Сръбски вестник ”Блиц”: Василев иска сръбско гражданство

Мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев иска сръбски паспорт, за да избегне екстрадиция, съобщава сръбският вестник „Блиц".

Обратно в новината

Коментари - Сръбски вестник ”Блиц”: Василев иска сръбско гражданство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пич,вземи македонско!

Иван Искров беше назначен за шеф на БНБ през 2005 - 2009 г. от Доган и Сергейчо, а след това преназначен на този пост с втори мандат през 2009 г. от Боко. Всеки сам да си прави изводите за останалото ! Коалицията 'КТБ' е ясна ...

малка грешка - годишната заплата на Ангела Меркел е 300.000 евро, сиреч 600.000 лв.

Разбрахме, че месечната заплата на Иван Искров е била 90.000 лв, сиреч 1.080.000 лв годишна заплата. Не е ли странно това ? Шефът на ФЕД / американската централна банка / взима годишна заплата от около 200.000 щатски долара, сиреч около 300.000 лв годишно. Шефът на АЦБ / английската централна банка / взима годишна заплата от около 300.000 британски лири, сиреч около 750.000 лв годишно. Германският канцлер взима 600.000 евро годишна заплата, сиреч около 1.170.000 лв годишно. Годишната заплата на българския президент е около 60.000 лв , а на българския премиер е около 50.000 лв . Направете съпоставка между заплатите на посочените длъжностни лица и кажете на какво основание Иван Искров взима по - висока заплата от Джанет Йелън и Марк Карни , след като заплатата на Боко и Олигарски е била многократно по - ниска от заплатата на Ангела Меркел ? Вежди Рашидов правилно отбеляза, че такава висока заплата се дава сама на хора, които вършат нещо нередно , за да си затварят очите за престъпленията на онези оперативно - лица , които са определили заплатата на Иван Искров . Повече от очевидно е, че Иван Искров умишлено, съзнателно и системно е извършвал престъпления, като си е затварял очите за източването на КТБ от определени оперативно - интересни лица . А това , че Иван Искров щял да съди Вежди Рашидов за клевета, САМО доказва, че той / Иван Искров / освен, че е престъпник , е и нагъл !

много бедно живее Искров, горкият, разбирам защо не си подава оставката, не е лесно човек да се откаже от такава заплата и други екстри предполагам.....

Pesho

Явно е че воека се страхува не от съд а от Българския съд. Сега ест. всички които са били недоволни от правораздаването в България, когато е чрещщу червени, ще скокнат да го защищават същото правораздаване когато не е срещу тях. http://iconomicabg.blogspot.com

Абе, съмнявам се, че Василев ще се върне начело на КТБ. Защо не се скатае някъде с неговите си 200 милиона и да си живурка спокойно?

Ти също г-н Искренов трябва да си подсъдим заради неупражнен контрол и безхаберието ти и да върнеш взетите заплати, защото е видно че не си работил.

цацаров се оказа една марионетка. сложиха го работа да върши,а тои нищо.

недей така с лошото, много си е харен човека

Хора с хора се събират!!!

ако не стабилизират банката, да се знае, че за това са виновни политиците от бсп и герб, които не се обединяяват да спрат дпс и главния прокурор. ще окрадат парите на хората и бизнесите. а делян ще си има 100 имота. кратуни крадливи, стабилизираите банката!

Стига сте ни занимавали с Василев. Не сме толкова глупави. Кажете какво направиха тези мафиоти от тройната коалиция с банката. Някакси много удобно разграбването на банката съвпадна с желанието на управляващите да подадат оставка. Помним! То не бяха задни входове, не бяха бели автобуси, не бяха заграждения около парламента и изведнъж... за един ден се сдобихме с всеобщо желание за подаване на оставки. Не се разбирали...Местан не виждал бъдеще в коалицията...бла, бла бла. След всичките скандали с поредното разграбване на фондове, каси и всякакви съмнителни сделки и поръчки; след глупавите приказки за "много нужните" милиарди заеми и потъналите в земята буфери дойде ред да сърбаме попарата пак ние, обикновените хора. Стига с този Василев! Никой няма да си унищожи сам собствената банка. Кажете какво направиха мафията ДПС. Защо вече не пишете за Делян Пеевски. Защо името му и ДПС изведнъж изчезнаха от този грандиозен грабеж. Буквално изместихте темата. Не виждате ли, че този човек го е страх да стъпи в България. Пишете за мафията. Пишете за предишните! Кой ни обра наистина?

