямата вълна на българи, напускащи България е през 1989-1990, т.е. след края на комунизма и БКП и началото на управлението на БСП! Следващата вълна е през 1997-2000 година, след края на правителството на Жан Виденов и фалита на България, докаран от БСП!

8901

Наздраве другарю Миков! Пунтовете да забравим това или онова не вървят. Не можем и не бива да забравяме миналото си,част от което ще станете на 5 октомври. 70 години този народ забравяше и вярваше. Стига толкова. Сега всеки да си сърба това дето си е надробил. Колкото по малко хора вкарате в говорилнята, толкова по добре за народа. А и нали сме се разбрали с тебе да погребеш най после вмирисаното бабишкерче. Отдавна не дава признаци на живот. Онзи ден бившият най баш съслето пак тръгна да се гаври с народа. Ето за това няма забравяне другарю Миков. Такива работи Мише, другарю Миков.(Наздраве другарю Миков!).

и какво ще правите бре мика,ще минете в нелегалност и ще съботирате правителството ли....?вие друго и неможете да правите наистина....

гласуването за БСП/ДПС/ББЦ е престъпление.

Типично по комунистически. Да прехвърляш собстените си гафове на някой друг. Според Миков дясното било десруктивно, а всички икономически катастрофи за тези години са тяхно дело. Това му се вика гьонсуратлък - наглост е просто много меко да се каже. Чуйте всички, мръднете си задниците на 5- ти и гласувайте. Нека да изкараме червените търтеи поне от политиката на първо време, та да им се врътне кранчето на тия дето се ояждат и нямат спиране.

И на кого да дам гласа си на 5-ти?Би трябвало да е за някой неопетнен досега-нфсб, движение 21 или посочи ми някой друг,който не е бил във властта.

Мисля, че всички тук са достатъчно интелигентни и могат да направят разумен избор. Моята нагласа е да преценя положителното, ане да търся грешки и провали. Предпочитам чашата да е наполовина пълна. Просто с песимизъм не става - тогава дори и терминал 2 не е избор.

Като се изключат партиино зашеметените българи, всички останали са не само изморени, но и отчаяни от егоистичното поведение на всички, без изключение управлявали досега.

КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК.

Цвьк

Другаря Миков да не се услушва, а да сяда на масата с боката и да правят коалиция, защото иначе дпс ще ни такова мамата. Наздраве, другарю Миков:)

наздаровие, дрогари, дирници, от пресслужбата на посирано 20.

Pesho

Естествено е целта на БСП да е такава. Те искат да управляват и крадат. Целт на ГЕРБ е просперитет на страната а БСП искат да с във властта и толкова. А може би българина си заслужава БСП. Все пак няма как да продължи твърде дълго, младите се изнасят от България, циганите и пенсионерите са електорат на БСП т.е. не произвеждат нищо. коло мислите че ще искара една такава страна? http://iconomicabg.blogspot.com

Тоя съветизиран алкохолендер някой взема ли го насериозно? Комунистите имат електорална база от пенсионери и цигани.

Вие боковисти явно харесвате сеирджийницата на идола ви! Браво! Защо т.н.президент не разкрие стенограмата? Пак ще лъсне някоя бокова простотия! боковисти, запомнете - ПРОСТОТИЯТА И ШИЗОФРЕНИЯТА СА НЕЛИЧИМИ. Те СА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! точно обратното - циганите харесват бат боко!

То вие г-ин Миков , вашата партия,вашите партниори от ДПС носите отговорноста за това какво се случва . И още имате наглост да обвинявате други!! Срам ,срам срам!!!!

Дясното е икономически деструктивно, а кебапчетата и социалните помощи са икономически конструктивни? Миков, якичка е новата реколта парцуца, а? Ако направим социалните помощи по 5 хиляди лева и никой не бачка, ще имаме най-яката икономика на света!

Бе тия нали досега управляваха и не се справиха, защото имало много подводни камъни от преди. Да не би камъните да изчезнаха та пак искат да са във власта?

В ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОДОНИ, ВИЕ И ВАШИТЕ ПАРТИИНИ ХИЕНИ ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ В СЕИРДДЖИИНИЦА, А ИМАТЕ НАГЛОСТА ДА ГОВОРИТЕ!!

простите българи пак от БСП. Ще намерят 10 % от съгражданите ни.

Миков, съберете се с тиквата като комунисти,направете временно правителство, но без членове на БКП, подгответе нова канституция и после да Ви няма.Ти поне си умен и отговорин ,за разлика от тъпия по рождение.

Миков говори за банкова криза през лятото!За прехвърляне на дълга върху гражданите!Като съпоставим скорошното изявление на Близнашки че "казусът КТБ може да се мултиплицира"!Лъсва една истина!Който иска да я приеме!Обещанията на Искров и пожеланията на политиците са без значение!

Доскоро това беше лаиф-мотива на ДПС! Да са балансьори, да неможе без тях....А ВСЪЩНОСТ СТАВА ДУМА ВИНАГИ ДА СИ НА СОФРАТА!

БСП /БКП/вън

Миков ! - Ако в Най-Обозримо време Не Се Ррразкарате с Цялата-ви шайка задунайскогубернистически Изодродья --->>> ... (Понял ?)

Бочко се изока че нема с кой да праи куълициикъ

За дясното - ясно. А лявото къде е? При БСП? Дълбоко невярно. БСП провеждаше дясна политика, при това некадърно, непоследователно и в ущърб на бизнеса.

Друарю Миков, ако дясното е деструктивно, а лявото е градивно, що се покрихте като пъдня в гащи, а не взехте да строите пътищща, магистрали, заводи, ТКЗС-а? Що се подиграхте с пенсионерите, като им вдигнахте пенсии те с половин кутия цигари? Що обрахте половин България чрез КТБ? Що се оттеглихте след една година изпражняване във властта? Малко срам нямате ли?

абе бастун, това което лявото построи за 40 години, дясното не може да го окраде за 25

Корнелий

Т'ва, дето го е построил социализЪМА и за крадене не става! Що не сравним какво е построила Германия за тия 40 години? Или Франция, Англия . . .

Преговори с всички партии, но без гнойното образувание ГЕРБ.

ти на колко водки си бе артис

Всеки, който подкрепи комунистите, автоматично се превръща в национален предател!

За това никога не гласувам за ГЕРБ ! .... Децата на средния и Нисък ешелон от ПартСек на БКП-Подмазвачите и Некадърниците !

не се прави трол