Бареков обяви, че ще съди ДПС

Председателят на "България без цензура" Николай Бареков обяви, че ще даде под съд цялата политическа партия ДПС, заради атаки срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Бареков обяви, че ще съди ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не стига, че ДПС го създаде тоя кондом, ами сега ще съди баща си! изрод!

Господа, г-н Бареков не е храбрецът, който ще се осмели да съди ДПС. Невероятните му обещания за 1 млн. нови работни места по билбордовете в провинцията и далеч от големите градове показват, че кадровиците са му заповядали да води предварително проеалена пропаганда. Г-н Бареков се използва да не стане нещо, от което кадровиците се боят и в миникални размери да е. Следователно... на г-н Бареков ... както казваше някога Хити и вече не го казва - храброст му стига само да приказва за общите закони на материята в историята: - Пуснете му водата!

Регистарцията на ДПС беше направена в нарушение на закона, защото управляващата по тове време БКП/наричана сега БСП/ искаше да покаже, че едва ли не има демокрация и плурализъм и още какви ли не глупости. Българският съд, който тогава изпълняваше безпрекословно повелите на БКП/сега БСП/ - конкретно Софийски градски съд с председател Димитър Попов /той после беше награден за това национално предателство, а и предателство към демократичните цевнности, с поста служебен министър-председател/ регистрира ДПС. И така до днес. Време е, тази партия да бъде заличена. Къде е прокуратурата да изпълни задължението си и да сезира съда с искане за заличавана на тази т.нар."партия". А и да не се забравя - всичко свързано с изборите, патийния живот, малцинствата и т.н. само и единствено на български език

То и Сидеров ги съдеше, пък после се оказа, че играят в един и същи отбор.

Дудука като осъди ДПС ще си върне парите чрез Пеевски.Нали Пеевски е господаря на дудука.А на Пеевски господаря му е ага Ахмед.

Ах Барече,говорът ти често изпреварва мисълта по кротко бе човек,Навреждаш си много с тия изказвания,Нали щеше да съдиш Боце,сега дпс,1000ооо работни места обеща,е стига вече стана множко май а!Или обещаното не е като даденото или изпълненото,много станахте такива и взехте да си пречите.Но такъв ни е елита в България всички са се доказали ама с лошо!

Майстор дудукчия, кой не му е подал дудука само на него не е сврил :) Опса-опса...

Бареков е плашипутарник. И какво като блокира границата ? ДПС си е уредило 120 изборни секции в Турция и само те им стигат да имат повече депутати от Цензурата.Бареков много добре го знае , но се прави на противник на ДПС и чака някой да му повярва.

Всеки луд -с номера си а някой - с цяла програма

Др. Бареков, ама не така, че току виж сме ви повярвали?! Още малко остана - съвсем малко! Поогледайте се, чуйте наоколо какво става, пък тогава помислете и говорете! Ей, не всички са наивници или искърски говеда, нали така, др. Бареков?! А иначе, др. Бареков говори очевадни истини, но какво от това? Че ние ги чуваме тези неща повече от пет петилетки, та как да ви повярват почтените данъкоплатци? За другите - то е ясно! Голямата народна певица Николина, попита в ефир:" Тези барекови пари не свършиха ли?! Това питат и българските данъкоплатци, които продължават да формират бюджета наш - Български! Др. Бареков, ще ви употребят, а после ще ви изхвърлят, нищо че сте "Б" отбора на Доган! Като изтискано лимонче. Жалко за българия, а не за вас, защото от такива като вас, продължаваме да си стоим в глухите балкански коловози! Докога????

Ще се опитам да погледна "екипа" на Додука от друг ъгъл. Народът е казал, че никога не е късно да станеш за резил и ако за милиционера Расен Петров резила е нормално състояние на духа, За Нешка Робева това си е ИСТИНСКИ РЕЗИЛ! Това обстоятелство тя неможе да не го съзнава, но очевидно зависимостта и от кукловодите е огромна и я държат в примките си с нещо специално! Пред очите на всички тя се срива ежедневно и опасно! Не за пари, тя пари си има!

Той е точно такъв тип човек, какъвто изглежда на външен вид. Както искате го разбирайте.

На външен вид е като пребито куче, така ли да те разбираме?