е, пишем де, пишем не спираме.. ! сляп ли си, тъп ли си, к`во ли.. !?

Големите риби винаги се измъкват а българският народ ще плаща сметката на крадците къде живеем какъв Европейски съюз ние сме е дна бананова измислена държава по заслуга на тези така наречени политици те са всички с малки исключения за дранголника.Няма да има управия никогав България

Василев е бита карта, той сам си каза, че всички са го предали. Точно неговите довчерашни приятелчета в далаверите го пратиха на бунището. Интересен е въпросът какво точно ги накара да го пуснат по пързалката. Засега има мълчание по въпроса в публичното пространство. Мълчи Искров, мълчи Цацаров - първи сътрудници в тази интрига. Мафията има закон за мълчанието - ОМЕРТА. И докато мълчи и Цв.Василев, и той си остава част от тази мафия, макар и нейна жертва. Въпросът е защо трябва да има косвени жертви? С какво са виновни всички онези хиляди хора, чиито спестявания са блокирани 3 месеца в КТБ? Но защо ли питам, на българската мафия не и пука за обикновения гражданин, мислите на мафиотите следват само една линия: милиони - милиарди - офшорни сметки - яхти - хотели - лукс. Тези изроди щяха да са отчасти приемливи, ако бяха завъртели откраднатото в икономиката на България, но къде ти национални чувства у примитиви.

Уважаема Мери, как родните примитиви,както ги нарече, ще завъртят откраднатите пари в родната икономика, като за това се изисква сериозен умствен багаж! То това не е като да пазаруваш хотели и яхти на килограм! Те не знаят какво изпитват към ближните си, какво остава за чуство за национална принадлежност!

Досега не съм разбрал в какво го обвиняват. Василев не е откраднал пари от КТБ. Той си е изтеглил собствените пари. Това е негово право. Има и друго. КТБ притежава активи над 5 милиарда както казват. Изтеглените 206 милиона са 2%. Тогава защо е този шум. Българските медии са некомпетентни и не могат или не искат да обяснят случая.

Май всичко е за да го уплашат и да вземе да раздава милиончета като подкуп. Някои хора искат да се облажат от чужди пари.

"марионетност" ?!?

Е как не! Че нали от сръбска страна беше осигурено обучението на мутрите. Мафиотски сдружения!

питам се от къде, протестиращите пред банките имат тези пари, за да ги държат там, нито един български журналист не се осмели да зададе на някой този въпрос, кой може да спестява на днешно време и то в тая гнила държава, койййй

Ами представи си че са продали апартамента си който са имали 30 години???

Парите които съм вложил в тази банка са учебния фонд на дъщеря ми,още като се роди всичко което ни дадоха роднините+това което успяваме да заделим с жената от заплатите го внасяме там за да може един ден като поиска да учи в някой платен университет независимо дали у нас или в чужбина да можем да и помогнем!Аз съм работил на две места докато учех,а и жената също,защото родителите ни нямаха възможност да ни издържат.Ако съм ги откраднал тези пари то съм ги откраднал от себе си и семейството си с една цел,да подсигуря детето си!

да от модерня хотел кадето зивее тои работи за оздрававането на банката кого лазите бе ограбя народ еи писете го бегал по всички параграфи

Какво се е променило от 1997 г.хммм.... ? Някой от банкерите дето окрадоха банките да е осъден или поне да е му е отнето имуществото ? Новия Парламет ще решава с колко да олекне дъжавния бюджет - колко Държавни заеми са профукали до сега, дето ще ги плащат и внуците ни / ако има останали тука /

И затова накрая ще останат само пенсионери,турци и цигани а нищо чудно и да затрият държавата.

Цецо, много си го загазил, братче! 3.5 милиарда, които си раздавал наляво и надясно няма да те спасят от панделата! Предавай се доброволно, че ще те докарат в чувал! И сега, чии пари харчиш в този луксозен сръбски хотел?

Предполагам на Веждито, ако не ги е изхарчил вече...

мойте и твойте...

я да ви питаме ние айляците вие от къде имате пари, за да ги слагате и в банка даже, ако не са спестени от чужбина, какъв е този бизнес дето въртите вие "почтените", за да ги притежавате, седя и чета коментари, гледам някакви протестиращи пред банката, но нито едни журналист не ви попита вие ОТ къде имате тези ПАРИ!!!!

Естествено че харчи парите на вложителите в КТБ в този луксозен Сръбски хотел! Адвокатите му също се плащат от откраднатите пари!

ДОБРЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЦВЕТАНОВ ГИ СЛАГАХА НА КОЛЕНЕ, И ИМ ЩРАКАХА БЕЛЕЗНИЦИ, ЗАТОВА ГО ГОНЕХА КОМУНОИДИОТИТЕ. НО МОЖЕ И ДА ДОЙДЕ ВИДЬОВДЕН, И ВСИЧКИ КРАДЛЬОВЦИ ДА СИ ПЛАТЯТ. ЯВНО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ЧУВСТВА ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ, МАЛКО СА ЧЕЛИ!!

Цветанов не беше ли осъден на затвор?

Този с 6-те арпартамента, за които не може да докаже с какви пари е купил и който е осъден на 4 години затвор ли ще ни сочиш за пример? Иначе си прав, че всички комуноидни крадци трябва да си платят! Най-вече такива като Цветан Цветанов и Цветан Василев!

Дано ми найдат пушката, пушката, майко, сабята, и дето срещнат душманин със куршум да го поздравят, а пък със сабя помилват...

Душманите, обаче от турски или български произход, беснеят ведно над бащино ни огнище. Политик -ли изедник или пък турски душманин.

От Акрамовата далавера на времето, само един Габровец остана жив този си мисли, че ще е следващия, явно от Габровско извират таланти Банкови обирджии

Поредна кукла мафиотска краде народа блеещ скотски......

Сръбски вестник Блиц: Василев иска сръбско гражданство А Пеевски е минал само на сръбска скара.

Да му съ пукне шкембето дано!

Цветан Василев дава ли си сметка че парите които е откраднал и превел я в Москва, я в някоя офшорна сметка или ги е дал една част на Бареков, няма как да ги харчи на ония свят? Сърбия е на около 40 км от София!! Протестиращи пред БНБ могат за 4 часа път да отидат да си пият кафето с Цветанчо в Белград!!!

Скоро всички които са се награбили с мангизи, ще купят паспорт и ще духнат, а народа супата ще духа , както смята ПП Герберите!

Това го правят най големите селски комунистически комсомолци пипнали власта и ограбили страната за да може да си купят къща на запад, а защо не и яхта на гърба на народа от БГ???

Доган и комунистите така наказват, който си е повярвал, че е нещо повече от човек на който му е разрешено да работи с парите, които те смятат за свои - на българите. А това, че Василев не ги е крал, а са в реален бизнес е още по-добре. Той без пари - Доган и комунистите заграбили неговите заводи и фирми. Българите на го дхат!!!!!!!!!

Василев, брате, ебау те бог, ама ти съвсем си станал нахален! 3,2 милиарда лева гепи от раз, надмина дори Боко по далавери, и сега вместо да търкаш наровете или да ти светят маслото онези от мафията, дето я прекара през гащите, ти нахалничиш до небето. Сърбин щял да става! Абе, идиото, те сърбите си имат достатъчно престъпници, та да им дадем още един.

Докато има лакоми български гъзове за висока печалба с нищоправене(лихви), винаги ще има някой такъв Василев, който да ги ушмули до шушка. Вижте му циганската физиономия, отворете си широко затворените очи.

ах ех ох

Предаде се,ама не иска да се върне.Пълен боклук!!

Сръбски вестник Блиц: Василев иска сръбско гражданство Явно Василев се страхува да се върне в България,най-вече заради своето физическо оцеляване. Друг момент, е че ако Василев беше решил да избегне правосъдието, той отдавна щеше да е някъде или в ЮАР или в Южна Америка. според мен той е избрал Сърбия , не само заради това , че не е член на Евросъюза, но най-вече , че е близо до България и при определени обстоятелства да може да реагира във връзка с КТБ.

Интересно, че в "окото" на прожекторите е само Василев.За младия 33 годишен "нотабил", нито дума. За султана от Сараите , пълна тишина.Той даже си позволи да се подиграе с правосъдието като отказа да отиде , като свидетел срещу Енимехмедов.Бил депресиран. Бисеров, този мошенник , все едно не е съществувал никога, но за това Цацаров си мълчи. Мълчат и всички политици,службите за сигурност и надзора , защото всички са били там издръжката на КТБ.

Това се казва Съд като Московска супа борш! Съда ни е копие на Руския....Само пред мафията коленичи защото произхода и е от КГБ!!!

Имат нужда от чужди крадци и мошеници на едро? Надали обикновен сърбин ще се зарадва на един такъв новоизпечен сръбски гражданин. Виж- близките му политически висопоставени дружки там не биха отказали малко крадната българска пара и може и да се съгласят да му отворят обятията.