Борисов: Ако не сме с Реформаторите, скоро пак ще има избори

Бойко Борисов коментира, че скоро ще дойдат нови избори, тъй като няма кой с кого да се коалира.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако не сме с Реформаторите, скоро пак ще има избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Za RB !!!

Господин Борисов, Господа от ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ и... и Сие! Спрете с тези заплахи и закани за нови избори. За вас това е поредното боричкане за власт и пари. Този капан е заложен от самите вас, господа. Вие като бивши управляващи не създадохте и не променихте съответните закони и правилници, които да регулират политическата и икономическа система. Оставихте непроменено всичко, така (естествено изгодно само за вас) че да съдава и нагнетява напрежение. Само и само да има избори след избори. От 25 години и на най-обикновения човек стана ясно, че политическата и икономическа система у нас не функцонират добре (да не кажа хич). Единствената цел, обединила всички вас, господа, е статуквото да се запази. Цената (измерима и в лева) е тази, която плащаме ние избирателите. Вие сте готови дори да предизвикате и два пъти избори в годината! До кога ще ви търпим, господа политици? До кога ще си играете на избори? До кога смятате, че ние сме готови по всяко врема да избираме? Лек ви ден, уважаеми.

След като не искаш да гласуваш за Бойко то гласувай за: - ДПС-и без това преди време Ердоган прекрои картата така,че България да е в рамките на Турция. -ББЦ-обещават ти 1000000 раб.места,замерят ги с лайна и не е нужно да носиш глава на раменете си за да мислиш.Там има достатъчно олигофрени. - за Атака-националостическа партия,която сама не знае от коя националност е.До вчера беше с ДПС във властта, днес защитава повече интересите на Русия отколкото на България. Не си ли се попитал,защо всички партии насаждат омраза срещу Бойко? Не е ли защото спря и ще спира кранчетата на много от тях,за източване на страната ни и обедняване на народа ни? Моля те ,щом си българин мисли със собствената си глава/разбира се ако не си комунист т.е. ГМО/.

По-добре нови избори, отколкото вас и реформаторите ОТНОВО !

Не си българче, нали?

Престанете да ни пробутвате РБ за партия. Това е формация от всички провалили се десни през 25 годишния преход. И сега трябва да им намерим работа ли ?

Да, вие работа не вършите. Плащат ви да правите проблеми, без да ви интересува, че съсипвате държава с велика история.

Бат Боко що не каже как в Нова Загора, мангасаряните и редовите служители на Бисер Олива и Градус, закарани там под строй, ядоха вмирисани кебапчета а под шатричките млада дама от кетъринга вежлово подканя "Заповядайте мили гости на скромна почерпка". (Бел.р: под скромна почерпка да се разбира: хайверче, сьомгичка, маркови винца със скъпи мезенца). ....

Комунетата и фесовете ще решат какво тр. да стане на изборите...

Аре бе "реформатори"!Какво се ослушвате-ще крадете безнаказано,ще пуцате с гранатомети и ще летите с хеликоптери.

Добре дошли в зоната на рекета.

Прегърбеният лаборант с вид на индийски биволар се конкурира с раздавача на порции в доенето на обръчите около КТБ. Първо беше Костов, той създаде и КТБ под диктовката на съветските другари, а също и целия олигархичен модел с нагли политици - Бисеров, Цонев, Бонев и още, и още. Намеси се Доган, взе му няколко крупиета, натрупа влияние и го измести в центъра на събитията. Днес са се захапали за КТБ.

На мене така ли ми се стори или той смутолеви, че почти има шанс за коалиция с БСП? Майтапа настрана, но това наистина ще бъде най-стабилната коалиция, ако можеше изобщо да работите за България, а не ... е тва дето го правите сега.

Е това със сигурност ще бъде най-голямото разрушение и русификация и дори путинификация на България.

Га ти саботираше държавата и буташе банки, ни рива, а...?

Като стар седесар-социалдемократ (Петър Дертлиев) ви, казвам, колеги от Р.Б. скрийте Р.Кънев, някъде или гласувайте, за ГЕРБ. България просто няма да издържи без стабилно демократично Българско правителство с подкрепата на Германия.

Като стар "социалдемократ" може да ни накараш и да гласуваме за Евгения Живкова, внучката на Тодор Живков, ние луди ли сме според теб?

Не смятам Е. Живкова, за соц.дем. Уважавам и бих гласувал, за Методи Андреев, Ген Тонев и др.

"Борисов: Ако не сме с Реформаторите, скоро пак ще има избори" Тоя са почна и да заплашва!!!

Не , това е реална хипотеза. Ако питаш мен, Ще имат 129 д. Но и това е хипотетично.

И със 129 ще ги бутнат, защото по света няма дясна партия, която може да устои на атаки едновременно и от ляво, и отдясно. В нашия случай -некоректни атаки.

РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДР. КОСТОВ , А на всички е ясно ,че той е скритата комунистическа лимонка ,нали и по техния план унищожи СДС !!! Затова след изборите тотална лустрация и отърсване от черната прокоба наречена посткомунизъм , тогава България ще се възроди ,така таправиха всички бивши соц. и сега са на светлинни години от нас глупаците !