Помислете внимателно преди да си дадете гласа ! Мислете з акой да гласувате ! Няма кой да го направи вместо вас ! Пълно е с кръгли ИДИОТИ измежду кандидатите ! 95% от тях са такива ! Не бъдете като тях ! Мислете !

И Барека и Сидеров работят по сценария на Доган-говорят против турците и ги консолидират за избори...Всъщност през цялата кампания работят за ДПС!Глупаците само не го разбират...очевидно лошият материал е много!

Ами как тогава трябва да се работи драги? Така наречените "Европейски ценности" много умело се използват от фесовете, а ние нищо не правим! Или по-скоро, ръководени от ценности от типа- живота на кучетата е по-важен от човешкия, сме забравили да мислим за народа и държавата си! Цял свят ни се смее, как, за едно потупване по рамото от американския посланик, ще работим против интересите си, щото така ни посъветвали!

Мда... Добре, добре, Бареков. То ако не е сценарий, за да се издигне в очите на другите, друго не може да му се признае. Но е прав, Местан може да е мазен козел, но е хитър. Доганчо дърпа конците на всичко. Още по-кратък въпрос ще задам и приключваме полемиките и разсъжденията. Защо дпс НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ? ЗАЩО ИМА ЧЛЕНОВЕ, УЧАСТВАЛИ В ПРОТУРСКИЯ АТЕНТАТ НА ГАРА БУНОВО? И.. ЗАЩО ДПС КОЯТО СЕ ВОДИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ И НЕ АФИШИРА ЕТНОС, ПОДЧЕРТАНО ОБАЧЕ АФИЩИРА ЕТНОС, КОЙТО НЕ Е БЪЛГАРСКИ(ИЛИ БЪЛГАРИ С ПРОМИТ ТУРСКИ МОЗЪК)?? Значи, в ИНТЕРЕС СЕ ДЪРЖИ ТАЗИ ПАРТИЯ И НИКОЙ НЕ ГИ ПИПА! Точка по въпроса!

еи барек много се пенис караи малко по евас

Режисьор - А.Д.

Доганя пръкна Дудука с единствената цел, народа да види ,че има и по-прости от Тиквата и щастливо да гласува за герб (дпс-2)

Този не изглежда нормален.Пълна откачалка.

Който е от Пловдив много добре знае какво представлява Ники Дудудка, простотията му е пословична, и е демонстрирара многократно на публични места. За това Капутко няма никакви шансове в Пловдив, освен в циганската махала, щот ходи там на място да им пече кебапчета от времем на време :)

престани да хвалиш баи тошо бе ка...т такъв,ти тогава не си бил роден още бе сопуланко!

Ще съдиш оная си работа.

не знам за Бареков може би е бил малък но за Местан история започва след 1989г

Миличка, ето ти 10 стъпки за упражение: 1. Иди пред сараите на Доган. 2. Кажи на пазача, че си Бареков и че искаш среща с Доган. 3. След като ти върнат отговор, говори пак с пазача, да попита отново. 4. След като ти отвърнат по същия начин, кажи на пазача, че ако до 3 минути не те пуснат, влизаш барабар с бариерата. 5. Чакаш 3 минути. 6. Повикай бърза помощ. 7. Дръж главата назад, краката и ръцете прибрани и поискай шина за врата. 8. Спазвай инструкциите на лекуващия, за да бъдеш напълно в кондиция в деня на изборите. 9. Поискай интервю. 10. Обяви за всички" Щях да съде цялото ДПС, но на първо време съм си поставил цел - да пипна с един пръст бариерата на входа на сараите на Доган."

kikuno

Умният политик никога не се изхвърля по този абсурден начин дори и предизборно, не случайно ДПС стъпка по стъпка овладява власта в страната .Преди всичко трябва да има добре направена програма за действие и да се изпълнява точка по точка но без фанфари и излишен шум .Такива бомбастични изхвърляния само помагат на враговете на страната ни които винаги се представят за демократи и жертви борещи се в интерес на избирателите.Писах не веднъж ,че само с елементарна промяна на избирателния закон с която гласовете от чужбина да важат само за един нов избирателен район с 1-2 депутати ще се затворят фалшивите секции в Турция а уседналост и образователен ценз ще спрат циганите и автобусите .Не е много сложно но ще става все по-невъзможно защото родолюбивите българи в Парламента ще стават все по-голяма рядкост