Не, на мене не ми е ясно, обясни ми?

ГЕРБ води двойно на БСП.

А добрютро Пенке, варим боб! На тоя му светна лампичката! Бе тоя не разбра ли че РБ с комунисти не се коалира? Ми много ясно че ще имаме пак избори. Освен ако комунистите от ГЕРБ не се коалират с другите комунисти - тия от БСП.

А бе тикво зелена, не виждаш ли, че хората не те щът, вземи се скрий някаде и стига си плашил народа. Повечето си спомнят как управлява и как си отиде - изгонен. Не си месия и не се прави, много си не интелегентен за да излъжеш пак някого.

В конкретния случай обаче мисля че това не е плашене, мисля че казва истината човека, макар и много рядко все пак се случва да не лъже. Не съм фен на девиза "Избори до дупка!", но в случая смятам че след тия избори много скоро ще последват други. Пак предсрочни. Освен ако комунистите от ГЕРБ не се коалират с комунистите от БСП. Което не е много вероятно според мен. Все едно мафията на Джо Масерия да се коалира с мафията на Салваторе Маранцано. Много ясно че Бойко се опитва да утрепе Сергейчо и да се провъзгласи за "Капо ди тути капи".

Няма никакъв смисъл да се слуша и чете какво е казал Борисов. Следващото изявление е точно противоположно на предишното. Това е убъркан човек, попаднал в непозната стуация, която далеч надхвърля възможностите му да се справи.

Тиквата усети на къде отиват работите и заобича реформаторите.

Шило

А бе за да ги има тези чистки, и да се назначават хора на г-н Борисов, значи , че е уверен в това, че ще сформира правителство. Въпросът е, с кого ще се коалира. Все ми е на ума, че преговори са водени, и то с политически сили, които със сигурност ще влязат в парламента. Отговорът "Кой", ще стане ясен около 10.10.

ГЕРБ казаха на новоназначените, че всички наначени без конкурс и правила за подбор ще бъдат уволнени, ако има тяхно управление. След уволнението може да се явяват на конкурси, наравно с останалите кандидати.

СМ

Борисов е обещал на реформаторите 3 министерски кресла. Едното е за Кунева - министерство на правосъдието.

този обеща на ДПС 10 министри, на РБ- 3, за него колко хранилки остават? Мислех да гласувам за него, щото избор много нямам, ама "надай се коньо за зелена трява"-Бг. поговорка.

" Ако не сме с Реформаторите, скоро пак ще има избори" Г-н Борисов,не разбрахте ли най-сетне че никой не желае да работи с вас, дори да има избори до "безкрай".

Номера от селски вечеринки.........Боко изглежда отдавна се е прегърнал с Реформаторите щом така явно ги критикува, че не желаят да се коалират с ГЕРБ. По този начин им налива гласове, защото гласоподавателите на Костов и Кунева не одобряват да са патерица на мутромилиционерите. А точно това ще се случи след изборите.

не искат..., Че те са си патерици, от където и да го погледнеш

изборите станаха страшни за безстрашния??? Хора осъзнайте се! Ако не, чуйте "О соле мио" и оценете в кой век живеете.

Борисов,щом е толкова загрижен,защо от сега не приеме изборната програма на РБ,която е почти немска и гарантира бърз успех за България !ЕС и ЕНП ще го подкрепи 100%,но ГЕРБ ще загуби подкрепата на червените боклуци укрили се в партията му с негово знание!ГЕРБ ще загуби малко,но България ще спечели много!

Програмата на РБ, която умишлено се премълчава и всячески се заобикаля в многобройните им показвания, НЯМА нищо общо с Германия или някой модел в немската политика! Единственото, което тези странни хора-реформатори предлагат са някакви неясни промени в съдебната власт, която да подготви почвата за следващ ГРАБЕЖ и тотално заробване! Всичко това включва и шистов газ, добиван от американски компании !

Шистов газ? супер. Енергийна независимост, срив на Газпром и рубладжиите в страната. По ниски цени на парното и край на телевизия Алфа.

---- сАМО НЯКОЛКО АЛЧНИ ВОЖДИСТИ СЛАГАТ ПРЪТ В КОЛЕРОТО НА рб! дАЙТЕ ДА ГИ ИЗГОНИМ С АНКЕТА И БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИ СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО! Тия са хора на БСП,ДПС и Бареков---да правят раздор!!!

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

От кога комунисто-фашистите вярват в Бог?

Недей са дърпа, баби, не се хаби. Реформаторите и без това не те щат, ама Местан ще те коалира, да знаеш.

Време е Цацаров да привика (арестува) ББ да сложи мъдете му в менгемето и след това този шебек който плаши децата ще бъде забравен ЗАВИНАГИ !

..ха..мутрата усети нещо "здраво" отзаде си и засвири отбой..майче..?

Господин Генерал, Приляга ви коалиция само с Българския Народ!! Ако българите искат да има стабилност , ръст на икономиката и път към Европа ,на 05.10.2014 г ще гласуват ан блок за ГЕРБ! Българите са на Ход!!! И дано разума сработи над чувствата и дребните сметки ! С Божия помощ ! Амин!