PETZL

Точен анализ ,но никой не го е еня за никой.На кой му пука за изборния закон, целта е една да вземе някой властта да се облажи.Хиляди пъти го писах във Вести не излезем ли всички заедно и не смажем ли престъпната политическа сган заедно с олигарсите така и ще си продължаваме докато ни обезкървят.

kikuno

Нали учениците излязоха на мирни протести след случая в Катуница.Циганите в гетата наскачаха с брадвите и крещяха,,Смърт на българите "но никой не осъдиха а обевиха българите за расисти и ксенофоби дори и в ООН защото и медиите не ни подкрепиха а наливаха масло в огъня.В Сливен някой излъга циганите ,че децата им в едно училище ги биели някакви от вън и те се струпаха с ножове и брадви и само поради бързите и адекватни действия на портиера и полицията след това не се е стигнало до бой на български деца.и макар,че нито един българин не е бил там като външно лице пак обевиха българите ,че тормозели и заплашвали циганите.Когато някой показва тези неща го обвиняват в какво ли не а лъжливите и продажни ренегати хванаха хемороиди от седяне по студиата на телемвизиите и с часове сипят глупости и абсурдни лъжи.

..всички,които са гласували за ББЦ--тия гласоПОДАВАТЕли те урезилиха!!! Българския народ не падна на нивото ти да те съди за гадостите, които извърши до сега в България! Иди и осъди и ЕС, не само България! Резил! Трябваше вече да си в затвора с Манолова и Станишев! А, ако т. живков е чул думите на Местан " че Бареков прилича на Живков"-- ще се изчерви ... Абе и ББЦ и ДПС-- "хвани единия удари другия" -АНТБЪЛГАРИ!!! Вън от НС!!!

PETZL

Всички сте чули една приказка -КУЧЕ ДЕТО ЛАЕ НЕ ХАПЕ ...ето такъв е другарчето бареков ,докопа ли се до властта и ще се кротне .И още нещо в парламента се влиза с галоши а се излиза с лачени обувки ,такива са ни политиците а те са огледало на народа.Няма да се обиждате ,политика в БЪЛГАРИЯ е такава -МАНТАЛИТЕТ ...

Kakво да каже Местан на бомбастичните изявления на дудука...Ако вземат да го съдят Бареков ще се задръстят съдилищата..Какви ли не ги изприказва по адрез на мнозина...От ДПС са най-лаконични при раздаване на епитети. Не ме свързва нищо с ДПС,но Местан е направил точен паралел между Живков който изгони няколко стотин турци и Бареков който пък иска да затвори границата с Турция за да не могат да дойдат да гласуват.

Главъта си давам ,че тоя няма да влезе в парламента.

PETZL

не бъди сигурен ,има толкова наивници та не ми се мисли ,май ще избираме пак след няколко месеца ,цирка е пълен ,лошото в случая ,че сме потърпевши ние от некадърници и простаци в политиката-те такива стават политици като ТОЯ несретник ,и ще се вържат доста на щурите му приказки .

Страната има остра нужда от лудници и затвори.... Моловете ни стигат.....

PETZL

и изтрезвителни центрове ,народа е пиян 25 години ...

Кавал,нали щеше да съдиш и Плевнелиев?

цървул като теб ,до сега не е осъдил никого.....

Момче, гледам здрав си,прав си иди копай на село и работи поне да има полза от теб,не се занимавай с глупости.

...няма причини, ако си толкова ербап да не ПРЕИГРАВАШ вече ИГРАН сценарий ! Ти можеш да направиш тези твои закани-обещания реални и сега, без да влизаш в Парламент !!! Хайде НАПРАВИ ГО ПЪРВО и след време, можеш да се изтъпанчиш и да ИЗРЕДИШ КАКВО Е ОБЕЩАНО? И КАКВО Е ПОСТИГНАТО??? Тези обещания ВЕЧЕ "ДИКИШ" НЕ ЛОВЯТ, те бяха играни в ЕКШЪН-СЕРИАЛИТЕ на ТВОЯ ПРИЯТЕЛ, СидерАГА и сега той стана турчин-комунист, така, че ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС.....ПФУуууу, МЕРЗКИ ИЗЧАДИЯ, брей...???

оня от хатака имаше подобна стратегия - след това 3 години коалиция с червени и турскосини :д

Страхът от Сидеров и Атака създаде американското отроче Бареков, явно Сидеров се справя добре!

г-н Бареков в България има един политик последователен националист това е Сидеров, независимо какъв се опитват да го изкарат луд и какво ли още не, защото се страхуват от него, такива са фактите."Най-страшното" обвинение към него е че отишъл на две ескурзии, което е меко казано смешно!

Глупости, най- страшното обвинение е не екскурзиите, а повода и парите за екскурзиите. Както и това, че меко казано Е....ба мамата на хората, гласували за него. Просто с един палец даде властта на турци , цигани и комунисти. Точно тези, срещу които е партията му. А екскурзиите бяха от парите, заради които предаде гласувалите за него .

Самият факт, че гевреков се кани да съди партия за нещо, казани по негов адрес, показва поне три неща - или е абсолютно неграмотен юридически (вината може да е само лична, а не колективна), или просто иска да се говори за него, независимо какво, или и двете... Всеки с две грама мозък го е разбрал това, както и че гевреков е пълен въздух под налягане и как може да има хора, които стоят до него и слушат тези глупости, че и агитират за него - аз просто не знам... Апропо, някой питал ли го е защо води две листи след като е евродепутат и едва ли ще зареже ЕП заради НС? Същото се отнася е за оня кавал - Джамбазки? И какво е отговорил, някой ще ми каже ли, че аз не знам?

с призива всички срещу ДПС байчо ти Бойко спечели веднъж ама за втори подобен опит не знам дали ще мине, все пак БГ народа не е толкоз прост колкото ти се иска.

Капута ще се ежи на спонсрът си/работодателя си :)) колко налудничиво звучи , само купени хора биха гласували за неговата ББЦ , и тук там някой лумпен и заблудени хора

Защо ми триете коментарите бе вашата кожа мръсна. Наистина офицерите трябваше да изкарат армията ноември 89-та. Военен режим и никакви партии.

НЯМА ДА МИ ЗАКАЧАШ БЛАГОДЕТЕЛИТЕ, ей селтак!!! Ти ли ще водиш Денито на Варадеро и Париж, а?!?!?!

Аз ходя редовно по екскурзии и не съм Сидеров, това прав или ме лош човек? Вие с идеология ли се борите или просто се надявате да закачите някоя екскурзия? Ако ви е толкова важно защо не се обърнете към някой туроператор да ви даде някоя евтина "Ласт минитит" оферта!

Опитите на Бъбрека да се "разграничи" от ДПС и Пеевски, в чиито медии работеше и беше директор, и който финансира политическия му проект, са доста ЖАЛКИ. Да плещи такива глупости всеки ден, явно е доста закъсал интелектуално. Щял да затваря границата, да съди ДПС, да забранява на циганите да гласуват, безплатно здравеопазване, таблет за всеки ученик, ... ТОЗИ НАДМИНА БОЛЕН С НЕГОВИТЕ 1000 лева пенсия и 2000 лева заплати. С 10 депутата само може да нагъва кюфтета в НС и да се вози на държавен мерцедес (като Болен). Даже Златен пръст може да няма.

ЩО РИПАШ СРЕЩУ СВОИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ БРЕ, ИБРИК ЧАЛГАДЖИЙСКИ, БЕЗДАРЕН И ЛЪЖЛИВ?!

Докато има такива "политици" като г-н Бареков,ще има и такива "партии" като ДПС!

пУкажи на тея хора как го правиш,как са мяташ,как дудучиш....

Ясно и сигурно е, че в България трябва да гласуват само една категория хора - български граждани, плащащи данъци в страната, с уседналост поне 9 месеца, които имат поне средно образование. тогава ще започнем бързо да си решаваме всички проблеми, стъпка по стъпка. Но няма как Бареков да е лицето, след като и него го тупаха от американското посолство.

Спасителите на България стават все по-смешни.

Бих казал ТРАГИКОМИЧНО ЖАЛКИ!

Преди време един бивш и много пиян ковунистически функционер просъска - и ние не искахме да правим ДПС, но братушките ни натиснаха. И сега виждам че са били прави - иначе да сме си създали един два мюсюлмански анклава като в Югославия...

Как можа иначе плодородното тракийско поле да роди такава плевел!? Не стига, че е тъп, но и безкрайно нагъл!