Къв генерал бе. Той е полицейски генерал, което няма нищо общо с офицерско звание,подготовка, знания ,морал,чест, дисциплина и всичко свързано с офицерския пагон. И чеп за зеле не става от това момче, освен да лъже и да говори глупости,той няма и неоходимото образование и компетентност освен да гаси пожар ,но и за това е съмнително.

Откровено и добронамерено ти го казвам.Звучиш много откачено.

приляга му но не с нашия(българския) народ, ако ме разбираш?

Долу Анкара, Долу БоСтан! Обаче не е само БоСтан - тук трябва да добавим и РБ с радикалните ислямисти Касим Дал и Корман Исмаилов, Рамазан Кънев и Меглена Пръмова. После да добавим БСП със Сатанишев и Вагинин, да добавим и Бюреков и става РББоСтанИшев! Смърт за турските партии в България! Днес сме станали независими именно от Турция, а сега имаме пет-шесторна турска коалиция! Зависими сме от тях и техните енергийни мафии, ЕРПта, ВЕИтата им, Костовите ТЕЦове, Прецедента ПлЕВНелиев, живковиста Близашки-Шисташки! И разбира се ненормалния шизофреник СИКаджийскатак мутра-наркотрафикант и убиец, за когото е написана статията!

Шилo

Успокой се! НЕ минавате бариерата и НЕ влизате в следващото НС!

изобщо простако не желае народа-културните и интелигентни хора да те виждат чуват мръсник отивай при твоите мутри заедно с цялата група герб остави ни спокойно да изкараме дните които ни остават

На теб дните които ти остават - явно, не са много! Не трови въздуха на другите ...

Няма и да успееш да се коалираш с някоя що-годе читава партия освен ДПС (те някак си успяват да се вредят във властта с този, който управлява), докато не научиш, че от личните местоимения в българския език освен АЗ (ББ), ТЕ (БСП), и ТОЙ (Станишев) има и други. Например - НИЕ. Нещо, което за последните десетина години не чух от теб.

Евалата!! И да добавя- не е дипломатично партия да плюе 24/7 по друга партия. Това, Б.Б., е признак за дълбока некомпетентност и необразованост,а не както го тълкувате, че "те там си се щадят". Аман от

....то думи няма,с които да бъдете описан

Лина, надявам се, че говориш за РБ, който плюе ГЕРБ и Бойко от сутрин до вечер, нали?

може да си придворен шут(охранител, пазач, може би л...ч) на силните на деня в различни исторически времена за БЪЛГАРИЯ и да искаш да ръководиш като тях, макар и малка България. Нека жабата не си вдига крака, когато подковават вола, ще бъде болезнено.

ГЕРБ не е нормална, а е безидейна партия, сбор от зомбирани почитатели на остроумията и жаргона на лидера им. А той иска просто да бъде министър-председател, заради поста и удовлетворяването на желанието му да бъде харесван (но затова и не прави реформи) и да общува с европейски лидери. А нарцизма води и до авторитарно управление.

"Родолюбецо", какво е "нарцизъм"??? Чул си нещо, ама ...

Слушай бе,келеш, всеки може да сбърка !Човекът не е писател,все пак,но ти добре разбра какво иска да ти каже !Говно Герберастко !

Изпуснал съм сричката "си"-нарцисизъм, но това не е същественото в коментара ми.

Бочко помочко по име на спецслужбите Буда се определя вече и като врачка.Гласувайте за Аз Бойко Борисов и политическата му групировка конгломерат от бивши комунисти и социалисти.Некачественият човешки материал останал в България без Буда няма да знае къде е тунела на бъдещето.

Много странно. Този човечец Борисов и неговата шайка ГЕРБ са от едно котило с БСП и ДПС, наречено БКП. Какъв му е проблема с коалициите, още повече, че той вече беше с тях в коалиция, а на практика и в момента е. Ура за БКП и за ченгесарското управление.

Спрете да показвате банкянския шебек ! Плаши децата !

Аз Мога да се обзаложа с всички Българи , че ако на избори гласуваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират.......

Кънев и Костов са червени маши. Съюз с тях е безсмислен и несигурен. Веднага ще започнат да пригласят на БСП/ДПС и даже да ги надвикват. По-добре да не влязат в НС.

КАКВИ РЕФОРМАТОРИ БЕ БОЙКО,НАСЛЕДНИКА НА НАЙ МРАЗЕНИЯ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ-РАДАНЧО,КУКЛАТА НА КОСТОВ КОЙТО БЕШЕ КУКЛАТА НА ДС.

И без тях,ще има!

Как да гласувам за тях,това са ненаситни мазници и лъжци един от друг по противни и тези хора ще ни оправляват?

Пак условия ,пак заплахи,Този път може и да има наново избори,но като гледам ще има много смачкани депутатски картуни преди това.Пък и като се заиграхте с ток и хляб боят ви е вързан в кърпичка,взехте хептен да си играете с народа мислете малко!

Що никой не иска булката Бойка, дали пък няма да излезе вярна мълвата, че не е мома.... ако е така - жалко